- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Rawulf #33486 üzenetére
Hmm sokadik nekifutásra mégis akadt valaki, aki meg meri filmesíteni
Kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belőle. Ahogy látom a trailerben nem szerepel a képességfejlesző játék... pedig az elég beteg volt a könyvben. Lehet túl fantasy beütésű és ezért kihagyták
A könyv többi kötetét anno nem mertem elolvasni, mert eléggé más jellegűnek tűnt, mint ez.
-
-
-
Polemius
senior tag
válasz
Rawulf #33406 üzenetére
Több helyen vérzik ez a példa.
Már ott, hogy honnan lenne felesleges 100 000 forintom hirtelen?
Ráadásul 2 hónapra nem is nagyon adnak már 4,5% kamatot.
Plusz valahogy oda kell kerüljön a számlámra, a bankba. Már ott lehúzzák róla a tranzakciós illetéket egyszer.
És a tételek közt nem szerepel a számlavezetési (zárlati, hol minek nevezik) díj, aminek ugye mindjárt két havi összege terheli az eredményt.
Ráadásul 2 hónap alatt még inflálódott is, vagyis reálértéken még kevesebbet ér.
Tehát bankba tenni nem érdemes. Otthon őrizgetni nem érdemes (elinflálódik, ellopják).Akkor már inkább elinni, kéz alatt vett, házi főzésű pálinka formájában (akkor sem áfa, sem jövedéki adó, mert "házi" főzésnél nincs ilyen).
-
Rick4
félisten
válasz
Rawulf #33359 üzenetére
15:30-nál: 500K$-t vett fel hitelként, és 18K$ az éves jövedelme. Vagyis havi 1.5K$. Na ez itt már hülyeség, odakint annyi nem elég, az kevesebb, mint 9$-os órabér, annyiért meg akárhova elmehet dolgozni, nulla kockázattal, max a napi 8 óráját eltöltve... Most vagy tényleg léteznek olyan emberek, akik se megtérülést, se kockázatot nem számolva belevágnak ilyesmivel, vagy hazugság az egész. Gondolom a producerek nevét láttad.
-
-
Attix82
addikt
válasz
Rawulf #33316 üzenetére
A probléma az, hogy ritkán előfordulnak ezek, akár 500 ft értébe akár 400e ft. Termék az termék. Előleg nem verseny képes semmilyen formában. Meg ugye teljesen jogosan le is mondhatják, vagy el is állhatnak a vásárlástól.
Csak ugye bosszantó, hogy még előtte is jeleztem az érkezését, de nem írt vissza...jeleztem, hogy megérkezett, rögtön lemondta.
-
sp3rhead
tag
-
válasz
Rawulf #32774 üzenetére
Ja csak majd ne úgy mint a "németeknél"...
A napokban átküldet egy ismerősnek egy youtube videót(azt a jégen száguldozó kétéltűről) és szomorúan mondta,hogy a háttérben szóló zene tisztázatlan eredete miatt a szolgáltató korlátozta a videó megnézését.Nem egyszerűbb lenne akkor csak a hangot tiltani?
Arról meg már jobb nem is beszélni,hogy a bűnözés megelőzése érdekében nem lehet nyitott WiFi-t használni igy ha nyitott WiFi-re bukkannak több 100€-os bünti jár. -
Tim82
félisten
válasz
Rawulf #32766 üzenetére
Gondolom szoftver kérdése
External Keyboard Helper nevű app talán megoldja. Sajnos, a demó verzióban van valamilyen korlátozás, a teljes meg fizetős.
Szerk.: úgyis széleskörűbb megoldási javaslatod van.
-
-
-
-
-
-
válasz
Rawulf #32623 üzenetére
Nem, emlékeztem én valamire, csak nem pontosan.
Nem tudtam hogy van már 4 magos is.
Annak mennyi a háttértára, és a ram-ja? Nincs hozzá egy linked? Akksija mennyit bírhat?+1: melyik rendszer van rajta gyárilag? Illetve milyen ennek a gyártónak a frissítésekkel a viszonya?
-
válasz
Rawulf #32617 üzenetére
Csak azt nem tudom hogy a nagyon baromállatja ezt komolyan gondolta-e. Megnézve a rámpát, a szöget, a távolságot, a medence falának a magasságát, egy biciklivel se lehetett volna átugratni, súlytalanságban, vákuumban... Lévén ha meghosszabbítjuk a rámpa vonalát képzeletben, akkor még az is nekiütközik a medencének. Hiába, az a bizonyos közmondásos kerítés alacsony, nagyon alacsony.
-
válasz
Rawulf #32602 üzenetére
De miért rakja a pandrive-on lévő adatokat mappába és a mappa ikon eltűnése után semmit sem lát egyik winfos sem csak annyit,hogy valami foglal helyet a pendrive-on.
Szívesen megtaposnám a lapomat mert Asus és sok rejtélyes szívatást okozott már nekem ez a cég de itt most inkább szoftver gubanc van.Hiába is rakom újra a gépem a következő MR2 netes hallgatásánál ugyan ezt fogja csinálni a Media Player a pandrive-jaimmal.Most bújtam bele kicsit az MP módosításába sérthetetlenebb mint maga a Winfos(se tiltani se korlátozni nem lehet)Nem is igazán értem,hogy miért is ad felületet a W7 a módosításra ha nem is lehet(ez olyan mint a lassú járműre a fékező ernyő)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest