Új hozzászólás Aktív témák
-
bence188
tag
Sziasztok, most hallok először itt a topikban ARC-ról. c805 tv-men jelenleg optikai kábelről(előtte rca optika konverter/átalakító) van hang. Szóval, ha rca hdmi arc átalakítót veszek, akkor ugyanazt kapom mint optikai kábellel és tudom a tv-n állítani a hangerőt? Mert elvesztettem a microlab hangszóróm távirányítóját és vagy kézzel
vagy telóról tudom csak a hangerőt állítani a tv-n.
-
bence188
tag
válasz
d.véderjoe #33158 üzenetére
-
bence188
tag
Sziasztok, nekem is netflix premiumon van és az alábbi beállításokkal sokkal jobb lett, én azóta egy sorozatból több részt megnéztem és nem jött velem szembe akadozás:
fejlesztői beállításokban háttérben futó alkalmazásnak 0át állítottam volt még valami olyan h naplózási puffer ott is 0át állítottam. Mozgásbeállításoknál foltcsökkentés 0, vibrálás csökkentés 6os. Dolby vision-be a db iq-t használom. Eddig a sportcsatornákon és rtl+-ba is volt akadozás, de az is megszűnt. Remélem segít valakinek. -
bence188
tag
-
bence188
tag
Sziasztok, egyik tcl akadozás témával foglalkozó youtube videó alatt találtam ezt a kommentet és elég sokan felplusszolták:
I enabled developer settings and set the maximum opened app in the background to one. Now the occasional lag is almost gone.Gondoltam érdemes kipróbálni, nálam is fenn áll a probléma, de pár napig sztem nem tudok vele foglalkozni. Érdemes lehet kipróbálni.
-
bence188
tag
Sziasztok, páran jeleztétek és nekem is fent álltak ezek a mikroakadások médialejátszónál meg foci nézése közben is néha. Itt is erre keresték a megoldást:
[link]
Én az airplay és homekit beállításoknál az airplayt kikapcsoltam(amit a redditen írtak ADR annak nem tudom mi a magyar megfelelője, gondolom ez) és egyelőre megoldotta a problémát focinézésnél, 4k filmeken majd este próbálom ki. Hátha másnak is segít majd. -
bence188
tag
Sziasztok, tv-n szeretnék TCL (65c805) minél egyszerűbben letöltött filmet lejátszani. Legegyszerűbbnek az tűnt, hogy pc-ről külső vinyóra másolom és a külső vinyót usb hosszabbítóval rádugom a tv-re. Csak sajnos usb hosszabbítóval nem olvassa be vinyót a tv, anélkül meg csak úgy férek a tv-hez, ha mindig kiemelném a helyéről, ami elég macerás a sok kábel miatt, ami megakadályozza. Van vmi megoldásotok a problémára? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
bence188
tag
Sziasztok, 65c805-nél beállítottam az ajánlott képbeállításokat, be van állítva, hogy a beállítás csak az aktuális bemenetre legyen érvényes, erre ha váltok bemenetet, (most csak a fényerőnél figyeltem) ugyanaz marad, mint a másik bemeneten. Ez azért problémás, mert hdr-nél a fényerőt 100-asra állítom, sdr-nél meg 50-re és akárhányszor váltok bemenetet a fényerőt be kell állítanom. A másik problémám, optikai bemeneten van a hang és a netflixen(alkalmazásnál) egyszerűen nincs hang, a többi bemeneten tökéletes. Találkozott vki még ezekkel a problémákkal? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
bence188
tag
Sziasztok, 65c805-höz találok valahol vmi jó képbeállításokat? Alapbeállításoknál sokkal csúnyább a képe mint a régi samsung 55lh630v-men. Amikor először ráléptem a játék módba, hozott ilyen kép képernyőt, amin az fps-t is látom, meg további beállítások, abból kiléptem, azóta se tudom visszahozni, hol kell nem tudjátok? Vodafone kábeles előfizetésem van, tudom, hogy nem a legjobb a bitráta, de van vmi ötlet, hogy mivel tudom focimeccsen javítani az elmosódásokat meg a képet am? Mert az ajánlott képbeállítások, biztos, hogy nem lesznek ehhez jók. HDR hogyan működik a tv-n, automatán bekapcsol, ha érzékeli, vagy manuálisan kell, be-ki kapcsolni? Meg hol, azt se találtam a képbeállításokban
bocsi a sok kérdésért, de még ismerkedek a tv-vel. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
bence188
tag
Sziasztok, új 65"-os tv-t szeretnék venni. Legfőképp sport(foci), ps5 és streaming a felhasználási terület. 65c805-öt néztem, de fórumon olvastam, hogy nem a legjobb a focihoz: azóta is így van, vagy beállítás/frissítés megoldotta a problémát? Kb 300+-20 a keret, alternatíva erre a típusra esetleg? Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest