- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
55c805... fent a a V999 fw... de ma jott ki a V412... hogy tudom "visszafele" frissiteni? Mert most azt irja h nincs ujabb a FW- a pendrivon... ugye a V999 egy beta... Koszonom...
-
Reverting
őstag
C805 NEW FW. https://shorturl.at/G6XOY [link] v143.
-
Reverting
őstag
c805 v141 DV IQ semmi akadas... sajat NF.appon keresztul...
-
Reverting
őstag
válasz
szana8 #29249 üzenetére
c805 v141 elso naptol fent... igazabol azert is nem irtam semmit mert nem vettem eszre semmit...
talan az energiatakarek modoknal mintha tobb lehetoseg lenne, es megjelent a "Soha"is... de ebben sem vagyok biztos...
Nezegetem meg, hatha valami lesz, aki attol tartott h "baj" lesz az rakja batran... de csak sajat felelosegre...
-
Reverting
őstag
Bocs kifutottan a szerkesztesi idobol... c805 v141 [link]
-
Reverting
őstag
válasz
Vhiktor #28726 üzenetére
En probaltalm v135-re 55c805-on, de toroltem is, NF. Harom test problema 1E.3E. 23:50-tol... ez volt a tesztem... eleg eros jelenet... ;-) igy lehet adok neki megegy lehetoseget.. de gyari beallitasal jobb volt...
Totalnal hatalmas laggok, a lovas jelenet szethullot, jobban mint a gyari erteken, sima dv iq-n... de mint irtam, csak ezzel neztem... szoval ujra felrakom es megnezem tobb filmen is, mert ez csak egy gyors teszt volt, es nem tudtam rendesen foglalkozni vele, de koszonet erte h megosztottad... kivancsian varom a tesztet is...es velemenyt is ha az lesz elobb...
-
Reverting
őstag
C805, a menu melyen eldugot beallitast, nem lehet valahogy kevesbe bonyolult modon elohozni? Kontretan a " Csak hang" funkciot hasznalnam suruben ha nem a vilag vegen lenne.
-
Reverting
őstag
Nalam mar majus 8.-a ota kor alaku...
55C805
-
Reverting
őstag
válasz
phoenix1989 #27201 üzenetére
Ezt kabelen irja ki, vagy fold felszini digitalis adason, mert ha az utobbi akkor szerintem egy gyors jel eset erzekel majd megjon a rendes jel... en is talalkoztam vele... 55c805 es en igy haszanalom... vagy csak bug...
-
Reverting
őstag
Koszonom elore is Urak… mar nagyon varom, de az emag futarcege nincs a topon… vasarnap rendeltem elvileg kedd szerda szallitasal, ebbol lett jovo het, hetfo, vagy kedd…
-
Reverting
őstag
Emagos keszuleket is lehet regizni?
-
Reverting
őstag
válasz
7Heads Drago #26298 üzenetére
Az 55os 250e korul jonne a 10% os akcioval... en egy 1,5m es opticai kabelet tettem melle... ami 1700ft es abbol lejon a 30% a tv-bol 10%... de nem fer el... ;-( igy az 50es jon,es az 205e.szallitasal es a kabel...
-
Reverting
őstag
Hi... az 55c805 es az 50c805 kozott van valami kulombseg a mereten kivul... barmennyire is szeretnem az 55-ost nem fog elferni normalisan....
vagy tokugyanaz es rendeljem meg nyugodtan a kisebbet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest