- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
MR_Joe #25095 üzenetére
Meg amikor pl. nem jó a wifi hibával behozzák, kiderül, h szomszéd pistike próbálta telepíteni, ultimét extra-giga minden fullos verzióval, 200 db optimalizáló-überhipergyorsító progival... csak az AV és az alap dolgok maradnak le. Mint a kamionsofőr, mikor hazatelefonál a főnöknek, h eltört a tükör...
-
cbmfan
senior tag
válasz
MR_Joe #23659 üzenetére
ezt imádtam én is... másik meg a címkézés nélküli. "sorrendben van" - és bedobja egy zacskóba. kösz...
3.5-ös HD-s lemezek végén hullottak rendesen, 5.25-ös kevésbé. ezzel ellenben valószínű, hogy az összes Commodore játékkal teli DD-s lemez mai napig olvasható, pedig van köztük velem egyidős is.
na szóval kit tudok lehúzni egy működő meghajtóra?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MR_Joe #22910 üzenetére
Pedig ment a nagy flameháború is egy éve a fórumon is, hogy miért Szeged, miért nem Budapest a helyszín... Pusztán azért, mert a kiállító Szegeden van és a pályázat, aminek a keretein belül megvalósul, ide szól.
Vannak olyan gépek, amiket a teherlifttel sem lehetett felvinni, daru emelte be az oldalablakon. Az épület tervezésénél már számoltak ezzel. -
madgie
titán
válasz
MR_Joe #22220 üzenetére
Tegnap is szól a kolléganő (másik), hogy egy mami csörtet a vizsgálóba befelé (egész falas tükör van a boltban, így odalátni). Átmegyek egy perc múlva, mama ül a a sötétben türelmesen... mondom, csókolom, mire tetszik várni? Hát, fiatalember, kiesett a csavar a menyem szemüvegéből. Erre én: nem tűnt fel, mamikám, hogy öles betűkkel van kiírva, hogy vizsgáló? Na tessék jönni, átkísérem a szomszédba
-
qdak
addikt
válasz
MR_Joe #22107 üzenetére
XD
Nem, net mellet felesleges, ha veszek, monitor helyett lessz csak, talan ott meg nem tartok h garazsba szamuznek.Stol: megy a forrasztas, tv kisgep stb szerelo suliba tantam, nem akadaly kondit cserelni stb, ha kell 230 al is dolgozok.
Okj t muszajbol csinaltam, hatha lessz allasom, sok ujat nm mutattak.
Tulora nm gond, auto, jogsi van.
Hallozat, programozas viszont nm megy.
Felveszel? -
Mici80
tag
válasz
MR_Joe #21663 üzenetére
Jah ezek tényleg nagyon jó mondatok.
Másik kedvenc: A szomszéd kis srác aki igazi számítógép guru és tud mindent. Húú na ő azt mondta ez meg az a baja van.
A probléma annyi volt, hogy ezt gyereket én is ismertem, fb-n nyomul egész nap és codozik, gépet viszont még nem látott belülről. Gondolkodtam rajta, hogy egyszer megmutatok neki belülről egyet.
Az utolsó mondataidra reagálva ha az én kezem alatt durran el a táp akkor halál komolyan, fa pofával a szemébe mondtam volna, hogy: Uram! Ez úgy nézz ki drága mulatság lesz!Off: Valamelyik nap cseréltem ismerős gépébe Vargáné tápot Mercuryra remélem nem csöbörből-vödörbe esünk az új táppal.
-
bullseye
addikt
válasz
MR_Joe #20829 üzenetére
/OFF
Régi szép számtech. órák. XT-k voltak, és két vagy három AT. Mi lecsaptunk utóbbiakra már szünetben, mert annyit már értettünk hozzá, hogy jobb, és megvolt a "készségünk", hogy behívjuk a Norton Commandert, és elindítsuk a Prince of Persiát/Civ-et, amit az előző évfolyam kissé hozzáértőbb tagjai felraktak.
Erre bejött a tanár, hogy elmondja, hogy kell bekapcsolni a gépet, és elindítani a Nortont. Szóltunk, hogy ezt már tudjuk, inkább játszanánk addig. Ő meg lecsapta az áramot az egész gépparkra, majd elmondta hogy kell bekapcsolni a gépet, elindítani a Nortont, és ami fő, hogy kikapcsoláskor mindig parkoltassuk a vinyót, különben tönkremegy...
Na akkor értettük meg, hogyan működik a szakmai hozzáértés
-
sasa311
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged