- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
medvefrigyes
csendes újonc
válasz
fagyalllo #136737 üzenetére
Vidéki vagyok és nagyon ritkán járok Budapesten(már több mint 10 éve nem voltam). A specifikációkban láttam, hogy 6-7mm-rel nagyobbak mint az SKX csak véleményt szerettem volna mástól is hallani a méretekkel kapcsolatban. Eléggé relatív a dolog tudom...
Egyébként az SRP639-en agyalok és vennék hozzá egy fémszíjat a gyári gumi helyett, valami ilyesmire gondoltam: -
-
-
Skimaster
senior tag
válasz
fagyalllo #135093 üzenetére
Szerintem pedig az úgymond elérhető árkategóriában az első 3- ban van. Hogy ott hányadik helyen, az mindegy, mert ebből csak vita születhet, azt meg nem akarunk... Szvsz ebben a ligában sem az első,a neve lehet hogy az...
A nem elérhető árkategóriát is nézve, pedig az első 5 ben nincs benne,ezért szerintem nem nevezhető a non plusz ultrának....
-
condy
senior tag
válasz
fagyalllo #134911 üzenetére
Én azért nem írnám le a japán órákat.
Sokat szoktam a Sky-on, meg a DFI-n nyálcsorgatóst játszani, és kapásból tudnék hármat, négyet is mondani ami nagyon-nagyon bejön.
Csak azért nem veszek, mert félő, hogy nem hordanám őket. Így jártam a Citivel és a Szajkóval is. Sajna sznob vagyok. Ez van.
De attól, hogy én ilyen vagyok, még a japán órák nem lesznek sem jobbak, sem rosszabbak.
Szerintem. -
-
Narakh
senior tag
válasz
fagyalllo #134449 üzenetére
Csípném én, de ott azért még nem tart a projekt, pénz is kell rá.
Csak szeretném már tudni, konkrétan mire spórolok.
Egyébként shoppinginjapan-en olcsóbb.
-
zsol17
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest