- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
Aki becsületesen, jól végzi a saját munkáját, az mind tiszteletre méltó.
Legyen akár agysebész vagy utcaseprő.
Akikkel baj van, a kókányoló, gányoló k*cs*g*k (nem csak IT-ban -számítástechnikában, informatikában, Computer Science-ben, evagy nevezzük bárhogy-, hanem az élet minden területén), akik a hozzáértés hiányát nagyképűséggel és süket szöveggel pótolják.
Na, őket lehet kevéssé tolerálni. -
Szerintem itt senki nem néz le senkit. A problémakör onnan indult el, hogy ebben a topikban ki lett gúnyolva az az informatikus, aki nem ért a számítógépekhez, hardverekhez. (De javítson ki valaki, ha tévednék a kezdeteket illetően.) Néhányan pedig ezt szűklátókörűségnek gondoljuk. Ennyi a történet.
Az általad definiált "melóst" pedig pláne nem nézem le, ugyanis szépen, egyetértésben szoktunk együtt dolgozni a szervertermekben. Ő építi ki mondjuk a rackszekrény infrastruktúráját, mi pedig mellette szereljük be a hálózati eszközöket és konfiguráljuk. Mi is "melósok" vagyunk.
-
DeltaPower
addikt
én is találtam egy érdekes delikvenst a héten
5 éves, 40 gigás quantum vinyó meghalt, le lehet-e szedni róla az adatot? mondom nézzük. mikor megláttam azt hittem sírva fakadok a röhögéstől: a vinyó tetején 2 oldalú ragszalaggal felragasztva 6 db kék zalman ramsünaz már mellékes hogy az ide csatlakozóból 2 tű ki volt törve, és a vinyó motorja is halott volt.
-
nyunyu
félisten
low profilos printerportunk volt, de a hátapi lemez az csak normál volt hozzá. lemez nélkül szépen befér, de lötyög. ötlet, hátlapi takarólemez kivesz, méret levesz a portról és az elhelyezkedésről, majd vágás - kétszer vastagabb és kb. 5ször keményebb volt mint a sima hátlapi takarólemezek. de azért meglett - fél óra alatt. még kultúráltan is nézett ki, uhhogy egyböl kértek még 5db-ot.
Mi is szoktunk szopni, ha ugyfel valami bontoszokeveny Compaq/Dell/HP/Siemens SFF gepet ad az ettermi rendszer ala, ami DOS alatt hasznalna SVGA videomodokat.
810G/815G-s Intel chipseteknek ez nem igazan az erosseguk, altalaban lemaradt a VESA 2.0 tamogatas a BIOSokbol, igy a program max 640x480 16 szinnel indithato, de ugy egyreszt ronda, masreszt ki sem fer ertelmesen a kezelofelulet.
Ilyenkor elokerul a satu, a vasfuresz, meg a kalapacs, aztan beidomitunk valami tizensokeves Ati Rage3D-t, azon legalabb mukodik az 1024x768 16.7M cimszoval
Bontos orult is multkor, hogy az egesz keszletet elhordtam.
-
Darth_Revan
veterán
"a tégla szintjéba süllyesztette az egészet"
Nálunk meg a "mester" hálózat építésekor véletlenül átfúrta a hálózat kábelt, de megoldotta...összedrótozta és a fal színével megegyező(!) szigetelőszalaggal összeragasztotta
Pár napba beletelt, mire sikerült kideríteni miért nem működik a hálózat
-
nyunyu
félisten
a legszebb az egészben, hogy míg egyesek szerint tűrjünk vagy keressünk másik foglalkozást, addig ezen egyesek nagy része kikéri magának, ha valami kívülálló belepofázik a munkájukba - pl. villanyszerelő, kőműves, festő, autószerelő, telefonszerelő, stb.
En a vizvezetekszerelovel jartam igy, mikor masfel eve vizorat csinaltattam.
Eleg erdekesen (=szamomra logikatlanul) vezette el a csoveket a falban, aztan amikor beszoltam, hogy szerintem egyszerubben is ki lehetne vitelezni, akkor dult-fult, hogy inkabb menjek vissza gepezni.
Sajnos most nem talalom az akkori, kepekkel surun illusztralt iromanyomat.
-
TheReMiXeR
senior tag
Nálunk is van fénymásoló és itt is mögöttem virít.
Egy ócska Sharp ketyere ami annyira van felújítva, hogy itteni belsős papírokat tudunk vele másolgatni (szervizlap második példány illetve hitelügyintézésnél másolatok készítése).
Tehát nem tudunk vele minősági másolatot készíteni. Pedig hát ha valaki fizet valamiért akkor ott bizony minőségben kell másolni. Mivel ezt nem tudjuk prezentálni ezért nem is csináljuk még ha fizetnek is érte.Egyébként meg rendszeresen jönnek az utca túloldalárol (hitelpont) hogy csak 1 példány kéne kb ingyen... meg f@szom. Sarkon van papírbolt , ott másolnak pénzért.
Ja és nem a kis szuzukis jön, hanem a Q7es ajudis ne ma barnulós tipus.
Ezek mind ingyen szeretnének mindent. -
neduddki
nagyúr
-
sutykuru
aktív tag
nem mindenkit lehet, a külső alapján megítélni, haver most beszerző egy nagy cégnél, elküldte a főnöke, hogy rendeljen meg 30 db komplett gépet, ahová bement ott hülyének nézzték, és nem foglalkoztak vele, hogy úgy se vesz semmit, aztán vissza ment 30 db egérpadért...
DE ez kb 100-ból, ha egyszer előfordul, nagy az isten állatkertje, de alacsony a kerítés.
-
Superman
nagyúr
Azért van egy másik megközelítése is a dolognak. Van olyan ember is, aki ténylegesen vásárolni akar és ténylegesen van is pénze rá. S valamiért tényleg nagyon sürgős neki. Erre te:
"Jakérem! Én először megveszem az eszközt, amivel dolgozni tudok, és utánna kezdek el munkákat bevállálni...
az ilyet nagyon szájon tudnám csapni..."Én meg azt tudnám szájon csapni, aki ilyeneket mond. Honnan a jó égből tudod te azt, hogy mi volt az oka annak, hogy először a munkát szerezte meg, utána pedig gépet akart venni (ha egyáltalán így történt)? Persze, előbb vegyen gépet 2 milláért és majd utána próbáljon munkát szerezni vele, teljesen logikus....
Megsúgom, hogy ismerős helyeken én is otthagytam már pár százezret, szerintem inkább milliós nagyságrendű az összeg, de pár napnál többet sehol sem kellett várnom, ha megrendeltem valamit. Ha látom, hogy az eladó kelletlen, húzza a száját és utána még - feltételezve - ki is beszél a hátam mögött, hogy mekkora balfasz vagyok, úgy otthagyom, mint vak ember a vadkörtét.
Verseny van, ha nem tudsz nekem normális határidőre szállítani, akkor átmegyek egy másik helyre, másik kereskedőhöz, aki a pénzemért nem balfaszoz le, hanem a lehetetlent is megpróbálja.
Sosem értettem itt egyesek viselkedését: a balfaszokból éltek, de mindig van valami bajotok velük.
-
Ygg
senior tag
Bakker, ez az idióta tegnap minket is hívott.
Szerintem végigpróbált mindenkit Szombathelyen, ha hozám is eljutott.(Aki nem ismerne - nincs boltunk, inkább szoftverekkel és integrációval, háló, rendszer, alkalmazás supporttal, webes alkalmazásokkal, fejlesztéssel foglalkozó cég vagyunk,
hardverrel akkor foglalkozunk, ha az ügyfél kéri, hogy szerezzük be a megoldáshoz, vagy karbantartsunk, szervízeljünk, etc.)Öcsém vette fel.
Ugyanez, hiper szuper gép, szimulációra, a földön nincs annyi RAM, ami kéne bele, és tegnapra.
Ya, nálunk mindezt 200k-ból akarta kihozni.
Erre természetesen megnyerte a "menjen gyorsan a 3,14csába" feliratú sorsjegyet heveny röhögés kiséretében.
Persze kulturáltan megmagyarázta neki, hogy 200k az nagyon sovány ehhez, és mégis mi az elképzelése.
Elképzelés= Asus alaplap jó lesz, ne legyen gagyi.
S elkeseredve, hogy nem tudtunk neki tegnapra gépet adni, azért még adott egy komoly freimailos címet.
Pazar.
Nagy az isten állatkertje. -
diegho
nagyúr
én az ilyen vásárlóknak szoktam sok sikert kívánni és illedelmesen elköszönni tőlük.Ha nem érti meg, hogy nem biztos, hogy menni fog és beszerezhetetlen, ráadásul marha drága (amire látszólag pénze sincs) akkor felesleges tovább foglalkozni az ilyenekkel. Hozzám is szokott járni 1-2 olyan srác akik 2 havonta kérnek árajánlatot, de soha nem vesznek semmit, pont bent volt a főnököm is egyszer és ő kérdezte meg egyiktől, hogy figyelj, ha nincs pénzed rá, akkor miért jössz be feleslegesen és tartasz fel minket 1 órán keresztül ezzel? Lenne ám jobb dolgunk is mint állandóan neked összeírogatni álmaid gépét. (hozzáteszem a srác állítólag már vagy 5 éve ezt csinálja és 5 év alatt még 1db cd lemezt sem vett nálunk
)
XP 64bit elméletileg 16TB memóriát is tud kezelni, persze nem próbáltam
-
ML320
senior tag
Csipifogi! Még 96-ban, mikor BP-en dolgoztam, egy cégünktől meglovasították a mátrixnyomtatót. Ahelyett, hogy a printer kábelt kihúzták volna, simán elcsípték a paralel kábelt. No comment.
Amikor meg máshol a komplett gépet lovasították meg, a gyökere nem tudta a hálózati kábelt kihúzni, inkább ott is elvágta az UTP kábelt.Persze a tápkábelt egyik sem nyisszantotta el....
-
a dokumentumokat az is indíthatja, ha valami pluszban ráindít az explorer.exe-re... ami ugye az ablakkezelő, és állandóan fut, de ha mégegyszer elindítjuk, akkor a dokumentumok nyílik meg...
msconfigban (Vista alatt legalábbis) nincs az automatikus indításban benne, nézzétek meg, lehet, hogy benne van, akkor vegyétek ki -
ML320
senior tag
Az az illető még nem, de más megtalált.
A múlt héten szabinak indult a dolog, a végén betegszabi lett belőle. Ebből adódik, hogy se mobilon, se vezetékesen nem lehetett elérni. Mit csinál a jó ügyfél? Idejön a munkahelyre, hogy már kezdésnél elkapjon. Tehát ha 8-kor nyitunk, akkor már 7-től itt szobrozik. Fél 8-kor jövök be, az ajtóban áll, és persze fel volt háborodva, hogy vasárnap miért lehetett felhívni...
Egy pillanat, még ki kell riasztanom. Addig is állj még pár percet az esőbenEgy másiknak megmondtam, hogy nem leszek, és a mai hétfőn egyeztessünk. Sikerült 8.01-kor telefonálnia, hogy akkor hogy áll a gép.
A talpán. 4db aranyos kis műanyag tappancson. -
diegho
nagyúr
ilyen x-akták hozzám is szoktak jönni, pár kedvenc:
1. nem nálunk vásárolt gép, 2 havonta eltűnik róla winfos, szó szerint 1mb-os lesz a win partíció. Vírusvédelem, spyware védelem aktív, mégis ez van. Gondoltam egy merészet és karácsony előtt cseréltem tápot nekik, azóta tökéletesen megy a gép.2. feltelepítem a gépet, tökéletesen gyorsan megy, vírusírtózva minden védelemmel ellátva, de 2 hónap múlva elkezd kékhalálozni, hibajelentéssel indul. Szerintem itt a régi 40gb-os lapos maxtor-on van adatvesztés és amiatt csinálja, bár erre soha nem fogunk rájönni szerintem 100%-osan.
3. a legjobb dolog, mikor behozzák a gépet/laptopot, hogy nem megy. Bekapcsolom, feláll win, tökéletes. De náluk otthon be se kapcsol. Tegnap is jött egy laptop ami be se kapcsolt, de én megnyomtam a bekapcsoló gombot és indult... az már más kérdés, hogy az akksi enyhén szét van gyalázva benne, de megy.
-
as_Rock
őstag
Ott szúrtad el, hogy nem küldted az első alkalommal őket a "zegyéni vállalkozó" haverhoz, hogy "nála tessék az sw support & maintenance szolgáltatást is igénybevenni"
Apuci somákoló picifia aki alamuszin túlhajt meg mindenféle szart rak a gépre dolgok miatt nem vállalok évek óta semmi ilyesmit -
nyunyu
félisten
első munkahelyemen az egyik kollégám eredetileg szakácsként végzett, később lett csak belőle "informatikus" - mára már egy internetszolgáltató cégnél rendszergazda...
Van egy nagydarab tag, aki exmelohelyem egyik legregebbi ugyfelenel volt konyhalany/szakacsseged (maig nem tudom a hivatalos titulusat), aztan elodeim neki magyaraztak el anno a rendszer hasznalatat, mivel a tobbieknek lila gozuk sem volt rola, hol kell bekapcsolni a gepet.
Ha valami nyugjuk volt a hardverrel/szoftverrel kapcsolatban, akkor mindig ot kertek meg, hogy hivjon minket, neki magyaraztuk, mi a teendo.
(Jo dolog am telefonon at latatlanban taviranyitani, hogy akkor ezt a drotot ide dugd, vagy most a masodik ikonra kattints ra, mivel naluk nem volt net.)Annyira belejott az illeto, hogy o lett az ottani rendszer gazdaja, o kezelt mindent a geppel a fonoke helyett is.
(Fonoke kisse maradi, egyszer kifejtette, hogy az a raktarkeszlet kimutatas az igazi, amit o ir a kockas fuzetebe ceruzaval, mert a gep az elromolhat.)
Aztan szabaduszo lett, es vegul hozzank csapodott, most teruleti kepviselokent arulja a vasainkat/szoftvereinket, meg a kornyezo ugyfeleket istapolja, besegit nekik, ha elakadnak a szoftverrel.
Tenyleg, lassan mar nem is emlekszem hany hordo fekete Staropramennel log a fel szombat delutan telefonon keresztul telepitek PDAra ettermi rendelesfelvevo szoftvert mokakert.
-
Shadows
senior tag
-
ML320
senior tag
Igaz az is egy vicc, amikor az msn-t hagyják ott, bent a felhasználónév, jelszó megjegyeztetve
Főleg automatikus indulás és bejelentkezés, céges gépen. Utánna meg jön a nyári gyakorlaton lévő felhasználócska, hogy vajon milyen vírus írja át mindig obszcén tartalomra a nevét?
Nem szeressük a kolléganőt, és a beképzelt fiacskáját...
-
sutykuru
aktív tag
Én anno linux alatt regeltem valahova, tán ügyfélkapu, windowsba átlép, nem müxik, aztán leeset, hogy nem volt átállítva magyar bill kiosztásra, plusz, még az fn is be volt kapcsolva. Új rendszereknél, meg nem sokáig szopok vele, ha elfelejtette valaki. (egyszer volt, hogy BF, meg recovery de az megérte
)
-
localhost
Közösségépítő
Ha elfogadsz egy tanácsot...
Gyakorlatból tudom, hogy érdemes a kuncsaftot márkás és jó minőségű cuccra rádumálni, neked lesz kevesebb dolgod utána vele... kivéve ha te a kiszállási & javítási díjból élsz
Érdemes ezt akkor is, ha pár száz vagy pár ezer Ft többletet már nem vállal be a megrendelő és emiatt "ugrik az egész üzlet". -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
én azt meg se merném számolni mennyivel cseszett át a vodafone. márciusi számlán szeptemberi tételek... lejárt az előfizetés aznap szüntettem is meg és felhívnak hogy ugyan miért? anyátokért azért. most liláknál vagyok 3 szor annyit beszélek legalább és még a felét se fizetem.
-
localhost
Közösségépítő
Én ezt így azért eléggé sarkítottnak látom... ilyen egyértelműen nem szabad(-na) kijelenteni, hogy az fsc notik rosszak. Ez hamis látszatot kelt!
Nézz meg például egy aud*, volv* vagy mercede* szervíz udvarát, tele van javításra váró autókkal... Vagy Son* Panasoni* szervíz javításra váró Tv-kkel, satöbbi...
Attól még az az autómárka vagy szórakoztató-elektronikai cég jó autókat gyárt... vagy csak én tévednék? -
diegho
nagyúr
msi-ból eddig talán 3db-ot adtunk el és most is kért valaki valami fiatalos kinézetűt 140ből és msi-t találtam ami megfelel az igényeknek (dupla mag, 2 giga ram, 160gb, x1250 és 2 év gar) ha lesz velük valami gond leállunk róluk, de eddig semmi gond nem volt azzal a kemény 3db-al. ilyen albatron, ecs laptopokkal még gariztatás szinten sem foglalkozunk, adunk egy címet telószámot ott lehet érdeklődni.
-
-
blackvinyl
tag
z elöbb elcsíptem a tv2-őn a gyilakos számos sorozatban egy részletet:
csávókám kiemel egy nyáklapot egy dobozból, majd megszólal:
- nyomozó nem ismerős ez magának?
- de! egy bomba alkatrész!
Az b*mmeg! Az egy HDD elektrónikája volt, méghozzá egy IDE HDD-jé - frankón kivehető volt a molex és ide csati.Az is szokott füstölni (robbanóról nem hallottam még), néha nagyon is
-
azbest
félisten
bocsi, hogy beleszólok, de jól értem, hogy második wlan kártyát javasoltál a beépített mellé hogy otthoni wifire és céges wifire is felcsatlakozhasson mindennapi állítgatás nélkül?
-Ha igen, akkor megemlíteném, hogy a régebbi windows rendszeren emlékeim szerint az automatikus mellé (ha nem sikerül címet kapni) megadható egy fix beállítás is.
szerk: Jobban megnézve, ha automatikusra állítod az ip kiosztást akkor megjelenik az "alternatív konfiguráció" fül, ahova beírhatja az otthoni adatait.-A gépemen futó xpsp2 pedig tetszőleges számú ip cím és átjáró és dns megadását lehetővé teszi ugyanazon hálókártyához. Gondolom wifi esetén is hasonló. A tcp/ip adatok beállításánál a speciális gombra jön elő ez a rész.
Mondjuk ha olyan nehéz eset, nem lehet egyszerű kibarkóbázni belőle a kétféle hálózati beállításhoz szükséges adatokat
-
Rival
aktív tag
Garos dologról jut eszembe: Vet-Med-Labor Kft-től jön egy hívás, mely szerint Linuxos Acer laptopjukon az Ubuntu 6.10 tök jól működik, csak nincs wifi, nincs hang és nincs 3G mobil net. Ok... kicsit előkészültem a dologra, előre letöltöttem a drivereket, stb. Kimentem, megcsináltam. Ndiswrapper a wifinek, új ALSA driver a hangnak. Nem sikerült belőnöm a 3G-t, épp ezért egy órával kevesebb munkadíjat számláztam, és mivel olyan jófej vagyok, és az ügyfélnek a 3G lett volna a legfontosabb, még a kiszállást is elengedtem. Úgy hagytam ott a gépet, hogy a wifi is aktív volt és a hang is működött több újraindítás után is.
Egy-két napra rá hív az ürge, hogy hazavitte a laptopot, és otthon már nem működött. Mondom az nem lehet, mert még ő is aláírta, hogy működött az irodában. De nem... jó, kimegyek megnézni, mi a helyzet: Ubuntu bootoláskor nem villant fel a wifi aktiválást jelző led. Nézem jobbról, nézem balról, valahogyan a wifi kártya teljesen le lett tiltva. Ok, aktiváltam ismét, újraindítom legalább ötször, minden ok. Egy papírra eközben leírtam sorra, mi a teendő, hogyan kell beállítani az otthoni netet. Egy óra + kiszállás számlázva, de mikor nyújtanám át a számlát nem veszi át, mert ez garanciális munka.
Na, ezek után állította, hogy múltkor sem látta működni a wifit, de valahogy egyszer sem tudott a szemembe nézni. Kint járt a T-Com szuperszerviz is, és a kolléga szerint sem jelent meg a vezeték nélküli beállítás lehetősége. Mondom persze, hogy nem, mivel Ön addig-addig próbálkozott a beállítással, míg le nem tiltotta a kártyát, és ezt a kis infómorzsát elfelejtette megosztani velem. Persze a T-Com nem foglalkozott a wifivel, és a saját 3G modemjük beállítása is hatékonyabban megy nekik.
Szó szót, e-mail e-mailt követett, és ott tartok, hogy bruttó 7200 pénzen kell vitatkozzam. Soha senkivel nem kellet még, és remélem, ezután sem kell (lekopogom). Tértivevénnyel elküldtem a számlát, tuti nem fogja átvenni.
Felajánlottam az ügyfélnek, hogy szívesen visszaállítom az eredeti állapotot, és visszafizetem az összes pénzt, találja meg a számára ideális szolgáltatást... őt is megilleti a szerződéstől való elállás joga. Azóta semmi válasz. (Persze, mert miután leírtam pontról pontra, működik neki, különben írta volna, ha nem így lenne)
Nem a pénzről van szó, hanem elvekről. Ha én maximálisan az ügyfél elégedettségét helyezem előtérbe kedvezményekkel, gyors segítséggel akár telefonon, munkaidő után is, stb., akkor a korrekt hozzáállást elvárom viszont is... egyvalamit nem szeretek: ha hülyének néznek.
Ez egy tipikus "amikor kiborulunk" eset volt...
-
LifestyleX77
csendes tag
Háááááát... TheReMiXeR se audioszakember, az látszik...bent voltam a boltban, cseréltem 2500ft körül fizettem a kettő közötti különbözetet. Mondják bent, hogy ez sem lesz sokkal jobb...(ti. ugyanúgy Logitech-jük volt lényegében véve csak, de amit visszavittem, az egy pl. Bass-szabályzó nélküli, műanyag, pihekönnyű akármi, ez meg kb duplaolyan nehéz már eleve...amúgy ez X-240-es...ég és föld a különbség TheReMiXeR ....
Ha van unalmas szabadidőtök - elő lehet venni mindketttőt, éls meg lehet nézni köztük a különbséget....ez tökéletes....
Bekapcsolom, és tényleg érzem, hogy "dübörög" is....nem csak úgy "tüccög"....
Ime egy elégedett vevő.... -
Zofren
aktív tag
-
Balinov
titán
ó,te szent kleofás!
két dolgon akadtam fenn: a rójter. Ti hírügynökséget is árultok? Visszakérdeztem volna,hogy ITAR/TASSZ,nemjó-e.Esetleg gyártók közül elsoroltam volna innét pár ösmertebbet.A másik a vájárlesz.
a bányász nélküli bánya
-
TheReMiXeR
senior tag
azigen
Ha már vájfáj, akkor nem régen vót, hogy nagymenő fazon (aki mindig úgy vásárol, hogy nem tudja mit akar, nekünk kell kitalálnunk mire is van szüksége) bejön és megvesz egy linkszisz rútert mert azt hallotta az jó. Nem telik el "félóra" rohan vissza, hogy a csomagban nem volt kártya. Pont én vettem fel a kontaktust a fazonnal, mondom néki, hogy nem is kérted... mire ő : " kollégád nem mondta"... @nyád, szopjam ki, hogy a laptopodban van-e meg a gépedben van-e??? Ja, mert csak rúter kellett...
Ja és a csomagban nem volt kártya. Neki kettő is kell... Ja, ilyen csomagok vannak pont kereskedelemben...
Ja és az ADVENT qrvajó márkájú lábtopjába kell az egyik...
-
Zofren
aktív tag
78as patron:
hp deskjet 1220c nyomtató (C2693A)
HP Deskjet 1280 nyomtató (C8173A)
hp deskjet 9300 nyomtató (C8136A)56os patron:
hp deskjet 450cbi mobil nyomtató. (C8147A)
hp deskjet 450ci mobil nyomtató. (C8146A)
HP Deskjet 450wbt mobil nyomtató (C8145A)
hp deskjet 5652 színes tintasugaras nyomtató (C9007A)
HP Deskjet 9650 nyomtató (C8137A)
HP Deskjet 9670 nyomtató (C8138A)
HP Deskjet 9680 nyomtató (C8139A)
HP Deskjet 9680gp nyomtató (C8167A)
HP Officejet 4215 többfunkciós nyomtató/fax/lapolvasó/másoló (Q5601A)
HP Officejet 4255 többfunkciós nyomtató/fax/lapolvasó/másoló és telefon (Q5611A)
HP Officejet 5510 nyomtató/fax/lapolvasó/másoló (Q3435A)
HP Officejet 5610 többfunkciós nyomtató, fax, szkenner, másoló (Q7311A)
hp officejet 6110 nyomtató/fax/lapolvasó/másoló (Q1638A)
HP Photosmart 7450 fénykép-nyomtató (Q3409A)
HP Photosmart 7760 fénykép-nyomtató (Q3015A)
HP Photosmart 7762 photo printer (Q3016A)
HP PSC 1215 többfunkciós nyomtató, lapolvasó, másoló (Q5894A)
HP PSC 1350 nyomtató/lapolvasó/másoló (Q3501A)
HP PSC 2410 Photosmart többfunkciós nyomtató/síkágyas fax/lapolvasó/másoló (Q3087A) -
adik
őstag
H*** idojaras allomas (a fonok bengaja, en kivagnam a pibe, de valamiert megis fogy
), elviszi a csinos lany, majd jon vissza 2 nap mulva, hogy a kulso egyseg hianyzott, nem-e lehetne, hogy valami... Igen, tudom kapjam be, de akkor is, ha normalisan ker barki barmit, annak megteszek mindent, amit lehet. Mondtam, hogy jegyzokonyv, visszakuldom garba, aztan majd telefon. 2 honap mulva telefon, x w z y , jovairtuk, elnezest, kuldjuk a cseredarabot. Telefonaltam a lanynak, hogy En Vagyok vagyok a botbol, idojaras-allomas, emlekszik? Derengett valami, nagyon meglepodott, de orult neki es tobbedszerre megigerte, hogy legkozelebb mindent a penztartol valo tavozas elott megnez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged