Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
sil3ntbeatz #1799 üzenetére
Na meg egy másik is eszembe jutott csak már nem tustam szerkezteni a hszt :$
Tehát szeretnék egy másik profilt is az akksihoz.
A profil lényege az, hogy 30%-nál szóljon a telefon, hogy hamarosan lemerül és kérdezze meg tölem 21%-nál, hogy szeretném-e kikapcsolni a memória zabáló alkalmazákat. Ha a válasz igen akkor kikapcsolná amiket beállítok és mondaná, hogy mondjuk ''kikapcsolás folyamatban'' és egy kis idő után mondaná, hogy ''kész''. -
sil3ntbeatz
tag
Sziasztok! Még nagyon kezdő vagyol szóval kíméljétek meg az életem
Szóval egy kérdésem lenne: csinálok egy nem fogadott hívás profilt, hogy tudom beállítani, hogy számolja mennyi nem fogadott hívásom van?
Köszönöm előre is! -
cselt
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok még Tasker témában ezért kéne egy kis segítség. Azt meg lehet oldani, hogy automatikusan indítsak el egy appnak egy bizonyos funkcióját? A Sync Me Wireless nevű appról lenne szó. Ebben szeretném elindítani a szinkronizációt. Van neki egy widgetje is, nekem az is jó, ha azt lehet elindítani automatán. Van erre lehetőség?
-
itamragy
csendes tag
Hi!
Hogy lehetne azt beállitani hogy mariska ne ugy mondja az időt hogy "12 egész 44"
hanem "12 óra 44 perc?Második kérdés hogy az auto voice-t csak wifi kapcsolatkor lehet használni? (ha ki van kapcsolva a wifim hibát ír
)
-
Mogcaa
aktív tag
hogy lehet samsungos dolgokat állítgatni? pl note-om van és ha kihuzom a ceruzat meg bedugom akkor csináljon valamit, akkor a power saving mode ot is jó lenne kapcsolgatni stb ezeket lehet valahogy?
ja meg összes alkalmazás bezárása?
-
Teasüti
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sztupidka #1786 üzenetére
ICS+ verzió? Szóval így néz ki.
Tudnál készíteni nekem pár screenshot-ot?
Főképernyőről kéne, a Context menüről, Action menüről, szerkesztő ablakról. Kb ennyire lenne szükségem.Ahogy nézem nem túl bonyolult, talán még egyszerűbbnek is tűnik, mint a pre-ICS téma.
De sok a panasz a dokumentáció hiányára, főleg az új témáról nincs semmi anyag neten. -
Teasüti
nagyúr
Néhány alkalmazás indulásakor már bekapcsolva kell lennie a GPS-nek, különben elégedetlenkednek.
Ilyen a Sygic mellett a GMaps is.
Ehhez az adott program parancsikonja helyett létre kell hozni egy saját Task Cut parancsikont, amiben elkészíted a következőt /leegyszerűsítve/:
1. gps bekapcsol,
(2. opcionálisan vár egy minimális időt,)
3. adott alkalmazás betöltése.Így már nem fognak panaszkodni az app-ok.
Illetve ha ehhez az Application Context-et használod, akkor azzal nem fog működni az ilyen navigációs és térkép programok esetén, amik gps-ért nyavalyognak. Értelemszerűen azért, mert csak azután fut le az Enter Task, hogy az adott program beöltött.
-
Mogcaa
aktív tag
valaki segítsen, mert megőrülök! autovoicenak csináltam car mode-t kapcsolgatja a fényerőt gps-t stb. a bekapcsolás megy is frankón, de a kikapcsoló task visszaáll, ha viszon a taskot manuálisan indítom a taskerből akor nem áll vissza mi lehet ez?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
sanchomuzax #1777 üzenetére
Nem, két külön személy.
(#1778) sanchomuzax
Majd egyszer...
Nekem nem mozgatta meg a fantáziám, de ha összejön végül, akkor azért várjuk a megoldást! -
sanchomuzax
aktív tag
Próbálta már valaki a geteventsendevent.sh megoldást a képernyőérintés szimulálására?
- Kapcsolódó Xda topik
- Kapcsolódó Google csoport -
sanchomuzax
aktív tag
Teasüti és Walter ua?
Bocs, nem vágom!
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Teasüti #1771 üzenetére
Az Időképnek nincsen publikus RSS-se, csak fizetős, és fix IP-ről kell lekérni. Emiatt az m.idokep.hu oldalról kell lehámozni.
Így oldottam meg a lokáció lekérést a nem általam készített
Időkép értesítés taszkban:
...
<Action sr="act8" ve="3">
<code>118</code>
<Str sr="arg0" ve="3">m.idokep.hu</Str>
<Str sr="arg1" ve="3">/setposition.php</Str>
<Str sr="arg2" ve="3">x=%koord1
y=%koord2</Str>
<Str sr="arg3" ve="3"/>
<Int sr="arg4" val="10"/>
<Str sr="arg5" ve="3">text/*</Str>
<Str sr="arg6" ve="3">idokep.txt</Str>
</Action>
...Azaz php get paraméterrel lekérem egyszerűen a koordináta alapján az oldalt, és a válasz már a megfelelő lapot adja a fájlba... Egyszerű.
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Teasüti #1768 üzenetére
Felviszem a nick-ed, mert nem tudtam, hogy Tiéd az eredeti.
Most javítottam a kódot, mert a minimális távolság keresése ciklus rossz volt. Mindig Siófok jött ki.
Az új taszk linkje ugyanitt van: http://goo.gl/HJ2IK8
Próbáltam a lokáció meghatározást másképpen, de az a helyzet, hogy a Köpönyeg.hu 7 fix régióval dolgozik. Így Murga esetén nem fogja tudni, hogy az melyik régió a 7-ből, ha csak "meg nem méred". Mással is megmérhet, pl. Google Maps-szel, de ez volt ez az offline módszer egyszerűbb.
Az Időkép értesítős szkriptbe tettem lokáció meghatározást, egybegyúrva az Időkép.hu féle geokód kiértékeléssel. Ott már megy az online, mert településnév adatbázissal dolgoznak, melyben benne van az összes szerencsére.
-
gery2123
őstag
Hú gyerekek 4.3 alatt a GPS se tudom kapcsolgatni. :-( egyre jobb....
-
Pjoe69
tag
Sziasztok!
Többször felmerült a kérdés, és volt is rá válasz, hogy lehet-e "tapit" emulálni a taskerrel.
Találtam egy olyan leírást ami a terminál parancsot említi lehetőségként.
Beidézném:
"
Terminál parancsal meglehet oldani h a képernyő bizonyos pontjára kattintson én is így csináltam egy automata fb üzenet válaszadót. input tap 650 90
Kordinátát fejlesztőiben tudod bekapocsolni ott meg megnézni.
János Czifra"
Hát, itt el is akadtam...
Letöltöttem a Terminál emulátort, de nem ismeri a "tap" parancsot.
Lehet, hogy rossz a megközelítésem, ezért gondoltam leírom, hátha valakit előrébb visz a témában. -
bajzso
tag
Sziasztok!
Beállítottam, hogy a gps kapcsoljon be a sygic indulásakor, be is kapcsol (meg ki is), de a sygic mégis kéri, hogy kapcsoljam be a gps-t, valahogy előbb reagál a sygic, mint ahogy bekapcsol a gps. Megoldás?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
sanchomuzax #1767 üzenetére
Neked van hozzáférésed az időkép "nem hivatalosan publikált" szolgáltatásaihoz?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sztupidka #1769 üzenetére
Jah láttam később a linken.
Elkészítem a "saját" verziómat is, legalább ismerkedek kicsit a Javascript-el.
Viszont épp félkész a cucc, erre látom, hogy a Köpönyeg régiókódjai nem ugyanazok, amit én MO régióin értek.
Pedig olyan szépen meg tudtam határozni melyik régióban tartózkodok, erre most ez...
Egyre inkább utálom a Köpönyeget. -
Sztupidka
tag
válasz
Teasüti #1768 üzenetére
Ha figyelmesen végolvasod akkor látod úgy kezdődik mástól van a végén a név után meg egy link ahol ott, hogy tőled meg egy nagy köszönöm. Igazából a te taskjaid vannak összegyúrva egybe, hogy más könnyen csak egy adott profilhoz rendelhesse.
Köszönjük hogy megosztottad velünk. -
Teasüti
nagyúr
válasz
sanchomuzax #1767 üzenetére
"Az eredeti taszkot Walter Gaál készítette."
Ne ne mondd...
Belenéztem a forrásába ez az enyém egy "butított változata", még a változók neveivel sem vacakolt az illető.
Lassan védjegyeztetnem kell a munkáimat.Amúgy a reverse geocoding nem működött/nem ismeri Google MO régióit, vagy azzal nem is próbáltad?
Összedobok egy kicsit profibb megoldást, ha már mindenki az én időjárás jelentésemre gerjed. -
sanchomuzax
aktív tag
Kibővítettem a Mariska által felolvasott Köpönyeg időjárás jelentés taszkot egy automatikus régió meghatározással: http://goo.gl/HJ2IK8
Egyétek, vigyétek!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sztupidka #1762 üzenetére
Melyik Android van fent?
Különböző rom-okban eltérnek a korlátozások.
Keyguard egy ilyen példa, amit még root joggal se minden esetben lehet manipulálni.
Stock romokon hallottam eddig erről, cyanogen 7 alatt fixen jó, és módosított GB stock rom-on is jó nálam.
ICS+ romoknál elég hektikus. -
Teasüti
nagyúr
Ha az adott alkalmazásban létre tudsz hozni asztali parancsikonokat adott feladatra (pl a kezdőképernyőn ráböksz és mondjuk a távirányító app erre lefuttat egy makrót), akkor ezt meg tudod csinálni Tasker-rel is az AutoShortcut kiegészítővel.
Vagy keresel erre plugin-t, esetleg Tasker kompatibilis alkalmazást. Nem hinném, hogy neked jutott ez eszedbe először. Biztos van rá megoldás.(#1760) Sztupidka
Próbáld ki Seure Settings-en keresztül!
Android korlátja van a dolognak. -
Sztupidka
tag
Az vajon miért van, hOgy a pattern lock enable működik viszon a disable-nél error? Logba azt írja hogy a task rendesen lefutott.
-
vasii
senior tag
válasz
Teasüti #1758 üzenetére
Köszi, ez szomorú
HTC One-on akartam olyat, hogy nfc matricak az asztalra, azok aktivalnak a taskokat.
És csinálnek a távirányitó appra makrókat, aztán ha a "mozi" tagra rakom a telot, akkor bekapcsolja a tvt, erositot, mediaplayert a megfelelo bemenetekre. Ha pl "zene"re teszem akkor szintén erosito pc bemenetre, gepen winampot elindit, etc. De hát akkor ez bukta -
Teasüti
nagyúr
Alapból nincs makrózás, meg nem tud szimulálni képernyő adott pontján való bökést. Csak a hardveres gombokat (home, back, menu, search call, end call, volume, camera), esetleg Dpad kurzor billentyűket, illetve tudsz virtuális billentyűn gépelni, stb.
Ha ezekkel is megoldható, akkor azt manuálisan létre tudod hozni. -
vasii
senior tag
Hello,
nincs vmilyen "record/macro" szeru parancs? Arra gondolok h megnyitnek egy appot, megnyomkodok par gombot benne es ezt rogzitene a tasker, majd ha az adott feltetel teljesul akkor ezt a parancssort adna ki?
Köszi -
Teasüti
nagyúr
válasz
wardemi #1755 üzenetére
Eddig csak egy dimenziós tömbökre láttam példát, ezek közt és a változók közt elég jó átjárás van Taskerben, transzparens módon elérhető a Task-ban minden helyi változó JS alatt is, globális változókat kell csak behívni paranccsal.
Meg ami engem akadályoz az az, hogy nem tudok debug-olni ismeretek nélkül.
Kipróbálok egy kódot és csak Android Toast üzeneteket kapok róla, hogy mi történik.
De ha a szintaktika helyes, akkor elintézi ezt egy OK-val, annak ellenére, hogy nem történik semmi, mert nincs jól definiálva, vagy paraméterezve a parancs, stb.
És erre nincs jobb ötletem, mint hogy kérdésekkel bombázom a közösséget, h ez most miért nem jó.
Google Group-ban örülni fognak nekem.
Bár fájdalmasan lassan kapok csak válaszokat, így szinte nem haladok semerre.Meg elég kötetlen nyelvnek tűnik, jóval nagyobb fába vágtam a fejszémet, mint a regex-el.
-
wardemi
senior tag
válasz
Teasüti #1754 üzenetére
w3school elég jó hely de inkább valamire keresésre ajánlott. Van esetleg ez a 24 óra alatt JS stb írások onnan is lehet csipegetni persze nagyobb léptekkel kell olvasni mer sok benne a fölösleg. Ami kellhet for, while, swich, if-else, fügvények írása. Ha ezek megvannak kb a látásmódot kell elsajátítani, hogy mit hogyan érj el ezt tanulni nem nagyon lehet gyakorolni kell és vergődni. Taskeres JS-el nem volt még időm csak a sima weboldalival. Esetleg még az operandusok elsajátítása (+=,++ stb) fontos, de onnantól már csak logika. Az hogy most hogyan substringels valamit vagy hasonlók meg sok példa van. Ha van valami konkrét és tudok akkor segítek majd de tasker részével nem foglalkoztam ha a nyelv ugyan az nem lesz gond
.
PS: tömbökkel való művelet még fontos lehet (bár egy task nem tudom mennyire igényli) egy dimenziós két dimenziós, azoknak a bejárása.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
wardemi #1753 üzenetére
Lényegében megtanulni. Hogy akár egy egész Task-ot meg tudjak írni kizárólag JS-ben.
Magyar nyelvű írások hiány cikkek, így angol nyelven csipegetem össze az infó morzsákat.
Tasker Google Group-ből szedegetem a példákat, próbálom összelegózni, hogy mi micsoda és hogy működik.
Az objektumokig értem kb eddig a működésüket, onnantól már hogy pontokkal egybefűznek egy rakás szót, onnantól elvesztem. Az egyszavas parancsokat még fel tudom fogni.
Vmint a tutorial-okkal se boldogulok nagyon, hisz a HTML része engem hidegen hagy.
Vmint olybá tűnik Tasker vmi olyan változatát használja a nyelvnek, amire nem találtam tutorial-t.
Két napja keresgélek a témában, de eddig csak erre a pár oldalra bukkantam, amiben számomra használható infók vannak:
Tasker által használt változatban is működő parancsok.
Tasker userguide.Szükségem lenne egy olyan írásra, ami felsorolja és példákkal illusztrálja a lehetőségeimet, azt se igazán tudom milyen parancsok állnak rendelkezésemre mondjuk a változók manipulálásában, matematikai műveletek.
Hogy működnek a feltételek, ilyesmik.
Elég nehéz az ügy nekem, egy egész napig keresgéltem pl. egy regex futtatásának parancsát, mire eljutottam a fenti linkre. Addig csak regex tesztelésre láttam példákat, de keresésre nem.Egyelőre ellennék az egyszerű parancsokkal objektumok kezelése nélkül.
Mik azok a könyvtárak? Ezek definiálnák az utasításkészletet?
-
Teasüti
nagyúr
Ért itt vki a JavaScript-hez?
Amúgy találtam egy kurva jó Taskeres oldalt, PocketTables a neve és több cikk van rajta, mint Lifehacker-ön.
Talán az első hsz-be is fel kéne venni.
Tonnányi írás a témában!
Nem tudom más is írta-e már, de kereső nem dobta ki. -
Teasüti
nagyúr
JavaScript-et ismeri valaki?
Hogy működik a JavaScriptlet task?
Csak beírtam egyetlen sort, hogy:
flash(hello);
És olybá tűnik, hogy lefut, de egy "OK."-t kapok csak Toast üzenetként.
Kell vmi előjáték ide? Pár sor deklaráció, bevezetés, stb? -
Teasüti
nagyúr
AutoVoice-ra kinek milyen hétköznapi ötlete van?
Eddig semmi olyan fontos nem jut eszembe, ami valóban hasznos lehet és nem csak az e-péniszem növekedne általa.
Persze nekem csak a telefonom okos... -
Sztupidka
tag
válasz
Teasüti #1739 üzenetére
Ohhogyazajoleborultszivarvégit már megint túl komplikáltam a dolgokat: A profil beállításánál Restore Settings pipa kivesz és kész.
Köszi!
Amúgy neked az AutoVoice alap, imádni fogod.
Tegnap csináltam egy kis okosságot, ha reggel valami tennivaló eszembe jut pl sör meg könyvelő akkor bemondom: városban sört ne feledd, munkahelyen meg hívd fel a könyvelőt és később ha mondjuk elindulok dolgozni akkor ugye az otthoni profil kikapcsol akkor asszonya: El ne felejts sört venni, mert este száraz marad a torkod. Fénykép csomag én szóltam. Ha meg bekapcsol a meló profil akkor meg szól hogy hívjAm könyvelést + kiteszi értesítési sávba is. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Sztupidka #1738 üzenetére
Ez az autovoice egy esemény plugint hoz létre, vagy státuszt?
Tasker profil szinten.
Van pár lehetőség egy profilnál a beállítások visszaállításának megakadályozására.
...Rá kell néznem erre nekem is most már. Épp az smart karórákról olvastam, mikor azon filóztam mennyivel egyszerűbb hangutasításokkal és Mariskával kommunikálni, mint venni egy ilyen órát.
-
Sztupidka
tag
Sziasztok.
Van egy kis gondom: AutoVoice t használva ha mondom wifi be akkor bekapcsolja de exit task nélkül kikapcsolja. Létezik olyan task, hogy do nothing vagy beállítható AutoVoice on belül , hogy kilépéskor ne csináljon semmit?
Köszi -
ERPY
őstag
Rálehet valahogy venni a taskert, hogy egy futó alkalmazás alatt csinálja azt, mintha megérinteném egyszer a kijelző közepét?
-
Brekii
tag
válasz
LordRajZoL #1732 üzenetére
Persze ugy nálam is. En pl. Most úgy használom ha megrakott és nem fut navigációs akkor lockolja a készüléket. Ha sokat van bekapcsolva akkor a shake figyelés sok eroforrast vesz le. A Samsung on nem figyeltem meg ilyesmit. Van olyan log ahol minden benne van a sensor lekerdezesek is?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, nfc task launcherrel szeretnék létrehozni egy tagot, amivel az otthoni wifi hálózathoz lehet csatlakozni.
A gond az, hogy lehetőségeknél csak sima wpa2 van, amivel nem csatlakozik a wpa2 psk hálózathoz.
Hogy lehetne ezt megoldani? -
Brekii
tag
Hi mindenkinek
Regota hasznalom a taskert, es most S3 rol One ra valtottam. Nagyon ugy latom hogy nagysagrendekkel tobb energiat hasznal mint regen. most 5-10% a napi akkufogyasztas. Idaig soha nem is jelent meg ami azt jelenti hogy 2% alatt volt. A profilokon nem valtoztattam. Valami otlet? -
Csigger
őstag
Sziasztok!
Én is beléptem a Tasker használók táborába tegnaptól, és nagyon jó és hasznos proginak találom.
Abban tudtok segíteni, hogy hogy tudok késleltetni egy taskot? Teszem azt elidítok egy appot akkor a gps bekapcsol ha kilépek az appból azt szeretném hogy a gps még mondjuk 5 percig bekapcsolva maradjon. Ezt hogy tudom megcsinálni?Előre is köszi!
-
Sztupidka
tag
Csináltam egy videót ami jól tükrözi, hogy a Tasker/AutoVoice/AutoShare páros milyen hasznos is tud lenni. Igaz egyszer meg kell érinteni a kijelzőt míg a navi elindul (ha van ötlet hogyan lehetne ezt kiküszöbölni azt szívesen fogadom), de így is jól teszi a dolgát.
-
válasz
LordRajZoL #1712 üzenetére
Terminal emulator: ps parancs megmutatja a futó programokat. A kimenet tömbbé alakítására nincs még Tasker task írva?
-
efká
tag
válasz
LordRajZoL #1712 üzenetére
Értem, köszi!
-
efká
tag
Sziasztok!
Taskerrel megoldható, hogy úgy viselkedjen, mint a Greenify? Mondjuk azt akarom, hogy a Google+ ne fusson a háttérben, amíg el nem indítom. Addig pedig marad 'hibernálva'. Ez megoldható, vagy valami hasonló?
Előre is köszi!
-
Sztupidka
tag
válasz
Teasüti #1704 üzenetére
Ugyanígy oldottam meg a GetVoice-nál, mert ott tudtam pl ha: if/%VOICE~ milyen idő lesz ma, akkor Mariska elmondja.
Sajnos már órák óta keresem a változót , de egyenlőre semmi. Tudom nálam a gond és nem is fogom feladni, de mivel gyenge az angolom illetve messze áll (egyenlőre) tőlem a programozás kicsit nehézkes. -
Sztupidka
tag
válasz
Teasüti #1702 üzenetére
A GetVoice-nál sokkal jobb és gyorsabb is nem kell megvárni míg a mikrofon kijön. Ha úgy akarod akkor folyamatosan megy a háttérben akár még lezárt képernyőnél is, te meg csak beszélsz ö meg csinálja.
Az biztos, hogy nem könnyű elven működik. Pl még nem jöttem rá, hogy lehetne több parancsot egy taskba tenni, egyenlőre csak sok profillal tudtam megoldani.
Ha esetleg valaki tudja ezt hogyan lécci ossza meg velem -
Teasüti
nagyúr
válasz
LordRajZoL #1701 üzenetére
Hát jah, elfilóztam a Remote-nál is vagy negyed órát, mire összeállt a kép a változók használatát illetően.
Ha visszakapom a telefonom (szerviz), majd próbálgatom kicsit.
Mariskával együtt már lehet kísérletezni a telefonnal való párbeszédre.
Get Voice-nál azért elég nehézkesen működött, talán itt már könnyebb lesz.Vannak rá ötleteim, de hogy lehetne leprogramozni egy olyat, hogy tollba mondasz, majd belejavíttatsz még mindig hangosan? Pl bemondok egy szöveget, Mariska visszaolvassa, majd azt mondom egy részletet ki akarok javítani benne. Na ez Tasker-ből kicsit elgondolkodtató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest