Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Említettem természetesen! Ért a gyereke hozzá sőt, egy nagyon jó szervizes és informatikus, de a történet többi része egy másik könyv másik fejezete, ami nem a topik témája.
Amúgy az előbb ébredten, csörgött a céges telefon. Tudom, hogy nem szabad felvenni, de a sajátom mellett volt, és felriadva azt se tudtam merre vagyok arccal előre. A c meghajtós ügyfél hívott, hogy outlook express el nem tudja elküldeni a levelét. De a tv is azt mondja nincs net, meg a műholdvevő is. Viszont tud nyomtatni (ez azért fontos, mert előttem valaki basztatta a nyomtatót és az usb kapcsolatot letiltotta, csak a wifi és a lan megy benne). Tehát belső hálózat van. Kérdem a modemen világít mind a négy led? Erre mondja, hogy már többször újraindította. Majd nagy nehezen kihúztam belőle, hogy a jobb oldalon kettő vilog. ADSL és az Ethernet. Mondtam, hogy vegye fel az Invitellel a kapcsolatot, én meg főztem egy jó erős kávét.
Most tényleg a 3. céges hely ahol belefutottam az Invitel jótékony hatásába. 1-1 nap sz.pi sz.pi dino-t simán elkönyvelhetek miattuk. Nagyon szeretem az őskövület D-link 360R modemeiket. Miért nem lehet lecserélni már azokat? De nyaltam már be T-system-et is, hogy az új bekötéshez kapott az ügyfél egy D-link routert, a cisco multi ketyere meg el volt dugva a szekrénybe, a D-link olyan nagytudású volt, hogy nem volt hajlandó swich-ként menni, és mire rákérdeztem, hogy van e egyáltalán modem az épületben, már majd megőszültem/megőrültem (kinek mi tetszik). Persze a cisco-ban volt kábeltévé telefon, wi.fi, lan, csak a bekötő ember sz.rt beállítani 3 perc alatt.
Persze barátnőmnél is szívatott már meg az i betűs cég. 4 órát kínlódtam az elpusztult router pótlásán, az ebéd is megfőtt, vagy 5x hívtuk a bűvös számot, vagy 5x tagadták hogy náluk lenne a hiba, mikor is hatodjára bevallotta az aktuális hang, hogy egész hétvégén hol volt hol nem net, mint a mesében.Innen üzenem minden kedves szolgáltatónak, hogy a szolgáltatás azért van, hogy az ügyfél használja, ők meg pénzt keressenek. Az elavult eszközöket meg illik cserélni, még náluk is (360R).
Lehet nagyon kifakadtam, de ez szerintem vasárnapra kijárt nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Arc Raiders
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gitáros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest