- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
totya694 #31650 üzenetére
Ne is idegesíts. Attix a megmondhatója: az allroadba amikor megvettem volt kopott lengőkar. Flexxel tudta csak ledarabolni, mert az előző tulaj, a 11 mm -s csavarok helyett belerakott 8,5mm-st ami még csak rozsa ellen sem volt bevonva
lugosi: ez a bizományi értékesítés manapság 90%+ -t jelent. Gyk én nem találkoztam olyannal aki nem ezt csinálja. Nem érdekük a 6 hónap jótállás.
-
válasz
totya694 #31652 üzenetére
Elég durva sztorikat olvasni a neten tényleg. Sokszor látom, hogy azt csinálják, hogy bizományba veszik meg az autót, és a kereskedés csak közvetít. Így az adásvételi nem a vevő és a cég között, hanem a vevő és XY között jön létre. Vagyis, elveszted még azt a minimális bizalmat/garanciát is, hogy cégtől veszed.
De úgy összességében szerintem a magyar használtautópiacnak nagyon sok betegsége van. És sajnos a rosszindulatú eladók alapján ítélik meg a rendeseket is. -
-
-
ST05
őstag
válasz
totya694 #31416 üzenetére
pont erröl van szó, a roadmap ,egy irányelvnél több,
azt ha nem valósitják meg, az perec ,akkor csődölne a cég ,
És van neve is, Airmont az atom vonalban,
asztalin haswell után meg mi lesz , ki tudja, fele annyit kölötöttek most is a haswll megjelenésének titokba tarrására, mint maga a fejlesztés ( amik már legalább 2évre előre néznek mellesleg )
szerintem ez fejlődik nem áll meg, ráadásul a csíkszélesség csökkentésével ŐK
jócskán spórolnak előállitási költség annál alacsonyabb , lásd haswel 10 dodóval olcsobb lesz/lett, ugy hogy mind megkapta a nagy HD4600 grafikus magot, és sok egyéb pluszt !
egy másik eszembe jutottorsair.nek a NeutronGTX-120gb
kijött az uj tipusa, nem 25, hanem 19nm, ugyanannyi, és gyorsabb is kicsit
iponyon azthiszem ott is van mindkettő
( win8 ot még nem mertem bántani ,de unom már hogy a vin7kettö naponta frissit)
-
Rawulf
őstag
válasz
totya694 #31282 üzenetére
Régen a tejnek sokkal jobb íze volt.
Ez a cikk a szamarakkal vetekszik:
Elhajtották a kórház bejáratától a leszakadt karú magyart -
Syl
nagyúr
válasz
totya694 #31163 üzenetére
Ha emlékezetem nem csal (márpedig a hosszútávú memóriámban elég sok a bad sector), a Call of Duty II volt az utolsó játék amivel foglalkoztam. Meg tavaly kipróbáltam táblagépen az angry birds-öt
(#31164) ben800
Amikor a gépet építettem, az elsődleges szempont a zaj volt. Ezért a 3220-ból is a T modellt választottam (i3-3220T, 35 W TDP), ami leszabályozott gyári hűtővel tökéletesen és hangtalanul teszi a dolgát.
Természetesen vinyó helyett SSD, valamint paneltáp került még beszerelésre a mini-itx házba. -
Tim82
félisten
válasz
totya694 #30892 üzenetére
Elképzelhető, hogy nekem nem volt szerencsém az 1 GB-os Kingston modulokkal, de azok amúgy más gépben kifogástalanul működtek + a G4-es Mac-ek már nem voltak annyira válogatósak a DDR-ekkel, mint a G3-asok az SD-kkel.
Közben olvastam olyan RAM-bővítésről is, ahol 1x1 GB + 1x512 MB + 2x256 MB-os modulokkal ment az MDD. A 2 GB maximum RAM-korlát viszont sajnos mindenképpen áll és nem lehet megkerülni.
-
Tim82
félisten
válasz
totya694 #30887 üzenetére
Elnézést, hogy beleszólok, de volt MDD-m és nem kezel le 4x1 GB RAM-ot. Egyrészt 1 GB-os modulokkal el sem indul (legalábbis DDR400 modulokkal semmiképpen sem, kipróbáltam Kingston-okkal), másrészt elvileg 2 GB (4x512 MB formájában) a beletehető maximum. A különféle Mac-es fórumok a G4-es PowerMac-ek memóriakontroller-korlátait jelölik meg oknak.
-
-
Rawulf
őstag
-
-
-
-
-
-
válasz
totya694 #30216 üzenetére
Ne is haragudj, de az összes várost bejelölni ősi román szokás. Szegedet v a lakóhelyet kell, és a hirdetésbe bele kell írni h van posta a vevő terhére, előre utalás esetén.
lugosi: az alkudozókat szimplán le kell tiltani
Ha meg megkérdik h mi az alja, akkor meg kell mondani hogy a műanyag akkumulátor fedő
-
-
SirRasor
addikt
válasz
totya694 #29139 üzenetére
Gondoltam rá, de sose használtam házhűtőt, mivel totál fölöslegesnek tartom és számomra az is (prociról is lehúztam a ventilátort lassan már fél éve, és így is átlag 40-42 C°-on van, tehát nincs bent meleg). Rokonok gépében sincs, nekik se kell, tehát fölösleges megtartanom; csak foglalja a helyet.
EDIT: azóta nem is kell venti a tápba, mert a műszerolaj csodákra képes. Eddig WD40-el meg TF2-vel kentem, de ez csodákra képes.
maláj én vagyok a barom, mert nem is szeretem a sört
2 tábla akármilyen schogettenért a tiéd
-
Polemius
senior tag
válasz
totya694 #29102 üzenetére
Legfeljebb a forgalmazása (mint minden műszaki eszköznek). Na meg a használata. Venni, tartani nem engedélyköteles.
Az üzemeltetéshez kell elvileg megfelelő jogosultság.
Az más kérdés, hogy a kis teljesítményű rádiókat, ha szabvány PMR csatornákon forgalmaznak vele, nem zargatják. Lásd rengeteg airsoft, paintball játékos, túrázó, stb. -
Rawulf
őstag
-
ST05
őstag
válasz
totya694 #28350 üzenetére
komoly gépekbe CF megy, nem a méret a lényeg, ezek sokkal gyorsabbak strapábbak..
nagyobb sony CF kártyák 50-60 ezer a csucsgépekbene becsüld le csak mert nem kis vacak
egy minoltába megtöltöttem nyáron egy 2gb ost ,
20 megás RAW ba fotozni 5kép/mp sorozatfelvétel,, lehet számolgatni
ezek sütnek ha rendesen irsz rá, egy micro sd, seholsincs ezekhezSirRasor: engem lehet érdekellne, csak ki kellene probálni szereti -e a masinám
-
Rick4
félisten
válasz
totya694 #28159 üzenetére
Felmegy a budaörsi postakicserélőbe, ott leküldik a gép által leolvasott irányítószámra, onnan meg nem létező címzett híján visszaküldik hozzád.
Szerinted a postás milyen jogon döntené el, hogy a feladó irányítószámot, várost vagy utcát rontott? Nincs joga felülbírálni. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest