- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #77024 üzenetére
Megnézve az összetevőket, egyedül az üveg és a mesterséges édesítőszer ami "nem természetes" habár az üveg végül is az..a többi benne van minden másban, illetve bennünk is..
de hogy az arányok egészségesek-e az passz..kefírben is van valamennyi alkohol, de mégis a pálinkától rúgunk be..
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #77027 üzenetére
Én az Omniát hoztam a kapcsolatba, nem kávéztam, Anyám issza. Páromnak korábban kávéfőzője sem volt, nyaranta jegeskávéztunk a teraszon.
Kóstolt pár automatás kávét, a Lavazza ízlett neki, vett egy negyed kilóssal otthonra, ugyanolyan volt, így maradt.A Latin negyed megvan még a Tündérkonyha mellett? Ott lehet kóstolni is szerintem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #77006 üzenetére
Ugyan már... Brikka tényleg tuti, de nem csak az létezik. Van 800 Ft-os alu kotyogósom is, meg 23k-s is, ugyanazon a hőmérsékleten forr fel benne a víz, ugyanannyi és ugyanakkora lyukakon megy a gőz és ugyanannyi kávéport van a kosárban. Én nem veszek észre különbséget, igaz, nem is vagyok gurmé.
Vegyél egy neked tetsző kotyogósat, tömörítsd jól a kosárba a kávét és jó lesz az.Engem is kinéztek a kávétopikból, hogy mit képzelek az amúgy elég jól körülhatárolt és megindokolt igényeimmel. Az egyik régi motoros teremtette le a bandát, hogy ha nem tudnak a kérdésre felelni, akkor ne fikázzák azt.
A kávéfőző mellett az is fontos, milyen kávéval dolgozol. A szar kotyogóssal főzött Lavazza kávé veri a profi géppel főzött Omniát.
-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #77018 üzenetére
Oké, ismerős érzés..
Olcsóbb szemes kávét, Nutellát stb.. kapni a Mars téren is, olaszból hozzák be sokkal olcsóbb mint itthon. Minősége meg olasz, ittam ilyen kávét jó volt. Talán hétvégén lehet őket megtalálni... Nem igazán elegáns, de lehet kapni koffein tablettát is, 100mg-os kiszerelés,hatását tekintve olyan mint a kávé, persze ízélmény nélkül... Személy szerint nekem a zöld tea jött be, lefőzök 1 literre valót, azt eliszogatva nincs a nagy dózisú koffein lórúgás effektus. Máshogy is szívódik fel, ezért is az elnyújtott "platós" a hatás. Vagy a maté tea. Mindkettő ízvilága inkább a fűhöz áll közelebb, de hatásukat tekintve jobb mint egy baszott erős expresszo.
-
r0by
addikt
válasz
SirRasor #77002 üzenetére
Nekem egy sz@r 15bar-os Electrolux kávéfőzőm van (tudom, nem 10k alatti), egyszer majd veszek jobbat.
Én nem őrölt kávét veszek, hanem kézi darálóval a főzés előtt őrlöm meg a kávészemeket. Igaz ez plusz mésfél perc, de megériEzt 3K-ért vettem a dorozsmai vásárban, szinte nem is látszott rajta, hogy használva volt. Általában valamilyen Lavazzát veszek a Cserepes soron, 2500-3000 Ft/kg áron. Az elég nekem egy pár hónapig :-) Erősnek nem tudom, hogy erős-e, nekem pont jó. És ízre sokkal aromásabb, mint eddig a korábbi kávéfőzőimmel (volt közte szarvasi is).
Kapszulásat meg biztosan nem vennék. Mikor a céges kávéfőzőgép elromott, olyat kellett inni. Az nekem minden volt, csak kávé nem. -
regvoltrossz
aktív tag
válasz
SirRasor #77009 üzenetére
Olyan nekem is volt több is. Egyrészt gyenge kávét főzött, gyorsan átnyomja a vizet, másrészt pár hónap után gondoltak egyet és egyszercsak bemondták az unalmast. Ráadásul szét se lehet szedni és megjavítani, mert egyedi csavarjai vannak. Ilyen kis izé áll ki a végükből, hogy ne tudd semilyen szerszámmal kicsavarni.
Szarvasival kapcsolatban meg figyelni kell, hogy mikor akciós. A Tescóban pl. 10800 Ft szokott lenni általában amikor akciós. -
csoszogi
tag
válasz
Mit értesz az alatt, hogy erős? Aromás, vagy magasabb koffeintartalom? Minél pörköltebb, aromásabb annál kevesebb benne a koffein. Másrészt a koffeinnek van egy dózisfüggő (ez egyéni) hatása, ami miatt bizonyos koncentráció fölött már inkább álmosít. A szervezet is alkalmazkodik hozzá, egyre több kell. Amit ajánlani tudok ahogy már az előttem szólók is : a szarvasi kávéfőzőt, egyszerű jó kávét főz, van hozzá alkatrész( pl az az üvegkancsó amibe a kávé folyik). Nekem egy két személyes kotyogó van (alap típus Auchan), kávétól függ milyet főz. Az asszonynak Nespresso van, ott meg aztán tényleg attól függ milyen kapszulát veszel bele...
Ami fura: volt nekem kétszemélyes autopressz márkájú kávéfőzőm, elvileg két személyes, de belement négy személynek való kávé...na attól dobogott a szívem rendesen.
alkatrész, még itt is: [link]
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
Nekem a Szarvasi Eszpresszó vált be. Más elektromos kávéfőzők nem igazán erős kávét főztek. A gáztűzhelyre rakható (alias kotyogó) mondjuk jó és erős kávét tud csinálni, csak arra meg jobban oda kell figyelni, és időben elzárni a gázt. Jahh és Karavánból kell kávét főzni!
-
DarkByte
addikt
válasz
SirRasor #76966 üzenetére
Ismerősék a Bodó Rolónál csináltatták még év elején az ajtó-ablak cseréket és meg voltak vele elégedve. Ha a következő tél közben sem panaszkodnak rá, szerintem én is náluk cseréltetem a lakásban az ajtókat-ablakokat jövőre.
-
ShadowX
őstag
válasz
SirRasor #76892 üzenetére
Mi ketten élünk (egyelőre). De mivel sportolunk, így is összejön egy héten 4-5 mosás. Ha van ágynemű, meg törölköző, akkor a 6-7 is előfordult már. 55nm-es panel. Nyáron az erkélyre teregetünk, akkor nincs baj. Télen már nagyon más a helyzet. Nálam nagyon meleg szokott lenni télen még úgy is, hogy se bepucolva nincs a ház, se ablak nincs cserélve, mivel közel lakok a hőközponthoz. Ennek ellenére a ruhák van, hogy napokig száradnak, mert vastagabbak. És amúgy is kicsi a lakás, úgyhogy mindig felb@sz, hogy kerülgetni kell a szárítót. Mire megszárad az egyik adag, már mossuk a következőt és ezt ősztől tavaszig játsszuk. Akkor már inkább egy szárító foglalja a helyet (bár annak is meg kell találjam a helyet).
A hőszivattyúsak miért nem jók panelba?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #76889 üzenetére
Szabad levegőn télen esetleg túl hideg van, koszolódik, a fehéret leszarja a légy, esetleg másra is használnád az erkélyed, családi háznál fene se tudja, mit tüzel el a szomszéd és milyen szagot vesz be a frissen mosott ruhád.
Nekem sincs szárítógépem, igényem sincs rá, de el el tudom fogadni, hogy másoknak ez logikus és előnyös választás.Szüleim kertes házban laknak, a gázárak miatt az utóbbi 10-15 télen már nem kint tereget, mert az összes szomszéd átállt "vegyes" tüzelésre, van, hogy az udvarunkon a kormot sepregeti fel Anyám.
tisn: a kárpitozás összetett dolog, sokban függ az ár az anyagtól, mintázattól, mérettől, formától, mennyiségtől. Az összehasonlíthatóság végett hasznos lenne egy kép a szettről.
-
Rawulf
őstag
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SirRasor #76859 üzenetére
szia, szerintem nekem vagy egy ha minden igaz
erről lenne szó -
válasz
SirRasor #76772 üzenetére
1992-be építeni akartunk és 10.000db nagy méretű vályog téglát készítettünk majd úgy alakult,hogy eladtuk mindet a legjobb barátomnak aki épített is belőle egy nagy mellék épületet.A kőműves úgy nézte meg a téglák állagát,hogy 1db-ot az élére állított és egy másikat úgy 2m magasból a lapjával ráejtette.Ezt több téglán is megnézte és csak annyit mondott,hogy ez kell neki.
A félkész épületbe segítettem a villanyszerelőnek is falat vésni akkor is szembesültem a vályog minőségével.
Ha normálisan megvan csinálva az a vályog tégla és jól szigetelt a lábazatnál az épület akkor szerintem még 200 évet is kibírhat...
A géppel csinált vályog tégláról nem tudok nyilatkozni. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SirRasor #76413 üzenetére
igazából valami "komolyabb" érdekelne amihez - akár win is telepíthető - lehet csatlakoztatni akár egy rakás HDD-t
lejátszásra egy popit használok, amivel elégedett vagyok, de van egy itteni "kollégának" is egy egész jó kis kocka gépe, de el kellene mennem érte, és az istennek nincs rá időm
azon nagyon gondolkodomde neked a tippet természetesen köszönöm
-
_Petya_
őstag
válasz
SirRasor #76258 üzenetére
Rendelsz kínából, vagy veszel a kaputelefonos boltban olyan RFID-s cuccot, és a kaputelefon mesterkódja ismeretében lehet feltanítani a kaputelefonhoz. Ezeknél általában egy fix kódjuk van, és a kaputelefon tudja hogy melyik kód melyik lakáshoz tartozik (mert amikor bejössz, fent csippan egyet a lakáskészülék)
A mesterkódot vagy a közös képviselő tudja, vagy a kaputelefon szervizes cég, aki kiszállási díj + még egy kis pénzért beállítja neked.A másik opció, hogy programozhatót veszel, egyszerű RFID olvasóval le lehet olvasni, és azt a számot felprogramozod egy írhatóra, de ha nem akarsz vacakolni vele, akkor pl a Rókusi Tesco-ban a kulcsmásolónál ki van írva, hogy vállalnak RFID másolást. Én nem próbáltam, nem tudom hogyan dolgoznak, mennyiért és mennyi idő.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #76259 üzenetére
A közös képviselőt kérdezd meg. Minden valószínűség szerint lakásonként több darab járt, ha csak egyet kaptál, akkor másnak is van.
Vagy mindeneki ugyanazt használja, vagy minden biléta külön van. Kérj újat, a lakáshoz járó többit meg tiltasd le.
Nálunk 375 Ft/db áron kaptuk a mienket a kiépítésnél, pótrendelés 1000 Ft/db áron. -
r0by
addikt
válasz
SirRasor #76258 üzenetére
Én már használtam rfid-t beléptető rendszer készítéséhez, bár nem az újraprogramozható fajtát.
Ott arduinon lógott egy rfid olvasó. Ha van a közeledben ilyen, ezzel nagy valószínűség szerint ki tudod olvasni. És akár írni is. -
martonx
veterán
válasz
SirRasor #76075 üzenetére
Nem tudom, engem egyedül a hangja érdekel, az meg 60 fok alatt (azaz az esetek 99%-ában) nincs a 460-asomnak.
Ez az idle fogyasztás konkurenciához képest túl nagy - megállapítás elgondolkoztatott, ahogy utána néztem valóban pár wattal több (akár 10wattal is több lehet, ajjaj), mint a GTX 1050, de a kétszeresség azért erős túlzás -
nap
addikt
válasz
SirRasor #75862 üzenetére
Oké, benéztem, nem kínai, hanem amerikai. Így lehet, hogy megvette, mégsem kell, bolti ár alatt szabadulna tőle. De a free shippinget eddig csak 200k fölött, vagy kínai eladótól láttam. Persze lehet kamu is, benne van.
Azért a 20k nagyobbik hányada a vám, áfa, artisjus, szállítási költség, nagyker haszon, kisker haszon. A bekerülési költség és a gyár haszna a kisebb rész. -
azbest
félisten
válasz
SirRasor #75860 üzenetére
Valsz szimpla átverés. Majd egy idő után, ha fülbevaló érkezik helyette, ha egyáltalán érkezik valami, akkor lehet reklamációt indítani. Aztán lehet ahhoz kérik, hogy akkor küldd vissza, amit kaptál egy kínai karakterekkel írt címre. Ami egy üres, kiadó placc címe
(az ebay azt fogadja el, amit az eladó mondott, ha angolra átírod, akkor nem). Volt ilyenem, amikor bohó módon bepróbálkoztam. Szerencsére a google keresője kidobta, hogy kamu lehet a cím. Linkeltem a reklamációra és így nekem adtak igazat. Egyébként pedig akciós tanulópénz.
(#75861) nap
ez amúgy valsz kamu. Az egyedi küldemények ott is belekerülnek pár száz vagy pár ezer forintba. Viszont ott lehet konténeresen, vagy akár kilóra átalánydíjért feladni küldeményeket (egy kilónyi levelezőlap méretű cucc nem egy-két darab). Ezért is tart 2 hónapig némelyik küldemény célbaérése (ha nem a magyar oldalon áll 1 hónapot), mert telegyűjtenek egy szállítási egységet, majd azt átküldik hajóval vagy repülővel és utána beömleszik az európai postába. De azt ne kérdezd, hogy ez az európai postáknak hogy éri meg. De gondolom megéri, mert az utóbbi években már minden mások európai postával partnerségben vannak, ezért jönnek európai nyomkövetőszámmal, ha van követés.
Kivételesen a hirado oldalon van erről egy egészen jó cikk [link], hogy miért éri meg az 1 dolláros kacatokat postázniuk.
Plusz az olcsó kacatokkal tud sok értékelést is gyűjteni, amivel már drágább cuccokkal is el tud kezdeni üzletelni, vagy későbbi csalást tud megalapozni.Nameg picit hatékonyabb odaát a posta és persze a mennyiségi és logisztikai paraméterek miatt egységre vetítve baromi olcsó.
De a kínai futárcégek is egészen más színvonalat képviselnek, mint a magyar posta. Az sf expressről egy példa, hogy este fél 11-kor felvesznek egy küldeményt, ők csomagolják és másnap 9re kézbesítik a 100km-re lévő másik városba, mindezt 2 dollárnyi helyi pénzért [link]
-
azbest
félisten
válasz
SirRasor #75337 üzenetére
Ha modern proci, akkor a memória vezérlője is a prociban van. A proci is lehet hibás vagy ott is lehet valami kontakt probléma.
A régi alaplapoknál a kontaktosodó memória slotokat valójában a kiszáradó kondenátorok okozzák első sorban. Az, hogy kakas áldozás, meg mindenféle tisztogatás időlegesen segít, csak azért van, mert a rossz kondik miatt egyre jobb kontakra van szüksége. Szóval, ha a proci és aram külön okés, akkor esetleg kondicserére lehet szükség.
Régi kolis gépteremben is mindig ezért szívtunk a gépekkel. Az már csak a végső stádiumban volt, hogy szét is nyíltak a kondik és egyáltalán nem ment. A ram órajelének visszavétele ideiglenesen valamennyit stabilizálhat rajta. Nekem is ez lehet a baja a desktopomnak... mikor filléres kínai rammal kitömtem, akkor úgy tűnt instabil lett.. de kiderült, hogy már eleve az volt az eredeti ramokkal is, csak a több slot kitöltés még jobban kihozta. Gondolkodtam is, hogy vajon egy használt lapot érdemes-e vanni (hát nem, mert az sem fiatal) vagy faja kondikat 2-3 ezresért és csere. De évek óta nem használtam, szóval maradt talonban. Nem gondoltam volna 2009-ben, amikor a gép lett, hogy majd lesajnálom még a 4 magosított phenom 2-őt valamikor 12GB rammal
(#75343) macilaci78
persze arra is volt már példa, hogy különböző ramoknál a jobbik ram időzítésével próbálta hajtani mindet és azt nem bírta a gyengébbik, ezért számított a sorrend hogy betesz, boot, ment, betesz boot megy. De persze ott is lehetett kezdődő kondi baj. -
Rawulf
őstag
válasz
SirRasor #75339 üzenetére
Ha már régi a gép, akkor esetleg jól ki kellene pucolnod. A kosz szeret a ram foglalatoknál összegyűlni.
Ne legyen statikusan feltöltődve a kezed mielőtt nekifogsz, de nem egy esetben segített már:
Gép áramtalanít, gombelem kivesz, aztán:
A ramok érintkezőit fényesre tisztítod. Mindegyik memória slot-ba belepattintasz és kiveszel ramot párszor.
Drasztikusabb megoldás a WD40 vagy Tuner600 a ram slotokba és megint ki-be rakni ramot, aztán hagyni száradni.
A nagyon régi alaplapoknál sokszor bejött, hogy a közelben lévő kondikat kicseréltem, de az már drasztikus.Ha a tápod nyekkent meg, az ciki, mert az is okozhat ilyen alaplap-döglést.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SirRasor #75337 üzenetére
Es próbáltad hogy csak az A1be raksz ramot?
En már jartam igy hogy elsőre nem 'ismerte fel' azonnal dualban
Majd egyesével raktam be a ramokat ugy hogy minden egyes ram behelyezese előtt elindítottam a gépet.
Hogy mi volt az oka nem tudom, de jártam már igy es végül ment 4 rammal... -
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #75310 üzenetére
Itt egy szegedi lakatos, de nem tudom, tud-e hegeszteni.
Mindannyiunk kedvenc mindenese nem ért hozzá? -
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #74962 üzenetére
Nincs ilyenben tapasztalatom, de csak festésre gondoltam, esetleg bútorcserére. Mégis mi más mehet tönkre? A falak? Akkor minimális áron lehetne csak eladni..gondolom. A tető? Szintén. Az altalaj? Mondjuk linóleumot lerakni nem nagy dolog.
ez nem felujitas
3-4M egy lelakott lakas felujitasa normalis minosegben (burkolatok, szaniterek, vellany-viz-gaz-nyilaszarok)
amit 10-15M-ert vesze hazatl, arra valoszinuleg ennyit ra kell kolteni, de konnyen lehet hogy tobbet (mert belefutsz valami vacakba)(linoleum???, na olyat se raknek sehova)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #74962 üzenetére
58 m2, két szobás, téglablokkos társasház.
Másfél éve fürdő, WC felújítása, teljes elektromos hálózat a villanyórától kezdve+ami mögötte van (három fázis, UTP, koax a falakba), beépített indukciós tűzhely, sütő + a szükséges korpusz, villanybojler az átfolyós gázmelegítő helyett, belső nyílászárók cseréje (7 db ajtó, fehér CPL), plusz ugye a festés.
Ez volt bő 3,5 millió úgy, hogy a külső nyílászárók 4 éve lettek cserélve, a parkettához, folyosó, konyha, kamra csempéjéhez nem nyúltunk.Oké, Pest drága, oszd el kettővel, mert mégiscsak vidéken gondolkozol és arányosítsd az alapterülethez...
Nekünk is beadták, hogy az elektromos hálózat az adásvétel előtt volt felújítva. Persze utóbb kiderült, hogy ez azt jelentette, hogy a meglévő alumínium földkábelek mellé vezettek egy ér hangszórókábelt a földelésnek, ide-oda bevakoltak pár hosszabbítót és tettek rá süllyesztett konnektort, az alu vezetéket összesodorták sodrott rézzel, meg rézzel futtatott MCU-val, stb... És az egészre tettek egy csecse, modern kismegszakítókkal rendelkező kapcsolótáblát.
Szóval vétel előtt próbálj ki mindent és vigyél egy fázisceruzát, hogy megnézhesd, mi van a konnektorok alatt. -
-
-
Rawulf
őstag
válasz
SirRasor #74926 üzenetére
Rendőrségi forrásom szerint akikre te gondolsz, azok már Dorozsmán és a Cserepes-soron is eltűnőben vannak. Deszken a közbiztonság jó és relatíve sűrű a buszjárat is.
Egyébként Domaszék és Deszk a menő tudtommal a vonzáskörzeten belül, utána jön Újszentiván (ha Szőreg vagy Újszeged nem jácccik). Sándorfalva talán távolabbi is utazás szempontból. -
C. s.
addikt
válasz
SirRasor #74629 üzenetére
Még az új ruhát is ki kell mosni, hogy a gyártás, csomagolás és egyebek során rárakódott szennyeződéstől megtisztítsuk. (A sok vegyianyag, amivel a textíliát kezelik előállítása során, prasnya emberek, akik nem szeretnek kezet mosni, stb.) A bőrön keresztül minden a szervezetbe jut, hát még akkor, ha meg is iszod.
Ami eredetileg is élelmezési célokra készült (vagy hogy is kellene megfogalmazni), azt valószínűleg nem is kell kimosni, hacsak direkt nem írják. Ha már egyszer kimostad, használhatod bátran, gondolom. Azért én vízzel kiöblíteném használat után, de lehet, hogy ez csak az én "bogaram".
Ha egyszer teát főztél benne, az fehér már sosem lesz, de ezt úgyis tudod.
Kellemes teázgatást!
-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #74594 üzenetére
oké, de én azt hiszem a németek csak nem forgalmaznak olyat, ami árthat. ANapfény parki DM-ben szoktam venni, ha úgyis mész arra sasold meg.. Jut eszembe: Kárász utca konyhamánia ott is sokminden van, nézd meg a pamut filtert.
Netrol meg tudsz rendelni ott biztos van pamut teafilter.Másrészt:
"Polymers made from epichlorohydrin, e.g., polyamide-epichlorohydrin resins, are used in paper reinforcement and in the food industry to manufacture tea bags, coffee filters, and sausage/salami casings as well as with water purification."
Ez innen van: [link]
vagyis a monomer káros, a polimer meg nem mert akkor nem lehetne ilyen dolgokra hasznalni. Ilyen a melamin, ami monomer formában mérgező (lásd kínai tejpor hamisítási ügy), amúgy meg műanyag tányérokat csinnálnak belőle.
glükóz vs. glükóz-polimer ami a cellulóz..
-
csoszogi
tag
válasz
SirRasor #74588 üzenetére
Pamut-gyapot-cellulóz. Én is emlékszem erre a típusú pamut teafilterre. Talán a Napfényparki Tescoban nézd meg, nekem ott rémlett igaz fél éve..
.
Ez egyszer használatos, itthon is kapható a DM-ben:
Anyaga/kinézete/színe olyan mint a hagyományos papír teafilter. Bögréhez és teáskannához is használható, elég nagy, nincs mellékíz, elszíneződés.
Ilyenem is van:
[link]nem tapasztaltam mellékízt, elszíneződést.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SirRasor #74431 üzenetére
Jó reggelt.
Én mondjuk kicserelnem benne a ventit egy ilyen ventilátorra.
[link]
Persze oda figyelve hogy a gyári ventilátor mennyi levegőt tud szállítani.
Ket kábelt kell atkotni, mert ezen a be quilet-en 4 kabel van, a táp ventiken meg kettő szokott lenni.
Anno már en cseréltem táp ventit.
Persze ez esetben ugrik a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest