Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #32898 üzenetére
Jajj, de szeretnék egy ilyet, de 60-80eFt-ért nem fogok venni.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
bitpork #32895 üzenetére
Vegyetek cuki karkötőt, van rajta minden, ami kell
Amúgy sört helikopterrel is lehet nyitni, bár némi tuningot kell hozzá adni
-
-
DeFranco
nagyúr
milyen bicska az ami nem összecsukható?
nekem a bicskámon van csillagcsavarhúzó, és szintén mindig nálam van.
az már a victorinox szégyene, hogy nincs olyan bicskájuk, amin egyszerre van csillagcsavarhúzó, dugóhúzó és olló, kivéve talán egy másfél kilós citromsárga féltéglát. így kénytelen voltam venni 2k-ért a praktikerben egy budget példányt, ami egyszerre tudja ezeket a többi funkció mellett, 2k-ért.
-
wolfman
veterán
válasz
Darth_Revan #32886 üzenetére
A hűtésig általában nem gáz szétszedni, onnan kompresszorral kifújni a nem oda illő koszkandúrokat, akarom mondani porcicákat. Ha picit is ITs vagy, lennie kell csavarhúzódnak.
De utáltam azokat a helyzeteket, amikor haverokhoz átmentem régebben, majd helyben közölték, hogy gépet kellene szerelni. Ok, adj csavarhúzót mert nem hoztam. Ezek fordultak elő:
1 - Ezer éves szar, lesorjázott csavarhúzó volt, más sem.
2 - Egyáltalán nincs csavarhúzó a házban!
3 - Műszerész csavarhúzót adtak, amivel max véleményt, de erőt tuti nem lehet kifejteni.
4 - 'Ááááááh, most vettem frankó szerszámokat kisapám!' kijelentés után a kezembe nyomott TVs csavarhúzó markolata elengedte a szárát, így ezután csak vésésre lehetett használni maximum.
Ma már ennél felkészültebb vagyok. Nem járok haverokhoz! -
Speed®
titán
válasz
Darth_Revan #32886 üzenetére
Az már rajtad áll, rábeszéled-e a költségekre..nincs ingyen ebéd ilyen szinten.
-
Speed®
titán
válasz
Darth_Revan #32884 üzenetére
Azért illdomos lenne a hűtést rendberakni, ha már vinyócsere is lesz..
-
Darth_Revan
veterán
válasz
wolfman #32881 üzenetére
A gep egy Asus K53SD es olyan 2 eves korul van, szerintem par honapja jart le a garancia
Hiaba az allando magas rpm, ez a dron mar nem fog repulni mar, mivel konretan a cpu ventillator a sok retektol vagy teljesen beakadt vagy mar total be is dobta a torulkozot, ami miatt a cpu is 800 mhz-re throttlingol es ez is okozza a belassulast
(de a gep bal oldalan lehet tojast fozni es legalabb a gep is halkabb lett)
Akku is megdoglott, meg a tapot is mar cserelni kellett korabban...
Csak ra ne probaljon beszelni, hogy ugyan szedjem mar szet, hatha sikerul megcsinalni......
-
macilaci78
nagyúr
-
sptkyle
senior tag
Szokás szerint nem teljesen számtech, de remélem befér a topicba.
Friss termés:
Tegnap egy szétszedett X360 "Hibás alkatrészei": [link]A másik tegnapi "fura eset":
Volt nálunk egy hibás médialejátszó 10 hónappal ezelőtt javításon. Helyreállítottuk a FW-t, mert csak szoftveresen volt problémája, tökéletesen működött, kiadtuk.Most ismét visszajött a készülék, nem ugyanolyan, de ugyanúgy szoftveres problémával. (hardveres problémának ismét semmi nyoma) Ismét recovery. Ügyfelet értesítem, majd felháborodva közli, hogy de hát csak 1 hetet ment a készülék, miért nem csináljuk meg garanciába?
Ti mennyi garanciát szoktatok adni amugy egy Win reinstallnál? -
wolfman
veterán
válasz
Speed® #32874 üzenetére
...rövidre zártam annyival a dolgot, hogy...
Amikor leégetéssel gyanúsítanak, ne mondj olyat, hogy rövidre zárod a dolgokat!
(#32871) Darth_Revan: Mikori a gép és mit tud?
(#32875) Tim82: Gondolom tele lehet retekkel is már a hűtőborda, így jön össze a 81 Celsius.
(#32880) Baltoafarkas: Szerintem fesz alapján számolhatja ki az RPM-et, aztán hogy felpörögjön odacsavarja neki az áramot, mikor felpörgött meg visszaveszi amennyire kell, te meg azt látod, hogy kétszeres hangsebességgel hűt éppen.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #32876 üzenetére
Ilyen a T500-am is nyomott.
Akkor szokott mikor épp elindult a venti passzívról és még nem pörgött fel.
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #32876 üzenetére
Jóhogy. Ez egy laptopnak álcázott drón, Darth_Revan sem asztalon tesztelgeti, hanem százhúsz centi magasságban lebeg előtte a cucc. Ehhez meg kell a pörgő rotor.
-
Tim82
félisten
válasz
Darth_Revan #32871 üzenetére
Az a 4-14% terhelés mellett 81 Celsius fokos CPU is izgalmas.
-
Speed®
titán
válasz
ViZion #32873 üzenetére
Járt nálam egy pénégy csudagép, ganajolás, +RAM, alaplapi EG2 helyett HD3450, hogy rá tudja kötni a tulaj a HDMIs TVt is alkalomadtán, üzemelt szépen. 2 hét elteltével hív, a kari leégette a monitort..mondom WTF? Tudtommal DSubon nem rohangál sok delej. Gépet elhozta, VGA amperszagú, kiszedve IGPvel megy hibátlanul a technika. Monitorról mutatott képet, valami mezozoikumbeli Belinea, a teteje besüllyedve-elbarnulva..nem akartam sokat magyarázni, rövidre zártam annyival a dolgot, hogy ideje új gépet venni, ha már monitorra is költenie kell..de nem nálam, ha komolyan gondolja, hogy a VGA volt a tettes ;p
-
Speed®
titán
válasz
Darth_Revan #32871 üzenetére
Nálad romlott el, nála még 100/100 volt, csak a vírusok miatt volt lassú x)
Toshiba..számát sem tudom, idén hányat kellett cserélnem..+ a Hitachik..
A sokat fújolt Samukkal meg alig van gondom..fene sem érti ezeket már.. -
Darth_Revan
veterán
Kollega megkert, hogy nezzem mar meg a laptopjat, mert picit belassult, meg picit mintha melegebb lenne...
Ok, Win mar el sem indult, semmi gond, legalabb uefi modban felraktam egy friss windows-t, majd alap driverek felrakasa utan megneztem mi is a helyzet a motorterben es ez fogadott:
'Nyad...holnap amikor kozlom a hirt, tuti, hogy megprobal rabeszelni, hogy azert probaljam mar rendbe rakni
-
-
LógaGéza
veterán
válasz
mephi666 #32865 üzenetére
Azért a Chifiből se jó mind, CWT-seket én kerülném, de a Sirtec az már elég megbízható
-
wolfman
veterán
válasz
mephi666 #32865 üzenetére
Nekem régi gépemben egy Chieftek GPS-400AA volt. Alapvetően nem volt vele baj, ha azt leszámítjuk, hogy bekapcsolás után 10 percig folyamatosan fokozatosan hangosodott a 'na ez már minden csak nem halk' szintig. Nagyon utáltam mert tényleg mindegy volt neki mi van, akkor is pörgette a ventit, ha nem kellett, pedig kifejezetten hűvös levegőt fújt.
Utána FSP ZEN 400, most meg Seasonic SS-460FL, így egy venti mínusz. A ZEN-t el kéne adjam mert csak porosodik, de annyira szerettem, hogy még nem vitt rá a lélek.
-
mephi666
nagyúr
válasz
wolfman #32864 üzenetére
egy ilyen win 3.1-es pasziánsz alatt is képes felgyulladni
...switching power supply "márkájú" táppal már vagy 10 éve nem találkoztam: eddig szerencsésnek mondhatom magam, mert volt sok szenny tápom: 2001 körül valami kingstar döglődött nálam, de nem füstölt, csak nagyon instabil volt vele a rendszer... aztán 2006 október 23-án neki akartam állni a szakdogámnak és az akkori deer táp is forradalmi hangulatba került, durranással és füstöléssel tiltakozott ez ellen
utána fektettem egy minőségibb 350-es chieftec-be amit 2011ig használtam, de akkor hozzám került egy giga460superb: sok pozitív értékelés rávett, hogy cseréljem... jó is volt addig, amíg egyszer szombat este irtózatosan bebasztam, klippeket néztem yt-n, chateltem ezzel-azzal és megcsapta az orrom a füstszag... még ment pár másodpercig, aztán sercegés, tömény füst, kikapcs... reggel felébredtem, ösztönösen első út a gép felé, büdös füstszag, táp szétberhelve kidobva a szoba közepére... akkor állt össze, mi történt... gyors megnéztem telefonról edigital vasárnapi nyitvatartását, 9:45kor bevertem 2-3 vodkát, hogy ne szakadjon szét a fejem és képes legyek odáig elmenni bicajjal és vettem egy chieftec ctg 500 80p-t, ami azóta is megy szinte 24/7-ben (éves nyaralások alkalmából kap néhány nap pihenőt, vagy ha legalább 1-2 napig nem vagyunk otthon)
...ha táp, akkor nálam csakis chieftec... ha hülye fejjel nem adom el 4éve a kis 350-est, szerintem mai napig az menne
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #32862 üzenetére
Elképzelem, ahogy az ember benyomja a krájzisz hármat aztán a tápegység a Halálos Iram első részében látottak alapján (nitrótól széteső verda) hullik darabjaira.
-
LógaGéza
veterán
válasz
macilaci78 #32862 üzenetére
Nem, csak a típus olyan, ez még működik, bár ezek után kérdés, hogy merjem-e használni. Lehet eladom valakinek, aki szeret ilyenekkel "foglalkozni"
-
wolfman
veterán
válasz
#90933760 #32839 üzenetére
És nem értve, hogy miért kerül ez bármibe, mikor az illetőnek ez a hobbija, hiszen úgy is mindig számítógép előtt ül.
(#32840) Darkness: Azért, ha a gép ezek után bekapcsolt hibamentesen, el lehet mondani, hogy a táp jó munkát végzett egy noname-hez képest. Igaz leégett a fenébe, de nem volt öngyilkos merénylő és vitte magával a többi komponenst is. Ez ilyen Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulat tag lehetett, aki csak önmagára veszélyes.
Ahogy elnézem a fotókat, ennek bizony égnie kellett jódarabig ehhez az állapothoz.
-
TaaT
nagyúr
Örülhet hogy nem égett le a lakás a picsába.
-
Darkness
aktív tag
Üdv!
hogy legyen egy ON is a sok között. Hibabejelentés érkezik, nem kapcsol be a gép. kicsi füst szag is volt, de most nagyon kellene a gép, mert 1 hét szabiról visszajött a "Tulaja", de Ő sem tudja bekapcsolni.
Kérek mindenkit, csak azok tekintsék meg a képeket, akik szakmailag ott vannak, elmúltak 21 évesek (szakmai tapasztalattal?), és erős idegzetűek. semmilyen felelősséget nem vállalok a képek megtekintéséből származó, bármi nemű károsodásból...
Tényleg...
-
TA68
őstag
Most javítottam egy LCD monitort. Bekapcsolom a tulajnak, nézze meg. Tulaj megszólal, minden oké, csak tegyem már vissza a monitorra azt a háttérképet, amin a kutyája van.
-
cbmfan
senior tag
-
cbmfan
senior tag
válasz
wolfman #32820 üzenetére
12 kereken, 2011 októberben telepítve.
ezt még a végére, de ez legyen az utolsó off
-
wolfman
veterán
Akkor ezek szerint a 10Gb normál méret.
Az a baj hogy egy könyvelőnek a gépéről van szó, aztán az a pár könyvelő szoftver nem hajlandó csak a C-re menteni a saját szarát.Egybe kell tegyem a 120Gb-os SSD-t.
-
wolfman
veterán
Emberek. Egy 64bit-es Windows 7-nek nagyjából mekkorának kell legyen normál esetben a winsxs könyvtára?
-
csoki
senior tag
válasz
*Ropi* #32816 üzenetére
ezt muszáj még belinkelni, aki esetleg még nem látta: dalkérés: reebook or nike?
-
Gondwana
addikt
Szàmtech boltosok memoàrjai, azaz amikor nincs munka...
(nàlunk ma felmondàs lesz, azt még nem tudom, hogy adom vagy kapom, de lesz) -
TA68
őstag
A kis Jedlik Ányos beszalad az anyjához. Anyu...anyu, tudod mit csinál apu a kertben? Tudományos kutatás.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #32809 üzenetére
-Az én gépem portalan és tiszta belülről. Mondjuk nem is valami fos pc.
-a fos maced is pcből vanAz év párbeszéde díjra jelölöm.
-
-=RelakS=-
veterán
-
Pötyi
őstag
- Leslie még csak doktorandusz?
- Nem. Leslie mán' doki... -
TA68
őstag
-
norbert1998
nagyúr
Szóviccelhez
:
Csókolom, Bekéne Antal vagyok,de magácskának csak Bekéne Tóni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Hegesztés topic
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest