- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SOAD19 #210194 üzenetére
Én még kivennék két szemet így saccra, de neked kell érezni, mi a kényelmes. Én inkább passzentosan szeretem, de csak annyira, h nagy melegben, kitágult csuklónál se szorítson még. Carnival órámon van ilyen pillangós szíj, finomállítás nélkül, de mázlim van vele - pont be tudom lőni kényelmesre, éjjel sem szorít, de nem is lötyög nagyon hidegben sem.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #210194 üzenetére
A 3. kép alapján nagyon laza az a szíj, 3 ujj is beférhet, nem csak 1, de 2 biztosan. Persze, nem tövig kell nyomni az ujjadat, csak a 2. ujjpercig. Nekem akkor a legkényelmesebb, ha a mutatóujjam befér a második ujjpercig, plusz még a középső ujjam az 1. ujjpercig (legalább is így este 7 óra körül így van, reggel kicsit vastagabb a csuklóm, olyankor csak a mutató fér be).
Én nem szeretem, ha szimmetrikus, számomra nagyon kényelmetlen, itt ecseteltem már a dolgot. -
pulutodurumo
őstag
válasz
SOAD19 #209920 üzenetére
A microbrandek rajta vannak az ügyön. Geckota, Straton, Undone, stb. Csak ezek órabuzik játékszerei. Egy mezei vásárló nem adna 100-150 ezer forintot egy japán kvarccal szerelt kronóért, amikor egy alap Certina, Tissot is ennyibe kerül. Az mégiscsak egy komoly svejcióra. Ha kétszer ennyit keresnék, már vettem volna Zelost, vagy más érdekes jószágot. Mert jók, csak az egyediség sosem volt olcsó.
-
dzsi23
addikt
-
válasz
SOAD19 #209600 üzenetére
Jaja. A Rotary még mindig magáncég. Ez pedig kiárusítás.
Ellenben ha minden igaz, a fránya Yemát megvette a Seiko. Mintha olvastam volna.
Itt is érdekes, hogy még nem cserélték belsőrészt.
A Superman szerkezete francia. Még a kvarc is saját szerkezet, ahogy olvasni.
Lehet, hogy meghagyták az önállóságukat, mint az Orientnek. Szinte észre sem venni, hogy tulajdonosok. -
s4tch
veterán
válasz
SOAD19 #209494 üzenetére
Elvileg ott kéne vámolni a cuccot, ahol belép az EU területére. Ha német feladóval jön hozzánk a csomag, azt már nem vámkezelik. Ezt egyébként jó tudni, más dropos rendelésnél is hasznos infó lehet.
M1ó szíjakat én is ajánlom. Van belőle már 3, igaz, nem túl régiek, de kimondottan tartósnak tűnnek. Kérj tőle árajánlatot, abból baj nem lehet.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #209513 üzenetére
Sokan csinálnak bőrszíjat, hozzájuk még nem volt szerencsém (itt őket szokták ajánlani, de mióta találkoztam a nevükkel, nem volt szükségem új szíjra), nem tudom, milyen áron dolgoznak. 90 fontot írtál, az ~32k forint (szállítással 34-35k), abból biztos, hogy lehet csináltatni kettőt. A 15 elég messze van a 34-től, de a 20 is.
A csat miatt biztos nem venném, tök egyszerű forma, csak egy gravír van rajta.
Amúgy legutóbb (valamikor 1-1.5 éve) 12 ezerért csináltattam.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #208875 üzenetére
Ez teljesen jó. Mondjuk, sokat segít, hogy a tok alsó-felső része olyan, mintha a szíjhoz tartozna. Amit én kinéztem, 51mm l2l, és nem segít a méretén a dizájn, de azért még reménykedem, hogy jó lesz a 18-as csuklómra.
Remélem, megjön holnap, és kiderül.
(#208882) Empsepo:
Szegény Nodus-t nem is említed, jól megkapta a videóban is. -
s4tch
veterán
válasz
SOAD19 #208863 üzenetére
Nem volt még a kezemben, de ennyiért valóban jónak tűnik. Rendes acél tok, svájci szerkezet (talán ETA 2824 alapokon), swiss made, zafír, áfával és vámkezelési díjjal együtt is megáll 110e alatt. Ha a méret megfelel (azért a 36mm a relatíve rövid tokfülekkel elég kicsi lehet, pedig nekem extra vékony a csuklóm), akkor miért is ne.
-
s4tch
veterán
válasz
SOAD19 #208846 üzenetére
Dropról nyugodtan lehet rendelni. Az ár titka valószínűleg a mennyiség, illetve sokszor kifutó, legyártott, de valamiért nehezen eladható termékeket árulnak viszonylag olcsón. A Glycine gyakran előfordul náluk, vélhetően a mennyiség miatt is tudják ilyen áron adni. Egyébként az amazonon ugyanez az óra 600 dollár, egy ideje ennyi az msrp, a dropon még tévesen (vagy épp megtévesztő módon) a régi, 1000 dollár fölötti katalógus ár szerepel.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
SOAD19 #206594 üzenetére
Így van lelkük van, de nem akartam írni már, mert itt páran elcsépeltnek tekintik.
A szíj témához: leginkább fém, utána a szövet: NATO, ZULU. Műanyagot nem szeretem. Szedi a port és tél kivételével baromi izzasztó.
Ahogy írták érdemes fémmel venni, mert bár kapni normális fém szíjat utólag is, de a végszem (ez fekszik fel a tokhoz a tokfül között) nem biztos hogy lesz hozzá. A bőr nekem nem opció, mert hamar tönkremegy sajnos és az izzadságot sem bírja. Maximum télen tudnám elképzelni. Pedig szép, elegáns és kényelmes is.
De a legfontosabb a szerkezeten kívül, hogy a tok anyaga legalább 316L fém legyen, ne ötvözet (spiáter) vagy krómozott réz. Persze lehet kerámia vagy titán is, de az drágább buli.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #206492 üzenetére
Kb. két hónapja merült fel bennem ezzel kapcsolatban egy kérdés (amit pulutodurumo kolléga meg is válaszolt), azóta számomra nem új, de ha abból indulok ki, hogy előtte sosem gondoltam erre, sokaknak újdonság lehet. A hasznossága és pontossága erősen kérdőjeles, de mindenképp érdekes.
-
-
L4mie
veterán
válasz
SOAD19 #205672 üzenetére
Köszönöm a választ, a modell már a látóterembe került ami extra szimpatikus a többihez képest az az 50m-es vízállósága, na meg a némileg letisztultabb számlap. Ahogy látom SNKE01K1-t nem olyan egyszerű a kívánt áron beszerezni, e-magon tegnapig egész jó árakon voltak a belépő automata 5-k.
Akos96: köszönöm a hasznos tapasztalat megosztást.
+egy kérdés, szép retro / de új/ bőrszíjat esetleg pillangózáras bőrszíjat honnan érdemes beszerezni? -
-
-
DrDante666
tag
válasz
SOAD19 #178893 üzenetére
Nagy köszönet, hogy még a szállítás kapcsán is próbáltok segíteni.
A legtöbb helyen GLS futárral küldik, a postai átvétel ezért nem volt opció.
Az említett GLS csomagpontra viszont szoktam járni, csak az oldalon nem volt feltüntetve, de jó tudni, hogy van rá lehetőség, ezzel meg is oldódik a problémám.
Végső esetben munkahelyen sem lett volna lehetetlen, csak azért tűnt szimpatikusabbnak a bolti átvétel, mert ha pl. megbeszélésen vagyok, onnan nem tudok kiugrani és másokra pedig sem szívesen akasztok ilyen teendőt hasonló okból. -
squir
aktív tag
válasz
SOAD19 #178377 üzenetére
time.is
Kiírja azt is, hogy mennyi a PC eltérése az atomórához képest.
Vagy Iphone, az szintén az atomórához szinkronizálJenne:
Valami beállítás, vagy más lehet a gond. Az enyém rendesen szinkronizál, probléma nélkül (Seiko Radio Sync)
Amúgy befolyásolhatja természetesen a rádiójelet az időjárás, az a modul dolga lenne, hogy korrigálja...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest