- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Szegény Ecuador... A németek 25perc alatt berámoltak nekik 4gólt.
-
válasz
macilaci78 #32035 üzenetére
Akarni akartam, de ez nagyon durva volt (amit hozott). Annál csak egy keményebb dolog van, valami rizsből készült kerek valami, nem tudom a nevét, de borzasztó.
-
tixem
addikt
Hirdetésemre jött egy kihagyhatatlan ajánlat
Idézem
"Max 45000ft-ot tudnák érte adni,mert személyesen mennék el érte a postába nem nagyon biznák meg!
Attol is függ merre valósi vagy?Én szolnoki vagyok."Ööööö kösz nem
szépen kulturáltan elküldtem melegebb éghajlatra
Bár egy helyesírási szótárt lehet küldök neki ingyé' -
-
Hű nálam is a párom valami barna, magvas meg ilyen-olyan kenyereket vett egy időben, aztán mondtam neki hogy sürgősen szokjon le ezekről a sz*rokról, mert ezek nem kenyerek. Nevezzék valami másnak, de ne kenyérnek mert az dühít. Olyan, mintha valami kartonpapírt ennék. Biztos hótt egészséges, de ha azt eszem elmegy a kedvem az élettől!
-
sp3rhead
tag
Samsunggal sikerült, 5 perc volt az egész. ezt viszont téglásítottam... és bizony semmi, az interneten fellelhető megoldás nem hozta vissza. így szervíz és 6e ft volt. nem mellesleg most ott tartok, hogy a windóz se ismeri fel
"a csatlakoztatott usb eszközt nem lehet felismerni, blablabla..." Erre ötlet?
-
-
-
Rawulf
őstag
-
válasz
macilaci78 #32010 üzenetére
én a kenyeret mindig felszeletelve fagyóba rakom és pirítva fogyasztom. Nincs gondom a TG kenyérrel... Sőt még a barna magvas kenyerekhez szokott asszonykám is megeszi
. Nálunk 1 kiló kenyér kb 2 hétig elég (de van hogy egy hónapig is).
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, ha képet szeretnék bekereteztetni, hova érdemes Szegeden menni?
Köszi.
-
ebegab92
senior tag
Még mindig eladó cuccok
Sony Ericsson T700 -5500 Ft
Arctic Cooling Alpine7 PWM cooler (vattaúj) - 2500 Ft
512 MB Kingston SDRAM 133 MHz -2500 Ft -
tisn
addikt
válasz
tecsoban is van jo kenyer, mindketto kovaszos, az egyik gomba forma, a masik meg valami b@szott nagy
halaszlehez idealisminek tartogatsz 6 napig egy kenyeret?!?!
-
HuMarc
veterán
válasz
sp3rhead #32001 üzenetére
Nem tudom, hogy bevállalja-e, de kérdezd meg quailstorm kollégát!
-
Syl
nagyúr
válasz
Ne viccelj már. A reggeli sütésű tescos kenyeret már délben sem lehet megenni!
(#32001) sp3rhead
Szerintem innen indulj el. Nem egy nagy was-ist-das, csak a készülék pontos típusa legyen meg (SK17?)
-
Esetleg ha nem ragadnátok le a mondat első felénél....Rick4, nem csak szótár kell, kell a segítséged!
-
-
-
sp3rhead
tag
Sziasztok. Ráér valaki ügyes ember rootolni? Egy x10 mini pro-ra kellene cwm-et varázsolni. Pü-be pl s
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest