- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
macilaci78 #9754 üzenetére
Most akkor megállapítottátok, h Charlize Theron jobban cumizik, mint a nímand Hófehérke. De azért ne legyenek kétségeitek, a nímand Hófehérke is tudhat valamit, ha a sok lehetséges Hófehérke közül ő futott be!
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #9754 üzenetére
Azt soha nem lehet tudni
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #9708 üzenetére
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #9694 üzenetére
Na, ilyen egy férfi ízlése, nem azok az "ideált" képző fogpiszkálók.
Privibe jöhet egy telefonszám.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #9689 üzenetére
90F? Volt egy csak meguntam és továbbadtam...
-
csabám
addikt
válasz
macilaci78 #9412 üzenetére
Köszönöm, de már elpasszoltam.
-
kispéé
senior tag
válasz
macilaci78 #9412 üzenetére
Király, köszi!
Láz: Nem én voltam a hunyó, a gyerök akasztotta ki, aztán véletlenül beleszaladt a tükörbe a kismotor
-
csabám
addikt
válasz
macilaci78 #9404 üzenetére
Tudom, nem is akarok nagy pénzt belőle. Nézelődtem hardveraprón és vaterán is, ott 4000 - 5000 ft között mozog a használt ára. Nekem elég ha beveszik a bontóba és adnak egy kis fagyi pénzt érte (vagy bilibe lóg a kezem?
), vagy ha nem az sem baj. Hol próbálkozzak szerinted?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #9393 üzenetére
Omniám nekem is volt, 2x cseréltek benne érintőképernyőt, a márkaszerviz által berakott vadiőj kb 1 hónapot bírt.. A WM6.5-tel mindig baj volt, fórumokon kellett keresgélni a nekem szükséges programokat, és imádkozni, hogy a fentlévők közül egyikkel se akadjon össze. Az annyira de annyira messze volt az androidtől, hogy azóta se kell windows-os telefon, de még sokol rádió sem.
-
vmi
tag
válasz
macilaci78 #9312 üzenetére
az emelőhátfal mindig jól jön..
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #9312 üzenetére
Ha a cuccok össze vannak csomagolva, dobozban minden, és csak a kocsiba kell rakni, (nyilván így érdemes költözködni) akkor 24 óra alatt 3 x Szeged- Győr- Szeged is belefér, tehát a 15K-s bérlés épp 25K-val jobb ajánlat
-
finest
addikt
válasz
macilaci78 #9270 üzenetére
Ismerem a társaságot, aki csinálja. Rendes, önkéntes fordítók csinálják.
pilóta: Amerikai a teszt, ott nem megtörni akarják a fiatalokat az eredményeikkel, hanem ösztönözni. Amúgy szerintem is túl rózsaszín a kép, amit ad.
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #9219 üzenetére
-
rptr
tag
válasz
macilaci78 #9172 üzenetére
HD-ben tobb orat fel tud venni es van rajta optikai zoom es mindezt max 100e kornyeken?
Melyik bolygon tudja ezt egy iPhone? -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #9162 üzenetére
Már valaki lekoppintotta az ötletemet, és jól akar keresni: [link]
-
Andi45
csendes tag
válasz
macilaci78 #9133 üzenetére
Köszi szépen
-
Andi45
csendes tag
válasz
macilaci78 #9083 üzenetére
Igazából semmi bajom a poénokkal sem,csak mostanában nem nagyon jön össze semmi.Legközelebb,inkább kérdezek mielőtt veszünk valami olyan jellegű dolgot,amihez itt segítséget kaphatok.Köszi
-
válasz
macilaci78 #9083 üzenetére
Milyen az a "nagyon segítséget"?
-
madstunt
addikt
válasz
macilaci78 #9029 üzenetére
az nem a korbács embörök?
-
biomassza
tag
válasz
macilaci78 #8818 üzenetére
Elég érdekes. A szóköz már maszturbálásnak számít.
Mellesleg nem is tudtam h ennyire megerősödött a forint
(250 font azaz 86 forint)
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #8815 üzenetére
nekem jár mert elméletben majdnem elkezdtem gondolkodni, hogy merre rakhattam és melyik HDD-én
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #8813 üzenetére
semmi probléma, 500 Ft
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #8808 üzenetére
rémlik vmi ilyesmi nálam is de nem ígérem, hogy megtalálom valaha is
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
macilaci78 #8808 üzenetére
BullZip PDF Printer
-
ebegab92
senior tag
válasz
macilaci78 #8759 üzenetére
Nem kell félni,lassan már az összes baktérium antibiotikumrezisztens lesz
Akkor lesz aztán jó...
-
ebegab92
senior tag
válasz
macilaci78 #8757 üzenetére
Elsőre gusztustalannak hangzik,de gondolj csak bele,hogy ha sikerül az előállítási költségeket annyira minimalizálni,hogy így olcsóbb,mint ha a tényleges állatot tartanák,akkor szinte ingyen húshoz juthatna mindenki.Ide tartoznak a gazdaságilag nagyon rossz helyzetben álló országok is.De ott a kérdés: Káros mellékhatások vannak-e?Összességében nem rossz ötlet,csak most még szörnyülködünk rajta,mint anno őseink a konzerveken.
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #8749 üzenetére
Hogy hová? Már kifejtettem régebben, de leírom megint:
Az ország közepére lerakni egy nagy arénát! Minden életfogytiglanost, gyerekmolesztálót, sokszorosan visszaesőt oda tennék, és jegyeket szednék az "előadásra", így nemhogy veszteséges lesz ezek eltartása, hanem fogyni is fognak és még pénzt is hoznak a konyhára.
Ja és ez adoptálható bármilyen országra nézve
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #8740 üzenetére
azért kérdeztem, mert ha pároztatnám esetleg, akkor csak a sajat fajtájával szeretném, nem a törzskönyv miatt, de nem akarnék drótszörű foxira "hasonlo" kiskutyákat, hanem csak teljesen fajta kiállásut
Vállalkoznak ilyesmire?
az enyém sajna nem tereli be a tyúkot, de egyet megölt már mikor valahogy elkapta..
Pedig kicsi korában, megverték a tyukok.. úgy kellett megvédenem
De aztán felülkerekedett rajtuk, mostmár nem lehet ráengedni.. dolgozik benne a vadászvér
ma hazaértem este leültem az asztalhoz a konyhában kölapos hidegpadlo.. van ládája az asztal alatt takaróval. de nem abba feküdt hanem a kövön a lábam mellett hogy hozzá érhesssen fizikailag is. nyáron valami miatt kint voltam az udvaron esön mert be kellett fejeznem egy dolgot.. Elmehetett volna védett helyre, de inkább ázott velem..mert ilyen egy kutya.. De nem is sorolom tovább.. aki megélte tudja mekkora szive van a gazdájáért -
válasz
macilaci78 #8749 üzenetére
Kivéve a korán egyes részei félremagyarázásából született dzsihád...
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #8724 üzenetére
drótszőrü? és fiu?
én sehol nem találtam a közelben ilyen foxit, 200 km-ről hoztam..
az enyém is legfőképp a szomszéd kutyákkal kerül "szóváltásba". minden szomszédban van kutya..
mivel megszokta a szabad mozgást, ha bent van a lakásban már kéredzkedik ki egy idő után nappal. de éjjel pl vagy reggel tovább tud aludni mint én, bent a lakásban.
Viszont ha szólítom akkor jön.. éjjel is akármikor..nincs olyan hogy most álmos
ha bejön valaki az udvarra ( leolvasó stb) akkor jobb ha addig megkötöm. ha ott vagyok vele akkor nem ugat meg senkit, és nem fogadta el mástol a sonkát sem
biztos és határozott kézzel és következetesen kell bánni vele, hogy tudja ki a főnök
de gondolom ez minden fajtával így van
viszont sok kedves pillanatot tud okozni!!! -
válasz
macilaci78 #8727 üzenetére
Én követtem el 3mad magammal Szeged környékén a DECT telefonokat. Egyszer Makó hobbi-brazil környékén volt antenna hibánk. Éppen a környék központjának számító korcsma előtt. Felmentünk a kosaras kocsival 17m magasra, és elkezdtünk szerelni. Igen ám, de a korcsma törzsközönsége kiszúrta hogy a "telefonosok" itt vannak. Ebből már tumultus lett, meg kurvaanyázás amiért éppen "nem mén a telefon". Odáig fajultak a dolgok, hogy elkezdtek minket darab téglákkal dobálni, meg fenyegetni. A végén rendőrt kellett hívnunk, hogy le tudjunk jönni a kosarassal...
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #8698 üzenetére
hanem a rossz a sara?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #8660 üzenetére
Majdnem, a cora saját márkás cuccai (Winny) eltűnnek, az auchan saját cuccai meg jönnek. Nem rosszak, kutyakaja, zöldségek, szalámik- kolbászok jók, kint kérdeztem már többször is mit tudnak, elméletileg a melósok maradnak, és az auchan igyekszik megőrizni azt ami itt jó volt. Remélem a középső bejáratnál a réteses marad, de ezt még a dolgozók se tudják...
Az egyébként a plus-> spar történet volt.
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #8660 üzenetére
Nem Plus volt az?
-
válasz
macilaci78 #8654 üzenetére
Auchan
vette meg a Cora hálózatát
-
válasz
macilaci78 #8640 üzenetére
2,5 méter hosszú egypóc, és a plafonig ér. na jó kicsit alatta van de a csempézés meg addig tart...
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #8626 üzenetére
Utánakérdezek, hogy mennyi egy ilyen hal, meg eszik-e normális kaját, csak hogy ne HALjon éhen, ha már nem lesznek csigák.
veze eladó rókák 10k-ért.
-
Old fox
tag
válasz
macilaci78 #8611 üzenetére
-
válasz
macilaci78 #8614 üzenetére
utángyártottal kapcsolatban nekem sajnos rossz tapasztalatom van
... szórja a port
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
én vateráról vetem gyárit újat 4kért
-
Attix82
addikt
válasz
Ha kell tudok.
-
Old fox
tag
válasz
macilaci78 #8575 üzenetére
"Te meg tőgymelegen is szereted."
Én ilyet nemírtam.Lehet, hogy túlebédelted magad?
-
finest
addikt
válasz
macilaci78 #8580 üzenetére
+1.
-
Rick4
félisten
válasz
Ennél már csak az anyatej jobb, tőgymelegen.
-
maláj
addikt
válasz
én + nem ittam még házi tejet
se így - se úgy -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #8286 üzenetére
Egy szavad se lehet.
-
válasz
Akkor te nem senki vagy
Hisz azt igérték, hogy a senki nem járhat rosszul. Úgy látszik, hogy mindenki valaki
-
válasz
hát a kicsinek is örülni kell
én 8000 Ft-tal kapok kevesebbet mint tavaly ilyenkor
plusz vállalkozóként még 7%-kal
-
válasz
macilaci78 #8222 üzenetére
értem az öregedő korfát, de a 3 gyerek nem oldja meg a problémát ha nem tudunk munkát adni nekik. Így is, úgy is a nyugdíj fenntarthatatlan lesz, csak nem tudom meddig húzzák és mennyire cseszik el vele az egész országot ... Annyi nyugdíjat kéne kifizetni amennyi pénz bejön a munkavállalóktól semmivel sem többet ... Régen se volt nyugdíj...
Egy valós példa egy mezőgadasági termékeket (borsó, kukorica, karfiol, sárgarépa, ...) feldolgozó cégnél a termékek utólagos (csomagolás előtti) szortírozását emberekkel végezték 12 emberrel 3 műszakban azaz 36 emberrel.
Vettek egy gépet erre a feladatra. Kirúgták a 36 embert és 1 embert felvettek a gép karbantartására. Így 34 ember fizetését spórolták meg (a karbantartó nem minimálbéres), és végeredményében jobb eredményt értek el, a gép kevesebbet hibázik (nem dob bele csikket ....)Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a technika fejlődésével egyre kevesebb munkaerő szükséges, illetve eltolódik a gépek készítésére (egyenlőre), de azt meg kínában csinálják...
De már kína is érdekes változásokon megy keresztül ha jól tudom a foxconn több 100.000 munkahelyre állít be robotokat és sok-sok 100.000 embert tervez elbocsájtani ...
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #8202 üzenetére
Ez sajnos a munkahelyek nagy részénél így működik sajnos. D
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor keltem ebben a hónapban orrvérzés nélkül 130/80-as vérnyomással és 60-65-ös pulzussal. Viszont ha ilyet tapasztalnék, akkor erősen elgondolkodnék, hogy otthagyjam a helyet, mivel az egészségem fontosabb. Nem akarok a 20-as éveim közepén tönkremenni, mert akkor bejön a kormány számítása, nevezetesen, hogy nem érem meg a 65 éves nyugdíjkorhatárt és akkor nem kell kifizetni a nyugdíjamat.
A magyar munkaadókra amúgy is jellemző, hogy nem becsülnek meg semmit és senkit. Teperhetsz olyan keményen, ahogy jól esik, de úgyis lesz valami hiba. És ez így is természetes, hisz aki dolgozik, az hibázik is. Csak az a nem mindegy, hogy egy főnöknek nevezett valaki hogyan reagálja le ezt. Ebben nem vagyunk mi magyarok a toppon.
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #8192 üzenetére
és téged sem engednek ki WC-re a 9 órás műszakban. Neked sem adják ki az 1 óra ebédidőt, amit le kell dolgoznod? Neked is levonják a béredből a hatósági büntetéseket (amiknek egyébként kb. lehetetlen maradéktalanul megfelelni, és menetrendszerűen érkeznek pénzt beszedni)?
-
válasz
macilaci78 #8192 üzenetére
főállásban én se keresek sokal többet
brutto 130000-et kapok
-
válasz
macilaci78 #8143 üzenetére
Bazz nekem a véremet kell ontanom egy 12 éves kocsi fentartásáért, neked meg buszod van? Burzsuj-e vagy?
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #8058 üzenetére
Ez: [link]
Csak ovatosan vele, tud nagyot szólni
....tömítéseket hamar kidurrantja
-
kispéé
senior tag
válasz
macilaci78 #8036 üzenetére
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #8022 üzenetére
tegnap estétől ma reggelig volt töltve..algyőig mentünk is vele egy kört hogy töltse..de ha már egyszer megnyikkan..onnan már szvsz lefele megy a lejtőn
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #7983 üzenetére
9 órán át pingeled az indexet?
-
LÁZ
addikt
válasz
macilaci78 #7978 üzenetére
most megint jó, a f@szse érti ezt, de az előbb néztem a port.ff-al, ugyanúgy kuka volt.
Örök talány marad
-
válasz
macilaci78 #7934 üzenetére
Ma kell ajánlatot kérned, szóval kérj egy meghatározatlan jövőbeli időpontra.
-
Luighi
senior tag
válasz
macilaci78 #7863 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #7858 üzenetére
Az út része érdekes, felénk nem szokás az utat takarítani, csak azért kérdem hogy beljebb mi van. Köszi!
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #7803 üzenetére
Ezé: [link]
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #7770 üzenetére
nincsmit
beszéljünk a szekrényed aljában található motyóról -
LÁZ
addikt
válasz
macilaci78 #7778 üzenetére
a megoldás maybe
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #7723 üzenetére
A rendőrség nem saját eszétől találja ki, hogy "gyerünk a forgatásra játékpisztolyokat ellenőrizni". Utasításra cselekszenek.
Tudod, mindig a fejtől büdösödik a láb(#7740) Rick4
Lehet
-
válasz
macilaci78 #7688 üzenetére
egyáltalán nem
erre gondoltam
-
válasz
macilaci78 #7682 üzenetére
-
válasz
macilaci78 #7678 üzenetére
Nekem 80 ezres matracom van (160x200) és 2 év után már ki van fekve
én viszont 100 kilós vagyok, de azért elég ciki ez, pedig még forgattuk is ... félévente...
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #7663 üzenetére
de a segged jobban fáj tőle.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #7660 üzenetére
Hja, akinek ez a böngésző kezdőlap..
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #7657 üzenetére
meglesem neked ha nem hívsz + ágypróbára
szerk: nem kell a plafon se - semmit sem kérek a segítségemért
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #7657 üzenetére
Fő a kapcsolattartás: [link]
Kicsit durva kép
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #7647 üzenetére
én inkább nem írok semmit mert akkor engem is meginvitálsz
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #7642 üzenetére
köszi...elképzelhető hogy élek majd a lehetőséggel, főleg ha sehol nem lehet kipróbálni
a jyskesekkel eddig meléfogtunk
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #7649 üzenetére
Tenda W311R 150M Wireless-N Broadband Router 5év gari
4471 ft keményen....ha kell holnap itt van. (nem viszem házhoz, ne is trükközz
)
-
LÁZ
addikt
válasz
macilaci78 #7651 üzenetére
sztem papirosan is tud vmi jót ajánlani, ha kell a gar miatt..
-
LÁZ
addikt
válasz
macilaci78 #7649 üzenetére
bobánál biztos kallódik vmi olcsóság
-
Agyasima
őstag
válasz
macilaci78 #7644 üzenetére
Közeleg a melegfront szeged felé?
(bocs)
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #7642 üzenetére
lorcsi: nekem gyanús ez a macilaci
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #7640 üzenetére
ha az itteniben ingyen átvehető akkor az nagyon szuper
nem kagylósodott ki ?menynibe került ?
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #7638 üzenetére
WS-nél hogy volt a kiszállítás ?
mennyi ideje használod ?
-
válasz
macilaci78 #7582 üzenetére
Napi cca 500 ft a büntetés plusz a nem fizetett díj. Vagy kivonják a forgalomból a kocsit
-
válasz
macilaci78 #7578 üzenetére
Hali!
Mindegy, most már marad így. Megnéztem, törvény írja a minimum 30 napot lejárat előtti bejelentést. Jövőre figyelmesebb leszek.
Üdv!
-
válasz
macilaci78 #7578 üzenetére
az is drágább mint amennyit a kötelezőn spórolna ...
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #7567 üzenetére
Mögötte már ott tanakodtak, remélem én is, hogy hívtak. Ha más nem akkor a buszos.
Ugye milyen jó az elzárt, füvesített villamospálya? Nehogy ki lehessen bármit is kerülni ott...
-
válasz
macilaci78 #7537 üzenetére
Ha ismernéd az €cent-baszó főnökömet, akkor tudnád hogy ez nem ilyen egyszerű. Nem fog kifizetni 60k-t a cégadatok módosítására, és 3k-t sem az átirányításra-ez utóbbit még én is kifizettem volna, de a helyzet az hogy nem írta alá a posta továbbítási kérelmet.
Most meg szopok , mert nem akart a nagy raktár megszűnése után irodát bérelni, uh amilyen hülye voltam beengedtem a lakásunkba az irodátPersze ingyen...illetve így nekem a net nem kerül semmibe.
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #7528 üzenetére
biztos azért befelé vitték mert a tiszába borogatják, aztán meg van oldva. nem kell neki terület
-
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #7526 üzenetére
Mi közöm van nekem a Te problémádhoz? Meg úgy egyáltalán? Ne fárassz már légyszi
a hó el(nem)takarításról volt szó a topikban, valamint különböző ötletek a megoldásra, én meg belinkeltem, hogy a városüzemeltetés hogyan gondolja azt megoldani, ennyi. Mit magyarázkodjak ezzel kapcsolatban Neked? Úgy teszed fel a kérdéseket, mintha vagy
a: én írtam volna a cikket
b: én lennék a városüzemeltetés
c: én találtam volna ki a megoldást...Elmondom: EGYIK SEM! Pusztán tájékoztatásként linkeltem jó szándékból, hogy más is informálódjon a helyzetről. Érthető?
-
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #7516 üzenetére
de ha egyszer nem érdekel
-
Denniss
aktív tag
válasz
macilaci78 #7509 üzenetére
Ölben kiviszik, ott pedig teherautóra markológépezik, és behozzák hogy az ölben kivivők ne maradhassanak munka nélkül.
-
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #7509 üzenetére
én azt honnan tudjam?
-
válasz
macilaci78 #7364 üzenetére
azon gondolkodok pont, hogy egy tesco-t útbaejtek és veszek a kocsira hóláncot ...
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #7351 üzenetére
a forma annak szól, hogy ne vegyék el, tehát nálad marad. Ha megnyomogatod 2x- 3x a gombot, és kicsit csattog, nem hiszem, hogy bárki próbálkozna...
-
válasz
macilaci78 #7325 üzenetére
a sokkolóval az a bajom, hogy visszafelé is elsűlhet. Pl kiveszik a kezéből és rajta "próbálják" ki...
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #7338 üzenetére
Folyton lehúzta rólad a takarót?
(Senki el ne induljon, a tömegközlekedés is behalt: még a villamosok is elakadnak a buckákon. Akinek megfelelő eszköze van: 467,39375 MHz és 468,61875 MHz.)
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #7318 üzenetére
1900 mAh legnagyobb átmérője (a ráragasztott burkolat 2 széle fedi egymást):
14,2-14,25 mm
Két példányt mértem le. -
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #7258 üzenetére
"Sony Eneloop AA méretű akkuja akinek van egy tolómérő társaságában, az lemérné-e nekem a keresztmetszetét?"
Van már méret, vagy kotorjak elő tolómérőt?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #7271 üzenetére
Meg kell dörzsárazni a lámpát.
-
válasz
macilaci78 #7269 üzenetére
Szerintem ha egy jófajta bicskával lenyúzod a bőrét, akkor bele fog férni.
Baja meg nem lesz tőle, gondolom nem akarsz focizni velük, és a felirat nélkül is tudod, hogy mi az... -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #7266 üzenetére
Azt mondjuk nem értem, miért kell a végfelhasználót eltérő méretű aksikkal szivatni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest