Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadows
senior tag
-
net84
őstag
én megtapasztaltam, hogyha egy nagyobbacska kft ellen küldöm őket, akkor a kezdeti segítőkészségből késöbb vállvonogatás lesz
valahogy azaz érzésem, hogy megvan az a kör, akikkkel szemben nem akarnak igazán nagyon fellépni és annak ellenére, hogy 100%-ban jogilag alátámasztva is igazam van, a fogyvédes a kivizsgálás után már csak a vállát vonogatta, meg mondogatta, hogy ő már nem tud semmit tenni, megérti a problémámat, de ezt már csak bírói peres úton tudom rendezni... (nem számítástechnikai volt, csak kicsit fura, hogy míg a kiskereket piszkálgatják, addig egy másik szakterülettel, ahol esetlegesen nagyobbacska cégek vannak, azokat nem szeretik megpiszkálni)
Eddig sem voltam nagy véleménnyel róluk, de most már egyáltalán nem érdekelnek, és ezek után megoldok minent én magamnak.
Tehát: nappal is ''rémisztő'', ''kétajtós szekrény'' méretű alvállalkozókat keresek alkalmi munkára...bérezés jutalékos formában- najó! viccet félre, megoldom magam
-
ML320
senior tag
Ja, egy törppapa kinézetű kis hivatalnok. Méretben és megjelenésben... Egy másik ügyben össze is rugtam vele a port, mert el akartam olvasni, hogy mit írok alá.
Bár már megszoktuk: A vevőknek jogaik vannak. Az eladónak meg joga van nyelni.
A legújabb ellenőrzési hullám az ÁNTSZ: levegőspray, tisztító folyadékok, forrasztóón... -
TheReMiXeR
senior tag
Nálunk sincs igazából szerelési díj. Új konfig vagy fél konfig esetén abszolute nincs.
Hogy mikor van? Hát ilyenkor :
-amikor van egy 20 alkatrészből álló géped és új házat veszel.
Háztól függ mennyit kell vele pöcsölni. Gondolok itt pl. a full plexi házra. Nem 1 óra mire átépíted... 500-1000Ft bruttó haszonért ilyet nem mindig tud bevállalni az ember.
-amikor egy tróger gépet behoz a vevő, amiben még egér is meg pókfasza is van. Erre 1 sprém elmegy, az egész ruhám sz@ros lesz, behányok kétszer mire szétszedem és megint 2x mire átépítem.
Tehát azt lehet mondani, hogy extrémebb esetekben kértünk eddig szerelési díjjat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest