- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz
fagyalllo #132023 üzenetére
És a gyengébbek kedvéért (akik persze beszélik ezt a szép nyelvet) még felirat is van. Csodás!
MÁS!
Döntöttem! Láncos szíj kerül az LLD-re. Tisztelettel kérem mindazokat, akik segítségemre voltak abban, hogy ez a korszakalkotó elhatározás megszülessen - és már rendelkeznek Ebay-ről vásárolt szíjjal - dobjanak már nekem egy jó minőségű szíjhoz vezető linket megbízható eladói háttérrel.
Köszönet!
Ja és persze béke!MÉGMÁSABB!
(#132024) 5-ös kezelő:Eddig te vagy a nyerő!
-
condy
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #131859 üzenetére
van az úgy, hogy hétvégén sem jön össze semmi....
a google fordító szerint a lukia Forrásnyelv: szuahéli
a wikipedia szerint [link]
ékezettel jobban néz kimint ez itt
deskdiver
faszányos!
sok-sok jó fotóval kelthetsz ám irigységet!dzsana :
a számlap restaurátorod kiváló munkát végez.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #131856 üzenetére
?
nekem tetszenek, egy nő kézen.
Sekio Lukiafőleg, hogy van belőle Radio Wave Control Solar is, bár a legszebb számlapú az alább linkelt automata verziónak van.
nálunk biztosan lenne vagy 200 ezer ft, talán 1-2 db el is menne belőle -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #131789 üzenetére
Mikre nem emlékszel...
Így volt, nagyon fontos az egyszerű, pontos cím, ékezet nélkül. Postás hozza, ha nem talál otthon, értesítőt hagy levládában. Célszerű mindig jattolni, ha hoz vmi küldeményt.
Veron : Az nagyon kevés, sztem tisztítani-olajozni kellene.
Bazsi101 : Automatában Seiko, Orient ennyiből. Ha kvarc, jó lehet a Casio Lineage rádióvezérelt napelemes zafíros, ennyiből az is kijön TimeCenternél.
Dzsana :
Kedvem támadt venni egy régi órát a képeid alapján. Ez varázslat!
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #131668 üzenetére
Nem találtam semmit erről a "J622.50" szerkezetről, de attól még nem kizárt. Bár a junghansnak voltak talán saját kvarc szerkezetei ha jól emlékszem. Lehet ,hogy ez is az
(#131671) Sungoo Holnap érkezik egy ilyen. Majd beszámolok róla.
(#131679) vadászcsiga Majdnem azt vettem meg, de a kíváncsiság szólt a felemben ,hogy nézzem meg a hivatalos oldalt. Ahogy mondtad. Egy tízessel olcsóbb volt a vadi új postával.
(#131684) g0n21 Azok közül viszont egyik sem Solar szerkezet tudtommal.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #131471 üzenetére
- búvár óra - Ok, bírom
- sárga számlap - Ok, bírom, bár én a madártej sárgát szeretem
- szíj, hát nem a kedvencem, csúnya mikor kinyúlt, amúgy ha minőségi tömör szemes akkor OK
- pepsi lünetta - OK , bírom, bár erről és az egész összhatásról nekem ami rögtön az eszembe jut:
- tengerpart
- homok
- strand
- viselője: idősödő férfi, mackos alkat, barna bőr, háton is göndör szőr, whiskeys poharat tartó kezén a csuklón karláncok, körötte fiatal bombázók, örök mosoly.
kb ilyesmi (jobb képet hirtelen nem találtam)tehát nekem bejön - OK, bírom
-
WiZARD
addikt
válasz
fagyalllo #131450 üzenetére
Na de nekem 4 oldalt a fos toknyitójuk nyomta meg.
Mély és durva karcokat a tokon meg szinte biztos, hogy a primitív, hozzá nem értő szervizes alkotta, aki onnan feszítette le a lünettát, holott van direkt olyan állássa, ahol alá lehet nyúlni, és akár egy műanyag kártyával le lehet pattintani.
Ez nem baleset, hanem beleszarás. -
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #131427 üzenetére
Nem szívesen írom le, dehát végülis erre is való a topik, de a Seiko szervízbe semmit sem vinnék javíttatni. Az ottani szervízes ember enyhén szólva "lazán" kezeli a tisztasági és egyéb előírásokat. Azon kívül, a rugóház számára tabu, és magára nézve a "do not open" utasítást tekinti kötelezőnek.
Öszintén szólva nem is csodálkozom az onnan kijövők kálváriáján. Annyi pénzért, amiket ott kérnek a munkáért (nem az alkatrészért, mert az nem olcsó!), nem lehet tisztességes munkát végezni... -
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #129302 üzenetére
WiZARD rossz tapasztalatából nem tanulva győzött a kényelem, én is a Seiko szervizbe vittem zafír cserére az SKX-et. Az egyik tokfület nálam is sikerült megkarcolniuk, a festett mutatóhoz valamiért hozzápiszkáltak, amitől lepattant egy kis festék, hasonló árnyalatúval tudták csak javítani, nagyítóval látszik, a számlapon koszpötty maradt. Az utóbbit azonnal tisztították, a karc nem olyan vészes, amiatt nem problémáztam, a mutatót csak később vettem észre, azt amúgy is cserélni akarom egy gyári pirosra. De azért igazán illett volna megemlíteni...
Ettől függetlenül marha jól néz ki a bevonatos, domború zafírral, holnap lesz kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest