- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
Készítettem egy profilt, ami Notif-ben kiírja az épp futó profil nevét és a WiFi SSID nevét, amire felcsatlakoztam. Szeretném, ha ennek a Notif-nak az ikonja mindig az adott profil ikonját mutatná, így lenyitás, olvasgatás nélkül látnám mi fut.
Az AutoNotification megoldja, viszont valamiért tesz egy sortörést a kiíratott infok után, tehát az értesítés szükségtelenül magasabb lesz a kelleténél, több helyet foglal, csúf. (Próbáltam levadászni mi okozza ezt a plusz sort, de nem tudtam rájönni. Ha csak a profil, vagy csak a WiFi info jelenik meg, akkor nincs, ha együtt, akkor viszont igen. A Tasker Notif nem csinálja, viszont az meg csak egy ikonnal dolgozik.)
Szóval ha nincs megoldás az ikon cserére, akkor marad a "csúnya" AutoNotif, ha van, akkor inkáb Tasker alap Notif.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged