Új hozzászólás Aktív témák
-
NwL
tag
Ezt végig állni fapofával:
Kedves Vásárló:
- Hogy is kell? Leforrázom a cét, aztán felrakom a professziót? -
NwL
tag
-
NwL
tag
Ügyfél: - Újraindult, szétszedtem, megzsíroztam, összeraktam, majd füstszag lett...
-
NwL
tag
No comment...
-
NwL
tag
- Mit adhatok?
- Egy fülest!
CSATTTTTTTTTNa jó, a végét csak gondoltam... De elnevettem magam...
-
NwL
tag
válasz
#54715584 #6341 üzenetére
"Közzétette legfrissebb adóslistáját az APEH. A névsor első négy helyén több mint egymilliárdos, az első helyen csaknem kétmilliárdos adótartozást felhalmozott cégek szerepelnek. Az listán a negyedik helyezett a B******h, de egyébként is számos számítástechnikai és a kereskedelmi cég szerepel az adósok között.
"a B******h Computers Kft. f. a. 1,034 milliárddal és további 1 milliárd forintnyi bírsággal, pótlékkal, egyéb fizetendő tételekkel." -
NwL
tag
Bár még csak 45 perc telt el a napból, máris szeretnék két gyöngyszemet megosztani.
Kollégánál történt mindkét eset:
Első delikvens Billentyűzet iránt érdeklődött.
Konkrétan magyar nyelvű billentyűzetet szeretett volna.
Mutatja neki a kolléga, hogy szinte csak magyar nyelvűek vannak.
Kedves vásárló megtekinti, és rosszalóan konstatálja hogy az INSERT, HOME, DELETE, ENTER, stb,stb.. ezen is angolul vannak.
Elég nehéz volt neki megmagyarázni, hogy nem ezektől magyar egy billentyűzet.Második esetalany egy 1 gigás SD memória kártyát keresett, mivel éppen nem volt készleten, de volt helyette microSD, amivel jár egy SD adapter (kb 300 ftos árkülönbség), így ezt ajánlotta ki neki a kolléga. Persze el kellett neki magyarázni mi is az az adapter. Majd végül elégedetten nyugtázta, hogy már érti: "Ha összetolod a két kártyát akkor lesz 1 gigás."
-
NwL
tag
Ezt gyorsan meg kell osztanom:
Kedves vásárló segítséget kér...
- Most az indiító fájlt kell megynitni vagy a PARANCSNOKI fájlt?
Lementem hídba.....
-
NwL
tag
Na hát én most borultam ki...
Kedves Ismerősöm látogatott meg...-Nagy baj van! Videókártya kellene.
-Mi történt?
-Takarítottam a videókártya hűtőjét és mikor kipattintottam, végigkarcoltam a fogóval...
-Pfffff... Grat.Be is hozta meg is mutatta, de azért nézzük már meg nálam is rossz-e. OK. Berakom, csíkos, elszineződött, hiányos kép. Élt 5 évet. OK. Felvetette még azt az elvont ötletét, hogy esetleg forrasszam meg... Hát persze.
Egyébként a videókari egy pöpec kis GF3 TI 200. Volt. Nyugodjon békében.
Néztünk neki egy "valamire való" 10k-s videókarit. Ok, majd jön érte jövőhéten, addig adjak már neki kölcsön valamit. Otthon volt még elfekvőben egy gf2, majd odaadom munka után, hívjon.
Telefonált is. Persze hamarabb. Közben elmesélte, hogy azért még megpróbálta megjavítani. Megforrasztotta. CSATORNA FORRASZTÓ PÁKÁVAL... Na ekkor kaptam a szívemhez, én ezt nem bírom tovább... DE folytatta: - Raktam rá a cinből ilyen jó nagy gömböt!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ekkor már sikítottam a röhögéstől. Fényes nappal bent a boltban.
- Beraktam a gépbe, el is kezdett tölteni a vindóz, de egyszer csak nagy pukkanás. Füst.Itt már nem bírtam tovább. Kiszaladtam hátra, és olyan éktelen röhögésbe kezdtem, hogy az egész utca hallotta. Gratuláltam neki remek teljesítményéhez, és elköszöntünk egymástól.
-
NwL
tag
-Dévédé Cédé kéne.
-Ok. Van. Tessék.
-Floppival ti még foglakoztok?
-Igen van még.
-A márijót rá tudod nekem venni? Nekem ilyen kettes gépem van oszt az megy csak rajta...
-NO COMMENT...
-
NwL
tag
Hozzám 1 héten kb 3x jönnek be dévédécédé-ért.
Tegnap visszahoztak egy DualLayeres Lemezt.
Kérdezem mi a gond?
Most vett egy lemezt, de nem jó adjak már helyette másikat, de gyorsan mert siet.
Tájékoztattam rögtön, hogy lemezekre nincs garancia.
De azt hallotta mi adunk másikat ha rossz. Be is hozta nézzem meg.
-Mi a gond?
-Hát kiírtam rá a xy játékot és nem olvassa...
Megnézni megnézem, de adni másikat akkor sem tudok ha tényleg rossz.
Beraktam, semmi. A lemezen látszott, hogy írt rá.
Akkor adjak másikat mert biztos a lemez volt a rossz.
Kb 10 percig kellet ezt hallgatnom: ez nem olcsó lemez, nincs pénze másikra.
Végül is az lett a vége, hogy adtam neki egy másik lemezt kedvezményes áron...
MIT GONOLNAK EZEK????
-
NwL
tag
Kedves kuncsaft behozza a gépét szervizre. Újraindul. Meg lassú.
Ok megnézem, valszeg oprendszert kell telepíteni. -Áááá most volt újrarakva.
OK. Akkor csak javítás, hátha jó lesz. Occóbb. Jó lett.
Lassúság oka: 700 Mhz Celeron, 128Mb Sd RAM.WinXP SP2 természetesen legjobb megjelenítésen, Avast, Nero7+Scout bekapcsolva, Sexpoler7, Acrobat8, MSN Legujjab.
Az msn kb 5 perc elteltével indult el. Miértis lassú? -
NwL
tag
A múltkor bejött hozzánk egy vásárló és
DÉ meghajtót keresett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest