Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
ilyen x-akták hozzám is szoktak jönni, pár kedvenc:
1. nem nálunk vásárolt gép, 2 havonta eltűnik róla winfos, szó szerint 1mb-os lesz a win partíció. Vírusvédelem, spyware védelem aktív, mégis ez van. Gondoltam egy merészet és karácsony előtt cseréltem tápot nekik, azóta tökéletesen megy a gép.2. feltelepítem a gépet, tökéletesen gyorsan megy, vírusírtózva minden védelemmel ellátva, de 2 hónap múlva elkezd kékhalálozni, hibajelentéssel indul. Szerintem itt a régi 40gb-os lapos maxtor-on van adatvesztés és amiatt csinálja, bár erre soha nem fogunk rájönni szerintem 100%-osan.
3. a legjobb dolog, mikor behozzák a gépet/laptopot, hogy nem megy. Bekapcsolom, feláll win, tökéletes. De náluk otthon be se kapcsol. Tegnap is jött egy laptop ami be se kapcsolt, de én megnyomtam a bekapcsoló gombot és indult... az már más kérdés, hogy az akksi enyhén szét van gyalázva benne, de megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest