- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Amikor én néztem, akkor a Floating Widget csak a saját cuccait tudta kezelni. Na meg az volt a lényege, hogy a többi alkalmazás előtt maradt mindig. Vagy tévedek?
Erre a célra amúgy egy jól megkreált Scene is tökéletes és akkor nem is kell hozzá külső programot használni. Sőt, a Scene esetében lehet olyant is csinálni, ami mindig kint marad a képernyőn, még lezárt kijelző esetében is. Anno a focis task-ot azzal csináltam, keress rá, raktam fel képeket. Abban úgy oldottam meg, hogy amikor gól volt valamelyik meccsen, akkor felugrott egy Scene, ami jelezte az eredményt. Ez ment videónézés, játék, stb. alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest