- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Görgőőő #211304 üzenetére
“Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt.”
Ezzel arra is utalok, hogy ez a topic a 22-es csapdája, mivel minden elvárásomnak megfelelt ez a Seiko SUR269P1, így szinte azonnal berendeltem a creationról, majd ma átvettem - ennyiért ajándék volt. Egy Vostokhoz képest szinte túl könnyű volt méretre állítani a fémszíjat 🙂
-
petipetya
nagyúr
válasz
Görgőőő #211304 üzenetére
Ennél a Seiko SUR269P1 óránál egy vagy két dátumablak van itt egymás mellett? Kérdések:
1. Koronazáras?
2. Első kattanás után dátum állítás a szokásos módon (koronát lefelé vagy felfelé csavarva)? -
SOAD19
addikt
válasz
Görgőőő #211306 üzenetére
Nekem is gyerek koromban volt, aztán jött a mobil... 2 évvel ezelőtt vettem egy G-shockot, mert untam, hogy bicajozás közben mindig elő kell kotorni a zsebemből a telefont, hogy megnézem, mennyi az idő. Tetszett, hogy újra van valami a kezemen, jól is mutat rajtam a G-shockom, legalábbis szerintem. De, akkor már, csak kellett vennem egy fémszíjas, klasszikusabb órát is, ami egy Glycine (gl0105) lett nem rég. Majd egyszer jó lenne még egy acél lünettás óra, meg egy igazi dress watch, pl. egy Max bill.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest