- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandS
senior tag
válasz
BreamHunter #27898 üzenetére
Most mintha beállt volna...
-
GrandS
senior tag
Lefrissített a TV-nk, azóta időnkét pár másodpercre elmegy a kép-hang, aztán visszaáll. Tudtok erről valamit?
-
N_A_S
veterán
55c655 pro-hoz tudna valaki kuldeni ajanlott beallitasokat?
-
pictigjis
őstag
ki meri kiprobalni?
New TCL T653T01 platform Google TV Update available in test M999.
TV models ....98C655/85C655Pro
98P745/ 98P755
C745X2/ C755
C805/ C845X2/ C855
C955/ X955
Full models list
V8-T653T01-LF1VM999.001054M999 OTA (Test version #10)
- For first install rename to V999 and remove "_Test_Version_10" in file name!
- For users with M999...just remove "_Test_Version_10 in file name!https://shorturl.at/EGCTb
build date= May 28, 2024
build= 1716906347
security_patch= 2024-05-05
gmsversion= Android_12_GTV_S
product.build.fingerprint= TCL/G08_4K_GB/G08:12/STT2.221228.001/AS14:user/release-keys
revision= 0001054
OTA size= 1.924 GB -
GZoli7
senior tag
Sziasztok.
75c645 tv-n hdmi hang továbbítással és hang átengedéssel van problémám. Olvastam itt több érdekességet, de talán ilyet nem, vagy átsiklottam felette.
Szóval hdmi arc-on van összekötve az erősítővel, de csak két csatornás hang jön át. Próbáltam 5 hdmi kábellel, mindenféle beállítással, feltettem a 619 firmware-t, de semmi változás.
Ja, PS5 is csak két csatornán szól, pedig át kéne engednie.
Vajon mi lehet a trükk, hogy kiadja a több csatornás hangot, ami előtte egy régi szintén androidos sony tv simán meg tudott ugrani, ugyanazzal a hangcuccal?
Köszi előre is... -
BlueSteel
tag
C845x2, c805 tulajok. Kijött az m999v10-es tesztverzió. Aki látja/tapasztalta az eddigi szoftverek hibáit és kipróbálja, legyen kedves, írjon róla pár szót. Akár privátban is jöhet.
-
Redlight2
tag
Srácok, a 43"c645 támogatja az usb-s internetet ethernet-usb átalakítóval?
-
Morph76
senior tag
válasz
Brandynew #27780 üzenetére
Barátom! Az van, hogy ennyiért elb@szott jó vétel! Nekem is ilyen tv-m van ide s tova 2 éve. A legjobb lcd tv-m eddig. A fejem verem a falba, hogy így elértéktelenítik. Én még majd 800e-ért vettem 5 év garral. Most meg, ha el akarnám adni, úgy hogy semmi baja sem tudnék a jelenlegi árak mellett 350-nél többet kérni érte! Elképesztő! A legjobb vétel talán...
-
Redlight2
tag
Nekem a 43" kistesòja van a konyhàban. Tökéletesen megfelel, ha a helyén kezeled. Fényereje elég, bàr kicsit tükrözödik , így ne ablakkal szemben helyezd el.
HD tv adàsok is jòl néznek ki rajta, a 4k streaming filmek meg kifejezetten szépek. Fekete az elmegy, nàlam nem felhősödik a panel. Menüje viszonylag gyors. A c845ömhöz képest lassabb, de ha nincs összehasonlítàsi alap, akkor fel sem tűnik. Hangja sem vészes, bàr kicsit doboz hangú. Főleg, ha hàzimozi utàn hallgatod meg
. Egy olcsòbb soundbar, sokat segíthet ezen. De ,mint mondtam ha a helyén kezeled, akkor megéri az àràt. Főleg , ha telekomos vagy. Én ott vettem majdnem félàron egy közepes telefonos előfizura. Ha van lehetőséged rà és tudsz a telekomtòl valamilyen előfizura vàsàrolni, akkor kukkants meg őket. A c645 bolti àràbòl, telekomnàl kedvezményesen még lehet egy c805 is befér a keretedbe. Az meg fényévekkel jobb képet fog mutatni. Ràadàsul telekomnàl vàsàrolt tcl-ekre is van ingyenes +3év gari.
-
klaya86
senior tag
Hali. Így kb 2 hónap használat után alapvetően elégedett vagyok a 65C645-el. Ami viszont nem tetszik benne, hogy a kezdeti gyors rendszer már annyira azért nem gyors, néhol kifejezetten lássuk, még a korábbi Samsungomhoz képest is néha. Olyan tipikus régi androidos telefon hangulata van. Pl ha lejátszok telefonról egy filmet screen sharinggal, közben esetleg be akarok menni a beállításokba, rendesen döcög 😀 illetve az appok, youtube, netflix is lassabban töltenek be, ,mint mikor dobozból kivettem. A gyors indítás is be van kapcsolatban,de így is eltelik 3-4 mp , mire életre kell a tv. A korábbi Samsungom, bár smart volt,de jóval butábbnak erződik ehhez képest,de mégis gyorsabb volt az app betöltése, a bekapcsolás . Van valami oka, hogy lassabb lett a Tv? Illetve látom, hogy írjatok, jött OTA új szoftver. Érdemes felrakni? A Tv maga teszi a dolgát, hibát nem tapasztalok, képminőség oké, csak a speed nem az igazi néha.
-
Kátai
senior tag
Erről [link] mi a véleményetek? Hálószobába lenne, "mezei" tévézésre, streming szolgáltatások használatára lenne használva.
-
NJanika
aktív tag
Valaki találkozott hasonló jelenséggel ?
Adott egy TCL 65C735 (2023-as vásárlás, így még garanciális) , egészen eddig 4 HDMI-re 4db konzol volt kötve XSX,X360,PS5,PS3, nem olyan rég szereztem egy monitort amire a régebbi konzolokat csatlakoztattam és a következő eszközökkel használom XSX,PS5,Gamer PC 650w és 1 torrent pc (itt szeretném is megjegyezni, hogy eltérő felbontással használom ezeket)
Pár napja először a gamer PC-n, ma XSX-en is kb 20-40 percenként talán kevesebb is mint 1mp erejéig, de elmegy a kép aztán azonnal vissza is jön.
Mi lehet az oka ? Túl van terhelve a tv a hálózat vagy szimplán csak haldoklik a tv ?
Előre is köszönöm, ha valaki megpróbál segíteni.
-
turho
addikt
válasz
Vhiktor #27864 üzenetére
Nem lehetetlen, bár nagyon szép a kép, dw valami disznóság van.
Mindenki össze tudja vetni egy pc-vel vagy laptoppal, 4k60 vs. 4k120 váltás a Windowsban. Már látszik a képen, ha eltér.
Mondjuk amúgy meg haragszom érte, mert ezek szerint a 65c728 nem 4k120, csak papíron.
Újabb modellekkel nincs ilyen "gond"?
Az sokat segítene,.ha valaki kipróbálná ezt nekem 55 vagy 65c728-on, esetleg frissebb fw verzióval is
-
turho
addikt
válasz
Stealth #27861 üzenetére
Írtam, 3 profi kábel van, az XBox kábele is dedikált minőségű.
Kezdetektől fogva feltűnt, akár pc-monitorként használva a tv-t, hogy 4k60-ról 4k120-ra váltva pl. Windowsban is simább a mozgás, viszont homályosabbak a kontúrok.
Bőven túl vagyok a kábelcsere témákon, 2 vga és egy xbox ugyanígy viselkedik. -
turho
addikt
Tanácsot kérek, bár régi tv, de hogy ez konstrukciós hiba, vagy fw frissítés segíthet
Adott az immár 3 éves 65c728 tv-nk.
Még mindig 098-as fw-ön van, igazán nagy baj nincs vele.
Viszont 120 Hz kontra 60.
Pc-m volt, most Series X konzol van. Mindkettőnél megfigyeltem, hogy 120 Hz módban homályosabb, mosottabb lesz a kép. 60 Hz-en sokkal élesebb, tisztább. Ha a képélességet maximumra veszem, úgy sem kompenzálja.
Ez most szerintetek technikai korlát? (Azaz béna valamelyik áramköri fokozat).
Vizsgálta ezt már valaki?
(Amúgy stabil a kép, semmi villogás, vibrálás, peofi mindhárom HDMI kábelem).
Esetleg más, újabb modelleknél is van?
Ha volt, fw frissítés javított rajta?Köszi aki segít ebben tisztábban látni.
-
N_A_S
veterán
Megjött a TV (TCL 55T8B). Azt vettem észre hogy gyorsabb mozgásnál mintha microlaggolna a kép. Nem tudom hogy update javítana esetleg ezen? Honnan tudnám beszerezni a legfrissebb fw-t?
-
boborján2
senior tag
válasz
petikeke #27843 üzenetére
Pl. Telefonoknál mindenki mást mond , van aki szerint csak főverzió váltáskor kell egy factory reset. De őszintén szólva volt már pár droid telefonom , jó néhány főverzió frissítéssel, de a egyszer nem factory reseteltem. A tökömnek sincs kedve ezzel húzni az időt. Mindegyik működött , pont ahogyan kell fr. nélkül is.
-
beach head
senior tag
Egyébként miért nem ota jönnek ezek a frissítések? Miért telegram channelen?
-
nicu71
addikt
válasz
droti25 #27851 üzenetére
Egyesek tudni vélik a Telegramról szerzett infók alapján,hogy hamarosan hivatalosan is megérkezik a 121es OTA.Részemről kivárom,ugyanis nálam különösebben rosszat nem produkált a 98 .Focimeccsnél enyhe ghosting,DV ből SDR -re való visszaváltáskor Dinamikus módba kerülés, valamint a local dimming felső fokon való túltolt kontrasztnövelés ,amit észrevettem,ezek annyira nem elviselhetetlen hibák.
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Jelenleg v098-as(állítólag a legrosszabb)rendszert használok a 65c805 tv-n.
Látom hogy vki már 121-essel használja. Hogyan tudom én is feltelepíteni? OTA-n nem ajánlj fel újabbat.
Van-e lehetőség downgrade is? -
mrmft
senior tag
válasz
petikeke #27843 üzenetére
Ha nincs anomlaia frissites utan akkor kihagyhatod. Valamelyik utan nalam kellett, mert nagyon belassult minden es kellett egy img-s telepites is, mert elfelejette a gyorsmenubol a USB levalasztast. V5xx vege vagy V6xx elej mar nem elmelszem.
Ha tiszta lapot akarsz, elotte is csinalhatsz artani nem fog. -
pityaa23
senior tag
válasz
Buzztee #27838 üzenetére
Telekomról rendeltem és ott az állandó lakcímem volt megadva, de nem ott lakok. Nem engedett más címet megadni, vagy csak nem találtam, hol lehet módosítani. Tegnap kihozták a tv-t. A futár srácok jó fejek voltak voltak és átvitték a másik címre, nem kellett bajlódnom a szállítással.
-
B.F.G.
senior tag
Szisztok,
Van egy TCL 65C835 és abban tudnátok segíteni, hogy azt hogy tudom beállítani,. hogy mikor bekapcsolom mindig a HDMI1 képet adja be. Eddig úgy volt, de a be egy google fiokos bejelentkezést szeretett volna valaki kezdeményezni amit azóta már töröltem, azóta mindig a google bejelentkező képernyő fogad a HDMI1 csatorna helyett. -
Celtis
veterán
válasz
st6969 #27795 üzenetére
Így van, filmenként változik, hogy milyen gyakran szaggat. Van amelyiknél percenként többször pl NF 3 test probléma. De ma pl. aPrime-on néztem a GT utolsó részét. Abban is van akadozás, de ritkábban. Mindkettő DoVi.
Az akadás helye változik a DoVi mód beállítástól, de adott beállítással 100-ból 100-szor ugyanott akad a film.
Majd megnézem nem DoVi tartalommal is. -
gycs02
tag
válasz
beach head #27815 üzenetére
Szia!
Nekem is ez a gondom. Itt volt szó az ismeretlen források telepítésének engedélyezéséről. Akkor megnéztem, most elvileg uo keresem, de nem találok ilyen opciót. Aki használta ránézne, hogy meg van-e még és hol (C805). Lehet az új fw-vel ezt is eltüntették?
Köszi! -
droti25
őstag
Sziasztok!
Jelenleg v098-as rendszert használok a 65c805 tv-n.
Látom hogy vki már 121-essel használja. Hogyan tudom én is kipróbálni? OTA-n nem ajánlj fel újabbat.
Van-e lehetőség downgrade is? -
Cartmenn
aktív tag
válasz
JoceeHunt #27802 üzenetére
Talán
sok orosz betű miatt ilyen
: https://forum.setcombg.com/tcl-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8/57102-tcl-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-106.html#post1060748
-
eisento
addikt
Skacok ez csak nekem uj? A tv adok mellett megjelent par streaming csatorna is. A tv nem frissult, most vettem eszre...
65c728
-
beach head
senior tag
valahol irta valaki hogy egy apk telepitessel hozza lehet adni a googgle play ikont a kezdokepernyohoz, de sehol se talalom.... segitene valaki ?
-
Stealth
senior tag
New TCL R51MT05 Platform Google TV Update available in V619.
TV models....P755 (AP 43/50",AU,LA) & C655 (AU,LA)
C64x & P74x & Q73x & QLED770
(P635/8(EU) & P735 & C635 & 43/50C735)
......(P725 & C725)
V8-R51MT05-LF1V619.021314V619 OTA
build date= Apr 24, 2024
build.date.utc= 1713954805
security_patch= 2024-03-05
gmsversion= Android_11_GTV_R
build.fingerprint= TCL/G03_4K_GB/BeyondTV4:11/RP1A.200622.001/AR09:user/release-keys
revision= 021314
OTA size= 1.77 GB -
vidaila
senior tag
Sziasztok. C735-nél jelentkező probléma másnak megoldodott már az fw frissitesek folyamán? A dolby vision tartalmak fényerő ugrálása, mikor hamarabb vagy később lesz fényesebb a háttér világítás mint azt a videó képmenet indokolná.
-
pityaa23
senior tag
Megérkezett az én 805-öm is. 65 colost ne álljak neki egyedül bontani ugye? Vagy meg lehet ezt fogni óvatosan?
-
Egyszer láttam valahol egy magyarázatot, hogy a TCL modellkódjainak melyik száma mit jelent. Nem tudja valaki hol található meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest