- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Balinov #17108 üzenetére
mondjuk ahoz nagy íkú kell, hogy valaki elmagyarazza nekik, hogy ha a felso vilagit, akkor nemennyoda, ha also, akkor mennye'ma'
Ferfiak 25%-a szinteveszto.
En pl. egyaltalan nem lattam a regi tipusu, izzos lampak zoldjet, ha rasutott a nap.
Kizarasos alapon akkor indultam at a zebran, ha NEM piros, vagy halvanyan villog a szurke.
De sok keresztezodesnel meg kellett fordulnom, hogy lassam a hatam mogotti, arnyekban levo lampat, az mit mutat.Miota energiatakarekos LEDesre csereltek a kornyeken az osszes lampat, azota nincs ilyen gond, annak a zoldje szinteveszto kompatibilis hullamhosszon vilagit, plusz a nagyobb fenyerejenel fogva jobban ki tudom venni a hatterbol, ha ratuz a nap.
Cserebe persze ejjel vakitanak, de nagyon. -
Jazzos
őstag
-
azbest
félisten
válasz
Balinov #13909 üzenetére
A bt8x8 utáni korszakból is sikerült árulniuk olyan CX2388X chipsetes analóg és hibrid kártyákat, ami 64 bites rendszeren 2+ Gb rammal maxon pörgetik az egyik procimagot. A pci kártyák közt sok ilyen van, ráadásul ezeket már akkor adták ki mikor ismert volt a hiba. Connexant meg cseszték zaklatni hogy javítsa a drivert. Rendszeresen visszatérő kérdés/probláma a leadtek tuneres topicban. Radeon kártyákkal meg nem megy rendesen az evr mód (nyújtás kikapcs), de legalább vmr módban pixelesedik a képe. A hardveres dvbt dekódolás meg lefagy pár perc után a pvr2-ben... 12 éve nem szívtam annyit a miro/pinnacle tuneremel, mint a hűdejó szoftveres leadtekkel... na de ez itt off
-
engusz
veterán
válasz
Balinov #13327 üzenetére
Balinov: de ilyenkor mit gondolhatnak? "Há, biztosan bent vannak a mandarinok, azé' felhívom őket."
PH 5.5: ó, nálunk még ebédszünet sincs, mert felváltva étkezünk. Meg se merném kavarni ezzel a minket felkeresők életét.
Amúgy meg egyre több az olyan betérő, akinek fogalma sincs mi az a webáruház. Szívem szerint csak a cég neve lenne kint a táblán, de sajnos az Önkormányzatnál "köteleztek" minket, hogy legyen kint a számítástechnika felirat is. Ez pedig sok olyat is vonz, akinek eszében sincs vásárolni, csak panaszkodik, hogy nem megy a Skype vagy éppen milyen gépe van otthon, amit majd _egyszer_ fejleszteni akar.
-
eziskamu
addikt
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Balinov #12404 üzenetére
A kapcsold ki a tűzfalat-tól én is agyhörgést kapok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Balinov #12152 üzenetére
na, ide én is csak egy régebbi kommentem tudom linkelni
...a srác már talán elvégzi következő félévben a fősulit (amit 2001-ben kezdett... szerintem ez lassan rekord lehet), de saccra az elmúlt 15-20évben (mióta van gépe) szinte semmi nem ragadt rá hw/sw témából
és diplomás mérnök-informatikus lesz... emberileg nincs vele semmi baj, de a szakmai tudása olyan szinten van, hogy egy csattogós falepkét nem bíznék rá... példának okáért: egy gépet nem képes összerakni, majd feltelepíteni egy alap win-t... mindig az egyik figurával csináltatja, akinek talán villanyszerelő a szakmája, de emellett elég magas szintű informatikai tudással rendelkezik, amit perfektül alkalmaz a gyakorlatban
(nálunk fősulin gyakorlatban kb. utp-kábelt tanultunk összerakni, de ez sem volt újdonság...)
az a baj, hogy sok ilyen ember tétlenkedik a munkaerőpiacon és a cégek nagy része is csak a papírt nézi
-
Zofren
aktív tag
válasz
Balinov #11646 üzenetére
Köszi. Tegnap már nem tudtam ezzel foglalkozni. Ma már nekem is bejön.
Sztori:
Benn volt egy ember, hogy telepitsunk win7-et a gépére, de fél óra alatt. Mondtam neki, hogy nem megy fél óra alatt, mert más géppel foglalkozom. De a fia, aki Ámerikában van, az meg tudja csinálni fél óra alatt. Ez volt hétfőn.
A mai telefon után, már fel van telepitve a win7, csak egybe van particionálva és a fia csinálta. (egy fia van). Na most hazajött vagy kinn sem volt? -
mephi666
nagyúr
válasz
Balinov #11012 üzenetére
hm... az nem rossz... itt a városban nincs aldi és a katalógusok sem jutnak el hozzám... ellenben a teszkós/madarasteszkós/metrós katalógusokban mindig szokott olyan konfig lenni, amin lehet röhögni... aztán sajnálni előre a szervizeseket, akikhez viszik majd tucatszámra...
-
net84
őstag
válasz
Balinov #7967 üzenetére
miért? nincs igazam?
Éljen a szabad program telepítgetés a mai napon!
Tegnap újratelepítettem egy rendszert, mert betöltéskor random időközönként belassult a gép. Frissítésket leszedtem, office-t visszaraktam. Nem is volt semmi gond mindaddig, amig az ügyfél el nem kezdett telepíteni. Nem tudom, hogy mit pakolgatott fel, de fél 6kor már hívott, hogy megint belassult.
- mit telepítettél össze már megint?
- semmit! az van rajt, amit ti raktatok fel
- és amit még itt nálunk mószeroltál vele?
- az csak a java és a flash player?
- ok! töröld le őket, majd java-t a sun.com-ról, flash player-t pedig csak azt, amit az x.hu felajánl.
- de minden gépre ezeket szoktam feltelepíteni
- nem baj, lehet, hogy itt a driverrrel akad össze, lehet, hogy valami mással
- nem lehet memória gond?
- nem! próbáltam másik rammal, táppal, odd-vel, odd nélkül, azzal is ezt csinálta az előző rendszer.
- akkor mi lehet?
- ha nem tér magához hozd be, megint újratelepítjük, és megnézzük mi borul meg rajt.az egyébként érdekes, hogy a partícionálás sem a leg egészségesebb, fizikailag a hdd-n fordítva vannak a partíciók, a 8 MB-al kezdi, de érzésem szerint a rendszer partíció is csak azért van elöl, mert a C alapján ABC sorrendbe pakolja őket...azóta nem hívott, kiváncsi leszek a fejleményekre...folyt.köv.
-
net84
őstag
válasz
Balinov #7965 üzenetére
az nem jó buli! Az első pár évben akkor hiba van a rendszerbe, hogy az ember nem bírja idegekkel. Azt a térhangzást és hangerőt eddig egyik gyereknél sem tudták rendesen megcsinálni. Pedig csak egy egyszerű poti kellene bele, hogy lehessen rajt halkítani, esetleg egy mute gomb...
késöbb pedig bugossá válik a rendszer, hiába adsz ki valami utasítást, nem képes végrehajtani...
tehát: nem éri meg foglalkozni vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest