- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
petim #268969 üzenetére
Úgy látom a vostok-watches24.com is megtoszódott, pedig anno onnan rendeltem mindent az órámhoz (az egyik lünettát (3d) kivéve, ami csak meranomon volt). Most már közvetlenül Moszkvából szállítanak ők is, és nekem csak a banki átutalást ajánlja fel fizetésnél. Korábban holland posta és paypal volt...
-
-
LimaBravo69
tag
válasz
petim #252232 üzenetére
szia,
Itt forgalmaznak ilyet is, bár most épp nincs készleten.
Ha nem sürgős a beszerzés, érdemes nekik feltenni egy kérdést. -
dzsi23
addikt
válasz
petim #228821 üzenetére
Szerk.: andrew01 megelőzött.
Kicsi a mp-mutató, és csak 5 másodpercenként vannak indexek, szerintem lényegtelen, ha kicsit melléüt. Ami viszont nem tetszik, hogy a többi mutató sem sokkal nagyobb, köszönőviszonyban sincsenek az indexekkel, de ez nem feltétlenül zavar mindenkit. -
andrew01
tag
válasz
petim #228821 üzenetére
Nekem van ilyen modellem. Szerintem jó vétel, az érdekes, hogy a legpontosabb Casiom (jó, ha nem számítjuk RadioControlle-t
)
Ennek ugye kisDial másodpercmutatója van, és csak 5mp-ként szóval 12es skálán informál, meglepően jól.. 8at totál precízen érint, 4nél egy hajszállal csak mellé. Legalábbis az én példányomnál. -
dzsi23
addikt
válasz
petim #215892 üzenetére
A vízállóság jelölése a számlapon, valamilyen szinten összeforrt a karórákkal, már-már hagyománynak is mondhatnánk, engem sosem zavart, de az sem zavar, ha nincs ott. Minimalista órám is van (ráadásul WR felirat nélkül), az sem bonyolultabb, mint a Maestro, de az összkép számomra mégis izgalmasabb.
Itt a lényeg a "számomra" szó... ha neked bejön, akkor maradj a Maestro mellett, nem lőhetsz vele mellé.
-
dzsi23
addikt
válasz
petim #215887 üzenetére
Ha rossz lenne, már írta volna valaki. Szép és jó óra, de láthatóan nem sok embert mozgat meg. Tudjuk, hogy "a kevesebb néha több", de pl. nekem egy már túl egyszerű.
Ebben a kategóriában inkább választanék egy Bambinot vagy egy Tisellt.
-
válasz
petim #214867 üzenetére
Teljesen jó az ára, és a gyártó sem kezdő, mert van még egy másik márka is, amit csinálnak. Nagyon fasza az óra és bárkinek is veszed, szerintem fog neki örülni. Elég látványos, és ez nem fog meghalni, ha vízbe kerül.
Pl lehet benne mosogatni és hemperegni jacuzziban, de egy mezei vizespóló verseny, vagy egy szombati iszap-birkózás sem fog neki megártani.No persze ilyenkor a műkörmök nem játszanak.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
petim #213527 üzenetére
Persze, nyugodtan megveheted, a boltról sokat olvashatsz a topikban, bevált hely.
Innen tudsz hozzá rendelni koronát, ami az NH36 átalakításhoz szükséges illetve többféle zafírt is kínálnak az órához. A márkaszerviz biztosan foglalkozik ilyennel, de igazából bármelyik, nem csak elemcserélgető órásnak meg kell tudnia csinálni.Sungoo: Ezt még sose láttam, csak a hasonló, Railroad Approved változattal találkoztam.
Quartz51: Ez valami nagyon régi és nagyon komoly dolognak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest