Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Piloss
üzenetére
Kozben meglett a nyertes: Fractal Design Pop Air Black
Ez amugy is tetszett, csak out of stock volt, de megint lehet kapni, ugyhogy ra is fogok cuppanni.
Konkretan holnap reggel. Ma nagyon hulla vagyok, ugyhogy nem merek nagy osszegu gombokat nyomogatni, ugyhogy holnap rendelem meg a vasat. Otleteket/tanacsokat meghallgatok, ha szerintetek elkefeltem valamit, johet nyugodtan.
Szerintem egy eleg jo kombot sikerult vegul osszevalogatni, aztan max ha nem, kapok a fejemre:
Haz: Fractal Design Pop Air Black Computer Case Solid
Tap: Corsair TX-M Series TX750M 750W Semi-Modular
MB: Gigabyte X570S UD AMD Socket AM4 ATX
CPU: AMD Ryzen 7 3800XT
Huto: Thermalright Peerless Assassin 120 SE
RAM: Corsair CMK32GX4M2Z3600C18 32GB (2 x 16GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18
SSD: Crucial P3 Plus 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMeOsszesen £643, azaz ~275khuf. Nem azt mondom, hogy olcso, mert nem az, de a mai viszonyokat figyelembe veve szerintem kihoztam belole, amit ki lehetett. Aztan par honap mulva melledobok egy 6800XT-t valszeg, meg egy oculus quest-et, es orombodotta, lehet vele dolgozni rendesen.

-
Pötyi
őstag
válasz
Piloss
üzenetére
Fent-fent, természetesen. Az mondjuk véletlenül kint volt az asus oldalán.
Még egyszer összefoglalom: maga a port működik. A vezérlőpult szerint még a 3.0-ás USB dárájver is fel van telepítve. Egér pld. simán megy benne. A gond az adathordozós pendrájvokkal van. Kipróbáltam tizenöt pendrájvot, USB-s külső vinyót, mindegyiknél felkiáltójel lett az eszközkezelőben. A hiba lényege az, hogy valamiért nem mennek fel az USB-s tároló-kötetekhez az illesztőprogramok. A hibaüzenet az volt, hogy a gép letölteni le tudta a dárájvert a netről, de telepíteni nem tudja, mert hozzáférés megtagadva. Rendszergazdaként! A gép _nem_ AD-ba léptetett gép, hanem egy egyszerű, mezei W10 hóm edisün. Privát gép, a dolgozó tulajdona. Egy júzere van, a "Rendszergazda", ami természetesen tagja a Rendszergazdák csoportnak is. Természetesn már azt is kipróbáltam, hogy létrehoztam egy másik júzert, azt is beléptettem az Rgazdák csoportba, bejelentkeztem annak a nevében, de akkor se ment fel az illesztőprogram, amikor bedugtam a pendrájvot.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Piloss
üzenetére
....mindeközben a "Mitudjukmikellneked" marketingszöveg azt nyomja, hogy nem kell b@zizni a frissítésekkel, mert a háttérben megcsinálja, és újraindításnál befejezi a rendszer...
...ja, ezek szerint mégsem, mert van egy rejtett beállítás.
Hogy miért rejtett? Mert sajnos (a környezetemben legalábbis) sokan a start menüt se merik megnyitni, ha valaminek nincs kint asztalon a parancsikonja
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Affinity Designer
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Disney+
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest