Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
szomszéd csenget, hóna alatt notija, és mondja, hogy nem akar leállni. (nem indulnál lepasszoltam volna azonnal.)
odaadja, elzavarom, szóljon két óra múlva. gép bekapcs, xpsp3. csík megy... megy... még mindig... csináltam egy teát (5 perc), megy... jé indul. kb. negyed óra alatt sikerült is behoznia asztalt, de bőszen homokórázik. nézem tálcát, hopp, egy nod. egy avast. egy norton. egy avira. egy avg. egy panda. egy zone alarm. egy outpost. egy comodo. egy ashampo firewall. egyéb nyalánkságok. persze kivétel nélkül mind rinyál, hogy lejárt, vedd meg, frissíts.
itt mondtam, hogy oké, én ehhez nem nyúlok. próbálom kikapcsolni. de hiába nyomok rá, nem történik semmi. gombot megnyomom, nekiáll tekerni winyó veszettül. újabb tea, újabb öt perc. még mindig teker. hagytam így még kb. fél órát, igaza van szomszédnak, tényleg nem áll le, mert ettől a rakás szeméttől képtelen. ekkor csönget szomszéd. behívom, mutatom, hogy a rakás vírusirtótól és egyéb "okosító" programtól képtelen leállni. erre lecsukja, kihúzza töltőt, kiveszi akkut (winyó krrrrrrr-nyekk), és szó nélkül kimegy. én meg csak pislogok...
inkább nem mentem utána a bézbózutővel behajtani némi hozzájárulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Direct One (műholdas és online TV)
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest