- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az elvi lehetőség megvan rá. Sőt, mintha láttam volna a Playen keyloggert. Ez az egész csak input method kérdése. Vagyis egy Tasker -plugin billentyűzet alklmazás kellene hozzá. Nem tudom, hogy létezik -e ilyen. Van egy External Keyboard Helper nevű program. Ez egy virtuális felület nélküli billentyűzet alkalmazás, fizikai billentyűzetekhez. Eredetileg arra hivatott, hogy azokat a nyelvspecifikus karaktereket is lehessen használni, amiket alapból nem. De sok egyéb funkciót is tud. Pl. alkalmazásindítást lehet billentyűhöz rendelni. Persze rögtön jött az ötlet, hogy Robotparancsot rendeljek hozzá. Tamás azt írta, hogy ezt csak akkor lehetne, ha a billentyűzet támogatná (vagy Ő írna egy külön billentyűzet alkalmazást). Aztán úgy kókányoltam össze, hogy készítettem egy alkalmazást, amit 12 néven mentettem (bill. F1 - F12 -höz, mert Androidban ehhez nincs funkció). A bill -ről indítom, a programindulásra reagál a Robot. Szvsz elvileg megoldható lenne a feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest