- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
válasz
BloodRay #201127 üzenetére
Nem olvasol figyelmesen. Hagyjuk.
Vagy ne. Szerintem az óratok oldalt matt, a tok felső része és tokfülek fényesek felül, a bezel megint matt, a szíj matt. Hogy szálhúzott e az kérdés volt. Tehát hogy hozták össze, hogy pont ott fényes, ahol találkozik az óra a szíjjal, mikor a szíj matt. Így ok? -
Deskdiver
senior tag
válasz
BloodRay #200874 üzenetére
Láttam, csak az drágább volt meg páran azt írták ,hogy kényelmetlen. Nem tudom ,nem volt még olyanom. Inkább ezt a sima szijasat rendeltem. Szimpatikus ,hogy a Solar/Multiband mellé még a Bluetooth is belekerült. Van pár hasznos funkciója, és az üvege sincs túltolva feliratokkal.
-
-FreaK-
veterán
válasz
BloodRay #200497 üzenetére
Jó, hogy említed a M1ó-t, kell rendeljek új szíjat az Orient-re és a Seiko-ra is.
Ez utóbbinak nem nagyon találom a szíj szélességét, de gondolom a sztenderd 22mm.M1ó works-nél Facebookos üzenetben kell rendelni?
(#200498) Sungoo: ahogy BoodRay is írja, azért valójában elég messze van tőle. Abba a SARB-ba 3x ennyiért sem lehetne belekötni..
Viszont azért elgondolkoztatott, amit linkeltél.. -
s4tch
veterán
válasz
BloodRay #200464 üzenetére
Hát ez valami csoda. Használd egészséggel!
--------------------------
Glycine Combat Sub - erről mi a véleményetek? Ilyen szerkezet van benne, elvileg egy módosított ETA 2824. Acél tok, zafír üveg, viszonylag korrekt méret, 46mm a tokfülek távolsága, vélhetően nem lenne túlzás a nagyon vékony csuklómon. Alternatív megoldás a Seiko Mini Turtle (SRPC41), zafír nélkül, 4R35 szerkezettel.
-
-
-
Spet
addikt
válasz
BloodRay #197686 üzenetére
Akkor kicsit érthetőbben magyarázok, hogy felfogja egy általános emberi halandó is: TAX FREE (áfa mentes) dolog olyan nincs 100e+ forintos estén EU-n kívüli rendelés esetén. (kivéve ha csalnak/csalunk)
Idézem a hozzászólást, amit megtalálsz a linkben is feljebb:
Engedd el az EU-t, a sky, a dfi, a liw, creationw, stb-nek semmi köze nincs az EU-hoz.
Vagy gismo? Ja, Írország... miert 2-3 hét a posta?
Mert megvan a vonaluk a távol-keleti beszerzésre, de attól az is szürkeÉn nem kavarok semmi, csak tudni kéne olvasni, és nem csak háborogni.
Ja igen, BTW Hong Kongban van székhelyük. (várj az még az EU?
)
(tudom pár dologra rá kell kattintani az oldalukon, mint pl contract us vagy, hogy is megy a "tax free" shipping, de hát ez van, nem megy mindenkinek)
-
b4zsi-
őstag
válasz
BloodRay #197044 üzenetére
Nem írtam szenzációról meg speciális ajánlatról. Csak azért írtam az árat, ha valakit érdekel tudja mennyibe kerül. Legközelebb csak az órát linkelem ár nélkül. Elnézést, ha félreérhető volt, hogy ez valami nagy akció.
Régebben kerestem Breitling Heritage kinézetű órát. Most találtam hasonlót. Van valakinek infója erről a márkáról, óráról?
-
b4zsi-
őstag
válasz
BloodRay #197039 üzenetére
Jön rá minden. Én régen az Orient USA modellt vettem Tőlük, de ott nem volt választásom, mert itthon nem kapható.
Szeretem a hírleveleiket, mert rengetegszer mutatnak olyan órát, ami nagyon szép és én nem ismerem. Ráadásul ez itthon is kapható.
Lauda
Semmi. Csak belinkeltem az órát és melléírtam az árat. Azt hittem belefér a topikba egy olyan óra, ami Nekem tetszik....
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
BloodRay #193277 üzenetére
Nemrég beszéltem valakivel, aki korábban a reptéren pénzügyőrként szemlézte a csomagokat. Az ő idejében nagy lazaság volt, futószalagon mentek az átvilágítás alatt, alig vettek ki néhányat. Most viszont nagyon átnézik, nagyságrendekkel több a munka, ráadásul a gyenge pénz miatt sok tapasztalt ember lelépett. Tipikus állami cég...
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Nekton
aktív tag
válasz
BloodRay #187908 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom ezekkel a nagy tokméretű, ámde kis ETA szerkezetű órákkal kapcsolatosan, hogy úgy lötyög rajtuk a szerkezethez képest aránytalanul hosszú és nehéz másodpercmutató, mint a ###.
Az utóbbi évtizedben a tokokat nagyon megnövelték, de ezt nem követte komolyabb kvarc szerkezet. Ami még elment szépen egy 34mm-es tokban, az nagyon hülyén jár egy 40+ mm-esben.A mutató minden lépéskor kileng egy nagyot és esély sincs úgy felhelyezni, hogy valaha is az indexekre üssön.
-
gipsztigris
addikt
válasz
BloodRay #183561 üzenetére
NJ0070-53E Tavasszal azt hiszem cca. 126 dollár volt.
-
gipsztigris
addikt
válasz
BloodRay #182551 üzenetére
Igen, a gyári 85 EUR és gyakorlatilag az Engineer II szíjjal megegyezik.....ilyenem meg van itthon, csak nem stapcode-os, hanem "jóárasított" ebay-es.
Nekem 85 eurót nem ér meg egy gravírozott stein logo a csaton.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest