- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Fordítsd meg:
Az a szerelő menjen veled, aki a későbbiekben szervizelni fogja, másnak, akivel életedben egyszer fogsz ezügyben találkozni, nem sok értelme van. Ehhez képest egy próbaút egy márkaszervizig sokatmondó lehet, ráadásul ott a konkrét típussal kapcsolatos alapos típusismeret, másrészt felszerelés, diag is van, látnak online szerviz előzményeket, stb stb.
A szerelős dologgal az a baj, hogy elsőre te se tudod, mikor mennél, azt se, melyik városba, azt se hány autót akarsz megnézni, egy ilyenre azok a szerelők, akik jók, és keresettek, biztos nem érnek rá, mert akár 2-3-4 hétre előre be vannak táblázva. Ellenben a márkaszerviz 10-20 ezerért megcsinál egy komplett vizsgálatot, plusz autóklubnál végig tudják 7-8-10 ezresért tolni a műszaki vizsgasoron, tehát lengéscsillapító- fékmérés, futómű ellenőrzés és környezetvédelmi vizsgálat is van ennyiért, és még csak az sincs, hogy a szerelő véletlenül ismeri az eladót... -
_Petya_
őstag
Erényi Optika, Széchenyi téren a bíróság mellett.
Épp ma voltam náluk, a kicsivel több mint egy éves szemüvegem szárán elkezdett felhólyagosodni a festék. A garancia már lejárt, de nagyon jó fejek voltak, rendelik a pótalkatrészt, szó nélkül ajánlotta, hogy azért megpróbálja garanciában, hátha sikerül. Szóval nagy pirospont nekik, nem csak eladni akarnak, hanem rendes support is van.
Régebben elhagytam a napszemüveg részét, azt is profin utánrendelték, persze nyilván pénzért, de hát én voltam a balfax.
Petya
-
-Tsaba-
tag
-
Rick4
félisten
A szerb rendszámos kocsik már csak ilyenek, zöld lámpánál lefékeznek, pirosnál tovább mennek, a záróvonalon megfordulnak, stb stb stb.
Te legalább tudatod, ez miért van így, mert én sokszor voltam kint, és nem igazán érzem eltérőnek a jelzéseket, a csík ott is csík, a zöld meg ott is zöld.
-
veze
őstag
szerintem kamera után ( ha lenne is) nem büntetnek, csak a véda kamerái után büntetnek.
Volt ebből korábban pesten ügy, és ott is azt az állásfoglalást adta ki a rendőrség hogy a térfigyelő kamerák után nem jogosulta büntetni .ott a közterületfelügyelők buzgólkodták túl a dolgot és büntettek pl szabálytalan kanyarodásrt stb
Véda meg négy van szegeden ( kálvária sgt öntöde előtt, Új híd, ( van valami neve de f.szomse érdekli) dorozsmai ut - fonogyári kereszteződés. és az algyöi uton
az hogy a taxis mit kiabál megint kb lesz@rom kategória..
ha meg szerb rendszám.. nem is uniós tagállam, nem annyira egyszerü azt azért ott érvényesíteni ( nem azt mondom hogy lehetetlen, de...) max amikor a határon megy ki, utána már szevasz..
nem közuti baleset , cserbenhagyás,, csak egy behajtani tilos, ami senkinek kárt nem okozott rendör nem állított meg. kb ennyi.. sztem -
quailstorm
félisten
Én is az IKI-t javaslom.
Lehet jobban jártál volna, ha még diploma megszerzése előtt bemész oda, mert akkor ingyen lehetett volna nyelvet tanulni. Akár kredites szaknyelvi kurzusok is vannak. Nekem sikerült kifogni egy színvonalasat infósból.Az meg igaz, amit macilaci mondott, itt feltételezni fogják, hogy aki szaknyelvre megy, az az alap nyelvtant és szituációkat tudja.
Diplomához meg gratula, azt se csodálnám, ha azt mondanád közben nem volt energia nyelvet tanulni, nekem sincs
-
-
lorcsi
veterán
nekik írnék egy mailt, h tudnak e
-
macilaci78
nagyúr
Egész egyszerűen a matek alapján dönt: van X*100 páciens, ami átlagos napon jelent 20-30 pácienst, míg járvány esetén sok tucatnyit, ami esetleg már kezelhetetlen.
Miután a fővárosba költöztem, az utcánkban lévő házidokihoz jelentkeztem be. Az esetek 60%-ában szabadságon volt, helyettese látott el, rendesen. Mikor hozzá mentem, inkább csak kísérletezett, mint gyógyított. Ismerős ajánlásán keresztül átmentem másik kerületi dokihoz, ezzel a protekcióval fogadott. 1-2 hétre kapok időpontot, vagy ha szarul vagyok, kivárhatom a soromat, miután az időpontra érkezett páciensek elfogytak. Volt, hogy a rendelési idő után egy órával szabadultam és még vártak rá... Ilyen, ha túlvállalja magát valaki.
-
kispéé
senior tag
Hello!
Én is rókusi vagyok és én hozzá járok:
Rendelője ott van a nagy tesco mögött. A doktornő szerintem korrekt és segítőkész, viszont az asszisztense egy pokróc tud lenni sajnos (nő létére), szigorú nővérke stílusba nyomja, de ki lehet bírni.
A doktornő homeopátiát is szereti, ha ez jelent valamit Neked jót vagy rosszat. -
-
macilaci78
nagyúr
Ha nincs az a kis pénz, amivel meg lehetne sérteni, akkor bárhol. Ha árán szeretnéd eladni, akkor marad az apró. Itt puhatolózz az árak után. Illetve kérdezd meg a Délmagyart, hogy a tárgynyeremény helyett lehet-e kp-t átvenni. Vagy másik, neked tetsző órára becserélni, aztán kap az asszony valami csecsét, vagy lesz ballagási ajándék belőle.
-
veze
őstag
[link]
Napfénypark tesco előtti parkoló, kerettel jelölt része
itt ugyan a térkép szerint be vannak ugyan jelölve az "utak" de valojában egy sík terület, nincs padka, az utat a parkolótól csak más szinű , de egy szintben lévőkövezés jelöli semmi egyéb
Itt lehet rajzolni nyáron, este éjjel motorral a köröket hátsó kerékkel, aztán ha jönnének a rendőrők kövér gázzal ellépni :-) -
r0by
addikt
Bár kicsit többe kerülnek, mint 1500 Ft, és várni is kell rá, de hátha
-
csoszogi
tag
amit a boltban javasoltak, meg amit a villanyszerelő mondott. Mármint a teljesitmeny tekintetében. A Dorozsmai úton lévő lámpacentrumban vettük, és ők is az alapján ajánlottak tápot, hogy mekkora teljesítmény kell a szalagnak. Típusát nem tudom, fennt van a szekrény tetején..
három éve, szóval lassan régészkészlet kell a kibontásához
-
Rawulf
őstag
Nekem van egy, de adapter kell hozzá, mivel nem EU szabványú (viszont univerzális a foglalata) és okostelefonnal lehet "távirányítani".
Kínai bemutató darab volt. Gyakorlatilag új, mivel sosem volt kipróbálva (még a fólia is rajta van).
broadlink smart plug sp1
A gyári dobozában pihen azóta is... -
martonx
veterán
Igen, így van, a kínaiak magyar részénél van egészen vállalható napi menü kemény 790-ért
Viszont fontos, hogy érdemes megkérdezni mi van a menüben, mert az sokszor nem egyértelmű, illetve van amikor nem fér ki az összes kajájuk a pultba, és pont a mákos tészta az amit nem raknak kiMindig két leves és 2-4 főétel közül lehet választani. A főételek közül mindig az egyik valami normálisabb a másik 1-3 meg ilyen-olyan főzelék / tészta. Amit ilyenkor még szintén szemérmesen elhallgatnak, hogy a főzelék mellé a menübe belefér egy emberes adag sült hús is, ami azért nagyot dob rajta
Mivel itt lakok a Tesco közvetlen szomszédságában, és gyakran ithonról dolgozok, volt időm kifigyelni a sajátosságokat
Illetve szintén nem verik nagydobra, de a Harrysnél is van napi menü, igaz ott 850-be kerül és nem lehet választani (fix leves, fix másodikkal), de ha éppen nem tudok a kinais magyarnál választani, akkor szoktam itt is kajálni (vagy elsőnek ezt nézem meg, és ha épp valami nagyon tuti a napi kajájuk, tovább se megyek a kínai magyarig). Itt viszont szinte ki sincs írva, itt mindig kérdezni kell, hogy mi a napi menü.
-
csoszogi
tag
oké, én 1999 végeztem..
Én arra az időszakra gondoltam..... Akkor még nem volt annyi menüs hely, mint mostanában. Azt azért nem felejtem el, mikor az kiskösztümös hölgyek, öltönyös urak tolták a hagymás sült vért, hurkát kolbászt a Pick büfében..
Amit írtál, az már akkor is megvolt, volt helyben fogyasztás is. Igazából a belvárosba is, csak ha nagyon muszáj megyek, évente 2-3-szor (20-30 perc). Akkor mindig meglepődök, mekkora átalakulások vannak...
-
veze
őstag
Az egy dolog, lehet szeretni vagy nem szeretni, ha valaki igényes zenét szeretne ne várja egy rádiótól sem. Engem nem zavar ha ismétlődik az sem, annyira nem vagyok rátapadva. Melo mellett jobb mint a sorostervrőlstopsoros-afészbukalapitojanallehethogyokosabbvagyok-azértgazdagodomgyorsabban agybamosást hallgatni A régióban bejáratot ismert frekvencia az övék, ezért csodalkozom hogy még nem vették el a haverok. Elvégre nem egy suszterműhelyről van szó. Az emberek begófolyásolására alkalmas tényező lehet
-
-Tsaba-
tag
A Pinkeknél. Ez inkább véna függő, van akinek kevésbé bírja, van akinek meg jobban. Nekem talán 1x lilult be.
Én is csak azt tudom mondani amit a dokik, heti 1x. Én ritkábban adtam, de azért mert nagyon odafigyeltem mindenre, étkezés, sok víz fogyasztás napokkal előtte-utána, megerőltetés ne legyen előtte-utána, de gondolom ezeket neked is elmondták a donortermesek/dokik (érdemes is odafigyelni, mert általában ebből lesznek a negatív tapasztalatok is).
Egyéntől függ, van akinél gyorsan helyreáll minden, de ha valami érték rossz/alacsony úgyis mondják majd (akár ki is zárnak hetekre). Szoktunk kenőcsöt is adni haematomára...
Nyilván egy időben inkább plazmát adni jártak az emberek mint vért, ezért is lett kötelező a véradás.
Utolsó kérdésedre pedig szerintem a google is tudja a választ, én nem politizálok... -
-
azbest
félisten
anyám borogasss... találó az avatarod
szóval nálatok, ha elzárod a fűtést, akkor is ki kell fizetned a részedet, mivel lakás méret és elhelyezkedés alapján súlyozva számolják a fizetendő részt. Szóval ott nem lóghatod el a fizetést.jöjjön még valaki például különálló, egy lakásos házból is értetlenkedni, hogy mi köze van a szomszédoknak a fűtési szokásaihoz. Bár kb ez már meg is volt Silenc3Hunnal.
A független órás, közös falas, nem lakások közé épített szigeteléssel rendelkező társsasházaknál meg az élelmes szomszéd fizet 5-10 ezret, míg akik helyette is fűtenek, azok fizetnek 20-40 ezret havonta, miközben még fáznak is. Persze, ha mindenki elzárná, akkor mindenki fagyoskodhatna 10-15 fokban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest