- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #65382 üzenetére
ez nagyon jó ötlet
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #65287 üzenetére
Akkor lassan kuka, vagy javítható?
Ahhoz képest, hogy noname cucc (még a nova-compban vettem) számomra maximálisan bevált, sajnálnám kukázni.Köszi!
Sz.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #65214 üzenetére
Sokszor az oktató is szívat...
-
válasz
macilaci78 #65136 üzenetére
Túlnépesedés? A bolygó teljes lakossága elfér Bács-kisun megye területén egy-egy kényelmes fotelbe ültetve...
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #65133 üzenetére
Ha az emberek belatnak, hogy az idevezeto ut is kesz tragedia akkor nem tortenne meg mindez.
De mar maga Agyasima kerdese is polizalas, az nem baj? Imadom a kettos mercet...
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #65077 üzenetére
Velem kávézott épp!
(Meg gondolom a fél topik ott volt, amennyire rajong itt mindenki azért a bagázsért.)
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #65073 üzenetére
Ez a 2 szó elég ahhoz, hogy felmenjen a vérnyomásom.
tisn: vagy monk. vagy monk az asszonyod.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #65073 üzenetére
ha szombaton elem varazsolja valaki semjen zsotit, vagy a teljes kdnp-t, dezintegraltam volna az egesz bagazst...
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #65071 üzenetére
Ez valamiféle komplexus nálam, nem mondom, hogy teljesen egészséges.
A boltban, a polcról is mindig belső terméket veszem le sohasem az elsőt. Ha sonkát veszek átnézek tízet, hogy melyik a legszebb.
Ha műszaki cikket veszek akkor pedig ragaszkodom hozzá, hogy ujjlenyomatmentes legyen, original csomagolásban - olyan amit az eladó fiú nem vitt haza hétvégére, hogy Fifázzanak egy jót a haverokkal.
Merthogy egyébként ezt csinálják a polcra kirakott TV-kel senkinek se legyen illúziója, hogy nem.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #65064 üzenetére
a kibaszott euronicsban nem vasarolok soha tobbe
idoben lefoglaltam, megrendeltem a raktaron jelzett tabletet a koloknek karacsony elott 10 nappal
csak hitegettek telefonban, hogy mikor er le a boltba/miert nincs meg ott
es meg azota is csak hivnak-hivnak, hogy megerkezett23-an rohangalhattam, vegul a mediaban meg epp talaltam egy jot
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #65064 üzenetére
most állítólag tulajdonosváltás volt, nem tudom, hogyan állnak a garanciális ügyintézéshez.
black friday-ból inkább kimaradok, elérhetetlen szerverek, mindenfelé kifogyott árukészlet, tapossák egymást az emberek, na ennyit viszont nem ér nekem a pár ezer ft spórolás.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #65062 üzenetére
De hisz most írtam le, hogy nem a spórolás a lényeg, hanem, hogy jó legyen.
Nekem a talp a legfontosabb azon kívül, hogy hány wattos. A tefal kerámia talpas vasalói tapasztalatom szerint nagyon könnyedén siklanak a ruhán és nagyon szépen lehet velük vasalni. Ezt az "élményt" keresem. Nem tudom, hogy a Philips talpa is ilyen-e meg kell majd kukkantanom a Mediában. Egyébként azért annyira nem agyalom túl, 2 perc alatt leszűkítettem kb 4 típusra, ott már csak a teljesítmény az ár és a talp fog dönteni szemrevételezés után.
Max a bolkereséssel mehet el kicsit több idő, de emagnak most jó akciói vannak illetve joy napok miatt szóba jöhet még euronics és mediamarkt. Lehet, hogy csak 2-3k lesz a különbség, de miért hagyjak ott valahol +2-3 ezret ha azt utána el is kávézhatom stb...
-
HaZse
őstag
válasz
macilaci78 #65049 üzenetére
Szerintem nemcsak 300x lehet feltölteni őket. Én úgy emlékszem, hogy kb. 300x töltés után már csak a kapacitás 80%-át tudja csak leadni.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #65049 üzenetére
Köszi! Telóaksi, új. Csak 300x lehetne feltölteni? Vagy mi ez a töltési ciklus?
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #65031 üzenetére
De most komolyan nem értem a hozzászólásod lényegét. Vegyek valami olcsó szart, ami igénytelen és pénzkidobás, vagy vegyek hasraütésszerűen egy drágát, mint az egyszeri vásárló aki kinézet alapján vagy a nagyon okos eladó segítségével dönt? Baj az, hogy rászánok egy délelőttöt és utánaérdeklődök? Tett halála az okoskodás.. ez ide egyáltalán nem illik..
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #65027 üzenetére
Tefalt ismerem, szeretem unokatesómnak volt és nagyon szerettem vele vasalni de ez már több éve volt és azóta eljárhatott felette az idő. Én is azt néztem, hogy most a Philips a top és ezért ez a kettő merült fel. Köszönöm a topik linket, nem gondoltam, hogy van.
martonx: 10-15 ezret nem költök el alapos utánajárás után. Nem utolsó szempont a vasalási élmény sem, nem bízom a véletlenre.
-
válasz
macilaci78 #64889 üzenetére
Nem nekem lesz, aki használni akarja, gondolom utánanézett, vagy nem.
+mindenki: köszi a sok vicces beszólást!
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #64791 üzenetére
Arra célzol, hogy nem is rászorulóknak vitte? Egyszer említette csak, hogy rászorulóknak lesz mikor kérdezte a hibáját. Egyszer sem kérte ingyen és azt súgják az ösztöneim, hogy nem hazudott. Tisztelettudó volt és szerény.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #64754 üzenetére
revetlenitve es festve kell kerni
-
HaZse
őstag
válasz
macilaci78 #64759 üzenetére
40 ezer az irányára.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #64747 üzenetére
Köszönöm így érthető.
mennyibe kerül egy 6 méteres szál. És van-e ahol méretre vágják nekem?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #64747 üzenetére
A zárt szelvény egy négyzet keresztmetszetű hosszú vasrúd,
Kivéve persze azt, amelyik ennek ellenére inkább téglalap keresztmetszetű.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #64745 üzenetére
Ebben most sok számomra ismeretlen szó volt de azért köszönöm.
Utánanézek.
-
HaZse
őstag
válasz
macilaci78 #64718 üzenetére
Mert az autós kamerámon be lehet állítani a rendszámot is, amit a dátum és az idő mellé tesz ki.
Van már 1-2 érdekes videóm, amit majd összevágva tennék ki a nagyí videómegosztok egyikére (nem az y-al kezdődőre) és emiatt a saját rendszámomat ki szeretném venni az elkészített videóból.
Ez elég kimerítő válasz volt?
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #64604 üzenetére
ezert mondtam a jo, szellozo, szarado nacit
jobb ha az lesz kicsit vizes, es gyorsan megszarad, mint a kalucsni aladt beizzadt, es vegig vizes lab
persze lehet, hogy kalucsnibol is van jol szellozo, vizallo verzio, olyan lehet, hogy jo -
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #64520 üzenetére
Múltkoriban rendeltem kínából 2x 4GB ddr2 asztali ramot. Nagy sűrűségű, amd-hez valót. Gond nélkül meghozták a világ túlfeléről
Más kérdés, hogy kiderült a desktop gépem alaplapjára ráfér egy felújítást. A kondik nem fittek, instabil miattuk. A régi ramokkal is. -
Rick4
félisten
válasz
Naugye.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Az ellen nem véd, mint ahogy atomtámadás ellen sem. :-)
Annak is van kockázata, ha elmész az Edigibe. Bárki fejére ráeshet egy virágcserép -
_Petya_
őstag
válasz
macilaci78 #64468 üzenetére
Köszi, akkor jól tudtam. Esetleg tudnál valami hivatalos forrást linkelni, amit az orruk alá dughatok? Mert előre tudom, hogy az lesz a válasz, hogy "de hát a főnök azt mondta nem adunk vissza pénzt"
-
válasz
macilaci78 #64365 üzenetére
Egyáltalán nem, teljesen másról volt szó.
Amúgy pedig ha visszaolvasol, én egy szóval sem kértem, hogy szívességből csinálja. Kiinduló alapfeltevésem volt, hogy ha úgyis hasznot hajtok valakinek, akkor legalább ismerős legyen. Az rajtam kívül álló ok, ha ők nem tudnák haszonnal behozni.
Egyébként meg legtöbbször a ráfizetésből, meg szívességből élnek a cégek, ugye
Csak nyugtass meg, hogy nem kajáltad be ezt a felebaráti szeretetből szerzem be témakört! -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #64289 üzenetére
Akkor is körberöhögöm, nem erről van szó. Ma épp sikerült megedződni, csinálgatom itt az autómat, hogy rendben legyen, még ha nem is új, vettem pár napja 30K-ért egy gyári új szivacsot, mert ugye a 43 kilóval nem gyötri senki a szélét, de én annál picit könnyebb vagyok. Mivel úgyis szét kellett szedni, akkor láttam, hogy az ülésfűtés betét sincs gyárias állapotban, nosza veszek azt is, 18500-ért volt a kovácsautónál. Vettem volna üléshuzatot is újat, gyárit, de azt a Sárosi u.-ban nem akartak eladni. Megrendeltem tegnap a fűtőbetétet, ma meg is jött, de nem akárhogy, 10-kor úgy kellett nekik írni, hogy mi a rák van már, a telefont 20. alkalommal sem veszitek fel, (mondjuk ezt se értem, milyen üzletpolitika) jelezzetek már vissza, hogy mehetek-e, mert ugye nem az az napom célja, hogy itthon lóbáljam a lában. Nosza, vissza is jött a mail, hogy megvan, mehetek, kaptuk is magunkat. Természetesen épp akkor hívtak, mikor odaértünk, tehát én nem mentem be, Asszonyka bemegy, 5 perc múlva kijön, azt mondja 20500Ft. Mondom el ne hidd, a megrendeléskor 18500 volt, nézd meg a telefonon a visszaigazoló mailt. Megnézi, tényleg, mutatja nekik, de hát ma a rendelés- értesítőben már a 20500 volt. Ja, kisfiam, kit érdekel, ha a megrendeléskor 18500, és ráaádsul magatok írtátok alá, hogy ez egy megkötött adásvétel, aminek én köteles vagyok eleget tenni. Akkor tegyetek szépen ti is eleget, és azon az áron adjátok, amennyiért megrendeltem. A pofám leszakad, még gondolkodom, hogy ezt szépen leírom a Kovács Úrnak is, komolyan, sok sok dolgot vettem ott az elmúlt sok sok évben, azt a 2 rugót nem bírja el a cég, ha már annyi volt kiírva, amikor megrendeltem? Aztán ugye esti levezetésnek jön a kecskeméti home-gombos ember.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #64289 üzenetére
elvégre a Red elbírja.
valamiert azt hittem, hogy a red 10k-ert korlatlan netet is ad (mar gondolkodtam, hogy valtok)
de ugy latom felesleges -
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #64285 üzenetére
ahogy nott a vernyomasa, ugy kellett volna emelni az aron
-
MaciG
addikt
válasz
macilaci78 #64233 üzenetére
De ha nálam ott a számla hogy mikor vettem meg mint új terméket akkor ez kibukik, hogy sunnyogás van. Persze biztos sokan visszaélnek ezzel a dologgal, de pl. egy hangfal vásárlásnál ez jó, mert azt hallani kell abban a környezetben ahol majd használod, hogy el tudd dönteni jó-e vagy sem.
-
válasz
macilaci78 #64269 üzenetére
Nem. A piaci ár az az ár, amin ténylegesen eladják / megveszik. Nem az, amennyiért árulják (= szeretnék eladni). Az nem piaci ár, az az irányár.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #64257 üzenetére
Hát igen nekik gyorsan kell eladni.
Rick4: Ha meglesz a 10 címlapos írásom nem leszek többé sárkány.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #64233 üzenetére
basszus, kosz, hogy szoltal, nem regeltem a makita furomat
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #64168 üzenetére
Ha Pest akkor tárgytalan
-
válasz
macilaci78 #64168 üzenetére
Ja értem.
-
válasz
macilaci78 #64166 üzenetére
Hát, igaz, ez csak egy adok-veszek topik.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #64062 üzenetére
Milyet árulsz?
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #64067 üzenetére
nem mondod
mod:
#64069- pontosan... -
quailstorm
félisten
válasz
macilaci78 #64067 üzenetére
pont ez baja
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63955 üzenetére
Ha te elfogadtál ADSL-t a kábel helyett, az nem az ő bajuk, hanem a tied, de hogy nem volt kötelező elfogadni, az is biztos. Se a sebesség, se az árazás nem ugyanaz, tehát meglévő hűséges szerződés se mehet tovább. Ha meg azt meg lehet szüntetni, értelemszerűen nem is kell minden áron újat kötni
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63953 üzenetére
Ha te elfogadtál mobilnetet a kábel helyett, az nem az ő bajuk, hanem a tied, de hogy nem volt kötelező elfogadni, az is biztos. Se a sebesség, se az árazás nem ugyanaz, tehát meglévő hűséges szerződés se mehet tovább. Ha meg azt meg lehet szüntetni, értelemszerűen nem is kell minden áron újat kötni
-
válasz
macilaci78 #63920 üzenetére
És vannak olyan szolgáltatók pl a mailchimp akik meg ezt szolgáltatásként adják
-
HaZse
őstag
válasz
macilaci78 #63895 üzenetére
Sőt ott a macisajt is. De a sok kerékpáros 1 bites fejüek ezt nem látják. Sőt engem az szokott idegesíteni, amikor még tudtam vezetni, hogy a kerékpárosok nagy része fülessel megy és nem hall semmit, sőt szét se néz, hanem csak teker 20-30 km/órával. Vagy a fent linkelt képnél, mikor csak úgy átmennek a másik oldalra, de a zért ott elég sokan megállnak az elmúlt időben. Viszont, ha eg gyalogos is ott van, aki épp átmegy, akkor a kerékpárost NEM száll le és vígan átteker.
Én meg az ilyeneknek a nyakát tekerném ki.
-
azbest
félisten
válasz
Milyen jó kis ugrató van a zebra előtt
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63897 üzenetére
Nekem vagy 5 éve visszafelé megy, felül van a legfrissebb. Bevált.
-
Rick4
félisten
válasz
Ez egy nagyon jó link, hogy sikerült összehozni?
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #63786 üzenetére
Köszi!
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #63772 üzenetére
Köszi, konkrétan társasházi lakásban láttunk ilyet, és elgondolkoztam, hogy ez jó-e.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #63728 üzenetére
Nagyszerû, hogy pont azt csinálják, mint ami elôl "menekülnek". Mintha a vérükben lenne.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63700 üzenetére
ja, bocs, akkor Méter per szekundum.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63697 üzenetére
Nem méter per szekundum?
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #63678 üzenetére
le kellene mar cserelni, megvennem
-
martonx
veterán
válasz
Nézd, ha a 42K mindössze 4 nagyobb európai útból jött is össze, máris olcsóbb volt egy autót venni rá, mint taxival megtenni ugyanazt
Nem is szólva arról, hogy a taxis plusz egy helyet elfoglal, és akkor az ő csomagjairól még nem is beszéltünk -
válasz
ki mondta h a 42k-t bárki taxival akarja megtenni ?
-
válasz
macilaci78 #63648 üzenetére
Szerintem az még értékesebb lesz
... 100 év alatt az vas ára emelkedni fog -> többért tudod eladni
...
az meg rosszul esett, hogy lada <-> fábia párhuzamot vontál :'(
-
válasz
macilaci78 #63626 üzenetére
Végül is igazad van
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #63620 üzenetére
Nem kell itt beárazni semmit.
-
válasz
macilaci78 #63619 üzenetére
De hogy oldjuk meg hogy neked ne kerüljön zsébe? Mert Szegeden kb annyi visszhangja volt a kérdésnek amit olvastál a topikban. Nulla
-
válasz
macilaci78 #63613 üzenetére
Holnap reggel hívhatlak, tudnál nekem segíteni? Az a baj hogy helyben a kezébe adnám az embernek a telefont de neked nem tudom megoldani hogy ne kerüljön pézbe a németországi hívás
[A felhasználó kérésére módosítva] -MurdR
[ Módosította: MurdR ]
-
válasz
macilaci78 #63603 üzenetére
Ja rendes gitár. Igen van, ahogy Leslie a Medve írja.
De úgy őszintén én a képen nem látom a gitárerősítőt se a hangfallal, szóval érzésre én is azt mondanám, hogy PB mint playback formációt látjuk -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63547 üzenetére
Köszönöm, jól laktam.
A mondattal csak arra akartam utalni, hogy egy egyszerű péntek 15:50 is problémás lehet, ha a munkaidő vége felé menne az ember, nem hogy egy bonyolultabb munkanap- áthelyezős történet. -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63542 üzenetére
Lehet, de nem keresem magamnak a bajt..
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63539 üzenetére
Mindent a kezdetektől értelmezz.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63536 üzenetére
Na látod, szóval csak magadnak keresed a bajt.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63534 üzenetére
Ha Te olyan webáruházból vásárolsz, ahol nem találsz felhívható telefonszámot, (megjegyzem, én ilyennel még nem találkoztam, pedig a napi tevékenységem nagy része az internet mellett telik) és olyan céggel szállíttatsz, ahol 10 percig zenélnek, akkor gyakorlatilag minden tőled telhetőt megtettél, hogy a legrosszabbat kapd. De akkor ezek után miért csodálkozol, hogy a legrosszabbat kapod?
-
válasz
macilaci78 #63512 üzenetére
Na ezt látod nem is tudtam, hogy az alkáli elemek tovább bírják, mindig tanulok valamit.
Amúgy speckó saját akksit a csúcsmodellek kaptak az MD-k között, azok között jellemzően szélesebb körű formátumtámogatás és lemeztámogatás (pl a Hi-MD) volt, és a Hi-MD-re a gyártó is rövidebb üzemidőt ad meg, így az is csökkentheti az akkuidőt, ha a srác ilyen lemezt használt. -
válasz
macilaci78 #63504 üzenetére
Miért? Minden estre feljárok trollkodni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #63504 üzenetére
+999
-
válasz
macilaci78 #63484 üzenetére
Nekem a Cataflam használt mikor fogfájásom volt. Elég erős. Csak egy pár nap után hozzá tud szokni a szervezet, úgyhogy csak tűzoltásnak használható.
-
Nerd
aktív tag
válasz
macilaci78 #63481 üzenetére
Letort fog, iszonyatosan faj!
lugosi: thx neked is!
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #63416 üzenetére
Pedig pont jól van az úgy. Nem először fordul elő ilyesmi.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #63401 üzenetére
+999
-
válasz
macilaci78 #63362 üzenetére
nap-nál a pont. Akinek nem tetszik mehet. Ez olyan mint az állami monopólium: ha nincs megengedve vmi , akkor annak alkalmazása szankciókat vonz. Tudod, ha egy madárnak hosszú piros csőre van mint egy gólyának, egy lábon áll mint a gólya és békákat eszik meg kelepel mint a gólya, akkor az a madár a gólya
Vagy a manyup pénz volt: nem volt kötelező visszalépni államiba de aki nem tetette meg volt fenyegetve. Mondhatjuk h csak lehetőség volt... -
nap
addikt
válasz
macilaci78 #63362 üzenetére
Egy időben lehetett.
De nem volt egészséges dolog. -
válasz
macilaci78 #63340 üzenetére
Mivel én magam is érintett voltam, gondolom alappal van...
(#63350) ollie : gondolom mint pl mint bárkinek nicket cserélni, megtartva minden statot. Ezen kár rugózni. Neki ez levegővétel volt, és ha emlékszel a MODIK vitája is több volt mint egy párbeszéd ennek kapcsán.
-
Joci93
senior tag
válasz
macilaci78 #63357 üzenetére
[link] --> Valami ilyesmire gondoltam
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #63336 üzenetére
Mondjuk (szubjektív szemszögből) ez talán részben abból is fakadhat, hogy gyakorlatilag a teljes staff lecserélődött már vagy 2x az utóbbi 10 évben. Persze a hobbi vs profi oldal átalakulásnak sok előnye és hátránya is van. Ez épp egy hátrány.
De úgy is lehetne mondani, hogy az eredeti staffnál lehet protekciója volt személyes/szakmai ismeretség miatt
-
válasz
macilaci78 #63336 üzenetére
Csak csavarod a szavakat korrektorhoz meltan. Ha nincs mas lehetosege akkor van valasztasa meg ha nem is latszik a nyoma? Na ugye.
-
válasz
macilaci78 #63327 üzenetére
Hej, megint írjam le? Kalandor megmondta neki hogy két választása van. Nem akart hagyományosan írni, így meg nem maradhatott. Ha ez nem kitiltás akkor semmi. Kb mintha neked mondaná egy modi hogy nem lehetsz Macilaci (tényleg láttam egy manust ugyanezzel a névvel csak más számmal
) ezért vagy mész v változol.
-
válasz
macilaci78 #63315 üzenetére
Ennél dobta le az agyam az ékszíjat:
Melyik dátum helyes?1-i
1-ji
1-jei
mindháromazaz az utolsó a jó válasz. 1-ji, köszönöm szépen.
A végső nihil az lesz, amikor a "vok", "h", x=sz írásmód is átmegy a gyakorlatba (a fórumos helyesírással egyetemben). Nem vagyok benne biztos, hogy ez kizárt lenne... -
CanibelZ
aktív tag
válasz
macilaci78 #63243 üzenetére
Sokszor járok, de minden nap menni azzal, meg drágább, mint a helyi tömegközlekedés már. Meg kell a változatosság, gyaloglást meg nem szeressük már.
De még úgy is átgondolom, mert hogy megint egyedül vagyok, kitört belőlem a nagyon gyerek énem. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
-
válasz
Probléma megoldva
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
macilaci78 #63218 üzenetére
Én is így gondoltam, csak kb 1 éve caoporttársam megállította egy túlbuzgó rendőr, mert rollerezett a sétáló barátnője mellett. Szerencsére be tudta játszani a rendőrnek, hogy nem magyar ezért nem érti mi a helyzet.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #63216 üzenetére
Úgy érzem csak egy dologra tudsz koncentrálni ebben a kérdésben
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #63214 üzenetére
Hidd el nem örültem neki, sajnos Ő mindenre felébred
És igen, tücsköt keresni
-
wopi
aktív tag
válasz
macilaci78 #63121 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni.
-
válasz
macilaci78 #63048 üzenetére
Ugyanilyen volt benne csak kisebb
Uh jó bele, csak nem típus azonos gépből származik
De akkor én vagyok a hülye
-
válasz
macilaci78 #63039 üzenetére
A marós, az népi nyelven van és konkrétan forgácsoló, és menetvágó
Felmentél BP -re és már is szédülsz beton nélkül?!
-
válasz
macilaci78 #63037 üzenetére
Mit számít mivel készül?
Most van egy nagyobból leesztergálva méretre, de fogakat nem tudunk bele marni ,mert nincs hozzá cél szérszám, ezért keresek maróst aki mögcsinájja
-
válasz
macilaci78 #63035 üzenetére
Egy konyhai robotgépbe bakelit asszem.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #62986 üzenetére
Mit takar az, hogy nem minden KM mesél neki?
Engem érdekel ez a téma.
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #62971 üzenetére
áá lenni fent chatroulette, így már érteni
-
bb0t
őstag
válasz
macilaci78 #62962 üzenetére
Hát igen de én olyat sem csinálok.
Persze sokminden mást meg igen. De nem tudnék komplett hétvégéket erre áldozni így is időhiánnyal küszködök állandóan. Ezért nem is próbálom ki mert tuti ráfüggnék.
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #62942 üzenetére
Néhány kollégám is játszik valamit... én csak olvasok ilyesmi könyveket. A Warhammer 40k könyvek közül például Ian Watson nagyon ütőseket írt. A Dan Abnett félékből is a 8adikat fogyasztom.
-
válasz
macilaci78 #62942 üzenetére
Cyberpunkot játszottál már?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest