- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SOAD19 #248361 üzenetére
És aki megtalálta és évekig rejtegette? Mint az amerikaiak a japán szamuráj kardokat... Lopó banda az egész.
Ezeket a dolgokat, tárgyakat kötelezően be kellene adni és múzeumokba kiállítani. Tanuljon meg minél több ember mindent is az érem 2 feléről... ne csak az egyikről -
-
hallador
addikt
válasz
SOAD19 #248046 üzenetére
Mondjuk nem rosszak az biztos, csak mire Magyarországra ér 700 000 alatt nem ússzák meg, sajnos a Seiko (Video) is elindult felfelé árban. Ok, hogy az első modell esetén pl: hajazni akarnak a MAS62-re, de azért ez kicsit vicces ár. Valamint mostanában a Limitált kiadásokból olyan árakat kreál, ami már már bicskanyitogató.
Nálam a Seiko még az 5 Sports ami még emészthető, ha Seikóról van szó. Esetleg a Quartz/Solar búvárok, még esetleg, de ott a Citizen ami meg árban is jó. -
LimaBravo69
tag
válasz
SOAD19 #247968 üzenetére
OK, én magamból indultam ki, hiba volt.
Én tényleg csak sportolok ha bicóra ülök, nem gondoltam végig, hogy amúgy a bringa közlekedési eszköz is sokak számára
Pedig pesten élek, nap mint nap látom, mennyien tekernek munkába, egyéb helyekre.(#247967) jackal79 - én sem száguldozok már, ahhoz öreg vagyok
, és itt a városban nehéz is lenne.
És tényleg igyekszem vigyázni az óráimra, még a kvarcokat sem reszkírozom meg.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #247908 üzenetére
A római számos
Tissot PRXMK volt rajta: ez még egy 2019-es wristshot, ma nem készült róla.Az NTH pedig talált, a 2. linkeden lévő az, csak kékben.
Ritkán jön szembe, de megakadt rajta a szemem.
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #247760 üzenetére
Ezt a Sinn 556 I B-st is, csak és kizárólag ezért nem veszem meg.
Komolyra fordítva, mostanában jobban tetszenek, azok az órák, ahol a 3-6-9-12 órás indexek eltérőek, nagyobbak, vagy más dizájnnal bírnak, ezáltal könnyebb a tájékozódás, leolvashatóság. Jó példa erre, a régi nagy kedvencem:
-
Evil Snowman
őstag
válasz
SOAD19 #247685 üzenetére
Köszi neked is a választ.
Lehet kicsit fura lesz, de ha Casio-ról van szó, akkor nekem ahhoz a digitális kijelző és a szögletes formavilág társul. Valahogy nem tudom összeegyeztetni az analóg/analóg-digi megoldást és kerek formavilágot a brand-el. Valószínűleg ez az én hülyeségem.
Marad szerintem az Óra Győr-ös megrendelés 3-5 munkanapos kiszállítással.
-
-
Veron
addikt
válasz
SOAD19 #246740 üzenetére
ezt csak így itt hagyom, mindenki számolhatja hogyan is jön ki mindez.
"Erről a szintről szerinte a mostani 400 forintos szint 10 éven keresztül évi 1 százalékos gyengülést jelent, ami egy exportvezérelt gazdaságban szerinte nem is baj. "
ON: nekünk azért fosch így, mert drágább az óra külföldről.
-
BloodRay
veterán
válasz
SOAD19 #246235 üzenetére
Igen, nem is a számlap miatt váltam meg tőle, hanem a mérete miatt. Hosszú távon nem éreztem kényelmesnek sajnos.
Én bőven 200 felett adtam el, az enyém gyári fémszíjas volt. Semmiképpen nem akartam elkótyavetyélni. Ha nem vitték volna el jó áron, akkor marad.
Így viszont egy számomra sokkal kényelmesebb méretű, de (számomra) szintén gyönyörű számlapos Seiko érkezik helyette.
Christopher Ward-ban(C63 Sealander) gondolkoztam sokáig, de végül a Euro elszaladásával nem maradt mellette érv számomra. Tudom a szíja jobb... Amúgy speciel tényleg, de nem érdekel olyan professzionális szinten mint bizonyos kollégákat. -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #246063 üzenetére
Nem is baj, hogy nem olyan feltűnően kék, de annak is örülök, hogy nem full fekete, nagyon szép árnyalatokat tud néha felvenni.
Amúgy az olvashatósága is nagyon jó, mert a mutatók hosszában félbe vannak hajtva, az indexeknek meg millió síkja van, így nem tudom olyan szögben tartani, hogy ne tükröződjön rajtuk fény. Na meg a mutatók bal oldala szálhúzott, a jobb políros, az indexek teteje is matt, az oldala, középen a kivágás és a letörés pedig políros; ez nem csak az olvashatóságon, de a minőségérzeten is hatalmasat dob. Na meg ott van a számlapon az indexek alatt végigfutó "árok" políros élekkel... hihetetlen, hány dimenziója van ennek az órának. Gyakran elfelejtem, hogy az időt akartam megnézni rajta. -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #246012 üzenetére
Jó kérdés.
A kék verzió van nekem, de nagyon csalóka a tutus fotó és a gyári kép is, mert élőben sosem annyira kék. Nagyon sötét acélkék a számlap, legtöbbször feketének látszik, csak bizonyos fényviszonyok között adja ki a színét, akkor sem nagyon. Annyira sötét, hogy én is elbizonytalanodtam, hogy talán feketét kaptam, de az első is ilyen volt. A fekete mindig fekete, a kék meg csak általában fekete, néha kék.
Egy jobb kamerával talán jobban át tudnám adni, de a telefonom ennyire képes.Vakuval... ehh, nem szabad így órát fotózni, de legalább látszik, hogy kék...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
SOAD19 #245976 üzenetére
” emiatt gurult el nála a gyógyszer, mert nem voltunk elalélva a Tissot-tól.”
Szeretne bármelyik Seiko vagy Orient ilyen összeszerelési minőséget mint ennek az olcsó és lenézett Tissot-nak van.
Aki ide téved az látja ,ez egy erősen Seiko és a Japan órák topikja ,és tisztelet a kevés kivételnek akik megtisztelnek minket pár igazi gyöngyszemmel ritka esetben.
-
stellaz
veterán
válasz
SOAD19 #245745 üzenetére
Emlékeim szerint elemcserére vittem, először elhajtottak, hogy jöjjek vissza később, mert ebédel az órás mester, de amúgy milyen óráról van szó? Megmutattam, akkor valamiért kedvesebbek lettek, az órát is átvették, meg kaptam valami papírt, hogy hány karátos arany az óra, meg ilyesmi. Ebből, de tényleg csak ebből azért gyanús lett, hogy nem pár tízezer forintos az óra.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #245663 üzenetére
Én inkább a nappali leolvashatóság miatt aggódnék, mert már a fotón is eltűnt félig az óramutató, de a políros mutatók sosem szerencsések leolvashatóság szempontjából. A Fortis esetén pedig nagyon beleolvadnak a mutatók az indexekbe, de ettől függetlenül tetszik az óra.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #245637 üzenetére
Kb. másfél éve akadtam ki az OLKO edisön kapcsán [link], mert nem tudtam megvenni. Azóta elérhető volt még legalább egyszer náluk, de végül nem csaptam le rá, mert akkor épp előjött homage-fóbiám.
De amúgy nagyon tetszik. Anno volt róla szó, hogy a "normál" (old radium) színekben is elérhető volt 39 millis, sőt, az olkonál most is van belőle, a fehér lumésból nincs.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SOAD19 #245637 üzenetére
Bajban lennék, ha gyorsan le kellene olvasnom az időt róla. Élőben lehet, könnyebb, de nekem inkább zavaró a GMT, nem is lesz többet. Ugyanezért tettem félre a 24 órás Vosztokom is. Érdekes, de nekem inkább hátrány.
Tobey : Azért is késhet egy óra, mert szervizre érett - a tiéd négy év körüli, előtte meg ki tudja, mikori gyártás, meddig állt raktárban. Ezért kellene egy járástartalékot mérned legalább.
-
jookomak
őstag
válasz
SOAD19 #245511 üzenetére
Én otthon nem hordok órát. Ha mozgalmasabb hétvége van, nem csak otthon pihenés, akkor általában kibírja. De ha péntek este leteszem, szombat reggel meg csak annyira veszem fel, míg elmegyek bevásárolni, akkor általában hétfőn reggelre megáll.
Plusz ugye most ott a 2-3 nap home office, el is gondolkoztam egy kvarcon. -
ToBeY
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest