- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
hallador #240469 üzenetére
Ránéztem az ETA szerkezetes órák áraira és valóban nem a kitűzött árkategóriámban versenyeznek. Így marad a japán vonal vagy valamelyik jobb microbrand, amely az NH35-n túllát.
"Az Orient pedig egy nagyon jó óra márka. Szerintem ezek az órák érik meg a legjobban az árukat a piacon, nincs jobb ár/érték árú óra ami mechanikus szerintem."
Kicsit szétnézve nekem is ez kezd körvonalazódni. Vannak igencsak szép Orient Starok, melynek áráért talán ki lehet fogni hasonló tulajdonságú Seikot vagy Citizent is.
Seiko 4R35/NH35A szerkezet felett mi a következő lépcsőfok, mely pariban lehet egy járástartalék mutatós Orient szerkezettel?
Miyotából a 9015-t lenne a 82** utáni szint? -
jlaudio
tag
válasz
hallador #240406 üzenetére
Nos a szervízelésről azért már lehet tudni, hogy igencsak drága dolog a powermatic 80 esetében! Pl. a Tissot Powermatic-ot a hivatalos szervízben nem is javítják hanem cserélik! Megkérdeztem az "órásom" aki az Alpinistem szervízelte két éve a powermatic 80 szerkezetekről és igencsak elgondolkodtatott amit mondott: szerinte a probléma az ahogyan elérték a megnövekedett járástartalékot: vékonyabb rugóval, rugóházzal és még pár alkatrész "könnyítésével" illetve a lengésszám csökkentésével érték el.
Emiatt 4-5 év alatt anyit kopik, hogy egy korrekt szervíz azt feltételezi, hogy annyi alkatrészt kell kicserélni ami kb az óra árának kb. 70%! Szóval igencsak totálkár egy korekt és minőségi szervíz.
Ez volt az egyik ok amiatt én is elengedtem a Hamilton Khaki Field órát és végül CW vettem amit egyáltalán nem bántam meg. -
dzsi23
addikt
válasz
hallador #240381 üzenetére
Nem tudunk. Azt meg tudjuk mondani, hogy honnan szoktunk rendelni (pl. én meranom-ról és vostok-watches24-ről, vagy ritkán ebay-ről, ha valami nincs [vagy sokkal drágábban van] a két felsorolt helyen), de nincs olyan bolt, ahonnan garantáltan olajozottan jön. Viszont nagyobb valószínűséggel jön olajjal, mint nélküle.
-
dud998
őstag
válasz
hallador #240380 üzenetére
Megbízható, strapabíró, nagyon könnyű és kényelmes. Valamennyire a vizet is bírja de ha lenne hivatalos 100m akkor tényleg tökély lenne. Amúgy volt nekem TAG Heuer is, hivatalos helyről, de túl vannak árazva ahhoz képest. Kellett egy szemlélet váltás nálam is mert kezdett elszaladni a szekér. Most már látom, hogy teljesen felesleges több százezret kiadni egy darab óráért. Nem jobb annyival. Ezt pont az Edifice mutatta meg. De nyílván vannak egyéb márkák is.
-
agyarka
aktív tag
válasz
hallador #239800 üzenetére
Szia!
Kicsit későn válaszolok, mert az utóbbi időben inkább csak olvasok. Igy legalább a többi hozzászólásra is tudok reagálni, még ha nem is egyenként.Én is gondolkodtam az órás tanfolyamon, nem megélhetési, hanem hobbi célból.
Az érveim ellene:
- a képzési idő a papír megszerzéséig már nem több év mint anno a 6. számúban, de azalatt az idő alatt bőven lehetne más, fontosabb dolgot csinálni. (Ráadásul a papír semmit nem ér, mint minden szakmához ennek az elsajátításához is jópár év kell. A papírra alkatrész kedvezmény nincs, mennyiségre vagy esetleg ismeretségre adnak, a szerkezet gari sem érvényesíthető órás cég nélkül ... ),
- korom előrehaladtával a látásom csak rosszabbodni fog, ahogyan a kezeim stabilitása is,
- alkatrészek készítésével nem akarok foglalkozni, a karbantartás illetve a diagnosztika érdekel ( vibrom van, de quartz órákhoz jó lenne egy Flashtest v. egy Horométer);
- a jó kenőanyagok aranyárban vannak. -
hallador
addikt
válasz
hallador #240329 üzenetére
Amúgy ha már a nyugati órákról is esett szó a keleti órák sem kevésbé legendásak. Elég csak megemlíteni az Amphibia-t. Ugye az első modellek nem is Automaták voltak. 2209-es 18 köves kézi húzós volt. Az északi tengeren tesztelték 100 méteres mélységben tengeralattjáró balesetet szimulálva, nem egyszer 120 - 130 m mélységben. Tehát nem ilyen tegyük be nyomáspróbázni, mert elhisszük, hanem levitték és amibe csapódott csapódott, ha ütődött, akkor ütődött. (Mondhatnám nem hittek Mikhail Novikov-nak aki az órát tervezte, az oroszok letesztelték!)
Vagy éppen járt az űrben is! Georgy Grechko Soyuz 17.
De a legnagyobb dolog, hogy a pentagonnak is gyártottak 40 000 Amphibiát?Na mi az ha nem történelem?
-
zoarden
tag
válasz
hallador #240323 üzenetére
nekem ezzel a kidudorodással van a bajom. nem fexik fel a kézre, hanem a teljes felület kb 20% és nincs szimemtrikusan elhelyezve, nem is középre esik.
Mig a Suunto Core-nak szimmetrikus és a tok kb 80%-ának felületét fedi le. Most jobb képet nem találtam mint itt az utolsó a hátlapról. -
dzsi23
addikt
válasz
hallador #240304 üzenetére
Nekem a mostani tulajdonossal sincs semmi bajom, főleg, hogy saját szerkezetet is gyártanak (az más kérdés, hogy abban a szerkezetben mennyi saját innováció van, de legalább nem fogható rá, hogy "tokozott divatóra", mert nem az). A kínálat lehetne nagyobb, és nem bánnám, ha itthon is elérhető lenne.
-
cog777
senior tag
válasz
hallador #240285 üzenetére
Szebbnel szebb orakat linkeltel
Melos oranak mindig gshock-ot neztem - a kisebbek jok nekem, max 48mm L2L, de csak nagyon lassan csepegtettek a ficsoroket az elmult evekben. A regi elavult LCD kijelzo nem tetszik.
Ez egy uj dizajn Casio GBD-200, lepesszamlaloval, BT ora es ertesites szinkronizacioval, matrixkijelzos LCD:
[link]
[link]
-
cog777
senior tag
válasz
hallador #240191 üzenetére
" de inkább Quartz, vagy kézihúzós. (Ja és kézihúzósból is olyan szerkezet, ami nem a Seiko 9S64, vagy hasonló szerkezet, hanem valamilyen orosz, vagy olcsó svájci szerkezet itt is.)"
Tudsz mondani olyan kezihuzosokat amelyek relevansak lennenek szamodra?
Gondolkodom egy quartz hamiltonon [link] illetve egy kezihuzos valtozaton [link] de mas velemenyt is megfontolok. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
hallador #240177 üzenetére
Talán félreértetted, nem a világító festékkel van bajom /lehetne, mert gyenge/, hanem rossz fényviszonyoknál a mutató sárga szegélyezése miatt vékonyabbnak látszik, és a mp mutató piros vége meg nem. Aki nem érti, miről van szó, még jó lát /fiatal sas/ valószínűleg. De ha felvenne egy közelre két-három dioptriával gyengébb szemüveget, és azzal nézné az órákat félhomályban, átérezné a távollátók problémáit /konkrétan h miért olyan kukacosak óravásárláskor
/.
-
Fall-N
veterán
válasz
hallador #240063 üzenetére
Nem nehéz kitalálni, mert USA-ban üajd az összes fegyveres erő G-Shockot használ. Rendőrőkön is tipikusan az van. Még a filmekben és sorozatokban is az van rajtuk. Perzse a G-Shock tág kör, mert sok fajtája van, de valószínűleg minél magasabb beosztású az illető annál drágább fajta van neki. Aki nem terepen van vagy búvár stb. az mást használhat valószínűleg.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
hallador #240063 üzenetére
Egy igazi hadseregben mindig hiánygazdaság van. Van nekik szakaszonként 1db 1,5 millió ft-os katonai gps is, de az akkumulátorokkal spórolnak. + Ha kíváncsi vagy, akkor nem kérdezgetheted a szakaszvezetőt vagy rádióst óránként, hogy merre vagyunk, mert beveri a buksidat.
Különleges alakulatoknál szigorú szabályok vannak a kimenő sugárzással kapcsolatban, hogy ne árulja el a pozícziójukat a casio bluetoothos adóvevője, telefon gsm/wifi antennája ezért ott vagy nagyon buta cucc van, vagy garminnak van olyan übertacticalja, ahol egyrészt piros fényes a kijelző, ami a legkevésbé látható távolról (nem indiglo, vagy gshock fehér led...) másrészt hülyebiztosan kikapcsolható rajta minden antenna.
Híradós ismerősnek és környezetében ilyenek voltak:
-
hallador
addikt
válasz
hallador #240055 üzenetére
Ja és ki ne hagyjuk a Seikosa-t Japán oldalról. Vagy a Suunto-t Finn oldalról.
És hozzátéve, hogy ha ma odamennénk egy bármilyen katonához, akkor lehet, hogy a Bund-hoz hasonló olcsó Quartz toolwatchal találkoznánk, amit nem vagy nagyon ritkán lehetne abban a formájában megvenni, ami a katona kezén van. -
xXxian
senior tag
válasz
hallador #239872 üzenetére
Nagyon off, de...
A sz@rolasz Puntonkban 300e km van, szalonból jött. 30e km-t ír a gyár csereperiódusnak, ezt követjük, magam cserélem az olajat. A motorban eddig 1db izzítógyertyát kellett cserélni (ekkor már kicseréltettük mind a négyet egy füst alatt), minden más úgy van, ahogy a gyárból kijött az autó.
9db önállóan megvalósított olajcsere az autó esetében kb. 9*25.000=225.000 forint. 29db olajcsere 725.000 forint, fél millió a difi, ebből kb. kijön egy új motor.
Ha szervizben csináltatod, legyen a díj 40k. 9*40k=360k. 29*40k=1.160.000 - 800k a különbség.
S most gondoljuk át újra, ki is a hülye!
(s még nem is beszéltünk a 9*3l vs. 29*3l fáradt olaj okozta környezetterhelésről)
-
jlaudio
tag
válasz
hallador #239813 üzenetére
Részben igazad van abban, hogy drága a szervíz de sajnos nem minden ilyen egyszerű, ezért egy olcsóbb szervíz nem feltétlenül ugyanazt a szolgáltatást nyújtaná mint pl. egy hivatalos márkaszervíz. Ne érts félre én sem vinném pl. a Longines Hydroconquestem hivatalos márkaszervízbe mivel kb az órám árának a felébe kerülne, de azért egy márkaszervíz garanciája sokat dob egy órán ha pl. eladósorba kerül.
Az meg, hogy az utóbbi években elszáltak az árak az engem is elkeserít és nem csak a Svájciak a Seiko is sokat drágított... -
fagyalllo
őstag
válasz
A seikósok szervezik a képzést, más szervizekből is vannak oktatók, a Citizenből biztosan. Pont azért keztdék el csinálni, mert nincs itthon órás képzés, ami volt, az magában semmit nem ért és egyszerűen nincs utánpótlás, szeretnék kinevelni a következő generációt.
Ezt írtad: "4 - 5 évente illene kitakarítani és olajozni kell a műszert. (hivatalosan évente, na de ugye ezt ne várjuk el)"
Melyik gyártó javasolja évente a szerkezet szervizét? -
dzsi23
addikt
válasz
"Ha én ilyenre elmennék nem másnak, hanem a sajátomat tartanám karban. Mindenki el tud menni nem? De."
Amit én láttam, kb. 750.000 forint, biztos megéri befizetni, hogy a saját óránkat tartsuk karban, csak mert sajnáljuk a pénzt a szervizre. Végül is pár évtized alatt megtérül a tanfolyam ára.
Majd meséld el, milyen volt.
-
Peddy789
őstag
válasz
a metafora mukodik, aki prenium termeket vesz, legyen felkeszulve a koltsegekre is.
Taxes included / shipping costs not included mibol gonmdolod hogy nincs benne az afa? megnyitottad egyaltalan azt a linket?
Mibol gondolod hogy valaki 10 ezerbol szervizel orat budapesten a fuggetlenek kozul? kuldj mar errol egy linket, mert amig csak igy fejbol irod pont annyira hiszem el neked mint az afas dolgot amit 15 masodperc volt megnezni de erre se voltal kepes. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
A márkát meg kell fizetni, ez van. A mestereknek pedig rengeteg drága eszközbe kell beruházni, ha rendes munkát szeretnének végezni. Ezeknek a megtérülése is benne van az árban. /És én sem a hivatalos márkaszervizbe fogom vinni a DS-em, ha egyszer jelzi majd az igényét egy "olajcserére". Ha nem lesz javítható a műanyag gátszerkezet, rákérdezek Hantos úrnál egy 2824-2 szervátültetésre, kompatibilis-e esetleg. Addig meg örülök az óra szépségének és pontosságának.
Demars : FB használt órás csoportban van 150e körül új Certina, alsó kismásodperces. Nézted? Svájci, nem drága, szép és jó /Eta/. -
Peddy789
őstag
válasz
hallador #239800 üzenetére
Olyan mintha azt irnad mekkora lehuzas porsche-t venni, mert draga a szerviz ra
Ez nem lehuzas, nem utolag mondjak meg hogy ez draga lesz, barki aki beirja googliba hogy tissot service cost, megtalalja mennyi szokott ez lenni.
Amugy pontosan melyik markanal nagyon draga a szerviz koltseg? Egyszerubb lett volna konrke arakat linkekkel beilleszteni, mint frocsogni 3 oldalon keresztul, es hagyni mindenkinek hogy eldontse magaban mi mennyit er meg. Erosen objektivabb es logikusabb lett volna.
Tissot service cost Mechanical - Swissmatic - CHF 120 =120euro"ocsmány szerviz díjak megölték".
"4 - 5 évente egy bármilyen jobb szerkezeten, mit lehet szükséges felújítani?"
" Az pedig, hogy minden évben kellene ezeket az órákat takarítani olajozni pedig alapnak kellene lennie, mert ugyan az olajok, és egyeben jóval modernebbek, de ugye a vas az kopik, ha használják." -
demars
addikt
válasz
hallador #239791 üzenetére
Szia.
Köszönöm a hasznos infókat, tanácsot neked is.
Sajnos egy jó óra ma horror áron kapható. Mivel csak most kezdtem foglalkozni ezzel a témával kicsit komolyabban mindig meglepődök és tanulok újat.
Nézegetem a használt órákat is, úgy látom sok a megvigyázott darab.
Korábban írtak itt a topicban több számomra ismeretlen márkáról is.
Találtam is egy nagyon szép órát: CW C65 Sandhurst fém szíjjal.
Igaz ezért többet kérnek mint 250 000 HUF -
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
-
@mriya@
őstag
válasz
hallador #239267 üzenetére
Én biztosan a 2801-es szerkezetet választanám, de ha a nekem tetsző óra csak 2609-essel volna elérhető, akkor megalkudnék.
Döntsd el, melyik óra tetszik jobban, és válaszd azt!
Az üvegre tudsz vigyázni, a szerkezetek pontossága pedig nem mérvadó a kézihúzós (koronazár mentes) karórák esetében. -
Putyin90
senior tag
válasz
hallador #237667 üzenetére
Én alapvetően túrázáshoz, kerékpározáshoz használnám, hogy ne az automatákat kelljen ilyen helyekre vinni. Erre mondjuk lehet, hogy az 5610 is megfelelne, de ez a Mudman jobban tetszik + az iránytű funkciója is érdekel. Viszont a Mudman, az jól látom, hogy nem rádiós?
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
hallador #235525 üzenetére
55k és ez a típusszám: YVS465G
2 év garancia jár hozzá ,nem nagyon hiszem ,hogy tovább bírná a műanyag kristály üveg sem..
Inkább a cseppállóság ami visszatart ,de ennyi pénzért sztem nem rossz , ,a divat fossil órám is ennyi volt.Am sztem 2 év múlva a használt piacon még mindig érne 35-40k t.
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
hallador #235512 üzenetére
Értem ,akkor nálad ez a része nem is feltétel ,hogy jó minőségű legyen a fém szíj ,így teljesen külön szempontokat tekintünk fontosnak.
Abban igazad van mint írtam ,a Japan kvrac órák tartósabbak és még a szervízelés is sokkal olcsóbb ,ezt már én is vágom.Viszont én meg a bőr szíjakat nem szeretem ,mert puhulnak ,eldeformálódnak és a nedvességtől tönkremennek.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
hallador #235502 üzenetére
Nálam nem romlott még el a Tissot ,de nincs is nálam régóta és remélem nem is fog ,viszont Casio im vannak bőven és abban igazat adok ,hogy működésileg nagyon tartósak ,kvarc órákban szinte csak elemet kell cserélni néha és évtizedeken keresztül hibátlanok.
Ahogyan látod ,nekem fontos a fémszíj minősége ,hiába le lehet cserélni...
Kérlek ,minden támadás nélkül ,csak egy kérdést teszek fel neked...Tudsz nekem olyan órát mondani 100k ig ,ami hozza a Tissot gyári fémszíj és tokozási minőségét?
Nagyon megköszönném ,és ha esetleg a tutu szalonban van ilyen még ma bemegyek mert nem lakok messze és kipróbálom....
Egyszerű kíváncsiság csak ,én szinte felpróbáltam az összes márkát 100k ig és megközelítőleg sem éreztem egyiken egy 90k s Tissot minőségét sem!Lehet ,hogy sokan utáljátok a gyengébb eta szerkezett miatt ,de legalább ebben a márkában ez becsülendő ,hogy már a legolcsóbb kiadások is normális és tömör fémszíjjal és kidolgozottsággal rendelkeznek.
-
törölt tag
válasz
hallador #234999 üzenetére
Attól tartok, ez nem intelligencia kérdése, hanem márkaimázsé és az ebből eredő márkaasszociációé. A svájci óramárkákról a minőség, drágaság, presztízs jutnak az átlagember eszébe, a Casióról meg az olcsó tömegtermelés, ami sokaknak nem éppen vonzó márkaimázs. Hiába tudja az adott ember, hogy ez nem igaz, a márkára ragadt asszociációk miatt nem veszi meg az adott terméket.
"Na igen nagyot mutatás fontos dolog, mint ahogy a kolléga megjegyezte de csak 2 ezerért tankoljunk bele, mert másra nem futja majd...."
Mondom, hogy nagyon messziről futunk neki a témának. Te tényleg ezzel a torz, kifacsarodott életszemlélettel éled a napjaidat? Szerinted tényleg az új Mercedest vásárlók jellemzője, hogy kétezerért tankolnak? Könnyebb, ha elhiszed ezt az ökörséget?
Bizony, lehet így is tenni. Ha valaki rajong egy óráért, vegye meg akkor is nyugodt szívvel, ha a környezete az adott órát nem sokra értékeli.
-
rozsgyi
tag
válasz
hallador #234999 üzenetére
Szerintem az óraszerető embereknek egyáltalán nem számít a laikus közvélemény, főleg a hazai, ami még inkább fogalmatlan. Aki kicsit is foglalkozik az órákkal, az azért elég jól meg tudja különböztetni az alsópolcos svájciakat, az olcsó japánokat, a középkategóriás németeket, meg a luxus brandeket egymástól. Akiket meg nem érdekelnek az órák, azok véleménye meg miért lenne érdekes?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
hallador #234884 üzenetére
Olyan mint a BMW m ,elég gyakran viszem szervizbe és drágán is vettem ,de mégis ha beülök érzem ,hogy ez egy kocsi és nem egy Suzuki amit lehet nem vinnék szervizbe olaj cserén kívül évtizedeken keresztül ,csak benzint kéne beleraknom.
De sajnos én nem járok Suzuki val ,és nem is kéne. -
törölt tag
válasz
hallador #234829 üzenetére
Néhány megjegyzésem lenne ehhez az épületes vitához:
Az általad emlegetett "racionális döntés" minden bizonnyal valamelyik alsópolcos Casio lenne. Olcsó, megbízható, felette minden más kisebb-nagyobb mértékben luxuskiadásnak tekinthető. Órát viszont a legtöbben nem feltétlenül racionális szempontok alapján vesznek, hanem azért, mert az adott darab egyszerűen tetszik nekik.
A keleti óramárkáknak a hazai közvélemény jelentős részénél van egy kis stichje, a svájci óramárkáknak viszont jobb a megítélése. Ez sokszor igazságtalan (gondoljunk csak a Seikora, vagy a kínai Doxára), de akkor is így van. Egy Casio óra sok embernél már csak a neve miatt sem jöhet szóba, a Doxa viszont most is jól cseng.
Mercedest nem azok vesznek, akik felelőtlenek, hanem akiknek nem túl fontos szempont az értékvesztés. De ez nem feltétlenül azért van, mert hülyék és/vagy nem tudnak számolni. Ha valakinek ez nem fér bele, vagy zavarja a tudat, az válasszon olcsóbb típust, vagy vásároljon használtan.
Mezei óravásárlóként egyáltalán nem érdekel, kinek van tokgyára és kinek nem - ezzel a legtöbben így vannak. Felőlem össze is legózhatja innen-onnan, ha a végeredmény olyan lesz, ami tetszik. Ott van az MVMT példája, ahol szintén élesen elválik az órarajongók értékítélete a márka vásárlóiétól. Hiába írjátok le itt, hogy az csak egy másfél dolláros szar, ha egyszer simán eladják százért is, mert a fiataloknak tetszik.
Érdemes megpróbálni egy kicsit külső szemmel is ránézni a topicra. A tanácsot kérők 90 százaléka megkapja, miért érdemes az általa kinézett helyett akármilyen óra helyett Seikot, esetleg Casiót vennie.
-
dzsi23
addikt
válasz
hallador #233749 üzenetére
Szuuuszááá...
#233747 gipsztigris:
Ez kétséget kizáróan így van!#233748 futizoli:
Sungoo értelmezése sem áll messze a valóságtól, mert férfi kézen számomra tényleg furák ezek a szíjak, de alapvetően tényleg nem a mesh ellen szólt a kérdésem, nincs azzal semmi bajom, ha valakinek ez jön be.Én pl. kavicsos karkötővel hordom az órámat, abban is biztos sokan találnak kivetnivalót, de nekem bejön. Meghallgatom mások véleményét, a pozitívaknak örülök, a negatívak meg hidegen hagynak.
Ugyanezt javaslom azoknak is, akiknek bejön a mesh.
#233751 zoli03:
Nagyon sok fémszíjas pilótaóra van (pl. SNA411), nem csak egyféle létezik, és jól is néznek ki fémmel. Ha nem bálba vagy színházba megy az ember, nyugodtan mehet öltönyhöz is a fém. Én meg egyáltalán nem hordok bőrt, szal öltönyórára is valami elegáns szövetet rakok, netán egy (viszonylag) elegáns gumit. Vagy ami nagyon bejött mostanában, az az MKS féle sailcloth, az szerintem bármilyen órához/alkalomhoz jó lehet... színházba, hétköznapokra, akár még búvárkodni is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest