- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #216404 üzenetére
& (#216405) Csari93:
Engem megfogott a gyári kép, csak nem azt láttam, amit a meranom oldalán van, hanem az alábbit, egyből le is csaptam rá.Bár eredetileg a 170863-at akartam, de abból nem találtam, csak ebayen 75 ezerért egyetlen darabot, dupla pénzt meg nem fizettem volna szívesen. A 170862-ból is csak ebay-en találtam ezt az egyet darabot, de ezt maranomos áron. Utólag nem bánom, hogy ez a változat lett, nagyon szép a számlap, nagyon szép sötét, mélykék, nem is látszik minden szögből a színe.
-
törölt tag
válasz
SOAD19 #215129 üzenetére
Köszönöm! Az én csuklóméretem talán átlagosnak mondható. Az óráim szíjaiból 1-2 szemet kellett kiszednem ( Ebből 1- et kellett.) Ez az óra simán jó lehet kisebb csuklójúaknak is, kb olyan méretű, mint egy Orient Mako. Súlya viszont van neki, mert van benne anyag rendesen.
-
Laslow
senior tag
válasz
SOAD19 #214915 üzenetére
Hát igen, nekem is 16 cm a csuklóm kerülete, megmértem az előbb. A régi Hanowám 37+korona átmérője jó volt, annál kisebb nem kellene, esetleg kicsit nagyobb igen.
A Zeppelin 42mm-e gondolom már sajnos túl nagy lenne, de van 38-as Doxa, és pár 40-41-es is. A 40 még szerinted OK?
És a linkelt 5 óra márkája milyen? Mármint szabad megvenni őket, lehet számítani rájuk úgy mint a Hanowámra? -
Laslow
senior tag
válasz
SOAD19 #214908 üzenetére
Szép kis óra, köszönöm az ajánlást!
Az automatát a pontatlansága miatt vetem el. Szeretem, ha bármikor ránézek az órámra, és max másodperceket tér el a valós időtől. A feleségem Orient automatája azért kényes ilyen szempontból, és amikor látom reggel, hogy 2 perccel többet/kevesebbet mutat az enyémnél, mindig úgy érzem, hogy jó, hogy nem automatám van...Közben átnéztem bár webshop kínálatát. Kérhetek véleményt, hogy melyik nem rossz vétel, és melyik abszolút kerülendő gagyi kategória?
1. JUNKERS AMAZONAS IMPRESSION 5934-2
2. Seiko Kinetic férfi karóra SKA779P1
3. Doxa Neo Classic férfi karóra 121.10.103R.01
4. Zeppelin LZ 127 Count férfi karóra 7642-5
5. Jacques Lemans London 1-1845PA cél az lenne, hogy 7 évet ez is kibírjon, mint a Hanowám tette.
-
-
g0n21
senior tag
válasz
SOAD19 #214281 üzenetére
Yepp, új forgalmazója lett az Orientnek, és megkértek minket, hogy foglaljuk össze az Orientet 5 részbe, ha van kedvünk.
Érdekes volt. Bár ismertem eddig is a márkát, tök jó volt elmélyedni benne.
A Triton sokkal jobban tetszett, mint gondoltam volna, a Starok pedig sokkal jobb minőséget adnak, mint amennyibe kerülnek. Főleg a félig szkeleton kétszáz valamennyiért az tényleg nagyon durva, főleg azzal a fémszíjjal.mindenesetre egy kifejezetten őszinte márka, mert annyit/többet kapsz a pénzedért, amennyit kifizettél.
igaz, hogy valamelyest emelkednek az új forgalmazó miatt az árak itthon, és a szürkepiacra rámennek rendesen, de 1 helyett 2 év gari van már, és van rendes hazai szerviz háttér.
Az 5 részt pedig majd osszefesuljuk egybe, és kitesszük a saját csatornán is.
amit érdemes figyelni, mert karácsony előtt lesz nyereményjátékOrientes.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #214152 üzenetére
Ha hetente 1-2 alkalommal érzed úgy, hogy már jó lenne pontosítani rajta, akkor tedd meg, mert még mindig az óra van érted, nem te vagy az óráért... használati tárgy, hát használd!
Persze, amit használnak, az kopik is, ezért kell vásárláskor a fenntartási költséggel is számolni.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
SOAD19 #214147 üzenetére
Mondjuk egy koronazáras óránál nem előnyös sűrűn tekergetni, mert ha hetente kétszer tekered ki-be, pár év és a tokcső elkopik. Még sehol az ötéves szerviz, de már cseréltetni kell egy alkatrészt. Az persze igaz, hogy addig sem kopik amíg áll. És már azzal sem kell foglalkozni, hogy rendszeresen mozogjon a szerkezet, mert a modern kenőanyagok nem úgy viselkednek mint amiket 30 évvel ezelőtt használtak.
-
BloodRay
veterán
válasz
SOAD19 #213380 üzenetére
Igen, azzal a számlappal én is szerelembe estem. :)
A kocka G-Shock meg a világvége esetére kell hogy kéznél legyen.(#213382) gipsztigris - > Engem is nagyon megfogott a Suunto, csak én semmiképp nem akartam inverz kijelzőset. Nagyon kényelmes amúgy, féltem hogy meg fogom bánni, de cseppet se.
-
Nimda
addikt
válasz
SOAD19 #213369 üzenetére
Lassan vennem kéne óradobozokat, mert elfogyott a hely. Idén már nem tervezek órát venni, de ilyet legalább annyira badarság kijelenteni, mintha azt mondanám, "soha".
Ezek az órák valamiért a kosárban landoltak, mindegyikhez tartozik valami apró történet, (legalábbis ezt próbálom magamnak bemesélni, amiért meg kellett vennem)
látható, hogy az abszolút alsó szegmenst képviselik. Az ember ugye tudatosan, a pénztárcájához mérten keres valami tetszetős darabot, de hát a lényeg ugye az, hogy a gazdájának tetsszen. Vannak közöttük soha nem hordott darabok is (majd egyszer).
A minőségért bocs, telós kép:
-
mert_csokis
senior tag
válasz
SOAD19 #212424 üzenetére
Az enyém tegnap érkezett, néhány szíj társaságában:
Link.
Nem a legolcsóbb, de minőségre örök darab. Nyilván nekik is legyártja valaki, csak rányomják a logót, ezért biztos, hogy olcsóbban is be lehet szerezni hasonlót, de nem bánom.
Érdemes elolvasni a visszajelzéseket.
A szállítás, illetve a körítés külön piros pontot érdemel. A szíjakról nem is beszélve.
Egyébként nekem is a második, sajnos belefutottam ebbe.
Itt is az volt a gond, hogy nem elég kicsi, precíz a fej, így nem tud belefogni. -
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #212404 üzenetére
Már a Citizennek is van ilyen órája, 8310 werk (a régi 8200-at reszelgették, 60 óra járástartalék és mp. stop), ugyanúgy domború ásványi üveg: NK0000-95L
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
SOAD19 #212250 üzenetére
Talán jobb is, h nem nyílik a link, legyünk optimisták. Tartsuk magunkat a kormány álláspontjához / a klímaváltozás csak kampányfogás
/
Nem vettem kritikának, volt már ilyen órám kék számlappal. Tudom, mit veszek.Nyilván sokkal jobb a kontrasztja a Citinek, azért is tetszik.
Petipetya : Nem lesz világvége, a bolygó kiheveri. Csak az emberi civilizáció és az élőlények lesznek igen nagy bajban. [link]
Ez egy másik link, nyílik. Czigler L. cikkeire meg rá lehet keresni, volt az Utópia c. rádióműsorban is február 5-én asszem. -
dzsi23
addikt
-
-
dzsi23
addikt
-
Görgőőő
tag
válasz
SOAD19 #211305 üzenetére
Köszi szépen!
Igazság szerint kb. 8-10 éve nem hordok órát, szóval fene se tudja, lehet, hogy mostantól leszek órabuzi.
A Creation Watchesról annyit még megjegyeznék, hogy (jófej módon?) ajándékként adták fel, és az átcsúszásnál gondolom számít(hat) az is, hogy nem egy kirívóan magas értékű cuccról van szó.
-
-
nrg.960
tag
válasz
SOAD19 #210565 üzenetére
A csuklómban elég szélesen van a csont, ott olyan 17-17,5cm, felette pedig vékonyabb a csuklóm, de egyébként igen, eléggé rövidek az SKX tokfülei. Kb pont megegyezik a 39mm-es Steinhart Ocean GMT-mel.
Akkor szerintem majd eladó lesz a Narancs lünetta. Én is a pepsit érzem magamhoz közelebb, ezen az órán, bár fekete számlaphoz simán feltenném, mert imádom a narancs színt. -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #210356 üzenetére
Engem legalább csak egy ranggal fokoztak lejjebb, téged kettővel.
(#210361) djeperto:
A SpaceX-nek van már valamilyen hivatalos órája? Azt látom, hogy 2012-ben kijött egy 50. évfordulós Tag Heuer, amin SpaceX és "First swiss watch in space - 1962" felirat olvasható, de ezt nyilván nem "űrórának" szánták. -
Teasers
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest