Új hozzászólás Aktív témák
-
_Anonymus_
csendes tag
Ü: Videokárytátok van?
Mi: Igen, milyet szeretnél? Vagy milyen alaplapba? Tudod a típusát?
Ü: Ázuszászrokk...Ő egyébként full normális volt egyébként, csak nem értett hozzá
-
_Anonymus_
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #5526 üzenetére
Hja, meg amikor a 6600GT helyett kapott 7600GT-t, akkor sem jött, hogy ő márpedig ki akarja fizetni a vételárak közti különbséget. Meg a 120-as helyett 160-as vinyócserénél, ésatöbbi...
Szóval, mindig félig üres az a pohár a vevőknek
BUÉK minden kollegának és kollepinának, még mielőtt itt férfisovinizmussal vádolna bárki is
-
_Anonymus_
csendes tag
Azzal indított, hogy informatikus. Igazából ezt szeretem, mert egyrészt nem nagyon tudunk azért eltérni a tesztelési procedúrától, mert valaki esetleg kollega. Más kérdés, ha kiderül, bazi nagy baromságot beszél és ezzel blamálja magát. Mint az a rendszergazda, aki alaplapot akart cseréltetni, mert nem ment neki az A:\, aztán mi inkább gyorsan engedélyeztük BIOS-ban...
-
_Anonymus_
csendes tag
Informatikus ügyfél behoz egy Kingston Pendrive-ot, hogy nem működik minden géppel. Rádugom az orra előtt kettőre, mindkettővel tökéletesen működik. Azért cseréljem ki, hiszen garanciális, mivel ő tud olyan gépet, amivel nem megy...
-
_Anonymus_
csendes tag
Srác behoz egy DDR2 gigás Kingmax-ot, hogy nem müxik a gép vele. Lecsekkoljuk, valóban. Épp akarom kiadni a másikat helyette, mikor letesz elém egy 512-es DDR-t, hogy ilyen van a gépében. Megkérdezem, biztos benne, hogy ezt egy alaplapban használta a másikkal? Igen, tutira, sőt, egy haverja is hozott másik gigás DDR2-est, még azzal is ment a gép. Feladtam, megkérdeztem, akkor most milyet kér? Erre közli, egy ismerőse megnézte a gépet, és az azt mondta, DDR3-as kell bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest