- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem használok helyfüggő beállítást, de megpróbálom vázolni. Alapértelmezésben a Robot nem profilokban, folyamatokban "gondolkodik". Csak események vannak és arra reakciók, műveletek. A belépek egy helyre, az egy pillanatnyi esemény. Az adott helyen vagyok az egy egész más dolog, mert az egy folyamat. Ennek pillanatnyi állapotát (vagyis hogy az adott pillanatban, az "adott helyen vagyok") feltételként lehet hozzáadni egy eseményhez, vagy művelethez (ha jól sejtem, Taskerül ez az IF). Ezért, ha belépek egy helyre, arra reagálva végrehajtja a társított műveletet és ennyi, elvégezte a dolgát. Ehhez először az alapbeállításokban meg kell határozni, hogy a Robot mennyire legyen pontos/erőforrásigényes. Ezt egyszerűbb képekben megmutatni, mint leírni:

Aztán hozzáadsz egy helyet:

A megadott helyeket ilyen eseményekhez használhatod:

Próbáltam lekicsinyíteni, amennyire lehet, hogy ne pazaroljam a felületet. Remélem, olvasható maradt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest