Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezeket a kacatokat megveszi egyáltalán valaki?
-
válasz
Armagedown #21194 üzenetére
Gyerekek sírok a röhögéstől
-
Ygg
senior tag
válasz
Jajjj....
Ezektől mentsen meg a Jóisten. -
Ironsides
tag
válasz
Hogy nézne ki, ha nem lett volna a szeretett notija???
-
Balinov
titán
válasz
Szaküzletben telepített jogtiszta aktivált limitált kiadású Windows 7 Deep Ambition operációs rendszer
ennel a resznel lefejeltem az iroasztalomat
-
Armagedown
őstag
Jó állapotban levő noti
Csak egy kondi hibás rajta
Másik gépcsoda -
cbmfan
senior tag
visszatérve témára, valami ötlet 4.3"-os digitális mini tvre? sürgős lenne...
ebayen láttam jópárat, de freeview tunerről fogalmam sincs, hogy kezeli-e mpeg4et.
-
DeFranco
nagyúr
Adat nem érdekes, életre lehelhető, csak vagy felpörög vagy nem, aztán vagy leáll vagy nem... kicsit gázos a tápellátása két USB 3 port nem elég neki, random dobja a nyiik nyiik nyiik nyiik-et... (2,5"-os USB2-es) de az adatokat le tudom róla menteni, csak nem lesz így hosszú életű, inkább cseréltetném.
-
cbmfan
senior tag
nem tűnik annyira hülye ötletnek...
-
Balinov
titán
válasz
SityiSXT #21176 üzenetére
Ugye,hogy nem csak nalam bas*ta ki a virtualis biztositekot. Mentsegukre legyen mondva, a tobbseg nem ilyen, local IT/hw-s csavo pl. tok normalis, ticket nelkul is megcsinal sokmindent, ha elkapja az ember a folyoson. az az ipconfigos csoka meg iszonyat nagykepu paki (no racism, but...) mar ott tartok, ha a kozponti HD-s szamot hivom es megismerem a hangjat, kerek masvalakit, mert a legaprobb dolgot is ugy csinal meg, mintha valami szultani kegyet gyakorolna.. Applications/ERP supportunk az korrekt, full indiaiak, de vagjak is a temat, meg csinaljak is...bar arra rajottem, reszletes hibaleirast hot felesleges a tickethez rakni...
-
SityiSXT
őstag
válasz
Balinov #21166 üzenetére
Na ez az, amihez nekem nincs gyomrom. Egy ticketben szepen leirom, mi volt, aztan csok. User survey ugyis kimegy, azt altalaban ki szoktak tolteni, a fonok meg meg is nezi a legtobbet (azokat mindenkepp, ahol kiugroan jol vagy leminositettek a helpdeskest). Ha azt latja, hogy "sokat" tettem a user elegedettsegere, azzal a sajat megitelesemet novelem az o szemeben, es ez fontosabb, mint par statisztikai mutato - es ezt o is tudja.
-
-
sasa311
veterán
Ősrégi Seafate Barracude 7200.9 160 gigás vinyóban lehalt a motor. Csak próbál szegény felpörögni de nem tud...
Adat kéne róla. Ismer valaki olyat, aki emberi áron tud ilyen fosban mechanikát cserélni?
Lemezek 99,9%, hogy sértetlenek benne, SMART szerint kiváló volt a kondíciója még ma reggel, amikor utoljára életet tudtam bele lehelni, keveset is ment csak nagyon öreg...
thx
-
DeFranco
nagyúr
Elnézést a pofátlan kérdésért, tudjátok, hogy nem jövök gyakran, ennyiszer sem kellene, de talán elnézhető:
garanciavégi hibás samu külső HDD-nél mi az ügymenet? még garis, augusztusban jár le. mire számíthatok?
-
válasz
SityiSXT #21160 üzenetére
almát nagyon nem ismerve, de valamiért ösztönösen idegenkedve tőle azt feltételezem, hogy egy hatalmas droidképzőn estek át, és csak valami sajátos hibakereső rendszeren túlesve fogalmazhatnak bármilyen véleményt, a sajátjuk teljes figyelmen kívül hagyása mellett.
sorry, ha valakinek a lelkébe léptem a véleményemmel, tekintsd úgy, hogy nincs lelkem -
Balinov
titán
válasz
Cheesy #21165 üzenetére
ez pontosan igy van. Nalunk a CSC csinalja a HD-t outsource-ba (site-on kb 300 user, global kb 50-60e). Minap gond volt az egyik ERP alrendszerrel ezert kollegamnal, athivott, nezzem meg, hatha csak valami zongezo security beallitast nem lat..kozosen hivjuk a 7777-et kihangostiva, mondom mi a gond, csavo nyitja a ticketet. Mondja, hogy ralepne RDP-n a gepre, persze, mi a belso ip, kollegam ravagja, kell-e valamit beirni a cmd prompt-ban az ipconfig melle,hogy kiadja az ipcimet? (o nem kocka,atlagostol jobb felhasznalo).HD-s srac, nem, ird csak be,majd Enter... meg ra se lepett a gepre, mar jott az email ertesito,hogy HD ticket opened, 5mp mulva, ugyanaz a ticket closed. Comment: show user how to check local ip with ipconfig...na mondom, igy persze, hogy jo mutatoik vannak..
-
Cheesy
őstag
válasz
SityiSXT #21164 üzenetére
Feltételezem a vinyó csere árát akarták megspórolni azzal, hogy újratelepítik, visszaküldik, hogy működik, nincs baj vele, te átadod az ügyfélnek, neki aznap este beszarik, hozza vissza, te küldöd vissza almásoknak... de akkor már más lesz a garanciális ügymenet-szám. Nagy mennyiségben ez a megoldás javítja náluk a statisztikát és megteszik a felső vezetés által elvárt "spórolást". De ez csak az én feltételezésem
-
SityiSXT
őstag
válasz
localhost #21163 üzenetére
Pedig van Apple plecsnijük... No, mindegy, csak már nem először csalódok bennük. A hibajegyen mindig megírtam, mi a hiba és mivel jöttem rá, hogy az, aztán ők elkezdenek balf...ékeskedni, végül egy darab idő múlva jön a "jé, tényleg" effektus. Pedig én helpdeskes vagyok, nem szervízes, ergo elvileg nem is az én dolgom volna rájönni, mi a baja - csak én vagyok annyira jófej (meg tapasztalt), hogy megmondom, hol keressék a hibát. Az nem hibakeresés, hogy egy döglődő vinyóra újrahúzzák a rendszert...
-
SityiSXT
őstag
User jelenti, hogy folyton fagy a MacBookja. Raengedek egy fajlrendszer-ellenorzest, dob egy gyonyoru signal 8 errort. Ubuntu CD be, GSmartControllal ranezek - a reallocated sector count tullepte az egeszseges erteket. Hibajegyet megirom a szerviznek, hogy a HDD SMART hibas, cserelni kene; adatokkal ne foglalkozzanak, azt mar sikerult lementenem (user kapott egy tartalekgepet). Egy het mulva visszairnak este 6 korul, hogy ok ujratelelepitettek, es szerintuk semmi baja. Aztan masnap reggel 10 utan jon a kovetkezo mail: bocsi, megis valami hibat dobott a gep, tenyleg a HDD doglott be. Es ez az Apple markaszerviz...
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
santaclaus #21155 üzenetére
majd ők termelik ki a nyugdíjadat
-
biker
nagyúr
válasz
santaclaus #21155 üzenetére
vagy te nem értesz egy normál kérdést???
kártya kivágó kézikészülék, amibe berakod a sim kártyát, és kivágja microSIM méretre, 1100Ft, nekem is van itthon
-
santaclaus
csendes tag
Mai legjobb 2 perce.
Fiatal 17 körüli srác be, szégyenlősen körülnéz majd megkérdezi:
- Itt lehet kártyát vágatni?
- ???!
- Izé kártyát cserélni?
- ???!Majd rájöttem hogy normál SIM kártyát akart microSIM-re cseréltetni...
Megkérdeztem a szolgáltatóját és átzavartam a T-be...Annyira szomorú hogy ezek a mai "gyerekek" egy egyszerű kérdést sem tudnak megfogalmazni normálisan
-
cbmfan
senior tag
bocsánat, hogy beoffolok, de sürgős lenne.
Édesanyám hamarosan kórházba megy, eddig egy kis Casio "zseb TV"-t használt, de közben leállították az analóg adást. keresek helyette valami alternatív digitális megoldást, ami ugyanígy elférne kezében. típus, ár teljesen mindegy, de konkrét helyet kérnék, ahol azonnal meg tudnám venni.
előre is köszönöm!
-
Littoral
aktív tag
válasz
dvdbackuper #21132 üzenetére
Jaja, ez nem engedély kérdése, két - egymástól független - munkahelyről van amúgy szó. Egyesével teljesen szabályos a dolog.
-
StSanya
senior tag
Ismerős boltos tette fel FB-re, ezzel: "bal oldali képen kreatív ügyfél hűtési megoldása. Mi inkább a jobboldalit javasoljuk..."
-
localhost
Közösségépítő
válasz
dvdbackuper #21132 üzenetére
Ezt nem "engedik", hanem vagy "elvárják" vagy "megkövetelik"
-
Gézengúz
addikt
válasz
macilaci78 #21124 üzenetére
Napi 15 óra meló???Sokáig nem bírnám....
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Gézengúz #21123 üzenetére
Jártam már én is úgy, hogy egyszerűen nem tudták megfizetni a szabadidőmet, mert többet ért nekem az, amire fordíthattam. Amikor nem volt lehetőségem a hobbimnak élni és nem volt barátnőm, fordítottam én is én is heti 104 órát pénzszerzésre. Nem volt alternatív költsége.
-
Gézengúz
addikt
válasz
macilaci78 #21120 üzenetére
Én meg ha nem kapcsolom ki a telómat egyből megtalálnak egy kis +munkával...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #21121 üzenetére
Ezek hogy működnek egyáltalán együtt?
(hja látom sehogy.)
Amúgy én pl sokáig eset-et használtam, aztán már nem érdekel dolog, MS féle Essential bőven elég nekem úgy érzem.
-
-
ati012
őstag
válasz
#21346560 #21117 üzenetére
Virágzik a pet palack, papir, vas, réz, bodza, makk, halászat, alu doboz, üres palack, nyák kereskedelem.
A nyers anyag fogy, újrahasznosítások korát éljük.Lehetőség van. Alja lehetőség? Igen. Jobb mint az éhhalál? Igen.
Ha valaki most fent tudja tartani azt az állapotot hogy elél hónapról - hónapra az nyilván nem tud félre tenni havi X pénzeket gépre. Még inkább nem tudja egy összegbe kitenni. Elkezdi intézni a fenti lehetőségeket és megvan a pc. A kormány meg majd észba kap ha 8 millió magyar kukázik. -
cbmfan
senior tag
szomszéd csenget, hóna alatt notija, és mondja, hogy nem akar leállni. (nem indulnál lepasszoltam volna azonnal.)
odaadja, elzavarom, szóljon két óra múlva. gép bekapcs, xpsp3. csík megy... megy... még mindig... csináltam egy teát (5 perc), megy... jé indul. kb. negyed óra alatt sikerült is behoznia asztalt, de bőszen homokórázik. nézem tálcát, hopp, egy nod. egy avast. egy norton. egy avira. egy avg. egy panda. egy zone alarm. egy outpost. egy comodo. egy ashampo firewall. egyéb nyalánkságok. persze kivétel nélkül mind rinyál, hogy lejárt, vedd meg, frissíts.
itt mondtam, hogy oké, én ehhez nem nyúlok. próbálom kikapcsolni. de hiába nyomok rá, nem történik semmi. gombot megnyomom, nekiáll tekerni winyó veszettül. újabb tea, újabb öt perc. még mindig teker. hagytam így még kb. fél órát, igaza van szomszédnak, tényleg nem áll le, mert ettől a rakás szeméttől képtelen. ekkor csönget szomszéd. behívom, mutatom, hogy a rakás vírusirtótól és egyéb "okosító" programtól képtelen leállni. erre lecsukja, kihúzza töltőt, kiveszi akkut (winyó krrrrrrr-nyekk), és szó nélkül kimegy. én meg csak pislogok...
inkább nem mentem utána a bézbózutővel behajtani némi hozzájárulást.
-
johniee
senior tag
Ügyfél notija lassú...
Winyo Hibatlan, De 50 fokos a legkondicionalt helyisegben.
Jaa de multkor egy fureszuzemben volt 2 honapot
Éljen a kompresszor -
mongi
senior tag
Mai csodamasina:
Asrock K7S41GX , 1GB ram, FX5200 (venti nélkül a borda) , 80GB WD hdd, nem működő optika, 350W-os táp.
A Tünet:
Vagy megy, vagy nem.
POST van, XP logó van, utána a nagy büdös semmi.
XP ok, mert hol feláll hol nem. Vírus nincs a gépen, már ellenőriztem. HDD smart szerint ok.
Gyanakszok a SiS chips döglik lassan. LAN már nincs, csak kártyával, hang dettó.Megoldás:
???
Tudom-tudom. Kib@szarintani az egészet és venni egy normálisabbat, no de "kőtcségtákáréjkosság ván" -
toydog55555
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #21105 üzenetére
Régebbi házhozmenős meló volt. Mostanában inkább behozatom a gépeket. Egyik üffél elhozta a gépét, majd elkérte belőle a HDD-ket és a ramokat, de az alaplap az sürgősen kellett bele. 3 hete próbálom vele visszahozatni a HDD-ket és a ramokat.
Felment az acer csodára a w7, szerencsére kezelte a gép nagy részét alapból. Pénteken elvielg lesz mégegy laptopszereléses melóm. Acer az is... 2 darab Aspire 3100-ból kell 1 működőt csinálnom. HDD egyikben sincs, lubuntu fut a júzernál pendriveról. Öröm volt rászoktatni az egybites nemidénbarnultat a lubuntu használatára. Már fél éve boldog vele, egy pendrive már kihalt alatta.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
toydog55555 #21102 üzenetére
Mond azt, hogy több a vevőd, ha vannak előtte/utána képek.
Példának felhozhatod a TV-shopot, arról biztos hallottak.
-
maláj
addikt
válasz
toydog55555 #21100 üzenetére
a kondik legalább épek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest