- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
-
törölt tag
Ne viccelj! C=64 ugyan junoszty tv-n ment egy db-ig, de amigához már RGB bemenettel rendelkező ITT NOKIA televízót használtam
-
SityiSXT
őstag
-
TESCO-Zsömle
titán
Én 8 évesen bicajoztam, fogócskáztam, bújócskáztam.
Én is, "of korsz. Számítógéppel való találkozásaim kimerültek a korábban említett 6:30-tól órakezdésig időintervallumban. Odahaza C64 volt, de nem igazán érdekelt, csak néztem néha, ahogy faterom játszik rajta.
A suliban való PC-zés meg egyrészt felvágás volt, mert én voltam rá egyedül képes az osztályból, másrészt mi a túrót csináltam volna tökegyedül egy sötét suliban... Tanári felügyelet nélkül az udvarra se lehetett kimenni...
-
mongi
senior tag
Úgy látszik a 2. mottó igaz a The Guardiannál dolgozókra is: A Snowden-akták megsemmisítése
Csak azt nem értem, minek kellett szétflexelni a laptopokat, alaplapokat is
-
DeltaPower
addikt
Én alumíniumból vágtam-reszeltem bele betéteket, onnantól örök életű lett. A csillag-érintkezős fajtát jobban szerettem, azt könnyebb volt javítani, pl 4,5 voltos zseblámpaelem érintkezőjével.
Az említett játéknak volt egy Winter változata is, hasonlóan gyilkos
-
ViZion
félisten
Nah, volt olyan is, többnyire a használatira íratom fel.
Egyik helyen a menyecske gondolta, h már nem kell a doboz és begyűrte a kazánba: cd-vel, cetlivel, blokkal (jótállással) együtt...Örülök, h nem csak én vagyok ilyen öreg szárcsa... nemsokára harminckhömm... éves leszek. Ki sem merem mondani
-
Szakbarbár
aktív tag
"Lehet kellene is, mert lépten nyomon belefutok a kis ragasztott papírjaikba, hogy ők mennyire spílerek a gépek szerelésében.
A lépcsőházunkban is feltűnik 1-1, azt ahogy észreveszem eltávolítom, mert semmi kedvem a gányolásukat javítani."Ilyet én is szoktam látni, sőt még a helyi reklámújságban is hirdet az egyik. Azért kíváncsi lennék hogy mi történne ha hirtelen kimenne hozzá az APEH
Ha nem sajnálnám rá a pénzt, egyszer kihívnék egy ilyen emberkét és ott ülnék fölötte amíg csinálja a gépemet. -
Ez a modem a felhasználóé, ez nekem új. Életem során voltam már jó pár internet szolgáltatónál, de a modemig (a modemet is beleértve) mindig a szolgáltatóé volt a felelősség. Pont a napokban döglött be a modemem tápja (UPC), 1 napon belül jött a csóka és cserélte.
Eleve hogy felelhetnék én a modemért, amikor azt ők menedzselik?
Nyilván ami utána van, router, switch, gépek, az már az én kis tákolmányom, azt nekem kell rendben tartanom. Na de az ő kötelességük, hogy eljusson a lakásomba a szolgáltatás. Mindegy, engem szerencsére nem fenyeget az a veszély, hogy inviteles legyek, ahol én lakom az nem Invitel terület.
-
SityiSXT
őstag
Erről jut eszembe: HP EliteBook 2170
Egy nagy kazallal rendelt a cég belőle, és eddig kb. a negyedénél kellett wifi kártyát cserélni, mert sorra pusztultak meg. Ami még rosszabb: a fiókomban van egy, amin már másfél hónapja tököl a HP, mert hiába cseréltek már alaplapot és wifi kártyát, csak nem látja a wifi hálózatot (illetve ha mégis, akkor se tud csatlakozni). Legutóbb volt képük azt mondani, hogy driver...Ja, persze, üzemel itt vagy 50-100 gép már (és mennyi van még becsomagolva...), ugyanazzal a Windows image-dzsel telepítve, de pont ennél van drivergond, mi?
-
ViZion
félisten
OMFG...
Nálam a mai EPIC az volt, h csörgött a teló: XP-t telepítene, de serialt-kér. Mi az és tudok-e adni... Az a szép, h egy új laptopot vitt.Javítottam már úgy gépet, h a műhelyfőnök a könyvelő és a nagyfőnök figyelte minden mozdulatom. Nem tudom mit kezdtem volna a cég könyvelésével, biztosan érdekes olvasmány, ha ekkora volt a para. Remélem elköszönéskor említetted a kedves ügyfélnek, h legközelebb már lehet, h SEMMIT nem lehet lementeni, helyreállítani, stb... Ez megnyugtatja őket, hamár ekkora birka, megérdemli. Ha ennyire nem bízik meg benned, akkor keressen mást, a gyereke biztosan ért hozzá...
-
Jazzos
őstag
Pár éve heti jelenség volt nálunk, hogy hozzák be a gépet, vírust kellene irtani. Ok, van most rajta valami? Igen. Mi? NOD. És tényleg. És tényleg vírusos is.
A héten két vírusos/malware/spyware/mindenamiteltudszképzelni gépem volt, az egyiken Avast volt, a másikon AVG.
Fizetősben a NIS-t ajánlom, olyan még nem volt, aki visszahozta volna, hogy újra gond van a géppel. Szóval vagy nincs, vagy úgy megutáltak a NIS ajánlása miatt, hogy inkább soha többet nem jönnek vissza.
Ingyenesben pedig a Spybot+Avira kombót ajánlom. -
Gézengúz
addikt
Naja, van nálam egy 53%-os, egy FUSI laptopban, (betöltés az Üdvözöljük feliratnál megakad bármit csinálok vele, csökkentett módban elindul) most már be sem kapcsolom csak ha megjön a másik winchester amire lementek...
Esetleg valakinek van ötlete mielőtt szétszedem, hogy egy Compaq mini 110-en miért nem tudok belépni a Bios-ba? Bootképernyő van, majd a winchester megtalálásánál annyira megakad, hogy a biosba sem enged belépni... CTRL+ALT+DELETE él újraindul vele a gép nem fagy bele...Szét akarom majd szedni lehúzni a winchestert, hogy nem-e abba hal bele...
-
TheReMiXeR
senior tag
persze, álmomba még nekem is beugrik a 100 meg 200 %-os kellék haszon, a 20-30-40%-os komplett gép haszon... mert nem volt még ennyi multi...
ma is adunk szívesen 10db-nál ajándék darabot ha bele tudom kalkulálni az árba... de mivel rögtön az árgép a mérvadó így alapból húzza mindenki a száját
...és még mindig vannak olyanok akik összetévesztenek bennünket a ruházattal, meg a bútorral...
"öcsém aggyá má 20-30% kedvezményt..." -
toydog55555
csendes tag
Meg a csudás hang amit bemondanak, pályaudvarokon semmit nem érteni, olyan mintha telefonon keresztül orrhangon beszélne, az ezeréves hangosbemondó rendszer meg rendes beállítás nélkül nem képes kiadni rendesen,ezért csak zaj lesz belőle. Láttam pár helyen újfajta kijelzős utastájékoztatást. Még be sem fejezték, de már a fele pixel random villogott. BKK-nál is felszerelték az új kijelzőket, megérte kiszerelni őket, összes azt mutatja, hogy "Üzemen kívül". Meg út mellett is kijelző, amin reklám lett volna, ott meg a BIOS állt CMOS Checksummal.
-
így igaz, green, pink és és blue is volt belőle, és nem is voltak rosszak, én bő 3 évig használtam egy kéket, és frankó állapotban adtam el, nem láttam még például akkumulátort, ami így bírta volna, de úgy általában a noti sem az msi jellemző szintjét hozta, hanem bőven felette; link
valami 190 e ft volt anno újonnan, de visszagondolva jó, hogy nem sajnáltam érte annyit. -
biker
nagyúr
ki mondta, hogy olcsó kell?
Annál rosszabb nincs is, mint amikor minden kattintásomat árgus szemekkel figyeli valaki.
Aztán, ha valami olyan van, és elfelejtetted vinni magaddal a dolgaid egy részét, szabadkozhatsz, hogy jaj majd visszajövök később.de van, amikor elviszi a gépet, majd haza, és otthon derül ki, nem is kapta meg amit kért, mert kért vírusírtó frissítést, de nem rakta fel a kedves szerelő, illetve nem kérte az office 2010-et mert a 2003 jó neki de mégis felrakták, és ilyenek
vagy ész nélkül reinstallál az okos szerelő, vagy elállítja a netet mert az ő routerén az úgy jó, hazaérve nincs net, új telefon, stb -
Melack
veterán
Igazság szerint azért nincs, mert nincs rá akkora kereset, hogy érdemes legyen tartani ilyenféle vadhúst (nyúl). Meg azért ezekkel macera is van, ha éttermi részről nézed.
A birka meg sok helyen tájjellegű kaja, nálunk az Alföldön két havonta van, mert szeretjük, de volt pároméknál Zalában speciel mindenkit a méla undor fogott el, amikor említettem.
-
-
Ironsides
tag
...és azt le kell menteni, ha törik ha szakad.
...pénz nincs, de akkor is meg kell menteni,
...mi az, hogy 2kiló a beköszönés mentősékhez???
...valahogy meg kell oldani és kész!Itt jönnek a példák!
Így vagy úgy nem lehet?
Hát van biztos itt valami vinyó amibe át kell rakni azt a fényes lemezt és úgy gyorsan le kell húzni valami gépre és könyvtárba!Nem zavarhatom el, de miért?
Mert recepció van minden vonalon!
-
cbmfan
senior tag
éjjel aludtam vagy három órát....
mai termés:
- két nemmegyagépanagyesőótasegiccsé (vérpistikék)
- egy tönkrevágott még egy hét garanciális nyomtatópultos pedig ráejtette fénymásoló üveglapjára a félkilós kalapácsot. három órája szedem ki belőle az üvegszilánkokat... szerintetek sima ablaküveggel lehet pótolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest