- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
tipuka #41042 üzenetére
Hazafelé jövet egy Ásotthalom előtt pózolt egy Fiesta a szarvas előtt, szőrcsomó, hűtőfolyadék, durrant légzsák... Valamelyik éjjel is jöttünk haza Pécsről, vagy 25 szarvast láttunk arrafelé 5 km alatt, eléggé leszűkíthető, merre járnak, ott 60-nal szoktam jönni. A srácnak nem jött össze..
-
-
-
válasz
tipuka #38775 üzenetére
Mi lett az AVX-el?
Mennyire vájt az a fül amivel szeretnéd meghallgatni azt a milyen is hangfalat?Lacielvtárs: Ha lenne pénzem és venni is akarnék mondjuk 80-100k-ért egypár hangfalat nem biztos,hogy olyan helyen szeretném meghallgatni ahol a többi vevő is beszél,20m-re villamos rengeti a földet és 5m-re autók,buszok dübörögnek a helyiség előtt.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
tipuka #38775 üzenetére
szia, jó reggelt
szegeden a műszaki pince a lófaránál
ott sok sok féle hangfal van és segítőkészek a srácok ha meg akarod őket hallgatni
én csak jókat tudok róluk mondani -
martonx
veterán
válasz
tipuka #37924 üzenetére
Erről jut eszembe, múltkor a Körtöltés utca, Csongrádi sarkán hamburgereztem, és kellemes csalódás volt, hogy nagy volt, és volt benne anyag rendesen, és a hús is normális marhahús volt. Árban is egész jó.
Most hogy ezt így leírtam, lehet meló után megyek eszek is egy hambit. -
válasz
tipuka #37463 üzenetére
Sok ember napi munkája (értsd: amiből a kenyerét eszi) lebontható pár perces tevékenységekre, ahogy te érted, pár perces baráti szívességekre. Gyakorlatilag nem értem, hogy miért nem ingyen dolgoznak. De felvetem majd az ötletet a telefonszolgáltatómnak, ritka az a beszélgetésem, ami pár percnél hosszabb, remélem nem lesz képük innentől ezekért a pár perces szívességekért pénzt elfogadni tőlem!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tipuka #37463 üzenetére
Lehet, az én figyelmemet kerülte el az infó, de Old fox nem írt árat a topikba, hogy mennyiért csinálná meg, ennél fogva nem tudom, az 5,6k mihez képest csak egy kicsivel több.
Esetleg az meg sem fordult a fejedben, hogy a sör-csoki ellentételezéséül szánt valutamennyiséget a boltos kiscsaj helyett direktbe a szakinak kínáld fel? Nyilván ha csak pár perces munkáról van szó, akkor azt nem pár milláért fogja megcsinálni. Old fox sem hülye és még vannak így egy páran ebben a topikban, hogy az irreális árazással, illetve viselkedéssel ellehetetlenítse magát. Gyakorlatilag a hülyék gyorsan kikopnak.
És itt jegyezném meg, hogy a 300g-os Milka nem említhető egy lapon a 65g-os Sport szelettel.
De ahogy előttem is írták: kinek-hogy.
-
-
-
pmheros
őstag
válasz
tipuka #37180 üzenetére
Ha valóban "nézni" akarod a hangFALakat, akkor nem Szegeden kell azt megtenni.
Az MM -ben én is "nézegetni" akartam múltkor mélynyomókat, és hát nem volt ott mit nézni.illetve ATC Sound bemutatóterem ha pénzed is van
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest