- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Egyrészt azok fantasyk másrészt pedig én meg azoktól hányok. Nyilván kinek mi. Az , hogy repetitive meg tényleg csak nézőpont kérdése. Ha kevesebb side mission és stroy lenne akkor azért menne a sírás de ha meg ennyi van akkor meg nyilván ismétli önmagát na de nagyon ebbe a fajta világba más nem is fér bele. Most mégis mi legyen ?
Az már megint más dolog , hogy ha valaki gyakorlatilag 1 hét alatt végig tolta a játékot ami 80-85 óra kimaxolva az azt jelenti, hogy napi 10 óra game. És akkor még csodálkozik valaki ha a végére unja mert ismétli Önmagát a játék?Én most néztem 25%-nál vagyok 16 óra után. Én is kimaxolok mindent és messze még a vége de élvezem minden pillanatát. Persze nekem csak átlag 2-3 óra jut egy nap játékra.
Disclaimer:
Ne vegye senki sértésnek ha valakinek 10-12 óra jut játékra egy nap hajrá nem gond és nem is irigylem csak rá akartam mutatni , hogy talán ezért is lett önismétlő számára a játék! -
s4hu|SyD^
addikt
Mindet szeretem amit felsoroltál. Nyílt világú játékoknál ez van. Nyilván nem a küldetések sokszínűségének tervezésére használták azt a 4 évet itt. Sajnálom, hogy itt a hatalmas térkép és rengeteg lehetőség kiaknázatlan. Division-nél is így van. AC Unity tele van tömve teendőkjel, gyűjthető cuccokkal. Syndicate is. Egyszerűen nem hittem el mennyi teendő van a térképen. Viszont ott is a fő küldetések repetitívek. A mellékküldetések meg a DLC-k teszik színesebbé az egész világot. Grafikára egyik Ubi játéknál sincs panasz.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ennek eddig is így kellett volna lennie. Ultra PC Full HD 1500 font körül mozog, persze le lehet menni 1000 környékére is. PS4 Pro meg mi? 300 font? Meg persze egy jó 4k TV az sem olcsó. 4k-n nem játszol mondjuk 1500 fontos gépen, majd ha kijön az 1080Ti. De értem, amit mondasz végre van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest