- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
válasz
lugosi #67657 üzenetére
Igen, megírtam neki hogy ez nem pálya ennyiért
Apósom árulta a hagyományos tv-jét, kiírtam face-en egy adok veszek csoportba hogy Földeákon van a tv, Szegeden házhoz szállítás megoldható (úgyis jönnek hozzánk), vagy ami útba esik. Erre rám ír valami nagyon alul kvalifikált egyén hogy kellene neki, de valami Szegedtől 20-30km-re lévő faluban lakik, elvinnénk-e, meg neki lenne rá a meghirdetett 10 körüli ár helyett valami 6-8e ft-ja rá.... persze, feleannyiért adom és még el is viszem, mennyit fizessek hogy elvidd kategória -
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #67552 üzenetére
Van itthon 2 db Galaxy S4, ez kb azt a tempót tudja, amikor két katt között nem kell várnom, hogy megcsinálja amit akarok. Ha csörög felveszem, ha fel akarok hívni valakit, akkor tárcsázok, ha meg akarok nézni valami gyorsan, akkor megnézem, ha le akarok fényképezni valamit, akkor kattintok vele. Ha ezt egész nap csinálom, egészen biztosan lemerül, akkor meg rádugom a töltőre. Mi másra kellhet még egy telefon?
-
válasz
lugosi #67552 üzenetére
Naja, olyan kívülállók, hogy ugyanaz az adathalász rendszer fut rajta, mint az összes többin, csak bénábban van összerakva, és még a gari is tré.
Amúgy én is szeretem a kívülálló nézőpontot, azért tolom 2016-ban is N900-on.
Nem nagyon tudnám mire cserélni, csak a BB-k tetszenek, de még nem elég olcsó a Passport. -
-
Rawulf
őstag
-
válasz
lugosi #67252 üzenetére
. Az ember a saját pénzét költse már arra amire szeretné,
Abszolút.
Csak amikor mégsem jön be a questor meg a gilisztafarm meg a devizahitel, akkor tessék csendben elvonulni a szoba sarkába gondolkodni, nem pedig az én pénzemre ácsingózni, hogy mentsem már meg, mert hát ki gondolta volna, hogy nem jön be... -
válasz
lugosi #67208 üzenetére
Roller disco nincs?
-
Vesztor87
senior tag
válasz
lugosi #66733 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, nincs képem nem adni.
Pestről költöztem Szegedre, durva látni hogy sok tekintetben még drágább is Szeged mint Pest.
Néhány példa:
- bár nem sokszor, de taxiztam, tuti hogy nem olcsóbb, hanem kicsit még drágább is Szeged
- pizzát néha rendelünk, ott 30-50 perc alatt ér ki, nincs doboz díj, nincs szállítási költség (egy jóval nagyobb városról van szó, ahol a közlekedésre fordított idő is érezhetően több), cakk pakk ott egy pizza 1000-1200, itt meg 1500 körül van...
- bérlet 9500 forint úgy, hogy metró, hév, fogaskerekű, egy rakat minden van, ezzel szemben itt 7e ft, ami arányaiban véve kicsit szerintem sok, tény hogy az szkt legalább tiszta
- az éttermek ahogy néztem a hasonló színvonalúak egyáltalán nem olcsóbbakTesco, Meki stb nyilván ugyanannyiba van mint Pesten.
Az albérleti árak ott kicsit el vannak szállva mostanság, de ott jobban is keresnek, bár nem feltételen igaz mindenkire. Minél magasabb végzettsége van az embernek, annál nagyobb lehet a bér különbség Szegedhez képest. Pesti részeken laktam több helyen, nekem egyértelműen jobban bejön Szeged. Itt nem tudom elképzelni azt, hogy napi 3 órát tömeg közlekedjek, meg az egész város tisztább, jobb.
Csak a fránya munka lehetőségek....Más;
A digitől ezt a választ kaptam a hűségidő hosszabbítás kapcsán:
Okos csomagos hűségnyilatkozat hosszabbítására jelenleg sajnos nem tudunk lehetőséget biztosítani. Megértésedet köszönjük!Ez miféle üzlet politika??
-
ShadowX
őstag
válasz
lugosi #66745 üzenetére
Itt nem a tenni akaró és fejlesztő vállalkozóról beszélek. Az ilyen "ismertségem" meglepő módon teljesen átlagos életvitelt folytat (autó, lakás, stb). Nekem ők a példakép. Mikor arról beszél, hogy mik a terveik, miket szeretne fejleszteni, min javítana és mi a következő lépcsőfok.
Itt szerintem te is tudod melyik típusú vállalkozóról beszélek (ezekről volt szó az előbb).
-
bb0t
őstag
válasz
lugosi #66733 üzenetére
Direkt úgy alakítják, hogy kellemetlen legyen az egész. Kijön a 1355 Ft-os számlájával, mit csinálsz megvárod míg leszámolja neked a 145 ft-ot?
A szituból adódóan ahogy ő kelletlenül számolja a visszajárót te meg vársz, olyanokon kezdesz el gondolkodni, hogy milyen kicsinyes dolog is ez tőled, és, hogy nem érdemli meg de oldjuk fel a kellemetlen helyzetet mert az neked sem jó, azt mondod köszi, és távozol. Nyilván nem a pénzről szól, de igazságtalan, hogy kap valami pluszt a fizetésén felül a semmirevaló kiszolgálásért.
-
-
martonx
veterán
válasz
lugosi #66594 üzenetére
Az hagyján, hogy a routered mit bír, de jelenleg vicces módon nincs a Diginek és a UPC-nek sem olyan modemje, ami bírná a tényleges 500mb-t. Mi tavaly a 250-es vagy milyen UPC-t tornáztuk feljebb 500-asra, és gyakorlatilag szarabb lett, mint előtte a 250-es. Így pár hónapnyi szenvedés után inkább visszaálltunk a 250-esre, ami azóta is jól muzsikál.
-
azbest
félisten
válasz
lugosi #66594 üzenetére
ha trógerül 4 szálon kötötték be, akkor szerintem csak 100 (persze duplex, le is 100 meg fel is 100). Ha mind a 8 ott van, de a minősége még nem üti meg a gigabit igényét, úgy csomagvesztés miatt valami köztes lesz, vagy akkor is csak kisebb sebességgel lesz meg a kézfogás.
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #66587 üzenetére
Egyet tudok aki Kunszentmártonban lakik, ha komolyabb meló van, simán jobb áron dolgozik, ha csak egy villanykörtét kell kicserélni, azt megírom priviben, hogy kell.
Van amúgy szegedi is, kisebb melókra kiváló.johnny82: a töltőcsati is fontos, ebben van jópár méret, de minden nem lehet, nézd meg, neked milyen méret kell.
*Szerk: Megnéztem, ez a tied: DC connector size: 7.4*5.0mm, a sajátomban ez a méret sajna nincs benne. Egy Samsung notihoz is vettem adaptert, a sima aljzat mellé 5 centi vezeték, majd a megfelelő dugó 2$ körül volt. Tudom, így már lehet nyűgös... -
ritkaság
aktív tag
válasz
lugosi #66561 üzenetére
Nekem mindig csak gondom van a Digivel. Elvileg 100 a sávszélességem, de ebből még, csak 65
volt a legjobb mérés az ő saját oldalukon. Szóltam nekik, erre azt mondták örüljek annak is.
Társasházban lakom és már többször lefagyott a lépcsőházba telepített eszközük, ezért az egész házban megszűnt minden, TV, Internet, telefon. Több, mint 4 óra kellet mire kijöttek megcsinálni. Sajnos csak másnaponta vagyok otthon és akkor sem tudtam élvezni a szolgáltatásukat. A TV és a telefonos szolgáltatásukkal is állandóan kínlódok valamiért.
-
-
jegenye77
addikt
válasz
lugosi #66463 üzenetére
Így van, nem kell útlevél. Szemelyit se kérik el mivel nincs ellenőrzés a határon.
Most a járkálók miatt osztrák-német határon annyit csinálnak, hogy le kell lassítani és szinte "lépésben " lehet csak áthajtani mert benéznek az autóba. Nem kell megállni és papírokat odaadni csak nézik a buksikat, hogy nem e hasonlítasz egy migráncsra.
Hétvégén vagy ünnep napokon amikor nagyobb a forgalom akkor ez miatt lehet számítani akár 2-3 órás dugóra mert összetorlódik a sok autó és csak egy sávon engednek. -
Agyasima
őstag
válasz
lugosi #66359 üzenetére
Azt mondták, azért ennyi, mert ez tulajdonképpen a bevizsgálás díja. Csak az én esetemben nem volt bevizsgálás. Elmondtam, hogy egy bizonyos készüléken egy bizonyos alkatrészt kell kicserélni, árulják már el, mennyi az annyi náluk. Szóval, lehet vissza kéne mennem és kérni tőlük a bevizsgálási díjat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lugosi #66338 üzenetére
Csillagos égboltot ledekből egyszerűen lehet csinálni.
Egyszínű fehér ledek 3 csoportra bontva véletlenszerűen elhelyezve. Csoportokat pedig egy RGB-vezérlőre rákötni, egy-egy szín egy-egy csoportot hajt meg. Baromi látványos, ahogy egyes csillagképek előtűnnek, mások elhalványodnak.
Vannak sima végű leddiódák, amiket síkba lehet helyezni akár gipszkartonban, egy réteg pasztell színű festéket pedig még szépen átvilágítanak. -
macilaci78
nagyúr
válasz
lugosi #66332 üzenetére
Nem kell egy szalagon belül több különböző színhőmérsékletet megjeleníteni, csak egy fénytéren belül. Olyan ez, mint a medence belepisilős és nem belepisilős részre osztása: úgysem lehet.
Teszem azt, felraksz hideg fehér ledszalagot dekornak, meleg fehér ledizzót a csillárba, és natúr fehéret az állólámpába. Ezeket úgyis vegyesen és/vagy kombinálva használod, kiegészítik egymást.Azzal egyetértek, hogy a kis felülettel működő ledek bánthatják a szemet, de a Napba se egészséges nézni hasonló okok miatt. Egy led reflektor tipikusan ilyen: nem a fényforrás környéke az érdekes, hanem az, amit legalább pár méterrel odébb megvilágít. Ideális esetben nem is látod a fényforrást.
-
kovtam
csendes tag
válasz
lugosi #66332 üzenetére
"Élettani hatása
Bizonyos típusú LED-es lámpák összetett fehér fénye valójában nagyrészt kék színű, ami a szem retinájában lévő melanopszinok működésére hat, amik a melatonin nevű hormon termelését befolyásolják, a hormon pedig az alvás és ébrenlét szabályozását végzi. Speciális alkalmazások esetén hasznos lehet, hogy az ilyen speciális LED-es fényforrásokkal befolyásolni lehet az ember biológiai óráját, az úgynevezett cirkadián ritmust, emiatt megváltozik az anyagcsere, a testtömegindex, az oxigénfelvétel, és a hormontermelés.[7]"
[link]Ez mondjuk egy tanterem, munkahely nappali világításánál nem okoz gondot szerintem, de otthon az esti órákban már problémás lehet.
Azontúl egy kompakt fénycső ~100 cm2 felületen ad le 10-20W-ot, addig a teljesítmény LED-ek néhány mm2-en ~1W-al sugározhatnak. Bár kiegészítő optikákkal ezt próbálják több-kevesebb sikerrel tompítani, de azért ezek a fényforrások könnyen okozhatnak káprázást. [link]Úgyhogy szerintem remek dolog a LED világítás, csak gondosan kell tervezni, megvalósítani, alkalmazni.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
lugosi #66332 üzenetére
Az emlékeimből összerakva úgy tűnik, hogy elvileg igen, de ne vedd biztosra, amit írtam. Valamennyire igaz, de teljesen nem valószínű. De azt is hozzá kell tenni, hogy évek alatt lehet csak ennek hatása, főleg, ha sok van felrakva és ezért túl erősen világítanak. Mondanám, hogy egy világítással foglalkozó szakembert kérdezz meg, de volt barátnőm anyját nagyon csúnyán átverte egy, amikor a konyhába rakott kisebb fénycsöveket. Nem tudom, hogy melyik bolt volt, sajnos.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
lugosi #66329 üzenetére
Annyiban lehet, hogy a lednek a lényege, hogy nagyon kis hullámhossztartományon sugároz fényt, a napsugárzás meg nagyon széles tartományú, beleértve az egész látható tartományt is. Ezért lehet szemkárosító hatása, hogyha mindig, mindenhol ugyan olyan minőségű LED van használva. Ezért szokták javasolni, hogy többfajta is legyen a lakásban, akár ugyanabban a szobában is, mondjuk kisebb helyi világításhoz hidegebb fényűt, a teljes szoba bevílágításához pedig melegebb fényűt. (Én ilyenre emlékszem, amikor beszélt az egyik előadó a ledekről kicsit, de javítson ki valaki, ha tévedek.) Ja, és a "túlzott" ugyan olyan fény valami farkasvaksághoz hasonló károsodást okozhat hosszú távon, de ebben aztán tényleg nem vagyok biztos.
-
martonx
veterán
válasz
lugosi #66162 üzenetére
Végre én is megnéztem. Nekem összességében véve tetszett. Ugyanakkor így utólag jobban átgondolva a filmet, elképesztő klisé halom lett, és szimpla nyúlás az eredeti trilógiából. Ugyanakkor az is látszik, hogy ebben a hetedik részben még így is jóval több potenciál és SW érzés van, mint az előzmény trilógia első részében.
-
tisn
addikt
válasz
lugosi #66162 üzenetére
Ismertek olyat, akinek tetszett?
rewireden elegge lehurrogtak a negativ velemenyem
szvsz az episode 1-nel is rosszabb (eddig az volt nekem a legocskabb SW), de annak legalabb sajat (megha vacak is (meg nagyjabol logikus is a sajat koordinatarendszereben)) tortenete van...
meg mindig az jutott eszembe
a 3. halalcsillagrol, mikor a lego starwarsban darth vader azt mondja, hogy "egyes hulyebb uralkodok epitenenek egy 2. halalcsillagot" ezek meg epitenek egy harmadikat, ami 5x akkora,,, -
bb0t
őstag
válasz
lugosi #66162 üzenetére
Nekem tetszett.
A történetre úgy tekintek mint egy könyv első 100 oldala, bevezetésnek jó. Tetszett, hogy a snittek, a kamera szöveg az áttűnési effektek a poénok minden hű maradt a 4-5-6-hoz. A zene is tetszett, bár nem találják elég markánsnak sokan. CGI nem volt sok, volt bőven igazi helyszín. Nekem hozta a Star Wars hangulatot.
-
bb0t
őstag
válasz
lugosi #66121 üzenetére
Nem figyeltél én nem mondtam, hogy engem ért atrocitás. És hát attól még nem lesz egy környék jó, hogy nem vagyok életveszélyben. Szerintem nem kell megmagyarázni mi a különbség kertváros és panel lakótelep között, az előbbit nem preferálom. Ha rávinne a kényszer akkor természetesen bárhol elpöntyögnék.
És soha nem vettem drogot még csak marihuána sem volt a kezemben, ugyanez unokatesómról nem mondható el, és az alábbi szösszenetet tőle idéztem.Nem akartalak ezzel téged degradálni, hogy a lakóközegedre azt mondom élhetetlen, vannak akik kifejezetten szeretik a lakótelepeket, mint például bátyám. Ő utált kertes házban lakni, és most is ott lakik a régi Media háta mögött. Én meg azt hittem nem rossz a panel amíg nem költöztem kertes házba, az ember véleménye formálódik.
DarkByte: nem tudok Alsóvároson rossz környéket inkább Móraváros ami rosszabb.
tisn: egymásra néztünk a barátnőimmel, és elküldtük melegebb éghajlatra.
-
DarkByte
addikt
válasz
lugosi #66105 üzenetére
Én 2005 körül költöztem albérletbe Szegedre hallgatónak, akkor még a Fecske utcában egy panel lakásba. Akkoriban még a Csillag tér környékével sem volt bajom, vagy csak nem figyeltem eléggé. 2010 körül ismét laktam ott egy albérletből kirakás miatt egyik kollégámnál. Akkor pár hónapig próbálkoztam edzőterembe járással, a Spar melletti konditeremben. Éjszaka amikor edzés után hazafelé mentem (10 óra körül) elég érdekes arcok mászkáltak már rendszeresen a Csillag téren. Persze ez most nem azt jelenti hogy mondjuk a Csillag tértől távolabb nem lehetne csendesebb utcában egy értelmes lakást kifogni, csak úgy tűnik az a környék is pukkad lefelé.
A Vértó mellett is laktam az Ipoly soron, az a környék teljesen rendben volt 2011 körül, infrastrukturálisan is minden ott van a közelben, csomó járat megy el a ház előtt, de még is csendes a külső emeletes házsor takarása miatt. Viszont ott tégla lakásokat nem nagyon találok, csak panelt, viszont panelbe nem akarok költözni.
Egyébként földszintre vagy elsőre semmiképp nem akarok költözni ha lehet. Ugyanígy veszélyes a tetőtér aminél necces hogy milyen állapotú a tető. Lám, pont ezekből a lakásokból van javarészt meghirdetve.
Újszeged: ha minden igaz Odesszának hívják a Székely sor melletti lakóház sort. Ez tetszene, de nyaranta a SZIN miatt nem tudom mennyire jó ötlet a szomszédba költözni. Igaz az csak 2 hét, de lehet 20 év múlva, 50 évesen már nem igazán leszek annyira toleráns ezzel. Bár állítólag a SZIN hamarosan kiköltözik a városból..
Rick4: köszi a tippeket!
-
bb0t
őstag
válasz
lugosi #66105 üzenetére
Makkosházán, a Hont Ferenc utca felé ahogy megyünk, a Sörszanatórium háta mögött van az a bolt. Ahol már évek óta tényleg egy kis rácsba vágott ablakon szolgálnak ki. Mi is sokat játszottunk ott gyerekként, és nem azt mondom, hogy az életemet féltettem de rosszul lennék ha ilyen helyen kéne felnevelnem a gyerekemet. A lakótelepi közeg nem az én világom. Az iskolából a problémásabb emberkék délutántól egészen estig a téren ücsörögtek a padokon, Szögedi ászokat majszolgatva, dohányozva stb. A suli melletti játszótéren játszottunk és a kocsmatöltelék ürge jött oda, hogy menjünk fel a lakásába megnézni a kiskutyákat.
Persze nem egy Mars tér vagy Cserepes sor de én nem ezt hívom jó környéknek. Bár amiket átéltem valószínűleg lakótelepi sajátosság. Önszántamból nem költöznék ilyen helyre az tuti.A könnyebb drogot venni mint kenyeret azt jelenti, hogy könnyen vehetsz ha tudod kit keress.
-
bb0t
őstag
válasz
lugosi #66102 üzenetére
Könnyebben lehet drogot venni mint egy kiló kenyeret!
A Rókus II-be jártam, nagynénémék Makkosáházán laktak vagy 20 évig, tiszta gettó az egész, ne mondjuk már, hogy nem.
Kérdezzük meg a 30x30-as fémrácsba vágott lyukon keresztül kiszolgáló boltost, hogy milyen a környék vagy a sörszanatórium vonzáskörzetét.
Unokatesóm egyik este úgy ment haza, éppen ott voltam náluk, hogy kirabolták, kitépték a láncot a nyakából a házuktól kb. 50 méterre de még sorolhatnám egy darabig. Tesómat rendzseresen támadták meg hol egy üveg kólért hol a kikölcsönzött filmkazettáért a 90-es években, akkor a Kukovecz-ben laktunk.
-
válasz
lugosi #65960 üzenetére
Próbálj írni az Origin supportnak (előtte persze csinálj egy profilt), hogy beaktiválnád a lemezes játékod.
(Persze ha tudod a kódod aktiválni, nincs erre szükség.)
Elképzelhető, hogy jó fejek lesznek (max kérnek képet a dobozról és a lemezről), és társítják a profilodhoz.
Állítólag ha másban nem, supportban rendben van az EA mostanában. -
válasz
lugosi #65953 üzenetére
Originen nekem megvan, és az simán megy Win7 alatt.
Most rákerestem, de külön már nem lehet megvásárolni, csak az összes hasonszőrű címmel együtt.
Szerintem amúgy elég jó ár annak, aki szerette ezeket a játékokat. -
macilaci78
nagyúr
válasz
lugosi #65753 üzenetére
Hőmennyiséget mér, hőmennyiséget vásárol. Tehát a 21°C-ot veszi meg drágán.
A hőmennyiségmérőt fel kell programozni a radiátor teljesítményének megfelelően, hogy a radiátor méretétől függetlenül a tényleges hőmennyiséget fizesd meg. Nálam most cseréltük le a fürdőszobai lemezradiátort a legnagyobb törülközőszárítós radiátorra. Maga a radiátor teljesítménye egy 30 m2-es helyiségben is elegendő lenne, de a leadott hőmennyisége változatlan körülmények között ugyanannyi, mint a kisebbnek. -
martonx
veterán
válasz
lugosi #65693 üzenetére
mivel 4 gyerekem van, így 2,5M Ft-ért csak végigszopattam magam minden létező helyen, ahol csak lehetett. De több ismerősöm is van, akik 1 gyerekkel inkább rálegyintettek a kapható 500K-ra.
Mondjuk tegyük hozzá, hogy az egésznek van is egy bő 100K-s költsége, szóval 1 gyereknél tényleg erősen elgondolkodtató, hogy megéri-e ennyi pénzért napokig szopni. -
Rick4
félisten
válasz
lugosi #65534 üzenetére
A waze-t dizájnilag én az uberhez tudnám hasonlítani, ugyan nem volt betervezve, de kipróbáltam, teljesen korrekt. Hajnal 1-ig kerestük a terroristákat a Champs Elysée-n, de csak nem lettek meg, viszont addigra bezárt a metró. Feltettem az ubert, bejelentkeztem, hívtam egy autót az aktuális és a cél megadásával, kb 5 perc alatt ott volt, és 6 km-es távon 11 euróért vitt el. Teljesen korrekt megoldás volt, a sofőrnek mutatta az utat, időt, és nekem még vezetnem se kellett.
.
-
válasz
lugosi #65534 üzenetére
windows phoneon hasznaltam eloszor nem volt gondom, ismeros iphoneonhasznalja neki se volt gondja meg, en hasznaltam 3 androidos telefonon (g2, g3s, g4) g2, g4 melegszik, de nem veszesen... nem jobban mint mas hasonlo programok eseten...
az utvonalak lehet, hogy illogikusak, de ebbe belejatszik. az ha pl valaki lassabban megy akkor ugy erzekeli a waze, hogy lehet forgalmi oka van a lassabb haladasnak es masokat mas fele kuld... videken ilyet tapsztaltam... pesten viszont csucsforgalomban ujpestrol a szel kalman ter kornyekere atlag 30 perc alatt jutok el mindig masfele... mig a logikus utak 40-45 percbe telnek...
-
válasz
lugosi #65531 üzenetére
Mi a gondod vele?
Útvonallal nekem nem volt gondom még, dugókat elkerulom vele, rendőrökről tudok 90 %ban... Sebessége jó a programnak... Pontosan tippeli az útvonal időt, ingyenes, telefon naptárból atveszi a bejegyzés címét... Simán eleg neki a korlatozott 32/32-es net... Útvonalat meg lehet osztani... Nem egyszer sporoltam meg a magyarázkodást mikor baleset miatt késtem, s akihez mentem látta, hogy dugoban ülök...
Ugye egy negatívuma van, hogy kell neki net... De orszag hataron belül ez nem gond
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest