- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz
fagyalllo #205437 üzenetére
Láttam egy skót (?) művészt, aki összefröcsköl minden számlapot igény szerint Orienttől Rolexig. Meglepő módon jól is néztek ki, egy pillanatra még el is gondoltam, de nem olcsó mulatság. Egyébként újként is lehet tőle vásárolni egyedi darabokat. Sajnos nem emlékszem a nevére.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #205416 üzenetére
Pont ez bosszant.
Hogy elveszik a tömegektől amit eredetileg nekik csináltak aztán kiadják egy ilyen felső tízezer díszbúvárként. Hát mit szólna ehhez Willard Kapitány? Kánaán lett az Apokalipszisből. Nem megemlékezni akarok hanem egy vadi újat felcsatolni. Ménem lehet egy fapadost összedobni e mellé az ilyen suttyó melósoknak mint mi? Tudom ott van opciónak a Merkur meg stb. de azt pont azért adtam el ,mert hiába tök jó ,még Seiko feliratos számlappal sem éreztem ,hogy ez egy Seiko. Mert nem az.
Hiszti vége.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
fagyalllo #205387 üzenetére
Az első kettőn jobban néz ki az óra, mint a második két képen. Kár, hogy automata, de erre lehet ráfanyalodom, főleg ilyen árért, amennyiért dobálják az ember után.
Tömör szíjas?(#205388) SOAD19: A japánok nem a marketingben bíznak, vagy legalábbis nem vált még annyira a kultúrájuk részévé. Európaiak meg ugye tipikusan a látszatra adnak a legtöbbet, ezért itt a marketing fontosabb, mint pl. a minőség stb...
-
ricsik
őstag
válasz
fagyalllo #205263 üzenetére
Ebben igazad van, a bolti árakra gondoltam. Bár különben mindegy, mert a legtöbb órát be lehet szerezni olcsóbban, tehát nem árat kell figyelni, hanem árszintet. Tehát ha felhozzák az óráikat magasabb árszintre, az olcsóbban megvéve sem akkora királyság, mint régen, más alternatívák ársávjában már nem lesz akkora vétel, mint korábban.
Tudsz linkelni hol van 061 ennyiért, én nem találtam, legalábbis postával áfával együtt nem? -
törölt tag
válasz
fagyalllo #205222 üzenetére
Kíváncsi vagyok, csökkentik-e a méretét is. Szerintem nem.
Kérdés: ezután lesz-e létjogosultsága az SBDC061/063-nak.
Amúgy üdvözlöm a változásokat, főleg, ha a szíját is cserélik az SBDC051/061 szíjjára.
Félő - hasonlóan az eddigi tendenciához - az ár drasztikusan emelkedni fog. Low budget megoldás: SBDC031/033+crystaltimes zafír+DLW lünetta és 200 alatt marad az ár.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
fagyalllo #205231 üzenetére
Ha egy órakedvelőnek azt mondod Seiko, mi lesz az asszociáció? Az hogy Presage, vagy GS? Inkább SKX, teknőc, szamuráj, meg Seiko 5. Ezeket vitték is mint a cukrot az ár/érték miatt.
Mindig is jelen voltak a prémium modellek, de inkább csak az ilyet is tudunk polcon voltak mutatóba. A kevés hozzáértő szerette, és vette őket. De ők meg nincsenek elegen ahhoz, hogy eltartsák a céget.
A széles körben fogyó olcsó 20-60 (max 100) ezer forintos órák piaca hatalmas, még ha nem is keresnek rajta annyit mint egy prémium modellen.
Persze, több pénzt akarnak keresni, hajrá. Nincs ezzel baj. Csak valahogy meg kéne indokolni a széles tömegeknek, hogy miért lett ugyanaz az óra (Alpinist, SARB) 300 helyett 500$ csak úgy.
Meg mi a pék kerül annyiba a Street Series órákban? A gumiszíjas SNE533P1 150ezer, a limitált SNE435P1 acél karpereccel 120ezer. Csak mert menő, meg új, meg mostantól ez van?
Nem értem. Valahogy közvetíteni kéne a vásárlók felé hogy mi miért történik. -
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #205080 üzenetére
Ez volt az a sima kvarc amit említettem pár napja. Nem bánom annyira csak van egy kis szegény ember Aliens gyűjteménye itthon és hitelesebben mutatott volna a fekete piros Lance Henriksen aláírása mellett, de annak nagyon elszállt az ára. Kíváncsi vagyok neked mi érkezik Japánból.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #204808 üzenetére
Persze, hogy felesleges lenne, írtam is, hogy semmi szükségem nem lenne rá. De igazából karórára sincs szükségem, mégis hordom. Azzal a Citizennel meg semmi bajom, nagyon szép, és biztos jó is. Csak én nem venném meg, mert ha mondjuk "field" órám 10baros, akkor a búvárom legyen legalább 20baros. Nem tudom, miért... talán mert magamnak is meg kell magyaráznom, miért adok ki pénzt érte, az asszonynak meg főleg.
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #204751 üzenetére
Pedig, csak komfortosabb fentről lefelé haladva olvasni, ahogy írták is. Amúgy nem kell legörgetni, mert van egy kis nyilacska felül jobb oldalt a téma tudnivalók mellett, amire rákattintva az oldal aljára ugrasz. Utána kikeresed az utolsó olvasott hsz.-t, és olvasod tovább az új hsz.-eket lefelé. Persze, nem vagyunk egyformák, de ha csak a görgetés miatt csinálod így, akkor úgy is lehet, ahogy leírtam.
-
tupacamaru
veterán
válasz
fagyalllo #204530 üzenetére
DW-5600HRGRZ-1ER Kb. 21k mindennel együtt.
-
-
Szulita28
senior tag
-
válasz
fagyalllo #204426 üzenetére
Bekottyantottam, hogy melyik modell mutatója kellene - vagyis az a szám, ami fel van tünttetve, de lehet, hogy olyan embert fogtam ki, akinek nem volt jó napja?
így már mással nem tudom megmagyarázni, hogy mi lett volna az a "mutatókészlet rendelési szám".Jó lesz ez végül. Már látom az alagút végét.
-
válasz
fagyalllo #204421 üzenetére
Oké, értem mit akarsz mondani...
Ezeknek a cuccoknak ez és ez a száma. Rendben, látom.
De nem ez a kérdés, hanem az, hogy a adott mutató készlet rendelési száma az mi? Voltam bent, tudják milyen szerkezetem van, és mondjam meg mit akarok rendelni hozzá. Mondom, tudom mit akarok. Erre szervíz: diktáljam be a gyári számát.
Rendben, medve anyám majd megmondja.
-
pajszi55
újonc
válasz
fagyalllo #204371 üzenetére
Az enyém szerencsére olyan, hogy ha nem hordom kikapcsol, és ha mozgást érzékel, akkor bekapcsol.
Még néha késő este a kocsmába is kikapcsolt, mert már rég emeltem a balkezem
https://casio.timecenter.hu/casio+orak/g-shock+karorak/GL-160-2.ora?l1=webstore&l2=plug_webstore_product&l3=ujdonsagProducts&mid=93&ucid=2&print=1 -
-
petipetya
nagyúr
válasz
fagyalllo #204202 üzenetére
Néha látok példát arra, hogy egyazon modell esetén ugyanolyan színű mutatót raknak az eltérő színű számlapra, amely által nehéz leolvasni a pontos időt.
Ennél a modellnél viszont nagyon tetszik, hogy a fekete számlap esetén fehér mutatókkal, míg a fehér számlap estéken fekete mutatókkal találkozunk.
Kinézetre perfekt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest