- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old fox
tag
válasz
FoxiestFox #33421 üzenetére
lenne elég nagy változás
csak az országunk lakossági létszáma lecsökkenne, mint Trianon után
-
válasz
FoxiestFox #33393 üzenetére
Ebben igazat adok neked, objektívak nem lehetünk benne, csak szubjektív álláspontok vannak. Én csak azt írtam le, hogy szerintem egyébként Syl is így értette, tehát alapvetően ilyen morális kérdésről beszélt.
-
válasz
FoxiestFox #33384 üzenetére
A te gondolataid szerintem abból indulnak ki, hogy nincs egyetértés abban, hogy az ember alapvetően jó, vagy rossz. Én legalábbis így értelmezem a kérdést és messze nem környezetszennyezés vagy egyéb ilyen téren. Vagyis a "megérett-e" kérdést én úgy értelmezem, hogy megérdelmi-e, nem pedig úgy, hogy most mittudomén mekkora a szmog vagy az ózonlyuk (nem követem hogy most körny.véd. körökben mi az aktuális divat).
Szóval szerintem ez alapvetően morális kérdés, amiről hagy legyen már meg mindenkinek a saját véleménye az általad elvárt scifi olvasottságtól függetlenül (ami nevetségesen éppen sehogyan sem jön ide).
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #33384 üzenetére
Jó hosszú hablaty. De vettem a célzást. Elnézést, hogy megszülettem...
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #33370 üzenetére
Találkozzunk itt 200 millió év múlva és megbeszéljük
-
válasz
FoxiestFox #33198 üzenetére
Mi minden van egy cézár salátában?
-
válasz
FoxiestFox #32806 üzenetére
Egy rendes és jó angol szabó nem olcsó.
-
válasz
FoxiestFox #32801 üzenetére
Frigófájter max
Ubuntut elkurjantották a Uniti-vel szvsz. Nekem valahogy nagyon idegen. Teszem hozzá a KDE-t valahogy mindig is jobban szerettem.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #32790 üzenetére
Nem félek a farkastól
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #32759 üzenetére
Deep Space Nine?
Vagy Citroen DS9? -
válasz
FoxiestFox #32757 üzenetére
D9 is jó volt.
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #32753 üzenetére
épp gondolkodtam is rajta, hogy indítok 1 VirtualDub-ot
-
válasz
FoxiestFox #32642 üzenetére
Bár a legutolsó teszt szerint a népesség legfelső 2%-ba tartozok, nem. Nekem már az kimerítő ha Péter élettársa eljön vásárolni és Péter hamarabb tudja hogy én mit akarok
-
válasz
FoxiestFox #32633 üzenetére
Nem viccből írtam h a magához való esze.
Én személyesen ismerem a MENSA Hungariqa alapítóját. Péter mesélte hogy kurva sz@r egyedül lenni a felesleges kapacitással. -
válasz
FoxiestFox #32629 üzenetére
Most magadra célozgattál ?
-
Luighi
senior tag
válasz
FoxiestFox #32544 üzenetére
Akarsz venni másik gépet v javíttatni szeretnéd?
-
válasz
FoxiestFox #32541 üzenetére
Kezd azzal h kiganajzod.
A régebbi think-###-nek a por volt a legnagyobb ellensége. -
Luighi
senior tag
válasz
FoxiestFox #32532 üzenetére
Olyanom van, ami hiányos, törtött stb, asztali pc-ként használható külső monitorról - jó lehet?
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #32537 üzenetére
Volt ilyen lehetőség tegnap is, van ma is, lesz holnap is...
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #32534 üzenetére
Ha sz*r helyről veszed biztos, de ne általánokoskodj, vagy megeszlek reggelire.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #32534 üzenetére
Attól függ, mit és hol veszel. A párom notija egy lenovo netbook volt, a normálisan használt gyári akksija 13 hónap után feladta. Hoztam neki az usából, az most 2 éves, még mindig 4 órát bír... Hoztam kb 5 éve egy havernak egy Thinkpad R szériához, még mindig azt használja, bár azt mondja, mostmár 1 órát tud, de megy rendben.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #32497 üzenetére
Compaq Evo N1015V és 85%-os páratartalom alatt ismét működik
-
tixem
addikt
válasz
FoxiestFox #32350 üzenetére
leginkább új kellene, de használt se gond ha van rá gari min. 1 év
Amúgy nem nekem lesz -
tixem
addikt
válasz
FoxiestFox #32233 üzenetére
hát nem vagyunk egyformák, engem nagyon nem szórakoztatnak
-
sp3rhead
tag
válasz
FoxiestFox #32219 üzenetére
vaaagy, ha valaki tud olcsón forrasztani, akkor megcsináltatnám az x10 mini prot. uj usb kellene rá. amúgy android kellene, mert asszony nagyon hozzászokott már...
-
sp3rhead
tag
válasz
FoxiestFox #32216 üzenetére
pl. x10 mini prora gondolok. vagy x8. nem nagy teljesítmény. de wifire elég.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #32216 üzenetére
Feltéve ha kapsz egyáltalán 10k-ért.
-
válasz
FoxiestFox #32185 üzenetére
Olyan hetente egyszer kiállok az erkélyre, a Michelin baba testemmel meg Runcájsz fejemmel, és Gregor Józsefet megszégyenítően kiengedem a hangom. Utána kb 1 hétig megint kuss van
(#32186) SirRasor: Nekem most használtan vett 2600k van és bőszen elég még sok mindenre
-
válasz
FoxiestFox #32177 üzenetére
BAzz a tv a normál 4-s hangerő helyett 11-en van és még mindig hangosabb a szomszéd...szerinted?
Arról nem is beszélve h aludni nem lehet fülessel, azon túl, hogy a hálószoba pont velük határos, az ablak meg nincs 2 méterre az erkélyüktől ahol a társaság egyik fele folyamatosan rotálódik. -
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #31718 üzenetére
Tudom, hogy az
De alapvetően hasonlónak érzem.
-
válasz
FoxiestFox #31664 üzenetére
Erről egy vicc jutott ezembe
Elmegy az idős bácsika az orvoshoz.
Kérdi az orvos mi a panasza
-minden reggel 7h-kor WC-zek
-mi ezzel a probléma ez így természetes
-igen de 8h-kor kelek... -
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #31446 üzenetére
nálam ugyanez
-
madstunt
addikt
válasz
FoxiestFox #31419 üzenetére
+1
nem valami kímélő módon használom és egy problémám sem volt a win7 miatt, ha jól emlékszem a 7000-előtti utolsó build óta élesben használom, és az még erősen béta volt (asszem a 7100 volt a public beta)
Inkább elbaszott driverek és gyökér módon bugos nem microsoft related dolgokkal szokott baj lenniBTW jól mutatja a szelektív memóriát mikor a kedetektől fogva igazán kalap szar XP-t istenítik a 7-el szemben az emberek. Mindenki elfelejtette mennyi szopodáré volt évekig vele míg a microsoft gatyába rázta. (konkrétan a service pack 2-esig, de ott már annyira át volt a motorháztatő alatt írva minden hogy kiadható lett volna az egész egy új winként)
-
madstunt
addikt
válasz
FoxiestFox #31241 üzenetére
Könnyű rákönyökölni
-
Luighi
senior tag
válasz
FoxiestFox #31238 üzenetére
14.1" normál képarányos T60-asom van bent a boltban, ha abba nem megy bele, otthon van szélesvásznú T61.
Próbáljuk?
-
Luighi
senior tag
válasz
FoxiestFox #31178 üzenetére
Melyik fajta? 14.1" vagy 15.4" szélesvásznú vagy 15.0" normál?
-
nap
addikt
válasz
FoxiestFox #31000 üzenetére
"Az első pontod úgy hülyeség, ahogy van."
Miért is?
Szoktam olvasni is. Fehér alapon apró fekete minták. Kimondottan élvezem.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #31053 üzenetére
Nem. A kullancs a 21. század védett állata.
-
válasz
FoxiestFox #30885 üzenetére
Meg kellene nekem is nézni de olyan 20~25k körül lehet 512Mb~1Gb DDR1 RAM-al,60-80Gb-os HDD vel de ha 4x1Gb-ot rakok bele akkor az megemeli az árát.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #30878 üzenetére
Az egy dolog, de az xp-hez képest (ha már Totya is erről beszélt) mindegyik jóval lassabb.... És az átlagembernek, aki az oprendszert csak egy alkalmazásfuttató felületnek használja, valójában mindegy, hogy a mozilla vagy az office XP vagy W7 alatt fut.
-
válasz
FoxiestFox #30780 üzenetére
Lehet azért tűnik négyzet alakúnak a kijelzője mert kockáknak való valami
-
válasz
FoxiestFox #30720 üzenetére
Lehet forrócsokival tusoltatták le a Mercit
-
válasz
FoxiestFox #30666 üzenetére
Valamikon nagyon régen a trilliant használtam ezekre én is.
Én is keresek egy működő gtalk klienst ios-re.
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #30670 üzenetére
-
SirRasor
addikt
válasz
Trillian-t használtam régen ilyenre, csak akkor ICQ meg MSN-hez kellett. Most néztem, és támogatja a skype-ot is.
Most hogy mondod, nekem is elegem van a skype 1-2 marhaságából, úgyhogy ki is próbálom mindjárt.
-
HuMarc
veterán
válasz
Milyen operációs rendszer? Gondolom Windows, de azért hátha nem.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #30635 üzenetére
Atyaúristen..ez első körben a Six Feet Under-t juttatja eszembe. Talán az énekesük is ugyanaz?
Vagy a tanáruk
De az első enyém legalább szép dallamos
-
válasz
FoxiestFox #30595 üzenetére
Télleg te voltál!
De én már lassan senkivel se értek egyet! Úgyhogy
vááá
-
válasz
FoxiestFox #30588 üzenetére
Pilóta mellett a NAV-os ül fentről többet lát
-
válasz
FoxiestFox #30588 üzenetére
Ugráskor volt 2002 ben (tehát nagyon nem most
) 8k/fő az üzemanyag kőccség. De szerintem ha kibattyogsz és megkeresed az irtóst akkor vele lehet egyezkedni, mert neki amúgy is repülnie kell.
-
válasz
FoxiestFox #30585 üzenetére
Kimész a reptérre oszt picipézé felmászol egy ugrós gépre. Csak legyél felkészülve, mert olyan érzés mintha szét akarna esni alattad bármelyik pillanatban
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #30583 üzenetére
Valószínűleg nem Kaiju-kat permetezett... remélhetőleg.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #30581 üzenetére
ÁÁÁh, csak örülök neki, hogy végre irtják a vérszívó kis dögöket.
-
válasz
FoxiestFox #30565 üzenetére
Mint írtam, ez annyiból irreleváns, hogy már elhatározásra jutott. Innentől fogva a tapasztalás értelmetlen.
-
válasz
FoxiestFox #30549 üzenetére
Semmilyen aggályt nem oszlat el, ugyanis tökéletesen tudja, hogy mit fog látni (képek az interneten), tökéletesen tisztában van a következményekkel, hatással (barátnő esete), tehát a kísérlet teljességgel értelmetlen. Ha teljesen értelmetlen, akkor kizárólag más célt szolgálhat. Ez a kíváncsiság.
Nem feltétlenül az elhunyt oldaláról közelítem meg a kérdést, arra csak kitértem, hanem sokkal inkább a kíváncsiskodó személy oldaláról. Ezért igyekeztem a mondanivalóm középpontjába a perverz kíváncsiságot helyezni.
Ha valaki valamit akar, akkor azt vagy akarja, vagy nem (leszokás). Elhatározta, hogy leszokik, tehát nem ez a cél. Tehát a megtekintésnek nincs elfogadható célja. Így számomra a megtekintő - beteges céljai miatt - elítélendő.
Digital: teljes körűen ismert és az orvostudomány által megfelelően dokumentált, hogy hova vezet a dohányzás. Ergo bemenni nézelődni értelmetlen. Feltételezhetően a párod balesetben elhunytak holttesteit sem kívánja megtekinteni ahhoz, hogy ne ugorjon az autók elé. Vagy olyan típus, aki kizárólag saját tapasztalatokra alapoz? Elfoglalt ember lehet, annyi mindent lecsekkolni.
-
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #30522 üzenetére
a formalin nem egy parfüm
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #30504 üzenetére
Szuszpenzor van, meg sípcsontvédő is, más nem nagyon. És az utóbbit csak hosszú farmerben vehetném fel, ami ebben a hőségben nagyobb öngyilok, mint az a védelem amit a sípcsontvédő nyújt.
Oké, köszi a tanácsokat
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #30342 üzenetére
Nem tetszett az olcsó CGI?
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #30237 üzenetére
Joss Whedon a Bosszúállókkal ezerszer jobb volt.
Azért remélem a Thor 2. jó lesz. -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #30235 üzenetére
Mint az Oblivion... iszonyatosan lassú és körülményes felvezetés.
Nagy kevés akció... szerintem még az eddigi részekben is több volt a csihi-puhi.
Pedig mennyi mindent ki lehetne hozni az Ironman-ből. Pl. a Szellem történet ezerszer jobb lett volna... -
válasz
FoxiestFox #30230 üzenetére
Az ájfon nem annyira rossz mint a haterek mondják, és nem is annyira jó mint a believer-ek állítják.
Nagyon egyszerű kezelni egy nem túlzottan technikán szocializálódott embernek, de egy kicsit is pro-nak már nagyon limites. -
válasz
FoxiestFox #30230 üzenetére
Majd lehet rakok a régire előlapot azt jó van.
-
válasz
FoxiestFox #30226 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #30223 üzenetére
Az Alcatelt?
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #30155 üzenetére
de bizony hogy az, mert mindig ott lóg a levegőben egy kis kaland Pepper Potts -al !
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #30155 üzenetére
Dehogynem. Az Olympus Has Fallen is az volt.
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #30034 üzenetére
Mi a fejlett, és mi nem?
Nő ruhában => nő ruha nélkül
Napszemüveges néger => Morpheus
Ezeket sorold már be, hogy fejlett, vagy túlfejlett
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #29965 üzenetére
Enkór mellett minek tévé?
-
válasz
FoxiestFox #29965 üzenetére
Továbbra sem azért mondtam h legyen TV-d. Van neted oszt bekapólsz
(#29967) Rawulf : Szeretik a zenét, ha fütyülsz, nem bántanak
-
válasz
FoxiestFox #29960 üzenetére
Pofonok földje megy AXNen
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #29960 üzenetére
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #29937 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #29826 üzenetére
Na én ugyanígy vagyok vele. De tudom hogy van ez. A bicaj mániások, vagy akiknek ez a kifejezett hobbijuk, ebben maximalisták. Azért tudom ezt átérezni, mert annak idején mikor nagyon bele voltam esve a fotózásba, akkor vettem én is 3 havi fizetés körül fényképezőgépet, amit mindenki más (ma már én is) hülyeségnek tartott. A bicikliseknél is így van ez, tudják hogy ha x szint fölé akarnak menni, akkor annak már hatványozottan magasabb ára lesz. De az átlagembernek nem éri meg.
Nekem is arra kell a bicikli, hogy az év kb 5 hónapjában testmozgás céljából kerekezzek. Eszembe se jutna napi szinten azzal járni, vagy terepen járni vele, vagy valami keményebb igénybevételnek kitenni.
Különben úgy látom, hogy a legjobban akkor járok ha a régi bicajt megcsináltatom. Ezzel olcsóbban is kijövök, meg legalább ahol az iroda van, a mellettem lévő bicikliszervizes is keres egy kis pénzt. -
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #29826 üzenetére
Nekem ugyanaz a bicikli van kb. 8-9 éve,akkor sem csúcskategória volt,hanem kb. a legolcsóbb,azóta szinte minden alkatrésze cserélve volt már,menni megy,nagyon nincs is igényem 90-120k-s bicajra.Csak a szívbaj lenne
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #29603 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #29292 üzenetére
+1
-
válasz
FoxiestFox #29086 üzenetére
amúgy pl a kezdő kép szerintem sokkal látványosabb, és él mozog animálódik infók vannak rajta ... mint az andorid amire minden szart ki kell pakolni a widgetek külön-külön designoltak ... egyedül talán a sony aki foglalkozik is a droiddal a többi szerintem nem alakított ki még egységes arculatot benne...
de továbbra is kinek a pap kinek a papné
-
válasz
FoxiestFox #29067 üzenetére
Amit írsz az viccnek persze jó, látom te se gondoltad komolyan. Szerintem a gui ergonómiája abban az értelemben, hogy legyen olyan, hogy ne csak bottal legyen kedvem piszkálni, és ne aludjak el rajta az unalomtól, hozzá tartozik a felhasználói élményhez.
Mindenféle szmájli nélkül, ebben az ms sose volt erős. Hacsak Ballmer izzadthónaljas rohangálós videóját nem nevezzük felhasználói élménynek.
Kis túlzással azt lehet mondani, ha este nem tudok elaludni, akkor a metro felületre gondolok, és a következő amit érzek hogy csörög az óra reggel.A dos parancssora is jól használható, egyszerű és gyors volt, mégis meghótt. Ugyanúgy mint azt, majd ezt is lecseréli az ms, ha rájön hogy van élet a 3%-os piaci részesedés után. (Bocs lehet hogy tévedek és 4.)
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #29067 üzenetére
jól használható, egyszerűen kezelhető, és gyors.
Akkor a Nokia 5110 a te készüléked
Ha a "használható" és a "WP" szavak egy mondatban szerepelnek, az nálam mindig kiváltja a [fekveröhögős szmájli]-t
(#29068) Rick4
Nem irigyellek.
-
válasz
FoxiestFox #29040 üzenetére
a wp8-as részhez csatlakozom ... hamarosan eladom a droidomat... teljesítményben már jó, használhatóság is jó, de megszoktam a wp7.8-at így most visszatérek wp8-ra ....
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #29037 üzenetére
És persze a fürdőszobacsempe szerinted a normális rendszer
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
FoxiestFox #29025 üzenetére
Ebben igazad lehet, de mosogatás és takarítás közben nem kell hogy fusson egy teljes számítógép mindenféle grafikai és egyéb megjelenítésre alkalmas teljesítménnyel.
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
FoxiestFox #29025 üzenetére
"hogy úgy nézzen ki, mint egy rádió, az nem lesz olcsó."
De hát miért is? Mi drágítja meg?
Van itthon egy p2-es laptop, netezni is egész jól lehet vele, talán az online rádiózás is menne vele, de az operációs rendszert, meg mindenféle egyéb dolgot is tartalmaz ami jelen esetben tök felesleges dolog. -
válasz
FoxiestFox #28952 üzenetére
Le is irhatja privatba
-
madstunt
addikt
válasz
FoxiestFox #28901 üzenetére
HOGY NEM AKADNAK ÖSSZE A LÁBAI?
-
Polemius
senior tag
válasz
FoxiestFox #28901 üzenetére
Kisebb változatát, a vaspondrót ingyen elviheted a környéken is sok helyről. Még örülnek is neki. Akár vödörszám adnak belőle.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28809 üzenetére
Az a szabály, hogy levélként elmehet minden 2kg alatt, és 3 élhosszának összege 90cm alatt van.
Tehát botesernyő nem mehet el levélként, de egy 30×30×30cm-es kocka igen. -
válasz
FoxiestFox #28809 üzenetére
Elméletileg
Formátum Méret (mm) Bele illő szabvány lap
C6 114 × 162 A4 kétszer hajtva = A6
DL 110 × 220 A4 kétszer hajtva = 1/3 A4
C6/C5 114 × 229 A4 kétszer hajtva = 1/3 A4
C5 162 × 229 A4 egyszer hajtva = A5
C4 229 × 324 A4
C3 324 × 458 A3
B6 125 × 176 C6 boríték
B5 176 × 250 C5 boríték
B4 250 × 353 C4 boríték
E4 280 × 400 B4 -
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #28616 üzenetére
az a pannon nem?
ok sajnos nem vallaltakVodafone és a Telekom a főtanácsadó szerint „az első szóra” jelezte, hogy hajlandó segíteni, a Telenor viszont azt közölte, hogy nem tudja vállalni ezt a feladatot. Az első két cég teljesen ingyen küldte ki az sms-eket, tette hozzá a főtanácsadó. Erre nem jogszabály kötelezte őket, önként vállalták, hogy segítenek. Technikailag nem lehetett megoldani, hogy csak azok kapjanak sms-t, akik a kritikus helyeken tartózkodnak, ezért az egész országban a két mobilszolgáltató összes ügyfele kap figyelmeztető sms-t.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #28545 üzenetére
Mielőtt még félreértenénk egymást: Nekem kifolyik a szemem az átlag fényerőtől. Ha netezek, akkor 20%-on van a fényerő és kontraszt is. Ha játszom, akkor 45%-on. Ha filmezünk, akkor 65%-on. Ezt eddig csak a monitort nyomogatva tudtuk állítani, viszont így két kattintással el lehet intézni.
-
válasz
FoxiestFox #28390 üzenetére
Meg van még?!
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
FoxiestFox #28378 üzenetére
Gondoltam benézek már ebbe a topikba, mert rég jártam itt, de megérte. Köszi a linket, megy Facebook-ra.
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #28316 üzenetére
Milyen?
MM-be is elnézek akkor thx.
-
fero02
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28257 üzenetére
Olyan is az...
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #28247 üzenetére
Mi lehet az oka, hogy ha valaki esetleg nem barátkozik meg vele? Logikátlan, nehézkes a kezelése, olvashatatlan, stb?
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #28238 üzenetére
Én win98-at telepítettem újra nagyon-nagyon sokszor, xp-vel nem volt ilyen gond.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #28233 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz. A windows update is sikeresen kifekteti a rendszer sebességét.
Sima Win7 telepítőm van (ultimate dobozos). Ahogy felteszem az összes frissítést, service pack-ot (ami nem két perces művelet), a boot idő simán megduplázódik.Lemértem.
-
válasz
FoxiestFox #28233 üzenetére
napi 14-16 órát dolgozok a gépemen (java, php, web, cor fejlesztés
).
Rawulf: ezt nem tudom miért írtad
, de nekem jó hogy nem win7-es ... x230i tabletem van
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest