- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amatőr123456
csendes tag
válasz
fagyalllo #218860 üzenetére
Köszönöm, hasznos dolgokat írsz, valóban zavaró ha beakad az ingujj. Egy Seiko automatát (típusszáma most nincs meg) néztem aminek jobb és bal oldalon is volt koronája, a bal a belső iránytű skálát forgatta, de felmerült bennem, hogy az ingem mindig beakadna, ami zavarna. Ha véletlenül nincs becsavarva, akkor be is tud ázni?
-
csaba1203
addikt
válasz
fagyalllo #218736 üzenetére
Majd ha véletlenül megsérül a gyári üveg és nem kerül többe, mint az óra azt veszek majd.
Egyébként tegnap este 6-kor vettem le a karomról de sajna reggel 4-kor megállta magát.
Talán ma meló közben többet mozogtam és ha este leveszem bírni fogja reggel 6-ig.
Ha nem az ciki, mert 41 óra járástartalékot ad meg gyárilag és azt hogyan értse az ember? -
Fall-N
veterán
válasz
fagyalllo #218685 üzenetére
Én is így vagyok vele. Annyira már nem is olcsók a Wostok órák, akkor már az árán egy Casio, az legalább megbízható és nem tud jönni kenés nélkül összerakott szerkezettel, mert kvarc.
Minőségre is jobbak. A szíj egyedül ami ugyanolyan olcsóbb hajtogatott és csörgős a Casion is.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #218713 üzenetére
Napelemes is jöhet, még előny is. Nem szeretne szervizlátogató lenni sok-sok éven át. TC-nél nézelődtem, meg a Seiko itthoni kínálatában, de engem nem fogott meg egyik sem. De amit mutattál most képen, az a Citi dögös. Ja, az automata.
Csaba 1203 : Jó lesz az a kis 5-ös.
Rukongai : Tisell Korea. Ha nem acél a szíj, veszel hozzá, ez ne tartson vissza. Nekem ilyen van felesleges /cca. 60-at érhet/. Üveg hátlap, jó kis Miyota 9xxx szwrkezet. [link]
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #218276 üzenetére
Vennék én sok mindent, de az órákra szánt keretemből max. egy olcsó szíj jönne most ki, mert a többi már órákban van.
Talán emelni kellene a keretet, de nem ma...
(#218298) Szulita28:
A "G" és a "titán" eléggé árulkodó.
Szerk.: Ja, közben már szabad a gazda...(#218278) Lev Abalkin:
Atyaég, ez tényleg csak fólia..... -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #218272 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy egy SRN049P1 pl. 22 ezerért kelt el facebook liciten pár napja (bár az kicsit leharcolt volt), de az én SNDF37P1-emet is 28 ezerért vitték el, azóta nem is merek licitre rakni semmit... hihetetlen mennyire visszaesett mostanában a kereslet. Most is vennék magamnak új órát, de amíg megvannak a mostaniak, nem tehetem. De fix áron eladni szinte lehetetlen, liciten meg nem érdemes.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
fagyalllo #218084 üzenetére
Ez is mennyivel izgalmasabb, mint a kék.
És ami még a színénél is jobban bejön, az az a nagyon retro tokforma.
Láttam, hogy a másik típusú, szögletesebb zöld Recraftodat áruba bocsátottad, sajnáltam, hogy lecsúsztam róla (legalábbis jegelve volt akkor), mert faternak nagyon tetszett ez a zöld óra, megleptem volna vele, de majd vadászok valami hasonlót. Van élet az Alpinisten túl is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest