- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az elvi lehetőség megvan rá. Sőt, mintha láttam volna a Playen keyloggert. Ez az egész csak input method kérdése. Vagyis egy Tasker -plugin billentyűzet alklmazás kellene hozzá. Nem tudom, hogy létezik -e ilyen. Van egy External Keyboard Helper nevű program. Ez egy virtuális felület nélküli billentyűzet alkalmazás, fizikai billentyűzetekhez. Eredetileg arra hivatott, hogy azokat a nyelvspecifikus karaktereket is lehessen használni, amiket alapból nem. De sok egyéb funkciót is tud. Pl. alkalmazásindítást lehet billentyűhöz rendelni. Persze rögtön jött az ötlet, hogy Robotparancsot rendeljek hozzá. Tamás azt írta, hogy ezt csak akkor lehetne, ha a billentyűzet támogatná (vagy Ő írna egy külön billentyűzet alkalmazást). Aztán úgy kókányoltam össze, hogy készítettem egy alkalmazást, amit 12 néven mentettem (bill. F1 - F12 -höz, mert Androidban ehhez nincs funkció). A bill -ről indítom, a programindulásra reagál a Robot. Szvsz elvileg megoldható lenne a feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged