- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDrake
tag
válasz
JoceeHunt #28533 üzenetére
Ha az erősítőd nem engedi át a 120Hz-es jelet, akkor az így ebben a felállásban nem fog működni, csak egy jó drága 120Hz-es splitterrel, ahol az egyik kimenő mehet a TV-re, a másik az erősítőre.
Vagy próbáld meg a PS-t valamelyik 120Hz-es, az erősítőt meg az ARC-os aljzatba dugni és akkor a menüben ARC kimemetre állítani a hangot. Nekem nem volt jó, mert Dolbynál 200ms késést még úgyis rádob, hogy a delayt -50-re húztam.
-
MrDrake
tag
válasz
classic B #28478 üzenetére
Na de a szerviznek nem ez a funkciója, hanem hogy javítson. Ezek a trógerek meg leszarták, hogy a leadózott fizetésemből veszek valamit, ők hanyagul bánva vele jól szétbarmolták. Ez a felháborító. Hogy én vigyázok rá, ezek meg tesznek rá.
És én nem fogom tudni kitörölni belőle a törmeléket, mert nem férek hozzá, meg kéne bontanom. A mély karcokról nem is beszélve. Az konkrétan a fotón annyira nem is látszik, hiszen úgy hirtelen csináltam a képeket és már vitték is vissza, de nem apró karcok sajnos, hanem ami a fehéren átlátszik, megtöri a háttérfényt.
28475: Köszi. Egyelőre a békéltetős kört lefutom. Majd referálok.
-
MrDrake
tag
válasz
Vhiktor #28462 üzenetére
Igen, ezzel érveltem én is, annyi különbséggel, hogy nyilván nem várom el, hogy olyan legyen mint a gyári, de azt igen, hogy olyan állapotban hozzák vissza, mint amilyenben én is odaadtam. De nem vicc, szerinte belefér, meg hogy azért lesz szerviz után rosszabb állapotban a TV, mert használják(!). Azt se tudom, kikérhetem-e a vodafone-tól a beszélgetést ( a pontos ideje megvan), mert tényleg ezt mondta.
De sajnos akkor is ott tartok, hogy nem tudom, hogy reálisan mit tehetnék, mert nem voltam ilyen helyzetben sosem. Most annyi van, hogy visszahívtam, hogy a szállítasra térjünk vissza később. Előtte szeretnék utánajárni, hogy mik a jogaim/kötelességeim. Ezért is írtam ide, hátha van valakinek gyakorlati tapasztalata.
-
MrDrake
tag
válasz
Celtis #28460 üzenetére
Ó...és én még azt hittem, egyedül vagyok a problémámmal. Fasza.
Egyébként én is ezen gondolkodom, csak teljesen tapasztalatlan vagyok, lövésem nincs, hogy van-e értelme, lesz-e foganatja és úgy összességében mennyibe fog ez nekem kerülni?!
Azt tudom most, hogy átverve érzem magam mind a TCL, mint a videoton részéről. És tök új TV, nincs fél éves, 3 hetet már összesen ott parkolt... szóval na...
-
MrDrake
tag
Sziasztok!
Talán nem a legjobb topic, de a segítségeteket szeretném kérni.
A TV-m (55c805) alja elkezdett leválni alul a diffuzor panelről és ezért a TV-t elküldtem a videoton szervizbe.
A TV-t karcmentes állapotban adtam át, de úgy hozták vissza, hogy a képrenyő teteje tele van bemarásokkal (valószínűleg meghúzták egy asztallapon) illetve törmelékdarabok is kerültel a képernyő és a diffuzor réteg közé.
Mikor kihozták ez egyből feltűnt és a munkalapra ráírtuk hogy karcokat és törmeléket látok rajta és ezért nem veszem át így az ment vissza hozzájuk. Készítettem is róla hireltelen pár képet, de természetesen akkor nem néztük át a teljes képernyőt, mert már a teteje is gáz.
Azóta eltelt másfél hét és most hívott egy Videotonos vezető, hogy ő nem látja a hibákat és hogy a törmelék is olyan, hogy az belefér.
Szerintetek megtagadhatom újra az átvételt, vagy egyáltalán mit tehetek én most ebben a helyzetben, mert az mégsem járja, hogy egy javításra elküldött terméket rosszabb állapotban kapok vissza, mint ahogy azt elküldtem.
Előre is köszi a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest