- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
klaya86 #29783 üzenetére
Ha a szolgáltató engedélyezi, akkor ott korlátozott módon szokott lenni mindegyik. Pl. Direct One -nál az online applikáció alatt is működik, de azt hiszem nem minden csatornánál. Bár ott nem külső eszközre mentesz, hanem online éred el ezt a szolgáltatást.
Szerk.:
Mi sem használjuk. Csak mióta van gyerek, néha mesénél. De a videótár jobb funkció. -
ρσгτσ
addikt
válasz
klaya86 #29781 üzenetére
Már nem sok TV -n van PVR vagy TimeShift. Illetve nem tudom van -e még olyan az újabb TV -k között, ami tudja. Gondolom okkal van így.
TCL -nél nem tudom aktiválni lehet -e valahogy, érdemes körülnézni a neten. Pl. szerviz menüből. Valószínű attól függ, hogy teljesen kimaradt -e a szoftverből, vagy csak ebben a régióban tiltották le.
-
Atis45
aktív tag
válasz
klaya86 #28528 üzenetére
A Digi kábel tv fórumon nagyon sokan panaszkodnak (szinte mindenki). És nem csak a TCL tévések. Le van véve a bitráta. A hd adások amik régebben jöttek 10-12 kbps-al, vagy még többel, azok most jönnek 4.5-5-el. Az sd adások jöttek 4-5-6 kbps-al, azok most jönnek 1.5-2-vel.
Nyilván nagyobb képernyő jobban felnagyítja a hibákat, meg talán a felskálázás is. -
Imi1981
veterán
válasz
klaya86 #28516 üzenetére
Nálam kábel tv van tarr. M4 sport nálam se szép de nem tudom, pár hónapja ilyen vagy a tcl 55C745 -ön csúnyább mint a régi samsung 48 h6400 tévémen. De csak tv adásoknál láttom ezt és persze nem mindnél. Lehet a felskálázás gyengébb vagy egyszerűen full HD tévén szebbek a tv adások mint 4k tévén mert full HD tévén nem kell felskáláznia.
-
Colani
tag
válasz
klaya86 #28382 üzenetére
v098 van fent gyárilag nem tudom ezzel milyenek a tapasztalatok. Frissíteni nem akar azt mondja ez a legujabb szoftver.... Aludtam rá egyet és megtartom. 🙂🙂🙂Igazából semmi baja pörög rendesen a menü akadás nulla 🙂👍👍👍Apple tv+ valami brutális minőségben adja a tartalmat szerintem.
-
Mr.Iksz
tag
válasz
klaya86 #28375 üzenetére
Nekem tobb mint 1 eve van meg a tv-m. Automatikusan frisitette magat meg a legelejen, utana megcsinaltam a 2 resetet, majd kikapcsoltam a gyorsinditast,mert Disneyn neha elment a hang,amit teljes kikapcsolas megoldott mindig,de meguntam. Azota sincs semmi gondom vele
Csakhogy legyen mar 1 ellenpelda is a sok negativ mellett -
-
Bogyi007
veterán
válasz
klaya86 #28017 üzenetére
Kellene de nem teszi...
Nekem is miután megvettem az 55C645-t erre az 576-osra frissített csak balszerencsémre. Az 599-et én raktam fel ami után ismételten nem akart a tévé frissíteni magasabb verzióra. Így miután olvastam pár személy pozitív tapasztalatát a 613-ról azt ismételten magam csináltam pendriveról, de most csináltam egy komplett resetet is a tévén.
Így most minden pöpec - Xbox Series X esetében talán még plusz is van mivel eddig ott FreeSync módra nem emlékeztem a játékok során hogy lett volna - Hdr10 és Dolby Vision támogatás kiírása rémlik csak.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
klaya86 #27200 üzenetére
Én fordítva írom ---én azért kapcsoltam ki (de én csak mozizós tv-nek használom ,ha napi szinten volna,lehet zavarna,de nem fél nap alatt kapcsolbe azért
) mert az üzemóra számláló jóval többet mutatott, mint amennyit --maga a tv be volt kapcsolva a kijelzővel ---nekem ne akarjon futtatni semmit a háttérben ,készenlétben ,vagy épp ha bekapcsolná magát kijelző nélkül esetleg
-
Celtis
veterán
válasz
klaya86 #26868 üzenetére
Akkor a tiéd 60Hz.es tv. Ezért csak judder reduction van. Ez a vibrálás csökkentés nálad. Ezért nem szeretem a magyar menüt az idióta fordítások miatt.
A kép tisztaság szerintem a fekete képkocka beszúrás, ami csökkenti a fényerőt és vibrálást okoz. Senki nem szokta ajánlani a használatát. Ha kikapcsolod és világosabbá válik a kép, akkor hagyd kikapcsolva.
-
petikeke
tag
válasz
klaya86 #26607 üzenetére
Nekem több mint fél éve van meg egy 55 C645 és baromi elégedett vagyok vele. Néha a plex kifagy és újraindul, illetve a disney-n a DV tartalom időnként akad, de más problémám nincs. A képe több mint megfelelő ennyi pénzért, a hangja alsó közép. De én nem vártam tőle sokat. Én tudom ajánlani aki nem akar drága tv-t venni.
Mindenki azt néz amit akar, de 65 colon miért akarsz 720p-t nézni? Azért 4K, hogy azt nézz. A 4K adás szép rajta, nincs gond vele. 46' és 65' col között óriási méret különbség van, a TCL-nek amúgy se erőssége a felskálázás, de így még jobban kijön.
-
st6969
őstag
válasz
klaya86 #26602 üzenetére
"Ennyire fos a felskálázás a TCL - en? "
Valószínűleg igen.
Ugyanezt tapasztaltam egy közel 10 éves Samsung F6400 után. Én betudtam annak, hogy 65" vs. 46", ekkora növekedésnél xarabb az SD és a HD kép is 3,5m-ről. De valahogy a mai napig nem azt érzem, hogy ez csak a méret miatt van...
Talán a v098 fw ezen kicsit mintha segített volna (?) -
mrmft
senior tag
válasz
klaya86 #26558 üzenetére
C szeria mar QLED, az alatt szerintem ne. A mostani C655-rol egesz jokat irnak es ujra Onkyo hangrendszer van alatta. Tobb helyen mar erosen bearaztak, ilyenkor szoktak jonni az akciok ra. Ha nem surgos varj kicsit.
TCL szofver nalam nem problemas. Verzio frissites utan egy reset nem art. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged