- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
2 dolog állhat fenn:
1.) kártya hibás. --> a gar. feltételeknek megfelelően kell eljárni, miszerint 3 munkanapon belül csere, azon túl pedig garis ügyintézés hol így - hol úgy. Csere, levásárlás, kp vissza, megvan, hogy milyen esetekben hogy kell eljárni.
2.) a kártya nem hibás, pusztán a te készülékedben nem megy. --> ha kellően rugalmas tud lenni a bolt, és megvan a csomagolás is épségben, de legalábbis szalonképes állapotban, akkor megegyeztek akár bármiben is. Mivel a speciben az van, hogy max.2GB és SD, nem pedig az igen sok mindenben eltérő, és nem véletlenül más néven futó SDHC, ezért sztm semmi meglepő nincs ebben.Más eszközben kipróbáltad?
Pontosan milyen a kártya?2. hetem után már rájöttem, hogy mindegy, hogy milyen határozottan akar venni a user bármit is, első kérdésem mindig az, hogy mihez lesz. Ha a speci szerint nem viszi, de ő ismer olyat, akinek viszi, akkor a számlára is ráírom, amit el is mondok neki: ha hibás, cserélem, de ha inkompatibilis, akkor kenheti a hajára, ide ne jöjjön. Igen, képes vagyok egy microSD miatt is megnézni a gyártó oldalát, fórumok nem játszanak ilyenkor nálam, biztosra akarok menni. Nem mindig tudom a bontott csomagolású ezt-azt eladni bukta nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Battlefield 6
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 12/256GB / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest