Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bozek
    nagyúr

Az egér is teljesen jól láthatóan egér! Igaz már jó régi fajta még 2 gombos, görgő nélkül.
    (Látod, annyira nem értettem mire "gondolsz", hogy nem is jót néztem! :;)

(#2887) Bozek:
    Az nagy kár, mert projekt szinten lenne az igazi. Nekem pl. a legröbb profilom úgy működik, hogy a többire "reagál"! (Aktiválásnál és a task futása közben is.)
    Tényleg, akkor profilból sem lehet apk -t csinálni? Mert csak task -ból nem látom sok értelmét. Egy profilból készített apk legalább tudna valamit automatizálni. Egy taskból készítettel max. elvégeztetek valamit, ha pont eszembe jut.
    Szerintem ...

Ja, tévedtem, lehet projekt szinten is alkalmazást gyártani. Most gyorsan leteszteltem és megy egy proximity szenzoros cucc, ami a boot-kor elindul. Az zavart meg, hogy amikor több task volt egy projekten belül, akkor kérte, hogy válasszam ki, hogy melyik induljon, ha rákattintok a programra. Megnéztem 2 feltétellel is (1. proximity, 2. Feljegyzések futtatása) és úgy is működik, mind a két esetben lefut a megfelelő task.

Szerintem akkor megcsinálom alkalmazásnak a nagy Onlajnok projektem. :) Persze kérdés, hogy mikor készülök el vele, mert nem kis meló 0-ról nekiállni megint.

Új hozzászólás Aktív témák