- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
szomszéd csenget, hóna alatt notija, és mondja, hogy nem akar leállni. (nem indulnál lepasszoltam volna azonnal.)
odaadja, elzavarom, szóljon két óra múlva. gép bekapcs, xpsp3. csík megy... megy... még mindig... csináltam egy teát (5 perc), megy... jé indul. kb. negyed óra alatt sikerült is behoznia asztalt, de bőszen homokórázik. nézem tálcát, hopp, egy nod. egy avast. egy norton. egy avira. egy avg. egy panda. egy zone alarm. egy outpost. egy comodo. egy ashampo firewall. egyéb nyalánkságok. persze kivétel nélkül mind rinyál, hogy lejárt, vedd meg, frissíts.
itt mondtam, hogy oké, én ehhez nem nyúlok. próbálom kikapcsolni. de hiába nyomok rá, nem történik semmi. gombot megnyomom, nekiáll tekerni winyó veszettül. újabb tea, újabb öt perc. még mindig teker. hagytam így még kb. fél órát, igaza van szomszédnak, tényleg nem áll le, mert ettől a rakás szeméttől képtelen. ekkor csönget szomszéd. behívom, mutatom, hogy a rakás vírusirtótól és egyéb "okosító" programtól képtelen leállni. erre lecsukja, kihúzza töltőt, kiveszi akkut (winyó krrrrrrr-nyekk), és szó nélkül kimegy. én meg csak pislogok...
inkább nem mentem utána a bézbózutővel behajtani némi hozzájárulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest