- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Ma néztem a forma 1 -et és rengetegszer csinálta ezt a pár másodperces színárnyalat valtozast. Most direkt figyeltem és zöldes árnyalatú lesz pár másodperccig de ezt forma 1 alatt kb 50-szer csinálta ( nem számoltam). Közben ránéztem kodiban az m4 sport addonon és ott nem csinálja! Szóval ez tuner probléma lehet szerintem ( nem értek hozzá csak tipp). Vagy tunerhez kapcsolódó szoftver probléma.
-
HF77
őstag
esetleg másnál is jelentkezik M4 sport leginkább focinál néha -néha mikro akadozások (c805)....nem tudom hogy szolgáltató amire én tippelnék (digi) vagy tv okozza?!
-
Vhiktor
nagyúr
Nálam van a 805 tesztelesen. 098-as fw-el.
Ha valaki szeretne, hogy megnezzek rajta valamit akkor itt a lehetőség. 800-900 nit között van az 55 colos. -
HF77
őstag
válasz
7Heads Drago #28589 üzenetére
nem a 098 volt szó
-
droti25
őstag
válasz
Egyébként v098-as után melyik hivatalos verzió fog érkezni és kb mikor OTA-n?
-
Swenk
aktív tag
válasz
Én a V135-ről írtam, hogy az eddigi legjobb nálam.
-
kekegsm
őstag
Segítségeteket szeretném kérni:
43C725, V8-R51MT02-LF1V999 firmware.MindigTV Prémium családi előfizetés, látja a Conax kártyát, de csak az ingyenes csatornák jönnek be, a prémiumok (DVB-T2) nem.
Mit csináljak?
-
-
Swenk
aktív tag
válasz
Detached #28571 üzenetére
65C805. Én feltettem usb-ről. Nekem minden eddigi Fw-nél jobb, tv nézésre, stream szolgáltatókra használom főleg, nagyon ritkán Nas filmekre saját vimu playerrel.
Aztán, hogy lesz valami, ami frissülni akar, azt én nem tudom. De ha jön egy frissebb, én tutti felteszem, mert azt gondolom, hogy volt már egy csomó tesztelési lehetősége a fejlesztőknek, nem hiszem, hogy rosszabbat, kevésbbé használható fw-t csinálnának. Az utóbbi fél év egyértelműen bizonyítja, hogy dolgoznak, alakítják a szoftvert.
Éljen az optimizmus! -
cantus
tag
Honnan, hogyan tudom biztosan ellenőrizni, hogy rendben van az 5 év garancia? Alzás vétel volt, a számlán fel van tüntetve. Regisztráltam, de olyan puritán a TCL felülete, hogy nekem sehol se látszik egyértelműen az 5 év.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Öcsielvtárs #28520 üzenetére
Nekem C805-ön meg azt kell mondjam gyenge mutatvány a Telekom. Most kipróbáltam a Sweet tv-t na az már egy fokkal jobb, de az se tűéles mindenhol. Az M4sport meg a saját live adásukban se jó nálam. A régi Samsung tv-ken jó a Telekom, mert nem hozza ki a hibákat.
-
Imi1981
veterán
válasz
SepTox #28561 üzenetére
Én m4 sport forma 1 közben látom ezt az aszfalt színén! Időközönként csinálja és enyhén pirosas, narancssárgàs árnyalatú lesz 1-2 másodpercig. Idegesítő és csak tv adásnál vettem észre. De hétvégén kipróbálom letöltött forma 1 videóval is ( de szerintem úgy tuti nem lesz probléma). Még korábban írtam is ide emiatt ha jól emlékszem.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
bence188 #28548 üzenetére
Nekem is optikán megy a hang -----a kimenetnél optikára van állítva,de ekkor nincs TV hangerő szabályozás -----ha az autómatára rakom csak 2.0 megy csak az erősítőbe valamiért,de itt van hangerő a TVnek ----ha a mélynyomóra állítom akkor átmegy/van 5.1 ,meg TV hangerő is ,de a tv hangerőt ekkor legalább 1re kell rakni ,mert 0-án nem lesz hang az erősítőbe ,azt is lenémítja
és a netflix nálam hibátlan hangban
-
SepTox
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne aki c805-t használ, hogy EB meccs nézése közben más is tapasztal olyan hibát a képnél, hogy időnként teljesen véletlen módon egy pillanatra megváltozik a fű zöld színe, szürke, piros és egyéb más aárnyalatokra? Ez csak meccs nézése közben jelentkezik, bármi más adás és tartalom nézése közben tökéletes a kép! Próbáltam már mindent állítani de semmi nem segített!
-
Mi ez a 4. TCL fül a Kezdőképernyőn a Főoldal, Alkalmazások, Könyvtár mellett...?
A francért piszkálnak bele a Google felületbe...
-
mikrofon
veterán
válasz
bigrob #28554 üzenetére
IR és BT módot tudó távirányító jár hozzá. IR addig amíg nem párosítod illetve a be-ki kapcsolás marad meg IR.
Ha valamiért mégsem dual távirányítót kapsz akkor se kell 3rd távirányító mert rc833 típussal megtalálod AliExpress-en a c845 gyári távirányítóját. Korábban linkeltem én melyiket vettem a tönkrement eredeti helyett. -
bigrob
őstag
válasz
AxBattler #28555 üzenetére
Én voltam a hülye, elmentem, megnéztem élőben, fú de jó lenne az a 85", de szerintem nem fér el.
Aztán otthon kiderült, hogy ha már át kell tologatni 1 szekrényt akkor pont elfér a 85" is...Visszatérve a garira, rákérdeztem az Alza supporton, megerősített a hölgy, hogy céges vásárlásnál is náluk jár a teljes garancia + a kiterjesztett is, úgyhogy 5 év garim is lesz hozzá.
-
válasz
bigrob #28554 üzenetére
Nem x@roztál. Én a 75C645-ön rágódtam, de reálisan nézve nem lenne kihasználva és nehezen férne el, inkább egy 50"-os... még eldöntöm az 5 éves promóció végéig, hogy C645, vagy C805 legyen. Nem biztos, hogy megér nekem 1.5x felárat.
#28556 bigrob
Így kell csinálni... de nálam sajnos tényleg nem fér el, pedig 75" sem rossz! -
bigrob
őstag
-
-
bence188
tag
Sziasztok, 65c805-nél beállítottam az ajánlott képbeállításokat, be van állítva, hogy a beállítás csak az aktuális bemenetre legyen érvényes, erre ha váltok bemenetet, (most csak a fényerőnél figyeltem) ugyanaz marad, mint a másik bemeneten. Ez azért problémás, mert hdr-nél a fényerőt 100-asra állítom, sdr-nél meg 50-re és akárhányszor váltok bemenetet a fényerőt be kell állítanom. A másik problémám, optikai bemeneten van a hang és a netflixen(alkalmazásnál) egyszerűen nincs hang, a többi bemeneten tökéletes. Találkozott vki még ezekkel a problémákkal? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Bejártam Euronicstól kezdve a fél világot.
Philips nem volt az a verzió csak régebbiek, Hisense a demo anyag alapján nem tetszett, viszont a TCL-ek nagyon megtetszettek.
Van is nagyon jó árban egy TCL 85C805, ez 530-ért eléggé best buy ugye?
Minden tartalom fogyasztás csak streaming szolgáltatókon keresztül történne:
Plex, Netflix, Disney, HBO/MAX, Prime, SkyShowtime, Youtube.Samsung Q990C Soundbar lenne rákötve.
-
MrDrake
tag
válasz
JoceeHunt #28533 üzenetére
Ha az erősítőd nem engedi át a 120Hz-es jelet, akkor az így ebben a felállásban nem fog működni, csak egy jó drága 120Hz-es splitterrel, ahol az egyik kimenő mehet a TV-re, a másik az erősítőre.
Vagy próbáld meg a PS-t valamelyik 120Hz-es, az erősítőt meg az ARC-os aljzatba dugni és akkor a menüben ARC kimemetre állítani a hangot. Nekem nem volt jó, mert Dolbynál 200ms késést még úgyis rádob, hogy a delayt -50-re húztam.
-
bence188
tag
Sziasztok, 65c805-höz találok valahol vmi jó képbeállításokat? Alapbeállításoknál sokkal csúnyább a képe mint a régi samsung 55lh630v-men. Amikor először ráléptem a játék módba, hozott ilyen kép képernyőt, amin az fps-t is látom, meg további beállítások, abból kiléptem, azóta se tudom visszahozni, hol kell nem tudjátok? Vodafone kábeles előfizetésem van, tudom, hogy nem a legjobb a bitráta, de van vmi ötlet, hogy mivel tudom focimeccsen javítani az elmosódásokat meg a képet am? Mert az ajánlott képbeállítások, biztos, hogy nem lesznek ehhez jók. HDR hogyan működik a tv-n, automatán bekapcsol, ha érzékeli, vagy manuálisan kell, be-ki kapcsolni? Meg hol, azt se találtam a képbeállításokban
bocsi a sok kérdésért, de még ismerkedek a tv-vel. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék. Ps5-ről nem tudom létrehozni ezt a 120Hz-es történetet.
A kábelnak jónak kellene lennie. TV-be a vezérlős (120Hz-es feliratos) HDMI-be van dugva az erősítőm (Denon X3500h), és a Ps5 az erősítőbe van dugva, tehát azon megy át a jel a TV-ig.
Ps-en nem érzékeli a nagyobb Hz lehetőséget. Van ötletetek? -
Atis45
aktív tag
válasz
klaya86 #28528 üzenetére
A Digi kábel tv fórumon nagyon sokan panaszkodnak (szinte mindenki). És nem csak a TCL tévések. Le van véve a bitráta. A hd adások amik régebben jöttek 10-12 kbps-al, vagy még többel, azok most jönnek 4.5-5-el. Az sd adások jöttek 4-5-6 kbps-al, azok most jönnek 1.5-2-vel.
Nyilván nagyobb képernyő jobban felnagyítja a hibákat, meg talán a felskálázás is. -
klaya86
senior tag
válasz
Imi1981 #28527 üzenetére
Nálam az a helyzet, hogy egy 50 colos Samsungról váltottam 65c645re. Normális adásnál nem látok különbség, csak a sport esetében, ahol a Samsungon kiemelkedően szép volt a kép. Viszont mióta megvan a Tcl, nem igazán néztem sportot még, így nem tudom, hogy korábban is ilyen közepes minőségű volt, vagy sem. Most vagy az van, hogy a Samsung ugye kisebb volt és azonos felbontás mellett ugye élesebb+ jobb felskálázás. Vagy a digi közelben rontott a minőségen,vagy a kettő kombinációja . Mindegy igazából. A lényeg, hogy a hd sport adások kb SD színvonalúak nálam. Annyira nem faxa.
-
Imi1981
veterán
válasz
klaya86 #28516 üzenetére
Nálam kábel tv van tarr. M4 sport nálam se szép de nem tudom, pár hónapja ilyen vagy a tcl 55C745 -ön csúnyább mint a régi samsung 48 h6400 tévémen. De csak tv adásoknál láttom ezt és persze nem mindnél. Lehet a felskálázás gyengébb vagy egyszerűen full HD tévén szebbek a tv adások mint 4k tévén mert full HD tévén nem kell felskáláznia.
-
klaya86
senior tag
Akkor a digi lesz a hunyó. Az árat növelik,a minőség meg száguld lefelé....
-
st6969
őstag
+ 28515 Morph76
Azt elfelejtettem írni, hogy Vodafone. Nem igazán szokott kockásodni, sem akadni.
Audio delay-t nem néztem még, de nem gondolom, hogy érdemben segítene, mivel egyszer kevésbé, másszor jobban, aztán meg egyáltalán nincs csúszás (bár ez utóbbi a legritkább). Ráadásul mindez csatornánként változóan, szóval nem gondolom, hogy ilyen körülmények között 1db paraméter állítása mindet rendbe tenné.
A probléma biztos, hogy készülék oldalról van, mivel előtte Samsung F6400 volt, ugyanezzel a szolgáltatóval, és annál soha nem csúszott a hang tv adásoknál. -
N_A_S
veterán
Youtubeon a HDR10Plus tartalmakat sima HDR10-ként játsza le a TV-m. Van erre valami megoldás?
-
klaya86
senior tag
Mivel keveset nézem a Tv csatornákat, ezért nem tudom miért,de.... M4 sport hd elég kula minőségű, meg úgy általában más sport csatorna is. Nekem picit élettelen a szín és a felbontás is mintha SD lenne. Ahogy írtam, mostanában nem igazán néztem tvt, netflix, youtube, filmek mennek, azok oké. Felraktam a v619et , okozhat az ilyen Tv adás minőség romlást? Digi a szolgáltató egyébként. Kb két hónapja van meg a Tv, ritkán néztem a tv adást,de nem rémlik, hogy ilyen lett volna. Vagy csak nem figyeltem, nem tudom. De a sport csatornák hd-ban mintha jobbak lettek volna.
-
st6969
őstag
Korábban is tapasztaltam már ezt, de nem nagyon akartam elhinni, de most jobban megfigyeltem:
A tv csatornákon (!) késik a hang. Az esetek többségében csak minimálisan, de ha figyeled a szájmozgást, észrevehető. Olvastam itt olyat, hogy ki kell húzni pár percig és vissza. Ez valóban segít, de nem tökéletes és viszonylag hamar elkezd megint csúszni. Van olyan csatorna, ahol teljesen rendben van, és van ahol kicsit csúszik. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, de azért ha jól megfigyeled, látható.Ami teljesen egyértelmű: telefon tükrözésnél botrányosan sokat csúszik (lányom táncol, és annyira elcsúszik, hogy olyan, mintha nem is a zenére mozognának).
Tapasztalt ehhez hasonlót valaki?
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Ha nincs kábeltv, meg semmi ott ahol van a tv-m, akkor mi a legegyszerűbb megoldás,hogy legyen tv adásom?
Wifi van, azzal nincs gond elsőre a Mindigtv Go-t találtam, ez megy rendesen a TCL tv-ken?
Használ valaki ilyet? Van esetleg jobb?
Legyszerűbb, legolcsóbb érdekelne, de azért jó minőségben jönnek be a tv csatornák.Köszi!
-
Hibarin
tag
Köszi a múltkori tippeket. Megjött a TCL 55C745 és egyelőre nagyon okésnak tűnik minden. Nagyon szép a feketéje még így a miniled technológia nélkül is. Egy barátomnak van c645 és ahhoz képest azért egyértelműen szebb minden, plusz sokkal pörgősebb a rendszer. Remélem sokáig kiszolgál majd.
-
AtaWrc
aktív tag
válasz
Bazsi81 #28498 üzenetére
Hali. Nekem 65" változatt van, és én meg vagyok vele elégedve. Általában azok írogatnak, akiknek probkémájuk, gondjuk van, nagyjából ugyanazok a nevek pörögnek mindig.
A garanciális ügyintézés meg NÁLAM kiváló volt. 11-én bejelentettem a 4,5 éves tv-m hibára, 19-én kezemben volt a csere utalvány, postán kiküldve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- BestBuy topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest