- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=RelakS=- #41699 üzenetére
Gondolom be van kapcsolva a gyors indítás, olyankor a gép kb hibernálja magát normál leállás helyett, míg újrainduláskor ez ugye nem érvényes. [link]
-
Phvhun
őstag
válasz
-=RelakS=- #41688 üzenetére
A görgő nem görög jól az valami kopás lehet, és elkezdtek "összeérni" dolgok belül, lehet hogy donor egérből kell áttenni görgőt bele, és az megoldhatja a dolgot, bár ez határeset.
Rokonnak van G9-e azt már több mint 10 éve nyuzza, és nincs baj a görgőjével, szoval meg lehetne ezt oldani strapabíróan is a többi gyártónak..
Az "eltolódás" jelenség amit mondasz azt okozhatja az hogy a görgő forgás érzékelőben van egy müanyag bütykös alkatrész ami a kattanás érzést okozza, az is el tud kopni. Ez az alkatrész simán cserélhető.
Ja és ezekbe nem szabad olajakat tenni, az csak bajt csinál.
-
Top cat
addikt
válasz
-=RelakS=- #41663 üzenetére
Linkelhettél volna neki térképet is, hogy tudja az irányt.
-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #41663 üzenetére
Ne mondj neki ilyet, nem tudja miaz
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #41647 üzenetére
Nem hinném, az ISP oldalán az volt, h átlag routert rádugod, megy, wifit állítsd be.
Direkt rákerestem, mert nekem is ez ugrott be, h valamit mégis mást kér, nem dynamic IP-t -
Mercutio_
félisten
válasz
-=RelakS=- #41601 üzenetére
Biztos én foglalkoztam a szükségesnél többet folyamatok logikus felépítésével, de számomra evidens, hogy ha a csomagolásnál kerül meghatározásra melyik a címzetté, ott fog látszani az is, hogy "feketelistára" került az illető, és jár neki a kedvesség....
macilaci: Kivételek mindig vannak, de kicsit is rutinos arc úgy csinálja, hogy vizuálisan ne lásd, onnantól már minimum belsős infó kell, hogy tudd keresned kell valamit. btw a meleg elég rossz hatással van a fehérjékre (is)....
-
Mercutio_
félisten
válasz
-=RelakS=- #41599 üzenetére
Te csak az elején tudsz rácsulázni egy kajára?
-
dingdongkng
tag
válasz
-=RelakS=- #41568 üzenetére
No offense, de ez teljesen általános eljárás ebayen.
. Én is találkoztam vele, igaz nem én voltam a szenvedő felé.
Paypalen meg senki sem fizet mert olyan magasak a költségek meg úgy váltják a valutát. (tudom át lehet állítani, de a legtöbben nem veszik a fáradságot.)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #41564 üzenetére
Ide lábjegyzetnek megemlíteném, hogy küldött már nekem "nagyon megbízható" eladó rossz terméket.
A refound feltétele az volt, hogy előbb adnom kellett egy 5 csillagos értékelést, addig nem kaptam meg a pénzem.
-
Josi
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #41550 üzenetére
Ebayen megbízható eladó:
sincerityNekem a gyors pendrájvoknál a Kingston bizinyos sorozatai jöttek be.
Kingston 64GB HyperX Savage USB3.1 brutál gyors 350/180 Mb/s mondjuk az ára is brutál
Kingston DTR3.0 G2 64GB
Kingston DTE-G2 64GB 180/70 Mb/s
Kingston HyperX Fury 32GBFő ismérvük, hogy legalább 2x annyiba kerülnek, mint a simák. De a sebességnek ára van.
De amennyire lementek az SSD árak, ha nem számít a fizikai méret érdemes egy 240GB SSD-t betenni egy USB 3.0 házba.
-
dingdongkng
tag
válasz
-=RelakS=- #41550 üzenetére
Ez érdekes dolog, anno rendeltem (<1 éve) ebayrol két három cuccot, annak ellenére hogy nem szoktam (így jött ki a lépés). Mindhárom termék éltert a leírástól, kicsi vagy egészen nagy mértékben. (és volt közte nagy érték is). A legvérlázítóbb az volt, hogy le sem tudtam írni az értékelésben hogy miért ne menjen senki a közelébe se ezeknek az eladóknak mert nem fért bele 140 karakterbe. (ráadásul itt nem tévedésekrol volt szó, nyilvánvalóan rossz hiszemben működtek. Újnak értékesített használtcikk stb.)
Igy kiosztottam 3 negatív értékelést, és soha többet nem mentem az ebay közelébe sem.
-
bullseye
addikt
válasz
-=RelakS=- #41472 üzenetére
Nekem volt hozzáadott másik kártya, Windows áruház miatt, de nem írtam át a lejárt Office-ost rá, mert volt egy 6 hónapos kódom, és azzal akartam megújítani (de lusta voltam megnézni, hol kell lemondani...), erre küldött egy üzentet, hogy nem lesz jó a kártya, majd levonta simán a működőről az évet... Meg is kérdeztem tőlük, ezt mégis hogy, de valahogy nem válaszoltak, most GDPR kapcsán persze érdekesebb lenne, de valamiért már nem fizetek elő rá.
-
KurtCobain
őstag
válasz
-=RelakS=- #41382 üzenetére
Itt lehet megnevezni az arcképeket. Gondolom a javításokat is lehet jelezni. Csak kézzel frissítik, és elég ritkán.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #41379 üzenetére
nem Szalacsi hanem Fogarasi Árpi volt a jómunkásember, aki felhúzta az atombunkert és mosódobbal veszi ki a vízbül a zokszigént. rá még cserélheted ha szabad
-
KurtCobain
őstag
válasz
-=RelakS=- #41379 üzenetére
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #41358 üzenetére
Anno az első asztali gépünkbe sikerült öcsémnek beleszorítani a CD íróba a CD-t.
Máig nem tudom hogy csinálta, de a CD azóta is az íróban van
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #41350 üzenetére
-
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #41278 üzenetére
Jó, hogy mondod, máris letiltom a faszba a céges tűzfalon!
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #41202 üzenetére
Pedig lehet ezt szofisztikáltabban is....
[link]
Nekem van otthon belőle egy példány. -
DJGABI
addikt
válasz
-=RelakS=- #41258 üzenetére
táp se vargáné. tényleg elég gyenge próbálkozás
-
BlacKSouL
addikt
válasz
-=RelakS=- #41244 üzenetére
Ahogy a fűtött első szélvédők, úgy hamarosan a ledes lámpaburkolat is fog kapni valami fűtést
Ha más nem a saját (mindeddig hátrafelé elvezetett) hulladékhőjüket fogják a búra alá keringetni.
-
dingdongkng
tag
válasz
-=RelakS=- #41240 üzenetére
Ja, sajnos mostanában az autógyártók teljesen megőrültek a világítástechnika kapcsán. Ugye annó az volt az első ilyen húzás, amikor az indexet beletették a tüköházba (meg a külső hőm. szenzort), és akkor milyen jól 200k-volt egy tükör. Aztán a kanyarkövetők - a bmw rendszer ami nem cserélhető az a legjobb - aztán xenon a magasságállítóval meg a mosóval (jó lehet a sorrend nem precíz itt), meg most a LED-es menetfény (aktív hűtés kell neki
). Stb.
-
dingdongkng
tag
válasz
-=RelakS=- #41216 üzenetére
Meg azért, ha perfekt is angolul, a "boot device not found press ctrl+alt+del to restart" felirat, nem biztos, hogy megmarad neki, mert ugyan érti benne a szavakat, de azt nem, hogy ez milyen üzenetet hordoz ez a mondat.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #41202 üzenetére
valószínűleg pont ezt, csak eltévesztette a házszámot
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #41106 üzenetére
Engem ne keverj bele... de jah, a kis manók flexelnek a gépben. Ez nem hiba sztem, egy kellően vastag por+porcica réteggel le lehet halkítani, kész.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #41106 üzenetére
az bizony
-
kisi
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #41101 üzenetére
Ok, értettem, én is megrendelem a helyesírásunk c. kiadványt
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #41094 üzenetére
-
válasz
-=RelakS=- #41094 üzenetére
Igen, nagyon jó OS.
-
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #41057 üzenetére
Öreg szakik szerint a por inkább a hőt növeli. (Nyilván nem fogok bencsmárkokkal és érintésmentes, lézeres hőmérővel teszteket csinálni, de _lehet_, hogy a procin gyenge a hűtőventi és egy téli estén, a fűtőtest mellé tolt Codegen házban a vastag porréteg hőszigetelése miatt eléri és meghaladja a critical értéket.)
-
válasz
-=RelakS=- #41042 üzenetére
De az már Windows 4000
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #41036 üzenetére
Windows 2000-el és egy ebayről kukázott 20 magos Opteronnal....
-
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #40940 üzenetére
Naná! Beléptem ez-a-gép-rendszergazdaként, beállítottam az időt, kábé fél órával tért el, aztán simán be tudott lépni a júzer a tartományba. A szerveren meg NTP leállítás-újraindítás.
De ez már réges-régi történet egy messzi-messzi galaxisból...
-
SP4C3
veterán
válasz
-=RelakS=- #40920 üzenetére
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #40907 üzenetére
Nekem most lett "kész" a gépem. Ryzen 5 2600 , GTX 1050, 8GB RAM, a gépházon kívül minden viszonylag minőségi (FSP táp, jobb Asus lap, stb..). Ahogy számolgattam, olyan 210 körül állt meg. Ebben csak 1TB HDD van meg 128GB sata3 ssd. Amit még kéne: +8GB RAM (hogy a Ryzen kifussa magát) meg egy NVMe SSD. Ez még plusz 60k legalább. Most veszek egy második monitort, mert fejlesztésre kell (meg amúgy is, hely mindig kell). Eszméletlen milyen árak vannak (és akkor ez még csak egy alsó középkategóriás konfig!!!)
-
válasz
-=RelakS=- #40907 üzenetére
Szervereknél ugyanúgy elhangzik mondju ka pénzügytől a "mi kerül ezen ennyibe?" Kedvenc kiegészítésem: A laptopomban is van SSD az nem lenne jó?
Na ja csak nem 2x 6.4TB és 256MB RAM....
Ilyenkor szoktam kibukni és ajánlgatni, hogy a laptopján futtasson adatbázis szervert.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
-=RelakS=- #40888 üzenetére
Ej, hát mi bajod a föld emlegetésével?
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #40855 üzenetére
Ez legendás, mint az internet
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #40777 üzenetére
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #40777 üzenetére
lyály...
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #40768 üzenetére
Nálunk frankó a BF...
Helyi műszakiban 2016-os TV modellek "akciósan", hasonlóképp a laptopok... Valami raktári készletet felvásároltak szvsz. Ezzel nincs is baj, csak egy laptop 1,5 évesen, ha nem is használták, akkuja milyen lehet? -
customer114
őstag
válasz
Szerintem a topik címéből kiindulva arra gondol, hogy hogy ment a boltoknak.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #40770 üzenetére
és miért irritál ez téged?
ha valami nincs és józan ésszel nem is várható hogy legyen akkor az engem nem irritál. az devnull.
szerk: jó mondjuk az igaz, hogy én nem is akarok vásárolni. akkor veszek valamit ha szükségem van rá, akkor meg lásd lent, ritka hogy pont egy ilyen akcióba belekerül. inkább lokális, kis akciókban fogtam jól dolgokat, általában akkor ha pont egy kifutó modell tetszett meg valamiért.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
minden elitista kisujjeltartás nélkül, de immunis vagyok a fekete péntekre, figyelem néha az árakat de még soha nem csettintettem utólag hogy ejj de tuttttti bizniszről maradtam le egy-két hónapos távlatban. de általában soha nem az meg nem úgy van leakciózva hogy az nekem megérje
lehet azért mert eleve olyan dolgokat keresek aminek az ár/érték aránya jó, tehát eleve kurrensek és keresettek nem is árazzák le mert minek, úgy is viszik. lásd most mx500-as ssd, sehol egy fia kedvezmény nincs rajta ami ne lett volna meg egy hete is.
-
Josi
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #40758 üzenetére
Nem görbe volt az hanem ívelt.
-
azbest
félisten
válasz
-=RelakS=- #40719 üzenetére
múltkor olvastam, hogy ahhoz az optikai drive-ba is kellhet támogatás, mert nem feltétlen képes lejátszani a normál blu ray
A régiek nem biztos, hogy érzékelik az uhd lemezt. -
scarabaeus
őstag
válasz
-=RelakS=- #40692 üzenetére
Hát nem? Vett jobbat olcsóbban, monitorral együtt! Kisebb kozmetikai hibákból kifolyólag néhány hibaüzenet, de nem az a lényeg!
-
shteer
titán
válasz
-=RelakS=- #40690 üzenetére
2009 óta nem
-
n4n3x
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #40685 üzenetére
alaplapi NForce chipset integrált kártyája..
80 000-ért fasza biznisz monitorral együtt, janem..
-
customer114
őstag
válasz
-=RelakS=- #40668 üzenetére
Hmm, ez jól jönne a poloskák ellen.
-
n4n3x
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #40668 üzenetére
ez súlyos
Amúgy elfogytak a sztorik vagy mitörtént?
-
scarabaeus
őstag
válasz
-=RelakS=- #40656 üzenetére
Úgy húsz évvel ezelőtt egy gép javításába én is belefolytam. Desktop ház, szerencsétlen belső kialakítással, CRT monitor. (Talán annak voltak olyan Molex csatlakozói is, amelyeket puszta kézzel nem lehetett kihúzni, nemcsak én próbáltam
). Gép kész, működik, ház lecsuk. Működik. Ügyfélnél helyére kerül, majd jön vissza, hogy nem jó. Hm. Összerakva megint megy minden, mint azelőtt. Aztán rátettem a dög monitort a fekvő házra, és se kép, se hang.
Ez volt a különbség. Meg lett oldva végül.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #40642 üzenetére
Azért az a 790000 mAh is valid lehet.
Ha teljes terheléssel merül, vagy tölt folyamatosan, akkor is bő 15 nap...
-
Akybron
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #40618 üzenetére
Valószínűleg minden szakterületesíthető szakmánál meg van ez.
Én esetemben műszerész -> TV/rádió javítása, konnektorok bütykölése. Az előbbit vigye a Gelkába
, az utóbbihoz meg hívjon villanyszerelőt .
-
válasz
-=RelakS=- #40601 üzenetére
szerintem ezt pofonegyszerű elmagyarázni a 0 bitesnek.
te 2 másodperc alatt rommá törted a kocsidat, de nekem hetekbe kerül, míg újra autót faragok belőle.
ha ebből nem ért ... -
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #40618 üzenetére
Én is nap mint nap hallom ezt a többezer informatikus hiányzik szöveget... Erre szoktam azt mondani, hogy több ezer olyan programozó hiányzik, aki 150k-ért mindenhez IS ért és a csillagokat is lehozza neked az égről. Nem ugyanaz....
-
F.E.K..
senior tag
válasz
-=RelakS=- #40614 üzenetére
Na jó, én többnyire gépelek (azokban meg nem szoktam eltévedni amiket eleve én írok meg
)
Az IT nem egyszerű szakma, és rengeteg szakág van, az "informatikus" mint olyan nagyon sok mindent foglal össze, teljesen mást csinál egy php programozó mint egy windows rendszergazda (nem jobb szakmailag az egyik mint a másik hanem _más_ szakág). Aki nem szakmabeli, az ritkán érti meg/tud róla hogy egyáltalában léteznek szakágak. Informatikus, és kész.
Ráadásul mivel nem látja hogy ez mivel jár, nem is igen van esélye (többnyire nem is akarja) felmérni hogy mennyi munka van abban hogy valaki "csak nyomogatja a gombot és számítógépezik egész nap".
A laikus ismerőseim olykor megkérdezik hogy mit csinálok munka "címén", de elég esélytelen elmagyarázni, hiszen sok alapfogalom hiányzik eleve. Ahogyan mondod is nem azt fizetik meg hogy most lenyomunk pár gombot/kattintgatunk, hanem azokat az éveket ami alatt megtanultuk hogy hová és mire kell
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #40614 üzenetére
Na ja, nem azért kapom a fizetést, hogy billentyűket nyomogatom, hanem hogy tudom, milyen sorrendben kell azokat lenyomni
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #40611 üzenetére
Például.
Vagy ahogy a Jurassic Parkból tanultuk, minden biztonsági rendszer egy 3D-s környezet, ahol párszáz színes kockából a megfelelőre kell kattintani és akkor minden informatikai és elektronikai rendszer életre kel! -
Mercutio_
félisten
válasz
-=RelakS=- #40603 üzenetére
Migráló program megcsinálja az alignálást, minden egyéb tekintetében kezeli a win, hacsak knem valami 1000 éves ami nem lett frissítve.
Annyi, hogy első SSD-induláskor az előző rendszer hdd-t le kell húzni a gépről, különben bizonyos állományokat nem hoz ltére a win az ssd-n ami a rendszer induláshoz kell, mert a régi hdd-n megleli és azt használja (aztán amikor végleg eltávolítod a hdd-t nem indul emiatt a win)
-
scarabaeus
őstag
válasz
-=RelakS=- #40601 üzenetére
"(természetesen most nem találom Hadházi előadását Totyával és a villanykörtével)"
Hogy meglegyen, Showder S07E08 20:22-től (nincs időpontos linkre lehetőség) ezen.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #40537 üzenetére
A hüLEDezés megy, de erre választ nincs
Vagy mindenki költői kérdésnek nézte?
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #40507 üzenetére
Hogy te? Szerintem én írtam az első LEDes poént. Nézd csak meg. Ott van a sor LEDelején!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #40478 üzenetére
Nehézségek a ledgyártásban.
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #40468 üzenetére
Vettem nemrég egy használt gépet, alaplapos lett, úgyhogy kéne nekem is venni valamit. Használt lapot nem akarok hozzá, mert a proci már kevés volt, néztem a Ryzeneket, 120k lenne egy Ryzen 5 2600+alaplap+8 giga ram. Most azon gondolkozok, kell-e ez nekem (a többi alkatrész már megvan, GPU is)
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #40466 üzenetére
Nyugi, nekem is maradt az FX, egyszerűen sok a sallang, ami elszállt árban. Az mekkora már, h több a ram, mint a proci? Meg a lapok... vagy 20 körül fapad, vagy lehet 35 körül csicsás, vagy 60+ ami tuning és talán bírja is. De ez is csak ATX-ben, kisebbe dupla minden.
-
Mercutio_
félisten
válasz
-=RelakS=- #40464 üzenetére
Te az utóbbi 1,5-2 évben hol éltél?
-
pycur
tag
válasz
-=RelakS=- #40458 üzenetére
Én ezt nem fogom tudni kideríteni, de jobb az ilyeneket távolt tartani. Bár mutogatta a pendriveját hogy tegyek fel neki erről is ezt azt, de az elfelejtődött pendriveostul, később belenéztem, és azon is számozott mappákban vannak a cuccok nagybetűkkel írva, ahogy a telefonba is magyarázta.
Továbbra sem értem a logikát, hogy minek külön partíció az adatoknak, amin nem tárol adatokat, csak a letöltések mappát és amit reinstallnál nem formáz hanem meg is semmisít.
Na mindegy, ezen nem fogok töprengeni, ő így szereti. De azt nem engedte hogy visszacsináljam pár kattintással olyanra, helyette azt követelte hogy tegyem újra az egészet partícionálással mindenestül.
Ez legyen innentől más gondja. -
customer114
őstag
válasz
-=RelakS=- #40450 üzenetére
Az a 6. generáció, ami most 60ért van kint a piacon, az ott is fog maradni.
-
customer114
őstag
válasz
-=RelakS=- #40442 üzenetére
Majd hardverapron azért keress rá, hogy mennyi is valójában az értéke..
-
Josi
aktív tag
válasz
Intelnek gyártási gondjai vannak, ezért hiány alakult ki.
Ez meg felnyomta a prociárakat.
i3- i5 i7 mind felment jópár tízezer forinttal. -
shteer
titán
válasz
Minden normális Intelnek felment az ára nemrég
Ennyiért is megvesszük -
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #40438 üzenetére
Ha leszeded MKV-ban, akkor meg nincs szopóroller... de hát ezköll, futkorászni a szeptemberi hidegben, tátott szájjal a szilikonf. erdőben...
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #40438 üzenetére
olvastad a könyvet? inkább utána olvasd mert akkor csak a lejátszhatatlanság b*ssza fel az agyad.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #40433 üzenetére
A betegség első tünete döltbetűvel jelezve.
(#40434) macilaci78
-
csoki
senior tag
válasz
-=RelakS=- #40431 üzenetére
kicsit félreérthetően fogalmaztam, bár szerintem jól: magyarosan értsd magyarosan kiejtve/leírva és akkor így jó a silicon=szilikon; magyarul lenne szilícium
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #40433 üzenetére
Már a hányadik ebben a topikban?
-
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #40431 üzenetére
Az ilyen butaságoknak van éves gyűlése is. Az a neve, hogy silly-con.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
-=RelakS=- #40426 üzenetére
Plasztikai sebészek kedvezménye
Amúgy igazából mindegy minek hív egy saját akciót. -
Top cat
addikt
válasz
-=RelakS=- #40391 üzenetére
Ez már csak így megy. Isten az egyik kezével elvesz, a másikkal ad
-
F.E.K..
senior tag
válasz
-=RelakS=- #40391 üzenetére
Isteni javítás --> vágjunk oda, attól megjavul!
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #40371 üzenetére
Meghánytuk-vetettük a kérdésedet, hogy hányónknak...
-
quailstorm
félisten
válasz
-=RelakS=- #40371 üzenetére
öööö, unokatesómmal átálltunk Matrix chatre riottal, saját homeserverrel
én erőszakkal 7.46-ot használok amíg lehet
munkahelyen meg rágom a fülüket hogy matrix chat matrix chatkb ennyi a véleményem a Skype 8-ról
mindezt úgy, hogy ~2006 óta vagyok aktív skype user... és 2009 óta minden nap
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #40364 üzenetére
Cöhh, nekem meg Windows 2000...
-
Silεncε
őstag
válasz
-=RelakS=- #40349 üzenetére
Nekem se esett le eddig. Illetve most se, csak hogy leírtad. Pedig az ilyen sz.r szóviccek szoktak menni
-
Mercutio_
félisten
válasz
-=RelakS=- #40329 üzenetére
Nem fogytak el, csak még nyaralnak
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #40282 üzenetére
*finn
-
thesound
addikt
válasz
-=RelakS=- #40276 üzenetére
I am teknolodzsi med
-
válasz
-=RelakS=- #40247 üzenetére
exkluzív!
-
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #40188 üzenetére
eLÉGedett vásárló
-
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #40183 üzenetére
Hát könyörgöm, nézd meg a hologram-modellt! Azt a sárga baszt! Az maga az erőtér.
Innen indul, innen töltik fel:
Hát ennek a tövéhez kell odasétálni. NEM, nem védi az Endort is. Csak és kizárólag a Halálcsillag kettőt, ahogy a hologram-képen is látszik.
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #40177 üzenetére
Én mást olvastam ki a füstjelekből:
Á-R-E-M-E-L-É-S -
MasterMark
titán
válasz
-=RelakS=- #40142 üzenetére
Ez nem gémer hanem RGB. Vagy ami RGB az automatikusan gémer?
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #40142 üzenetére
Köll. Ha nem RGB ampert szív, akkor kevés az FPS, 'oszt bacchatod a ledesventiket, meg az UV-s kábeleket. Amúgy az UV-s jó, értelmesebb, mint ez. Ennyi hely normális házban nincs is, h még rápattintsák.
Rövidebb nincs? Nekem jól jönne, majdnem 2 cm látszik a 24 pinesből... -
wrongduke
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #40094 üzenetére
Mi konkrétan évente kötelezve vagyunk 1-1,5 órás (munka mellett 5-6) online oktatásra, hogy milyenek is ezek az adathalászok és mikkel próbálkoznak.
Nem rég volt egy kötelező oktatás és amit küldtek levelet 100%-ban megegyezett azzal, ami ellen tanítanak minket (instant spam, kiváltképp, hogy oktatás), még az igazoló link is kamunak tűnt. 2 héttel később küldtek egy normálisan megírt, megfogalmazott és egyértelműen átlátható, igazolható levelet, hogy az előző sem volt kamu.
Most már fel kellett álnom, hogy behúzzam az elba**ott dolgokhoz a strigulát, mert ülőmagasságban és az alatt elfogyott a hely. -
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #40092 üzenetére
Mi is szoktunk röhögni az adathalászokon, néha elég meggyőzőek amúgy.
Minap jött OTP-s, fordítós, de elég jó minőségű szöveggel. De jönnek elég relevánsak is, adjunk árat a csatolt doksikra... .jar vagy zipelt exe és hasonlók. De átlag Gizikék egy részét simán megvezethetik, szal. egy ilyen figyelemfelkeltő mail nem rossz ötlet. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #40045 üzenetére
Ezt néztem én is. Kondira gondolhatott?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #40045 üzenetére
Én simán átvenném, "gyere vissza holnap", majd visszaadom érintetlenül, hogy "a diódák kicserélve. 500 Ft lesz."
szumo: na, vele se húznék ujjat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest