- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
pmheros #27809 üzenetére
Felénk itt magyarországon igen, van olyan, akinek annyi.
Szvsz megérdemli, mert nyilván annyi nyugdíjjárulékot vontak tőle amíg keresett, hogy ennyi jött ki.
A baj az, hogy egyre több a nyugdíjas, és egyre kevesebb a termelő. Ez így nem működik.
A felosztó-kiróvó rendszer csak addig működik, amíg fordított az arány. Ez egy darabig nem várható, tehát meg kell változtatni. De mivel a nyugdíjas is szavaz, ezért egyik gyáva kormány sem meri megcsinálni a normális fenntartható nyugdíjrendszert (ami bármilyen elven is működjön, a lényege, hogy nem fizet ki többet a befolyt összegnél). Majd csak akkor fogják, amikor már annyira durva lesz a helyzet, hogy összeomlik a gazdaság (mert ennyire túladóztatott gazdaság nem működhet sokáig már), és lámpavasdísznek akarják használni őket... -
Rick4
félisten
-
-
proper
őstag
válasz
pmheros #27020 üzenetére
ezek az alternativák a kézenfekvők
játszani már nem nagyon játszok, ezért lesz szerintem 90% az fm2 front
4500-ra meg lehet huzni hogy pörögjön a gép a vga-ja pedig kiszolgálja a nfs world-öt
késöbb akár egy 6670-et mellé lehet tolnivga-t szombaton adtam el, procimat ma adtam postára
core i nekem még kicsit kesze kusza, csak ugy ontják a lapokat meg procikat ész nélkül alig lehet követni
na meg ha az igényeimnek megfelelően szeretnék gépet összerakni akkor 200k sem lenne elég lapra meg procira hogy netezzek veleráprobálok az fm2-re asrock a85x extreme 6 lappal meg a10 5800k
ha nem jön be akkor eladom és jöhet a core ién bőven megmaradtam volna 775 fronton mert a q9650 elég kemény volt de nincs értelmes lap már hozzá
a használtak meg hullanak mint a legyek pár hónapra meg már nem adok egy lapért 20k-t ami használt gari nélkül -
-
tixem
addikt
válasz
pmheros #26927 üzenetére
Futófelülettől is függ. Nekem egy MB-m van terepgumikkal, volt rajta sárvédő de nem sokat használt, úgyhogy levettem. Hátrányom nem lett belőle és koszos se leszek, annyi a titok hogy lassan kell menni Fizikai képtelenség, hogy felhordja a koszt kis sebességnél.
Ahogy kicsit is kinyílik az idő én is átnyergelek, mert busszal később érek be mint keróval. Sok marha (tisztelt a kivételnek) még a wc-re is kocsival menne ha lehetne, tisztára bedugul a város, főleg a kettős körforgalomnál. Negyed óra alatt meg biciklivel simán elérek a Dóm térig, ha megküldöm akkor a vasútállomásig is.
-
válasz
pmheros #25280 üzenetére
Tisztelt pmhero!
A fogyatélkos, az utóbbi időben megjelent és aktívan működő kis-Karzincyk okán, bír egy meglehetősen pejoratív felhanggal. Javasolt használni helyette, az EU konform "fogyatékkal élő" kifejezést, a félreértések elkerülése végett.
Köszönöm a többi fogyatékkal élő nevében is
-
válasz
pmheros #25280 üzenetére
"Emlékszel arra az esetre, amikor itt Szegeden a buszsofőr lebaszta a buszról a diákot mert hányt a buszon ? Mindenki részegnek látta, pedig csak a kémia órán szipákolt egy kis vegyi anyagot."
Nem emlékszem, de egyébként az utazási feltételekben benne is van hogy kik az utazásból kizárhatók, ha rókázik, akkor is kizárható, ha mondjuk attól csinálja hogy beteg."Vagy a saját esetem, amikor lebasztam egy srácot a viselkedéséért, egy csomó ember előtt. Utána gyorsan kiderült, hogy fogyatékos, és azonnal én lettem a "szar-szemét". Tehát van úgy, hogy a dolgok nem azok aminek látszanak."
Kellemetlen lehetett.Csak egy baj van. Amiket te leírtál, azok a tipikusan 10000-ből 1 eset kategóriába esnek.
Nekem van erre egy "tesztem". Az a lényege, hogy "mi valószínűbb?".Például. Mi valószínűbb? Az, hogy az autó vezetője, egy humán külsejű földönkívüli, aki embernek látszik, meg akarja ismerni az Árkád világát, de a földi járművekkel még nem boldogul, vagy egy másokkal nem törődő ember, aki leszarja hogy mellette tudnak-e parkolni.
Vagy. Mi a valószínűbb? Egy kezdő jogosítványos plázacica végzettségű kolléganő friss jogsival elkapja apu kocsiját, és NEGYVENSZER próbálkozik, hogy be tudjon parkolni (türelmes, kitartó, precizitásra törekvő, állhatatos személy, hiszen jól tudjuk hogy ez mind jellemzi a fiatalokat, különösen a plázacica végzettségű fiatal lányokat), vagy tojt rá hogy hogy sikerül és más tud-e parkolni, nullaegészötödik próbálkozásra így sikerült neki, így hagyta?Szóval viccesen-demagóg, amikor a kivételes eset kivételeivel példálózunk, hogy mentsünk valakit, aki ordítóan balfék / bunkó / nemtörődöm volt.
-
válasz
pmheros #25271 üzenetére
Tutkó nem!
"És ha tegyük fel, tele volt a parkoló"
- hétköznap délután készült a kép, sok üres hely volt"ő pedig egy olyan helyre volt kénytelen beállni ahová már le volt támasztva egy robogó"
- a kimaradó helyre nem férne oda
- ha megnézed a kocsi kerekének az állását, így egy esetleg ott álló robogótól nem lehetne beállni, ugyanis a kerekek kanyarodnak, tehát először átgurult az autó részben azon a helyen ahol a "robogónak" kellett volna állni, majd kikanyarodott a másik helyre - ha az általad leírt eset lenne, akkor egyenesen kellene állni a kerekeknek, tehát eleve srégen állt volna be de egyenes menettel, ő azonban egyenesen kezdte és később kanyarodott, ez a kerekekből egyértelműen látszik
- de ha igen, és tele van a parkoló, akkor nem ilyet csinál, hanem megfogja és arrébteszi a robogót
- robogót egyébként se a kocsik helyére parkolnak, hanem leteszik a bejárat mellé ahol oda tudják zárni valamihez"Te pedig már akkor kattintottál mikor már ürült a parkoló."
- nem, akkor kattintott amikor még éppen csak kezdett megtelni.A helyzet az, hogy a parkoló valóban tirpák volt. Az a tipikusan nem törődök senkivel, kit érdekel hogy más be tud-e állni, az a lényeg hogy én igen típus.
-
SirRasor
addikt
válasz
pmheros #25271 üzenetére
Te meg jóindulatú vagy
Bár csak rólam készülne már ilyen kép..tehát lenne kocsim
Más: ..nem tudok magammal mit kezdeni, van ötletetek? Ja fáj a fogam, amúgy tudnék mit csinálni
(olyan tanács nem kell, hogy menjek fogászhoz, mert voltam(többnél is), de mivel fájt, ezért nem láttak el azonnal, csak 2 hetes időpont volt a legkorábbi
)
-
válasz
pmheros #25178 üzenetére
Itt [link]
szintén 0.3A-res yateloon-t cseréltek 0.41A-res scythe re és müködik.
Szóval valahogy biztos meg lehet oldani. Ami a scythe nek van kissebb indulófeszültségü
annak a légszállítása kicsi, majd a helyi szaki megmondja lehet e nagyobb indulófeszüt beépíteni.
Lehet hogy át lehet alakítani úgy az elektronikát h müködjön. A lényeg az h csendes legyen
és ez szerintem a scythe vel kivitelezhetö yateloonnal meg kevés rá az esély. -
válasz
pmheros #24389 üzenetére
- 2012.07.16-án vásárolt
- 3 év garancia - rajtam keresztül van
- használva 1 hónapot volt egy Thinkpad T410-ben, de augusztusban megvettem az új x230-ast és azóta be se volt kapcsolva a laptop. Most, hogy a laptopot garba visszavittem, így került elő és el akarnám adni
- ssd papír dobozka (extra tartozékok nem voltak hozzá)
- legolcsóbb bolti ár jelenleg 27700 Ft
- irányár 22000 Ft -
Rick4
félisten
válasz
pmheros #24262 üzenetére
Nem érdekelt. Odaadtam a pénzt, elhoztam a cuccot. Vannak emberek, akikkel képtelen vagyok szót érteni, ő is ebbe a körbe tartozott. Ha visszahozom, és kiderül, hogy vizet öntött bele, az se érdekelt volna, tegnap kirakom, ma elvitték volna a kukások....
Ja, van pár eladó dolgom, ha érdekel valakit: [link] de már nem fért fel a vége, van 180 centis üvegajtós rackszekrény, meg Gigabyte 4550-es VGA is, ha épp nem lenne semmi a listában ami szimpi...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest